20838
Segítséget kérek
-
sajnos megint fel kellett keresnem ezt a fórumot:(
a gondom a következő.....az egerem csak minden második beindításkor működik.nem tudjátok hogy mitől lehet ez? -
Hy!
Probáld meg a FlasGot kiegészítőt. Nekem azzal mindig megy.
Bye! -
sms-es letolto oldarol hogy tudom beallitani hogy ne egeysevel kelljen elinditani a fajlokat....? Probaltam dowload managerrel (flashget, DownTheAall) de mikor befejez egyet a masodik nem indul el... A felhasznalonevem jelszavamat is beirtam a letolto vezerlokbe de semmi.......
Valaki...?.
-
Hy all!
Nemtudja valaki miért van az, hogy a Quick Time-ban nincs hang de az iTunes-ben igen? A kép az tökéletes a QT-ban de hang az nuku! Valaki tudna segíteni?
Előre is kösznöm! -
1. [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=11494]#11494-es hozzászólásomat olvasd el légy szíves[/url]
2. Lehetőségek:
* Router: például a D-Link router tűzfalában van olyan opció, ami adott időszakaszra igazítható (így a hálózati kapcsolat is letiltható)
* Tűzfal: vanak olyan szoftveres tűzfalak, amelyekben van időzíthetőség.
* Script: Windows XP alatt a netsh parancs segítségével tilthatod le a hálózati interfészt: netsh interface set interface "Local area connection" Disable - na ezt a parancsot kell testreszabni, és egy .bat állományba tenni, majd az ütemezett feladatok közé felvenni.
-
Psziho Apu #11511 Sziasztok 2 programot keresek
1 van egy kislemezem ami titkosítva van de nem tzdom milyen programmal
milyen progival tudom megnézni az adatoka?
2 ha itthon az internetetet úgy akarom beállítan, hogy este 8 es 10 közöt lehessen csak használni, ahoz milyen progi kell vagy hol tudom beállítani
-
Köszönök minden javaslatot! A legtöbben tényleg ezt a márkát ajánlották. 50-ért láttam,de lehet tudok olcsóbban is szerezni. Szép napot! Sziasztok!
-
blackgamer #11509 megvan a megoldás... -
blackgamer #11508 adott egy Rox MPV600 típusú mp4 player, Vista alatt nem ismeri fel a rendszer, hiába telepítem a cd-ről a cuccot, hibát jelez driver telepítésnél és leáll
másik gépen XP-n még a progi se kellett, rögtön felismerte USB-n mint cserélhető meghajtót
gyártónak persze nem találom a honlapját, google se dob ki semmit, asszem csak a magyar MediaMarkt árulja szal lehet külföldön más néven fut, kínai gyártmány
mit lehet tenni? nincs ötletem -
Mokus1 #11507 Szia!Én egy Acer 2216W-t vettem az elmult honapban!És tökelétes semmi bajom sincs vele gyönyörű a képe!és 65k volt:) -
Én e-smogfree-t használok. Napi 10-12 órát ülök gép előtt, a szemem jól van. Két változatról tudok, az egyik nemcsak ezt tudja, de kb. 200 eFt, az egyszerűbbik gyártását beszüntették, de 1, vagy 2 eladó darabról tudok. Az kb. 10000,- Ft. -
Nuki #11505 Minden ki van szedve, amire nincs szükség: programok, angolul van, driverek, az egész telepítő kb. 200 MByte-os. -
Hi!
Egy noname monitorom van,amit le kellene cserélnem .Napi 2-3 órát szoktam netezni.A szemeim viszont nem bírják."bedurrantak" . Akarok venni lcd monitort.Ki melyik márkát ajánlja?
Elsődleges szempont: ne bántsa a szemet
Másodlagos szempont: az ár (max =70000), de jó volna olcsóbban megúszni.
Köszönök mindent! Csá! -
Vardar #11503 Meggyorsítás? A stílus klasszikus, egyéb ötlet? Csökkenteni kellene a RAM használatot. -
A mindenki által ismert gain.exe trójait a NOD32 letiltja így az 5.1-es DivX nem engedi magát használni. Tud valaki megoldást arra, hogy a divx-et úgymond becsapva munkára bírjuk a gain.exe nélkül? -
Mega Sound Recorder Egyszerü, könnyen kezelhető, és ingyenes. -
Nuki #11500 Létezik lebutított windows xp, pélául "TinyXP" vagy ehhez hasonló neveken van számon tartva. Megszerzési helyet nem tudok, de a létezéséről igen, mert 1-2 ismerősömnek ilyen van a gépén :) -
1Emese #11499 Nem tud valaki olyan progit, amivel könnyedén jó minőségben egy flashben vagy filmben lévő hanganyagot fel tudnék venni. tudjátok olyant mint amikor mikrofonról veszek.
Csak most ezt a gépben tenném.
Légyszi mondjatok. -
Vardar #11498 Van egy 1 GHz-s 128 MB-s gép amin elég lassan fut az XP. Meglehetne valamivel gyorsítani az XP-t? -
Hi! Van egy cdm, amin van egy program (...) és kellene hozzá egy floppy is, de a hiányzó floppy tartalma a cd-n van rajta. Na most, nekem nincs floppy olvasóm, így nemtudom a cd-ről rárakna egy floppyra, hogy a telepítéskor onnan olvassa be. Mert hát ugye kéne neki floppy a telepítéskor, és a fájlt nem lehet máshonnan tallózni. Meg lehetne ezt vhogy oldani egy külső floppy meghajtó vásárlása nélkül? -
zserrbo #11496 A minap felraktam a vmware 6.0.0-45731-os verzióját, de netet nem tudok használni rajta. Alapbab hagyva se a bridge se a NAT módban nincs net. Próbáltam állítani, de nem sikerült. A bridge módnál ezt íjra ki:
T"he network bridge on device VMnet0 is not running. The virtual machine will not be able to communicate with the host or with other machines on your network.
Failed to connect virtual device Ethernet0."
Mkrós netem van (szóval van router, de nem tudom konfigolni.)
Valaki le tudná írni, hogy csináljam meg a netet? -
jó a program! lehet nyelvet választani! Király vagy! Köszi
-
"Írásvédettség kikapcsolása?"
Az írásvédettségtől még látszódniuk kellene az adatoknak (csak felülírni nem lehet őket, meg új adatokat létrehozni). ;D
"de ha kinyitom a flopy meghajtót nem talál rajta adatot"
1. Megsérültek rajta az állományok (a floppy egyébként is sérülékeny jószág) és ezért nem olvasható.
2. Tényleg titkosítva van.
Az első esetben végezz lemezellenőrzést. Sajátgép/Jobb klikk a floppymeghajtón/Tulajdonságok/Eszközök fül/Hibaellenőrzés rész - hátha segít.
A második esetben keresd elő azt az eszközt amivel titkosítottad. ;)
"Egy dual audios .avi filmben hogy tudok nyelvet választani? ha szimplán media playerrel elindítom, egyszerre szól angolul is és magyarul is!"
Javaslom a VLC Media Playert (ingyenes, tud magyarul, kódekfüggetlen). -
Vardar #11493 Írásvédettség kikapcsolása? -
Psziho Apu #11492 sziasztok van egy flopy lemezem, amin tudom, hogy adatok vannak, de ha kinyitom a flopy meghajtót nem talál rajta adatot, se total commander.
Gondolom titkosítva van s valami miatt nem látszik
Hogy tudnám láthatóvá tenni ezeket az adatokat s a gépemre másolni? -
Sziasztok!
Egy dual audios .avi filmben hogy tudok nyelvet választani? ha szimplán media playerrel elindítom, egyszerre szól angolul is és magyarul is! -
hello, kicsit láma kérdés, de ha a Youtube videó nem megy normálisan, szakad meg ilyesmik, pedig be van töltve, akkor azt lehet valamivel orvosolni? -
Tud valaki olyan film konverter programot (pda hoz) ami a felirat fáljt is rámásolja a filmfájlra? Nagyon jó lene vmi. -
Audacity, GoldWave -
Mersh #11487 csákó
légyszi mondjatok nekem olyan progit amivel mp3-at lehet vágni ... ne a soundforge-t
köszi :) -
Üdv!
Igazából nem is tudom, hogy miben lehet a probléma...
Augusztus elején gondoltam egyet és lecseréltem a videokártyám (GeForce 6600 GT) driverét, az akkori legfrissebbre. Ideje is volt, ugyanis mindvégig a gyárit használtam, ami már elég elavult volt.
Megtörtént a frissítés........és hát azt tapasztaltam, hogy amikor a Quick Time betölt pl. egy trailert, majd elindítom fogja megát és "besz@rik", hibaüzenetet ír ki (már a legelső másodbercben), amit ha leokézok be is záródik az egész böngésző. Másik eshetőség, hogy elindítom a trailert...most nem ír ki semmit, megy a hang, képet viszont nem látok.
Ezzel kezdődött....Azóta már volt fent másik QT verzió, visszaraktam a régi drivert, XP csere, legújabb driver, stb. És egyik kombináció sem oldotta meg a problémát.
Ma szembesültem egy újabb gonddal, ami összefüggésben lehet az előzővel:
Elhatároztam, hogy egy szakszerű leírást követően beszerzem a megfelelő szoftvereket az akadálymentes 720p HD filmek lejátszája végett (ffdshow + media player classic).
Telepítés kész, indítom a filmet MPC-ban...játssza szépen ahogy kell, majd 1 percen belül a következő történik: elsötétül a monitor, a kis led narancs színüen világít, mint mikor kikapcsolom a gépet, de a monitort nem. Igen ám de a PC ugyanúgy "zúg" tovább, mintha menne. És itt nem tudok mit csinálni vele, még a RESET gomb sem működik. Csak a power gombbal tudom kikapcsolni.
Nem tudom ez milyen állapot, de ezzel már találkoztam korábban is (azt hiszem, hogy a Quick Time-os probléma alkalmával is előfordulhatott. Nem csak a szimpla hibaüzenet).
Olyan is előfordul mostanában, hogy böngészés közben egy pár másodpercre "megfagy a kép", DE...az egeret tudom mozgatni (csak pl. az ablakok nem reagálnak a bezárásra). Ezek után a monitor elsötétül, majd azonnal visszajön a kép (tulajdonképpen villog..máshogy nem tudom mondani) és újra jó minden...illetve a kiadott utasítás is el van végezve (pl. ablak bezárás).
Ezt böngészés közben elég gyakran csinálja, nem kicsit idegesítő. Viszont ha filmet nézek, akkor semmi probléma.
Ki érti ezt...? /költői kérdés :)/
Elég hosszú lett a hozzászólás, de egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma és már nagyon idegesít. Nagyon megköszönném, ha valaki adna egy-két tippet.
Előre is köszi a segítséget. -
azon a gépen nincs net.mert netes gépen találkoztam már generic host-os hiba üzivel,de azt sikerült megoldanom.
de már újra raktam a rendszert,remélem mostmár minden jó lesz -
tomo #11484 ja, erdemes tuzfallal ralepni a netre. bar az mar eso utan koponyeg.
ha biztos akarsz lenni , rakd ujra a rendszert, es az osszes frissitest is rakd fel. es a halozatra mindig tuzfallal lepj fel. -
helo!kérdésem a következő...friss xp ,driverek-et és prá programot instaláltam...és ezek után el kezdett szarakodni a következővel Generic host for win32.rpcss.dll fáj szerepel a jelentésbe.majd bezárom A hiba üzenetet,és jön a visszaszámlálás hogy újra kell indítani a gépet...szóval találkozott már vki ilyennel? -
Üdv
Átállítom a monitor kikapcsolásának idejét 10 percre, majd alkalmazom, kilépek. Ismét bemegyek az Energiaellátás menübe, és visszarakja a Windows XP a monitor kikapcsolását Sohára. Mitől van ez? -
tomo #11481 pl, mert ujabb office szal keszult a bemutato. es a regebbi nem bir vele -
Újabb probléma:
Keresztapukám gépe: Celeron 2,8 , 1gb ram, Geforce Mx440, 84.26-os forceware
Valamiért az Office Xp-hez tartozó Powerpoint nem játsza le a diákat, csak a hangot kezdi el, de a kép nem jön be.
Van a gépen Microsoft Office Powerpoint Viewer 2003, ez gond nélkül viszi.
Miért nem működhet a másik program? -
Köszi szépen , sikerült megszerezni a képeket
-
tomo #11478 nvdia alaplapi pl network addressnek hivja
csinalj kepernyomentest megmondom melyik az -
tomo #11477 mutasd