20838
Segítséget kérek
  • zserrbo
    Igen én is ezt javaslom.
  • Easy Rider
    PhotoRec
  • kollektor
    ImgBurn 2.3.2.0
  • newil
    Hello...a merevlemezen az egyik mappában levő fájlokból szeretnék képfájlt készíteni,esetleg tud valaki valamilyen programot mondani?
  • Dying Soul
    Sziasztok!
    Van egy rakat .ogg-m, amit egy .xwc fájlból szedtem ki, de ezeket az .ogg-ket semmi nem nyitja meg, semmi nem konvertálja. Mi lehet a gond?
  • Vardar
    Működik.
  • Vardar
    Megy a Bitdefender keresés. Kaszperszki onlájn szkenner mennyire jó? Milyen megbízható keresők vannak még?
  • zserrbo
    ez sok mindentől függ, pl egy sz.házban jobb a hűtése az fix. na meg típustól is függ. Egyszer volt a gépben egy 80-as Samu meg az enyém (a Samu a WD alatt volt). A Samu simán volt 50 fokos, míg az enyém csak 35 körül. Ez nyáron volt amúgy.
    Hogy általában jobban melegednek-e azt nem tudom szerintem nem lehet így általánosítani.
    Amúgy ez a szoftver fórum, nem jó helyre írtad a kérdésed.
  • csabiks
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy egy notebook-winchester jobban melegszik mint egy rendes winchester? A notebookban lévő winyó 1-2 óra elteltével eléri a 48fokot is, a rendes lenti gépben , több óra játék stb után is csak 36 fokos, nemtudom rossz lenne a winyó? teljesítményében semmi baja, nem kattog , semmit nem csinál, működik rendesen!
  • Vardar
    Már nem azért de nem működik mert ettől akkorák lesznek a menük és alapból a képernyő is mint egy hangya sz*r. Más értéket is állítottam de nem jó már nem azért.
  • Hegi90
    Már nem azért, de ha egy sima alap OS-hez nem értesz, akkor hogy akarsz hackerkedni? :)
  • Hegi90
    jobbklikk a háttére->tulajdonságok->beállítások->és állítsd magasabbra a felbontást :)
  • Vardar
    Valami gond van a képernyőmmel. Bekapcsolom és minden nagyon nagy. A Start menü a képernyő tetejéig ér. Az ikonok meg 4 helyett 8 oszlopban vannak. Az elinduló programok ablaka is ilyen. A háttér ellenben tejesen be fedi a képernyőt nem lóg ki semmi. SOS?
  • zvaragabor
    Hát a "tálca" most a saját tapasztalatod kell, hogy legyen. :)
  • kollektor
    Fut-szalad, csak gondoltam "tálcán" kapom az infót :)bár egyáltalán nem körülményes.
  • zvaragabor
    Jah értem. :) Hát sokkal konkrétabbat nem tudok, élőben még soha nem láttam, csak láttam hogy van, és gondoltam belinkelem, hátha kell valakinek. :)
  • kollektor
    Kössz,tegnap letöltöttem.
  • zvaragabor
    Ezt az Ingyenes vírus-képr..topikban linkeltem. :)
    Legálisan ingyenesen nem lehet már hozzá jutni, ez a Giveaway of the day oldal, amit linkeltem minden nap ingyenesen közkézre bocsájt egy fizetős programot, de csak egy napig érhető el, utánna egy új program lesz.

ITT van a hivatalos oldala, ahogy nézem, letölthető egy 30 napos próbaverzió. Ahogy azt írtam, ezzel:

"A programban kiválasztott alkalmazásokat egy elszigetelt zónában tudjuk futtatni, így az adott programon keresztül/programmal letöltött rosszindulatú szoftverek nem tudnak elindulni, rendszerfájlokhoz hozzáférni."

Ehhez hasonló program a Sandboxie, ami ingyenes, de így csak 1 programot lehet elszigetelten biztonságosan használni. Több programhoz már valamicske díjat kell fizetni.
  • kollektor
    jah bazz,erről :BufferZone Security Pro
  • Hegi90
    a-a
  • kollektor
    Hali Gábor!van erről bővebb infó ?
  • zvaragabor
    Jah, akkor ok. Így sincs benne magyar nyelv?
  • Hegi90
    Azt tettem Oo
  • zvaragabor
    Akkor állítsd át angolra.
  • Hegi90
    hmmm magyar itt sincs de legalább az exit az nem konec! Kösssz :D
  • zvaragabor
    Elhisszük. Hát szlávul nem tudok, így csak azt tudom mondani, hogy hanyadik menü hanyadik almenüjében találod a nyelvi beállításokat.

Balról a harmadik menü utolsó előtti almenü. ;)
  • Hegi90
    Aki nem hiszi el, adjon egy linket ahova töltöhetek fel shotokat :D
  • Hegi90
    Hello! egy nagyon idegesítő problémám lenne: ha bármilyen verziójú, nyelvű, bármilyen forrásból szerezek egy FlashGet-et, MINDIG vmi szláv nyelvű lesz. Mégha azt írják, hogy magyar, akkor is, még ha angolt töltök, akkor is. (Kíváncsi vagoyk milyen lenne ha oroszt töltenék le....)

Pls help! nagyon fontos :S
  • MirP
    Na megtaláltam a megoldást! Azért leírom ide, hátha más is összefut ilyen vagy hasonló problémával, mint én:
    Először is az eredeti filmből, amiben megtalálható a Qpel, leszedtem a hangsávot az AVIdemux nevű progival, majd átkonvertáltam wav-ba a Sony SoundForge 8.0 nevű programmal! Ezután Virtual Dub-ban megnyitottam a konvertálandó filmet, majd hangsávnak ezt az AVI-t állítottam be! Video-nál és Audionál egyaránt Full Processing-re mentem, majd mind a kettőnél beállítottam a kódolást és végül jó lett az egész film!
    Eddig 1 filmből sikerült így kiszednem a Qpel-t meg a GMC-t, úgy, hogy az új fájlban nem jelentkezett a hangcsúszás! Remélem nem csak egy szerencse volt! AC3-as filmeknél még nem próbáltam!
  • kollektor
    Az Outlook Express-t is próbáltad,be van állítva?
  • vizoo
    kiiktatva, bekapcsolva. Mindenhogy kipróbáltam
  • kollektor
    tűzfal ??
  • vizoo
    Sziasztok. E-mail-el kapcsolatban kellene egy kis segítség. Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a probléma. A helyzet a következő:
    Melóhelyen van 2 asztali gép és egy laptop. Microsoft Outlook-ot használunk (win 2k). A levelezési beállítások tökéletesen megegyeznek (3 ember ellenőrizte le, tényleg teljesen megegyeznek). Ennek ellenére a laptopról egy ideje nem lehet e-mailt küldeni. Hol időtúllépésre hivatkozik, hol "az smtp szerver hibaüzenetet küldött" szöveget nyomja, vagy "TCP/IP hiba lépett fel" üzenetet löki. Kitöröltem a fiókot, és újra megcsináltam. Ugyan az a hiba. Esetleg ötlet, javaslat valakitől?

Köszi előre is a válaszokat (ide is és privibe is jöhet)
  • MirP
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám van, hogy néhány filmet, amiben van Qpel és GMC kódolás, újra szeretnék konvertálni az asztali DVD lejátszóm miatt! Na most ezzel nem is lenne semmi probléma, csak bárhogy kódolom újra a filmet, az új fájlnak mindig elcsúszik a hangja! Légyszi írjátok már le részletesen, hogy mit kéne csinálnom hogy ne csússzon el ez a fránya hang! Előre is köszi a választ!
  • amdopteron
    hello vki írjon már vmi oylat hogy mp4böl aviba nagyon széppen kérem köszönöm segítesen vki köhi:)
  • Hedgehunter #11521
    MEGORULOK!!!!!!! Egyszer elindult az a rohadt letoltes utana meg megallt es semmi... Mar az 5-ik letoltesvezerlot probalom mindnel ugyanaz tortenik egy fajl elindul utana a tobbi nem........
  • kollektor
    vez.pult / hálózati kapcsolatok / otthoni v.kisebb munkahelyi hálózat beállítása / . . .
  • amdopteron
    hello nem tudja vki hogyan kell csatlakozni ip.hez??haver gépéhez neten tudok én csatlakozni ha tom az ip.jet????vki segítsen hogy lehetne másolni akarunk egymasrol!meg ilyesmi
  • Hedgehunter #11518
    megy......
  • Hedgehunter #11517
    Azzal csinalom de nem megy....