20838
Segítséget kérek
  • zvaragabor
    Tudtommal a Kijelentkezés funkcióval csak az aktuális felhasználóból lépsz ki, és nem kapcsol ki a gép. Szóval csak arra a képernyőre dob ki, ahol a felhasználók között választasz, függetlenül attól, hogy hány felhasználó van beállítva(ha 1 felhasználó közül választhatsz, akkor is).
    Ha ki akarod kapcsolni a gépet, akkor miért nem a megszokott, ésszerű, hagyományos, puritán módszert választod, azaz miért nem a kikacsolás gombot választod?
  • kollektor
    kijelentkezés után nem kell automatikusan kikapcsolni a gépnek,erre való a <kikapcsolás> című ikon.
    egyébként ,már egyszer kaptál rá választ: #12107 hsz
  • pakry
    miért nem kapok választ senkitől??????
    pakry 09:50
  • balcsi70
    Nálam a JetAudio van a fulos(ez audiot is tud meg dvd-t is)meg még fönt van a Power DVD-is.mind 2-ö jó.
  • pakry
    Egy felhasználó van!
  • vidu01
    Hello! Lenne egy exceles kérdésem, elég láma vok hozzá. Beírom a cellába hogy 06,04 v hasonlót és mindíg ávariálja dátumra (jun.04) pedig nem kéne. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Keresgéltem beállításokba de nem találtam.
  • tajthy95
    pakry hány felhasználó van a gépen
  • pakry
    Kijelentkezés után a gépnek automatikusan ki kellene kapcsolnia pár másodperc után!Ezt nem teszi meg.Afőkapcsolóval kell kikapcsolnom!
  • tajthy95
    Nekem meg olyan problémám van hogy a másik gépünk meg van bolondulva. A billentyűzet nyelve át van állítva angolra, a címsor betűmérete kicsire van állítva, a háttérkép ki lett törölve. És egyiket sem engedi visszaállítani. HELP PLEASE. Köszi előre is.
  • tajthy95
    pakry talán az hogy a kijelentkezés az nem kikapcsolás. De ha te a kijelentkezésen a kikapcsolást érted akkor bocsi és akkor nem tudom.
  • pakry
    help
    kijelentkezéskor nem kapcsolki a gépem csak a főkapcsolóval milehet az
    oka???
  • roblee
    Sziasztok!
    Tanácsotokat kérem. Laptopon DVD filmeket szeretnék nézni, de nem tudom, milyen lejátszót használjak. Többen mondták, hogy a BSPlayer minden formátumot lejátszik, azt használjam, de úgy hallottam, hogy valamilyen spyware-t, kémprogramot telepít a gépre. Erre nekem nincs szükségem. Mit tanácsolnátok?
    Köszi!
  • zolo
    Egyszerű...Nem kell semmilyen codeck pack a gépre, elég a Win Media Player + FFDshow, zenére pedig winamp. A sok codeck oack elkúrja a gépet...
  • cab
    hello!
    van 1 kis gondom. nem tudom lejátszani a wmv fájlokat, azt írja ki a lejátszó hogy "cannot render the file". Pedig a legújabb codec pack van fenn. kipróbáltam ace mega és k- lite codec pack-kel. régebben nem volt semmi probléma. ja, Xp-m van. Volt egy olyan ötlet hogy töröljem le a nero 7 -et, letöröltem, de a probléma megmaradt... Az avi fájlokkal semmi baja nincs. Van vkinek tippje esetleg?
  • zolo
    Kösz a segítséget, 2 gigával több helyem van, és így mostmár lehet csinálni fotót vele
  • csabiks
    Továbbá kapcsold ki a rendszervisszaállítást, kapcsold ki a háttérmásolatokat, futtass egy lemezkarbantartót, töröld a cachet ha ie-t használsz, nekem multkor 1,2 giga volt..., fejből ennyi!
  • kollektor
    kapcsold ki a hibernálás funkciót
  • zolo
    Karira jézi hozott nekem egy Microsoft Lifecam Vx-3000-et. Letöltöttem hozzá a legújabb 1.4-es LifeCam Softwaret.
    Rendesen működik, de amikor képet készítenék vele, vagy videófelvételt, akkor azt mondja, hogy "Nincs elég hely a merevlemezen". Én úgy gondolom, 1,6 gb az elég egy fotónak, vagy kisebb videónak, de szeritne nem.

Van tippetek, hogy mit erre a megoldás? Vistám van, de a software Vista Compatible, ez a termék dobozán is rajta van...
  • blackgamer
    bármilyen flash-es oldalon vagyok, kiírja hogy telepítsem a Flash 8-at, megteszem, de legközelebb ugyanaz van, nincs telepítve, IE-ben van ez a probléma
    mi rá a megoldás?
  • Hegi90
    Hali! vki segítene feltelepíteni a PVR-plus progival ellátott tv tuneremet ? Ott akadok (fagy le a progi) amikor elindítom, és rákattintok a tv nézésre :/

Más gépen korábban már néztünk rajta tévét, csak az a gép túl gyenge volt hozzá.. Ez viszont jó lenne
  • esernyő
    "A legutóbbihoz: Openoffice - ingyenes, magyarul tudó, Powerpoint-klónnal ellátott irodai alkalmazás." #12079
    Elolvastam, amit írt, de csak ppt-ben hajlandó menteni a bemutatót, és így lemarad róla a zene. Ki is írja mentéskor, hogy így sérülhet...
  • esernyő
    SOS Open Office! Sziasztok. Open Office-szal csináltunk egy dia-bemutatót zenével. De odp-t nem tudják megnyitni azok, akik pps-t tudnak, ha e-mailben átküldöm. Mit csináljak? Kösz a segítséget!
  • w77d
    sziasztok! az lenne a gondom, hogy egy codec feltelepítése után elment az összes hang a gépről! régen is volt ilyen és akkor adtak nekem valami parancssort, amit worldpadba bemásolva aztán lefuttatva helyre áltak a dolgok! na most ez a parancssor kéne megint :)
  • Dj Faustus #12093
    Na ez kissé zagyva (vagy csak én kaptam bejglimérgezést?)...

"olyan progit keresek amivel le tudok tölteni weblapot"
    Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari - vagy ha későbbi felhasználásra akarod letölteni a weblapot (offline nézegetéshez), vagy le akarod menteni az oldalt: WGet, HTTrack, Free Download Manager, Offline Explorer

"megtudjak nézni egy levelet amit ha ő legközelebb megszeretne nézni ugy tünik mint ha nem nyitotta volna meg"
    Na ez viszont nem jön össze. Levelezéshez (a webes felület kikerülésével) ott a Thunderbird.
  • Kontrakcio
    szevasztok! olyan progit keresek amivelletudok tölteni weblapot ugy h megtudjak nézni egy levelet amit ha ő legközelebb megszeretne nézni ugy tünik mint ha nem nyitotta volna meg :)

előre is ksözi :)
  • Qwerty4
    Megoldva!
  • Qwerty4
    Hello.

Van 5 darab iso fájlom, benne dvd-filmek.
    Állítólag angol és magyar nyelvet egyaránt kell, hogy tartalmazzon.
    Crystal Playerrek próbáltam játszani, de csak az angol szövegeset tudtam eindítani.Hogy a magyart hogy és miként kell beüzemelni nem tudom.Pls. adjatok valami tippet, feltétlen gépen és magayrul szeretném megnézni ezt a filmet (sorozatot).
    BUP, VOB és IFO fájlok vannak.Annyit sikerült kitanulmányoznom, hogy a VOB indítja a filmeket.

• Andris05
    Hát én Vista-t használok és még nem nagyon ismerem:S:S
  • zserrbo
    Használsz DropMyRights-ot? Vagy korátozott jogú a fiókod? Most ebbe nem vagyok biztos, de sztem mindkettőnél a korlátozott jog miatt nem megy fel.
  • Balumann
    Itt kattints az Install now-ra a flash player-nél. De elméletileg ha felmész egy oldalra ahol flash van, akkor felül megjelenik, hogy hiányzik a flash player, és úgy is lelehet tölteni.
  • Andris05
    Hello!nekem az Adobe Flash Player-el van gondom mert sehogyanse tudom felrakni Mozilla Firefox-hoz.:S valaki tudna segíteni h mi lehet a probléma??
  • Hegi90
    Hali!
    Ma futtattam egy lemeztöredezettség mentesítést, és a folyamat befejeztével 200 megával kevesebbb helyem lett -.-. Ötlet? Javaslat? Hogyan tudnék felszabadítani helyeket, ilysemi, illetve más fajta módokon?

A használt program: Defraggler.

Előre is kösz!

Hegi
  • Grrrrrrr
    A Javás elég lesz, köszi. Magyar oldalakon nem találtam, külföldiül meg nem igazán tudok....
  • Dj Faustus #12083
    "nem a belépőoldalra kellene, hanem egy épületben akarok vírtuális sétát így megvalósítani"
    Ott is alkalmazható.

"Kvízt is szeretnék a honlapra"
    Ha az adott válaszokat rögzíteni akarod, vagy a kapott pontokat tárolni szeretnéd, esetleg a kvíz kérdéseit dinamikusan változtatni akarod, akkor PHP-szkript kell.
    Ha csak simán ki akarod értékelni az adott válaszokat, elegendő a Javascript.

Javascriptes példa #1
    [url=http://javascript.internet.com/miscellaneous/javascript-quiz.html]Javascriptes példa #2[/url]
    Pár PHP-s kvíz
  • Grrrrrrr
    Köszi a tippeket! Igazából nem a belépőoldalra kellene, hanem egy épületben akarok vírtuális sétát így megvalósítani.

B kérdés: Kvízt is szeretnék a honlapra. Próbáltam keresgélni scripteket, de nem találtam. Tud valaki ilyenről?
  • vki
    Köszi!
  • cargame
    Koszonom a tippeket!!!
  • Dj Faustus #12079
    Mivel a Powerpoint a Micro$oft Office része - ami kereskedelmi szoftver - három lehetőség adódik:
    1. Vagy megveszed
    2. Vagy letöltöd illegálisan (DC++, Torrent)
    3. Vagy ingyenes alternatívát használsz - ezt javaslom leginkább

A legutóbbihoz: Openoffice - ingyenes, magyarul tudó, Powerpoint-klónnal ellátott irodai alkalmazás. Van hordozható változata is.

Google Dokumentumok - ez is ingyenes, ez is tud magyarul, ebben is van prezentációkészítő.
  • kollektor
    próbaverzió
  • cargame
    Nekem az lenne a problemam hogy ugy kene a PowerPoint hogy tudjak bemutatot kesziteni!! De csak a PowerPoint Viewert lehet letolteni amivel csak nezegetni lehet. Esetleg valaki nem tudna segiteni vagy kell vegyek eredeti cd-t???
    Elore is koszonom!!!