20838
Segítséget kérek
  • kollektor
    Ha nincs gondod és régóta használod ,sztem hagyd fönn.
  • kollektor
    A ZoneAlarm IS egyáltalán nem rossz ,azért nem találtad a tesztben,mert azok antivirus prg-k,a ZA pedig egy teljeskörű (tűzfal,antivírus,antispyware egyben )védelmi rendszer.
  • avasika
    HI!Az AVAST-ot nem ismerem (csak névről)ettől még persze lehet jó!Viszont lenne egy kérdésem.A ZoneAlarmról mi a véleményed?Megnéztem a teszt linket amit adtál,ott pl nem is láom bejegyezve.Most ennyire sz.r lenne vagy ennyire nincs elterjedve?Attól függetlenűl ahogy lejjeb is irtam meg vagyok vele elégedve!
  • Shiwo
    ja és maxthon alatt se jó
  • Shiwo
    IE vel és firefoxal is ezt csinálja
  • avasika
    HI!Megint én vagyok lenne még egy hülye kérdésem!Szóval,van a gépemen egy bizonyos AD-AWARE 2007 program,mikor lefuttatomtalál 36 fertőzött fájlt.A végén kijelölöm őket és karanténba zárom mind.De ha mondjuk két nap múlva újra lefuttatom akkor megint megtalálja azt a bizonyos 36 fertőzött fájlt,ha ilyenkor a remove gombra kattintok akkor megint minden OK.De ha legközelebb is lefuttatom akkor megint kiirja hogy talált 36 fertőzött fájlt.Ha a restore gombra kattintok akkor is ugyan ez van.Szóval a lényeg hogy mindig megtalálja de véglegesen hatástalanitani nem tudja.Pedig azt olvastam erről az ADAWARE-ről hogy a kategóriájában ez a legjobb.Ilyenkor mi van?A ZoneAlarm egyébként nem találja meg ezt a 36 fertőzött fájlt.Valami nem tetszik ennél az ADAWARE-nél.
  • kollektor
    A Trend Micro teljesítménye
    Teszt
    inkább tedd föl az Avast!-ot,jobb és ráadásul ingyenes ,lehet,hogy megtűrik egymást
  • avasika
    Köszönöm a segitséget!!!Tényleg meg vagyok elégedve a ZoneAlarmmal(eddig) csak gondoltam kiprobálom a TrendMicro-t,de letörőlni nem akarom a ZoneAlarmot ugyhogy megfogadom a tanácsod és maradok a ZoneAlarmnál.Üdv!!!
  • zvaragabor
    ZoneAlarm Internet Security-ben van antivírus modul. Trend Micro Antivirus szintén egy antivírus. Két vírusirtó ne legyen a gépen (csak ha az egyiknek ki van kapcsolva a valós idejű védelme, és tudod, mit csinálsz).

Trend Micro Antivirus addig nem megy föl a gépre, amíg minden más tűzfalat/antivírust/kémprogramirtót el nem távolítasz.

Ha a ZoneAlarm IS-sel meg vagy elégedve, akkor szükségtelen váltani. Nyugodtan használd továbbra is.
  • autoszimulator
    Csak egyfajta böngészővel próbáltad? Vagy többfélével is ezt produkálja?
  • avasika
    HI!Tudtok nekem segiteni?Nekem ZoneAlarm internet security virusirtóm van a gépemen.Én teljesen meg vagyok vele elégedve,de sokat olvastam a TrendMicro virusirtóról és azd gondoltam kiprobálom milyen lehet.Le is szedtem de amikor telepiteni akartam kiirta hogy törőljem a ZoneAlarmot.Nem töröltem és igy nem is telepitette fel a gép.Kikapcsoltam a ZoneAlarmot mintha nem is lenne a gépen,inactiv állapot de igy se engedte.A kérdésem az lenne hogy muszálj letörőlni a ZoneAlarmot vagy van valami más megoldás?Nem szivesen törölném le.Köszönöm!!!üdv!
  • Shiwo
    valaki a #11888 -ra ? úgy néz ki a javascriptes dolgok nem tetszenek neki..pedig engedélyezve van böngészőben is, s a tűzfalban is
  • autoszimulator
    Erre a célra szakosodott nyomtatóval például. Nem is oly drágák már a nyomtatók, fenntartásuk már annál inkább.
  • gator
    Üdv!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy van ez a nyomtatható felületű DVD/CD és hogy ezt mivel tudnám én rányomni a lemezre.
    Most nem a LightScribe-re gondolok mert az nem, olyan jo minosegu mint ez.
  • autoszimulator
    PPS formátum a diavetítés, PPT pedig maga a bemutató fájlhoz a hozzáférés, elvileg vetitésbe mennie kell a hangnak. Abba úgy tudod elmenteni, hogy mentés másként, és ott a név alatti kis legördülő menüben kiválasztod hogy PowerPoint Diavetítés.
  • balcsi70
    Sikerült megoldottam.
  • balcsi70
    Sziasztok.Mitöl van az hogy fogta magát a gép,egyszer valamitöl csak átált a billentyüzet vagy angolra vagy nem tom milyen nyelvre,mert mikor z-t akarok nyomni y-on jön,meg nullára '-et ir meg stb.Hol kellene valahogy visszaállitani? ha valaki tud valamit picit bövebben.Köszönöm.
  • egir
    Sziasztok!
    Elkelne egy kis segítség. Microsoft Office PowerPoint 2003-al készítettem bemutatót. Több problémám is akadt vele.
    1.Amikor mentettem a file nem *.pps formátum lett hanem *.ppt. Hogyan tudom *.pps-be menteni?
    2. Hogyha a kész bemutatót elküldöm e-mailba, a nem tudják megnézi, illetve megnézni megtudják de nibcs hang ami pedig a lényeg lenne.
  • autoszimulator
    Nem tudom milyen Office-t használsz, nekem most 2007 van, tehát amit mondok nem biztos hogy ugyanezen a néven van egy régebbiben is, de van egy olyan funkció az Adatoknál, hogy érvényesítés. Itt lehet megadni formátumokat, hogy miket lehessen beirni a mezőbe, egész szám, tizedes, betü, stb, itt lehet hibaüzeneteket kiiratni, pl ha belekattint, akkor irjon ki valamit, stb, de az, hogy figyelje, hogy bezáráskor üres-e a mező, az szerintem kizárt.
    Egy trükköt találtam ki rá, de kicsit macerás. Lényeg annyi, hogy azt a mezőt, amit nem akarod hogy üresen hagyjanak, kitöltöd nullákkal. Majd létrehozol egy ilyen érvényesítést, amelybe egyéni szabályt választasz, és megadsz egy osztást, miszerint 10/C1 (C1 az a mező, amibe akarod hogy irjanak). Majd átmész a másik fülre felül, Hibajelzésre, és kiiratsz valamit, hogy adjon meg adatot. Nullával osztáskor hibát fog jelezni, igy kiirja a usernak, hogy adjon meg valamit :D
  • autoszimulator
    Gondolom volt a gépedre telepite Visual Studio valamely verziója, nekem is ezt szokta kiirni, progik, játékok futtatása közben/előtte.. Igazából mit tenni nem tudtam, új win segitett, de arra rájöttem, hogy akkor írta, mikor amúgyis elszállt volna a progi valami windowsos hibaüzivel, tehát az adott programokkal lesz a gond. Ez csak feljánlj egy debuggolást/hibakeresést, de ezekben az esetekben haszontalan..
  • tudatlanka
    Pontosan és csak excel jöhet szóba
  • Shiwo
    az access tuti tud olyan táblázatot, ahol nem engedi hiányosan kitölteni, de sztem lényegesen nehezebb kezelni azt a progit, mint az excelt...
  • zserrbo
    Utóbbi szeritnem tuti kizárt, max, ha hozzá írtak avgy írnak egy külön szoftvert, am inem valószíű iylen célra.
  • tudatlanka
    Kérdés

Adva van egy excel táblázat.Meg lehet azt oldani hogy ha hiányosan töltik ki akkor ne lehessen bezárni vagy küldjön egy mailt egy adott mailcímre?
  • zserrbo
    Lehet tévedek, de mivel nincs 2 vagy több részre osztva a winyó, így a rendszer partíciót nem tudja szétszedni szerintem. Talán ilyenkor kellene segítségül hívni a bootolható Paragon-t.
  • zserrbo
    Namost, ha a vágólapról előb tif-ként mentem majd jpg-re konverálom, akkor nem elsz ugyanúyg veszteséges? Mert addig oké, hoyg a tif az, ha igazad van, de a jpg már nem. Azért javasoltam, hoyg ne paintből mentesn hanem pl Xnviewől.
  • roblee
    A jpg veszteséges tömörítési eljárás, azaz az eredeti kép információi bizonyos %-ban elvesznek. Legjobb, ha Photoshopban nyitod meg a printscreen-t majd tif-et mentesz, ami ha jól tudom, veszteségmentes eljárás, ezért is használják nyomdai kivitelezésekhez. A tif-et tudod konvertálni jpg-re, beállíthatod, hogy milyen mértékben legyen kompresszionálva.
  • roblee
    Sziasztok!
    Kis gondom akadt a partícinálás során, pontosabban a legelején. Korábban a saját gépemen simán létrehoztam 6 partíciót, de most nem sikerül. Laptopról van szó. 80 Gb. Nincs egy hetes. Xp Sp2 van fenn, plusz néhány hasznos progi egyelőre. Védelemnek felraktam a Nod 3.0-t. Ja, és wifi-vel van megoldva a net. Paragon Partition Managerrel próbálkozom. Mikor a meglévő partíciót átméretezném, nem engedi, mivel szerinte a partíció használatban van. Lefoglalt lemezterület mindössze 5 Gb. Nem értem. Kikapcsoltam a Nod-t hátha a valósidejű védelme zavar be, de nem használt. Még arra gondoltam, hogy a netet leállítom, de nem látom sok értelmét. Mit gondoltok, mi lehet a gondja?
    Ezt a problémát már egy másik topicban is kifejtettem, de nem kaptam rá választ, ezért gondoltam, hogy itt is megpróbálkozom.
    Előre is köszi!
  • Shiwo
    Hali ! Lenne 1 gondom..

pár hónapja az asztali pc-m játszotta azt, hogy nem nagyon akarództak működni a php-s dolgok (ill asszem azok..), olyasmik voltak, hogy nem jött be se a freemail (kiírja, hogy belépés, oszt megáll), se az iwiw (ez vmi sütis problémát mond..), se a hotmail, vagy hogy itt sg-n ha privi üzit küldtem, utána az üzenőablakot nem akarta becsukni az istennek se, hiába kattintottam a bezárásra, csak arra reagált, ha frissítettem..újratelepítettem a gépet,így jó lett..azt hittem, hogy tűzfalat vagy vírkert barmoltam el telepítéskor...viszont most egyik napról a másikra a notebookon is ugyanezt játsza..de ezen eleinte nem volt ilyen, lassan fél éves rajta az xp, de most hirtelen elkezdte ezt a hülyeséget nyomatni rajta..mi okozhatja ? mert kémkeresők, víruskeresők nem nagyon találtak semmit...
  • strogoff
    hali. miért nem tudok ltölteni semmit , pedig regisztrálva vaok.
  • Sam16
    Hali sziasztok!

Lenne egy iylen problémám egyes játékoknál programoknál ezt írja ki indításkor mi lehet a hiba?:

plz help thx
  • tobias88
    köszi
  • zserrbo
    Én értem a problémád szerintem. Én is felfigyfeltem már arra, ha printscreen-t nyomok majd paint és jpg-be mentek amint elmentem színveszteség éri a képet. Nem is kicsi, legalábbis engem zavart. Ha bmp-be mentem pl akkor nem, de persze ez látszik a fájl méretében is. A gond az, hogy a paint jpg-ben csak 76%-os (úgy tudom 76%) minőségben menti el. Én képlopásra a Snagit progit használom, de ez nem ingyenes.
    Ingyenesből talán működik az Xnview-el úgy, ha csinálsz benne egy screenhot-ot majd mentés ott opció it a jpg minőségét 90% fölé viszed majd máris jól menti el :)
    Kicsit nagyobb lesz a kép mérete, de szebb.
  • zvaragabor
    Excellel már megoldottam. :)
    Azért köszi.
  • Dj Faustus #11882
    "Van egy irdatlan hosszú listám. Mivel tudnám a legegyszerűbben megszámolni, hogy hány sorból áll?"
    Linux alatt parancssorba: cat lista.txt | wc -l
    Windows alatt: töltsd be egy jobbacska szövegszerkesztőbe (PsPad, Notepad++,...), és menj az állomány végére. Az állapotsorban kijelzi a sorszámot.
  • alakulat
    Hi!

vki tudna segiteni h miért nem tom letesztelni egy ati 3850-es vgat 3d mark 2006-al??
    mivel lehet letesztelni??
    elöre is köszi
  • zvaragabor
    Igazából csak volt egy szép hosszú lista, aminek minden egyes sora egy elem, és szerettem volna tudni, hogy mennyi elem van a listában.
    66713 darab elem volt a listán, úgyhogy nem sokkal több a maxnál. :)
    Kösz mégegyszer.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Nem tudja valaki,hogy nekem ezzel a WindowsLiveSuite (WLinstaller.exe) miért nem működik a telepítés? Mindíg hibát ír ki:

Probléma merült fel a telepítés során.A következő program nem lett telepítve:Windows Live Suite.
    Rendszerhiba részletei:
    A megadott programkód nem tartalmazott erőforrás szakaszt.
    Teljesen szar ez az új LiveSuite ötlet.

Valakinek van valami ötlete,hogy mit csináljak?
    Már tettem új windows-t is :(

Köszi előre is.

Üdv:Joe!
  • LoDMaSt
    Hát nekem pl, ha csinálok az 1280x1024 es monitoromról printscreent, majd paintből mentem jpg nek, majd ha eredeti méretben nézem, nemnagyon látok hibát a képben. Max elmentheted más programban. Szvsz amig nem mented, addig minden pixelt egyesével másol, majd, mikor jpg be mented, akkor tömöríti a képet, mossa össze a pixeleket, szal próbáld meg PS ben menteni jobb minőségben.
  • tobias88
    igen, de az túl nagy méret! kicsit és szépet akarok