20838
Segítséget kérek
  • zserrbo
    Gondolom akkor egy vagy több, de fix letöltési helyhez akarsz nevet és jelszót hozzárendelni. Szerintem itt kell:
    Az eszközsor alatt Letöltések, Flash videó letöltése,...aztán ott egy jobbra mutató 2-ős nyíl arra katt, helyi kezelő és ott. Bár még nem használtam, de szerintem itt kell beállítani.
  • II Rocky II
    kérdezném,aki tudja tessen válaszolni :) movie makerben hol tom beálllitani hogy ne wmwbe hanem másba (vagy akár egyből dvdre) rögzitsen ?
  • genRob
    Sziasztok!

Free download managerben hol lehet beállítani, hogy ne kelljen állandóan a usert és a passt beírogatni? Mmmint, hogy megjegyezze a fent említetteket. Előre is kösz! :-)
  • immovable
    thx
  • II Rocky II
    probáld a jetaudiot hátha azzal tudsz tekerni+minden :)
  • immovable
    Sziasztok!

Abban kérném vki nálam okosabb segítségét, hogy van egy divx-es filmem. A szitu a köv: az asztali dvd lejátszóban nem lehet beletekerni, ez nem is akkora gond de ha gépen akarom nézni ott beletekerhetek akárhova, de utánna kb 5 sec lejátszás után a kép megakad csak a hang megy tovább majd bele is fagy a progi. Ilyesmi lejátszókkal próbálkoztam: MediaPlayer Classic, BSPlayer, az xp-ben alabna benne lévő mediaplayer, és mindnél ez a hiba. Legújabb divx codek van fent, mert épp előtte frissítette magát, illetve K-lite codecpack vagy mi van fent, nem vagyok ebben nagy szaki. Na mitől van ez a beletekerős hiba és mivel tudom orvosolni. Amúgy a film avi és nagyon jó minőségű!

Ha vkinek van ötlete előre is thx!!!!!
  • II Rocky II
    hali,,,nos olyat szeretnék kérdezni,hogy videomagno a géprevan kötve.szeretném a videokazirol dvdre átnyomatni..nemtud vki egy szoftvert amivel lehetne a képminőséget is javitani?na meg hogyancsináljam?vmi progi nincs amivel meglehetne csinálni?(amugy a tv adon bejön,decsak ugy tudok rögizeni mint a tvből rögzitenék,ezért is kérdeztem amit kérdeztem)
  • Eric992
    Hali!Programozni tanulok python nyelven megcsináltam a scriptet amit a tutorial írt de mikor le akarom futtatni akkor ezt írja:Personal firewall software may warn about the connection IDLE
    makes to its subprocess using this computer's internal loopback
    interface. This connection is not visible on any external
    interface and no data is sent to or received from the Internet.Tudom hogy mit jelent a szöveg de mit csináljak hogy futtatni tudjam a scriptem?
  • zserrbo
    Hogy lehet törölni a listáját vagy kikapcsolni a Total Commander 7-es verziójában a történetet? Egy kis fekete lefelé nyíllal érhető el.
  • vki
    Hi!
    Tudtok mondani valami jó programot TV-Tunerhez Vista alá? Ugyanis a gyári AverTV nem talál semmit. Továbbá számít az, hogy előtte a kábel el van osztva?

A válaszokat előre is köszi!
  • Dying Soul
    De más sem játsza.
  • Hegi90
    Nem muszáj a saját playerével lejátszani, sőt feltenni se kell.
  • balcsi70
    Sziasztok.Adott egy szöveg,sötét kékkel.Alatta van egy nagy betü(ez a háttér) ez világosabb kék.Ezt szeretném még világosabra csinálni de csak is a háttéri nagy betüt.Az a kérdésem hogy melyik az a progi amelyik tud ilyet?Kössz a választ.
  • Darth Sith
    köszi szépen, megpróbálom. Bár vannak kétségeim, hiszen a directx 8.1 teljesen másfelépítésü volt mint most a 10.0. Amennyire lehet, kompatibilis visszafelé, de mivel alapokban változtatták meg, ezért nem tudom mit lehet vele tenni.. :/ Mert ami sztem a gebaszt okozza, az hogy a dx-ből kivették a direct sound támogatást, amelyet az akkori játékok használtak.

Xp-t nem akarok dualbootban, ha már fenn van a vista. Még a végén linux alól wine-ban fogom futtatni a játékot miközben fent van egy win.. :D

Egyéb ötlet valakitől a #11614-re?
  • Nuki
    Köszönöm, müködik!! :)
  • LoDMaSt
    A tálcán az óra mellett a videókártya driver-ikonjára kattintva jobb egérgombbal választható ki az egyik almenüből a képernyő elforgatása, legalábbis nálam.
  • Nuki
    Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy valamilyen kisgyermek nyomkodása által EL LETT FoRGATvA A KÉPERNYŐ tartalma, ezt hogy lehet viszaállítani? Köszi a segítséget!
  • ITM
    Sziasztok! A problémám ott kezdődik, hogy leszedtem, a firefox-hoz egy plugint, Downloader Helper, a hivatalos honlapról, és elkezdtem tölögetni a youtube-ról. (sikeresen!) Na, azóta mintha összeomlott volna a rendszer. Azóta rengeteg hiba került elő, mind a CHKDS által mind pl. a Registry Mechanic által. A CHKDS nem is tud sokat javítani. A gép teljesítménye a felére csökkent, a internet is dögledezik, alig akar betölteni. A Spy sweeper, a Trojan Hunter semmit sem talált. A regisztrit a TuneUp-al és a Registry Mechaniccal javítgattam. Avast van fent, nem riasztott semmiért. A net pedig azt írja, hogy nem tud regisztrálni a DNS-ben és legyek szíves és beszéljek a hálózat kezelőjével. Mi lehet? A hijackThis által készített system scan-ből mit lőjjek ki szerintetek? (aki ért hozzá) <- itt a kép. Köszönöm előre is!
    Zsolt

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.google.hu/
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
    O4 - HKCU\..\Run: [RocketDock] "C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background
    O4 - HKCU\..\Run: [uTorrent] "C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [AfterPost] "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [AfterPost] "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [AfterPost] "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [AfterPost] "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
    O9 - Extra button: Felolvas - {4B28ED70-6126-43f2-B810-F3CFB49400F4} - C:\Program Files\Speech Technology\SpeakBoard\explorer.html
    O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F0477951-D422-4731-8E13-E9716589F1B2}: NameServer = 10.0.0.3
    O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
    O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
    O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
    O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
    O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
    O23 - Service: BlueSoleil Hid Service - Unknown owner - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
    O23 - Service: Remote Packet Capture Protocol v.0 (experimental) (rpcapd) - CACE Technologies - C:\Program Files\WinPcap\rpcapd.exe
    O23 - Service: SF FrontLine Drivers Auto Removal (v1) (sfrem01) - Protection Technology (StarForce) - C:\WINDOWS\system32\sfrem01.exe
    O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (WebrootSpySweeperService) - Webroot Software, Inc. - C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe
  • Balu san
    Sziasztok!
    A segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában:
    Adott egy gép, amelyen csináltam egy szabvány Win XP reinstall-t. A gondom az, hogy az új rendszer nem látja a mobilrackben levő vinyót. Hogyan lehet orvosolni a malőrt? (az alaplapi driverek fent vannak és a BIOS beállításait nem változtattam)
    Előre is köszönöm az érdemi hozzászólást!
  • Dying Soul
    Találtam ilyen kodekpakkot, feltettem és mikor megnyitnám a saját Zoom playerével, akkor ez az üzi:

Unable to play [f25262.ogg]
    This may be due to a corrupt file, missing filters, filter conflicts, or hardware related issues.
  • Hegi90
    Asszem, ha berakod az XP lemezét, automatikusan megkérdez téged, hogyan akarod particionálni a particionálatlan területet.
  • Hegi90
    Próbálj meg keresni MS honlapján vmi directx patch félét. Ha nincs más, akkor esetleg felteheted vhogy az XP-t a vista mellé. Amugy ne használj vistát sztem játékra. Nem képes a te engedélyed nélkül feltelepítéskor egy rakat fájlt felrakni a gépedre. Persze nem kérdené meg közbe legalább, hogy mi ez, ha már folyton beleköt.
  • Darth Sith
    az lenne a kérdésem, hogy felakarok Vista64 bit alá rakni egy régebbi gémet (jedi academy, haverokkal kis nosztalgia) de nem akar elindulni. Ahogy elnézem a hiba üzenetet, az a problémája hogy direct sound-t használná, de tudtommal a directx10 már nem támogatja azt. tud valaki valami megoldást?
  • Hegi90
    Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ez a része a videókártyának mi, illetve lehet-e fejleszteni szoftverrel/driverrel?

(Forrás: System Requirement Lab- gépigény felmérő)
    Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0
    Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0

Előre is kösz!
  • Skeez
    Helló!
    Nero 6-al kapcsolatos gondom van..
    Pendrive-on lévő adatok lettek írva, többmenetes módban, dvd-re.
    A peni gyökerében lévő mappákba újak kerültek, ill. a gyökérben is létre lettek hozva újak.
    Namármost..
    Ha folytatni kívánom a dvd-t(arról beszélek, amikor még semmit nem csinálsz, csak berakod a lemezt, pendrive-ot, elindítod a nerot ->új->többmenetes dvd folytatása), akkor a már meglévő könyvtárakat szó nélkül befrissíti a peniről, tehát az új almappákat is feltünteti az írásra váró doksik között.
    De peni gyökerében létrehozott új mappákat már nem másolja át. Azokat írás előtt, értelem szerűen be kellene mozgatnom. De "állítólag", eddig ezt nem kellett csinálni, a néró atomatice behajintotta az új mappákat is.
    Kérdés: valóban-e?
    Vagy nekem van igazam és csak a meglévő mappákat frissíti a progi. Elvégre honna tudná még írás előtt, hogy én miket szeretnék kiírni.
    Kösz a segítséget!
    Skeez

• jenki2
    Van egy 250 gigás merevlemezem. Beraktam, inicializáltam (NTFS-dinamikus fájlrendszer), formatáltam és most partícionálni szeretném, de lemezkezelőben nem találom az Új partíció létrehozását. Lehet, hogy a formatálás előtt kellett volna partícionálni?
  • jacky87
    Mivel akarod kicsomagolni?
  • alioka
    Szijasztok
    nem tom idekell irnom vagy sem de van egy wowszerverem ,hamachin működik netes megoldással csak én tok bejönni ,nem látják a reglapom se ,myip kliensem van és regeltem is rá,ha vki tudna segíteni msnen ([email protected]) v emailben irjon nekem légyszives kissé már kifogytam az 5letekből! aki segítene léccike vegyen fel msnre előre is köszi!!
  • bszabi84
    Nem kér jelszavakat, legalábbis "látványosan".
    Elkezdi csinálni, és úgy 20%-nál megáll és onnan semmi, csak az idióta CRC-s ablak, amit ha bezárok vége!
    Nem tudom miért van!
  • jacky87
    Valószínű, hogy jelszó szükséges azokhoz a csomagolt fájlokhoz!
  • bszabi84
    Hali!
    Azt szeretném megtudni, miért kapok rendszeresen kicsomagolás közben CRC hibát?
    Eddig ilyen problémám nem volt. Úgy 2 hónapja van.
    Letöltök játékot, filmet...
    Ki szeretném csomagolni, de 5-ből 2-re CRC-t ír!
    Kérlek segítsetek!
  • aszizoli
    Miféle ingyen???
    Ne idegesíts már! Ha nekem valami annyira kell, és kapható a keresksdelmi forgalomban, akkor bemegyek az üzletbe, vagy megrendelem a neten. Természetesen kifizetem az érte járó jó magyar forintot. Ezt a tananyagot több ember alkotta meg, hogy akár te, vagy bárki más, aki tanulni akar belölle, a megvásárlás után okosodhasson. Ezek az alkotók viszont várnának a termékükből egy kis profitot, hogy neki tudjanak állni a következő munkájuknak, és lehetőleg ne kopjon fel az álluk.
  • Vardar
    Ingyen???
  • aszizoli
    Ha rákérdezel a kiadóra, feltehetően CD formátumban is tudják biztosítani az anyagot.
  • Vardar
    A magnónk eléggé negatív állapotban van. Elektronikus formában kellene.
  • Dj Faustus #11601
    Az adott linken a hanganyag rendelhető meg, nem a könyv.
    Szövegértelmezés rulez.

Az sg.hu meg nem warezfórum, bármennyire nem tetszik. Nem rajtam múlik.
  • Vardar
    A könyv meg van! Csak hanganyag kellene hozzá. Nem fogjuk megrendelni a könyvet mert te úgy akarod! Csak hanganyag! Nem érdekel, hogy torrent. HANGANYAG!
  • Dj Faustus #11599
    Megrendelhető a kiadótól.
  • Vardar
    Maros Judit-Szitnyainé Gottlieb Éva: Start! Német I. Tankönyvéhez szeretnék hanganyagot kapni. Adna valaki linket? Előre is köszönöm.
  • toysoldier
    de én nem úgy szeretném használni, hanem át szeretném írni a csapatokat, de azt nem engedi mert védelem van rajta