20838
Segítséget kérek
-
JOT TÖLTÖTTÉL LE? -
segítséget kérek fiatalok!
letöltöttem a sopcast nevű netes tv progit, el is indul, a mozillához is sikerült beállítani,csak van vele egy kis gond: a színek össze-vissza vannak keveredve. van kodek is a gépen(k-lite), mégis. mit lehetne tenni, hogy jó legyen? előre is köszi! -
Viszont, nem találom benne, hogy Vista-val teljes mértékben kompatibilis-e? -
Próbáld ki a Burn4free programot. Tud magyarul is. Írás elött az íródat ellenőriztesd le, hogy kompatibilis-e vele. Menüsoron válaszd a "Nézet" - "Váltás szakértő módra" ópciót. Ezután már előjön a "CD író ellenőrzése az interneten" kapcsoló. -
elvileg kéne írnia, de mindíg eszközhibát ír ki 52%-nál(a szimpla dvd méretének határán)! -
Akkor bocs, én nem próbáltam, csak az oldalán az ismertetőben láttam hogy mindent ír. -
elkiabáltam! nem igazán akar többrétegű dvd-t írni! Szimplát megírja, de a dl-t nem! :( -
köszi, ez nagyon jó! 
-
CdburnerXP
Mondjuk az hogy egy szinten van a Nero-val elég tág fogalom. Annyi funkció nincs benne mint a fullos Neroban ( de az talán nem is baj )
A többi feltételt teljesíti. -
sziasztok!
valaki tud mondani egy jó cdíró programot, ami legalább nero szinten van, kezeli a DL lemezeket, megfér a vistával ja és persze ingyenes? -
Vardar #11706 Egy jó kémprogramírtó kellett volna a popupokra. -
goofy1984 #11705 Az AC3 filterben van egy olyan opció, hogy Audio/Video sync a System részénél. Itt a csúszkát balra vagy jobbra tolva érhető el a hang elcsúsztatása.
Itt egy kép róla -
Brady831 #11704 Hello! Segítség kéne:letöltött filmnél el van csúszva a szinkron. Mivel tudom orvosolni a dolgokat? -
Köszi a tippet, de már megoldódott a probléma.
Nem tudom hogy hogyan, de ha a Vezérlőpultban bekapcsoltam a 'Hangerőikon megjelenítése a tálcán' opciót, egyből megjelent az internetikon is.
Az Internet Explorert pedig azért kellett törölnöm, mert állandóan, akár ha más böngészőt is használtam, 20 s-ként jelentek meg a Popup-ok (az IE ablakban), még Blocker progikkal is.
De mostmár ezzel sincs gond, jó az a FireFox. -
Firefoxban, jobb klikk - "kép megjelenítésére" megnézhető.
Egyébként kár volt uninstalálni az Internet Explorert, mert ez nem csak egy böngésző, hanem szerves részét képezi az operációs rendszernek is. Legközelebb, ha nemszereted valamilyen oknál fogva, nem akarod használni, akkor ne szedd le, csak simán felejtsd el, hogy létezik.
Most szerintem rakd vissza, és próbáld kideríteni, hogy mi az az alkalmazás, aminek jogot adtál az automatikus kapcsolódásra. Ha letudod állítani, akkor próbálj manuálisan kapcsolódni. Talán sikerülni fog. -
Na mindegy nem értek a képfeltöltéshez
-
-
Kösz zserrbo, de ki van pipálva.
+ még annyi hogy ha csatlakozok, jobb klikk, és a menüben meg lehet nyomni megint a csatlakozást, az állapot mezőt pedig nem.?
-
kollektor #11698 ez mikori hozzászólás ténylegesen? -
zserrbo #11697 Szerintem te ree gondolsz: Start/Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok (kallszikus kategória nézetben közvetlen így szerepel)/aztán ott lesz egy vagy több helyi kapcsolati ikon arra kell jobb klikk a melyik a neted-é, majd pipáld be, hoyg "ikon megjelenítése az értesítési területen a kapcsolat ideje alatt".
És igen gondolom a dinamikus IP-d miatt kell a rapidhoz. Én is ezt tenném, ha dinamikus netem lenne...:( -
Hello Bocs a zavarásért
De van egy elég zavaró gondom:
Hiába csatlakozok netre, nem jelenik meg a tálcán az internet ikon.
Kapcsolatot bontani meg nem a legjobb kábel ki-be húzogatással.
(Ez azóta van, mióta feltettem az XpLite-ot, hogy kitöröljem az Internet Explorert -az állandó popup-jai miatt-, ami csodával határos módon sikerült is.)
A Windows összetevők telepítésénél is mindent megnéztem, de nem ott van a hiba.
Valami olyan protokoll kellene, vagy vmi kapcsolatkezelő bigyó, amivel meg tudom valósítani a kapcsolat bontását.
Lehet hülyeségnek hangzik a probom, de RapidShare-s letöltésekhez pl. fontos lenne.
Köszönöm a gondolatmegosztást. -
Hello,a kérdésem,hogy lehet úgy beállítani a Daemon Tools Pro 4.10 akárhanyas verzóját,hogy a Nero 8-as tudjon CD/DVDRW (RW!!!) lemezeket törölni.Most per pillanat csak akkor töröl RW lemezeket,ha DTPro -t törlöm.Ez nem a legjobb megoldás nekem. -
marcio mela #11694 Üdv!
JetAudio-val akarok filmből zenét felvenni.Valamiért némák a fájlok amiket ment.Pedig amikor lejátsza a videot akkor szól alatta a zene de valahogy nem menti ki.Kérem valaki lépésről lépésre leírná.Én így csináltam és nem sikerült:
Record (Ctrl+3) > Recording ablakban pipa a Source-n bellül a Video mellé > Start > Play (elindítom a videot).A Source mellett a csúszka feltolva a Status panelen (ha panel a neve) a Recording volume mérő csak egy vonásnyit tér ki szóval szinte nulla.
-
Köszi -
"Hali. Tudtok olyan progit mondani, amivel s-videon keresztül tudok felvenni a tv-ből? Köszi"
A kérdések kicsit irreleváns. Mi köze az s-videó csatlakozónak, és a programnak egymáshoz? Nem a csatlakozóhoz keressük a programot, hanem a videó-rögzítő-/TV-tuner-/VIVO-rendszerű videókártyához.
Programból javaslom a Windows Movie Makert, a Virtualdubot, a VLC Media Playert (az is képes videóstream mentésére).
Pár leírás:
-
Hali. Tudtok olyan progit mondani, amivel s-videon keresztül tudok felvenni a tv-ből? Köszi -
Küldeni nem tudok, de szerintem a linkelt oldalon megtalálod. -
szamos #11689 Pentium I-es gépem van widows 3.1 verzioval de nincs hozzá indíto flopym tudna valaki küldeni. [email protected] -
sziasztok
tud barki olyan programot aminek a segitsegevel megtudnam merni egy keprol pl egy tojasnak vmelyik gorbuletenek a gorbuletet? kicsit bonyolulutra sikeredett de remelem van olyan aki erti. -
Monoton #11687 hali
most lett ujrarakva win és nemtom miéert de amikor pl bs playert inditanám ezt kapom:
A windows nem tudja elérni a megadott ezsközt,elérési utat vagy fájlt.Lehet h nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel
meg semmit nem lehet telepiteni
pedig rendszergazdaként vagyok bennt
-
Demeter #11686 Skacok vki tud vmi jól és használható progit ami diagnosztizál, javít, stb..stb.. Csak mert nem ártana a gépemre vmi hasonló mint pl pc doc pro mert kezd szétesni.
Vki tud segíteni?
-
Válogass! -
oreg21 #11684 vki tudna nekem mondani vmi olyan programot amivel jpg ből tga kiterjesztést tudok csinálni??
köszi -
Nem,az van fennt jelenleg,a legújabb nem beta verzió... -
És ha nem béta verzióval próbálkozol, hanem előző, végleges verziót rakod fel, akkor sem indúlnak a játékaid? -
Nembiztos... -
Demeter #11680 Skacok pls vki tudna nekem egy serialt a "pc doc pro 3.7" hoz??
Nagyon megköszönném! -
Sajna így sem megy :(.Nem értem mi lehet a baj,eddig nem csinált ilyet...Lehet egy Windows újrarakás lesz rá a megoldás... -
kollektor #11678 esetleg próbálj egy image-fájlt készíteni neroval és utána daemon-ba mountolni hátha úgy olvasható / csak egy ötlet / -
Oké megpróbálom :)