20838
Segítséget kérek
-
balcsi70 #12436 Na hát ebböl egy kukkot nem értek.Megnyitni a Jegyzettömböt,azon belül gondolom Fájl>Megnyitás>Windows> és innetöl nem tudok tovább menni mert nálam nincs INF mappa.(létezik) pedig én nem töröltem.Nem tudtam mélyebre menni. -
balcsi70 #12435 okés köszöntem. -
kollektor #12434 ez a windows rendszerben alapból bentlévő régi msn ,a live-ot simán uninstallálni kell -
kollektor #12433 A Windows Messenger eltávolítása a rendszerbõl -
balcsi70 #12432 Én nem használok msn-t.A vezérlöpultpa a programok telepitése és törlésé-nél nem látom az msn-t.honnan kéne kitörölni gyökerestöl? Azt tudom hogy a végén kikéne szedni a registry-böl is. -
Ne használd azt a szemetet.
A hirdetések nélkül is egy kalap xar marad. -
A vírus magában az MSN-ben van. Szedje le(és ha tudja, töröljön minden fájlt, ami az SMN része), és rakja fel újra.
Nem biztos, hogy beválik, de 1próbát megér. Legrosszabb esetben, váltson másra(Miranda, Trillian, Pidgin stb.) azokra nincs hatással a vírus. -
balcsi70 #12429 Sziasztok.Az egyik ismerösöm bekapott egy virust msn-en.Kiirta a Nod.Mostmár olyat csinál az a valami, az ismerösei mondják, hogy az ismerösömtöl állandoan kapják a virust msn-en.Tudtok erröl valamit?Mi a xar akar ez lenni?
UI:Azt mondja az ismerösöm hogy ö nem látja hogy küldözgetne valamit a progi,de az ö ismerösei meg szolnak neki hogy most megint jött egy virus töled. Szerintem ö is igy kaphatta meg. Ja és ma futatta le a frissitett Nod-ot és semmi.Kössz a válaszokat. -
avasika #12428 HI! Kérnék egy kis segitséget!Arrol van szó hogy letőltöttem (már sokadjára) a BEARSHARE fájlmegosztót,de egy 10x10-es kockába felugrik egy idegesitő kis link azzal hoyg"gratulálunk te vagy ennek az oldalnak a 999.999-ik látogatója,nézd meg mit nyertél"!Nem lehet bezárni de ha mégis ráklikkelek az X-re átdobb egy másik oldalra!probáltam blokkoltatni a ZoneAlarm-mal de semmi!Hogy lehet ettől a kis szeméttől megszabadulni ill,véglegesen blokkolni???Fontos lenne!Előre is köszönöm!!!Hali!Köszönöm!
-
tárgytalan,megoldódott:) -
Vardar #12426 CounterSpy sose talál semmit. -
Vardar #12425 A gépem kb. egy hete elég érdekesen viselkedik. Ha megy az MSN újraindul a gép az MSN-be történő belépés után 1 perccel. Csakk akkor nem teszi ezt, ha fut egy CounterSpy keresés. Utána és alatta vagy 2 rendszerindításig jó aztán megint fellép. Általában mindig már az első MSN-be történő belépéskor fellép azonban volt már, hogy 1 óra MSN-ezés után restartolt a rendszer. -
Hello!
Kicsit hülye kérdés,de hogyan tudnám visszaállítani az angol órámat magyarra?:Pmég nagyon régen állítottam át és egyszerűen nem tudom hogy hol kell visszaállítani...
A választ előre is thx! -
Sziasztok, ha van egy angol nyelvű Windowsom, azt hogy tudnám magyarra változtatni? Nagyon zavar, mert már évek óta magyar nyelvűt használok. A segítséget előre is köszönöm. Service pack 3 -
Olvass -
V2 sorry..nem regisztrált.Thx.(Totalcommanderrel is próbáltam, a publish-hal is próbáltam sehogy nem akar felmenni a netre, az adott tárhelyemre pls help.) -
A Wap Page Maker V1-be hogy tegyem fel a weblapomat?:) (Már regeltem egy ingyenes tárhelyen..aktiváltam is, de hogy tegyem fel?THX!) -
Hi!
Lenne nekem egy programot, amit hálózatban akarok használni, de ehhez egy P meghajtót kell csatlakoztatni a szerver gépen lévő mappéhoz. EZ meg is van, viszont a kliens gép indulásnál nem találja meg automatán, hanem sajátgépből, vagy Total Commanderből meg kell nyitni, utána már betud jelentkezni a program. A programot a Provimax gyártotta és vezeték nélküli hálózaton keresztül menne a kommunikáció. A két gép egyből látja egymást induláskor, szóval azzal nincs probléma.
Nekem az a megoldás is jó, hogy egy batch fájlt írok. Addig el is jutottam, hogy megnyitja egy új ablakban a P meghajtót, így már látja a gép, utána pedig indítja a programot. Viszont engem zavar, hogy a P meghajtó nyitva marad.
Ha valaki tud, pls. segítsen!
A válaszokat előre is köszönöm! -
balcsi70 #12418 Ja és még egy kérdés.Eddig a 2003-ast használtam.(az bevált).Az felismeri vajon a SATA vinyót? (szerintem nem).De hátha tudja valaki. -
balcsi70 #12417 Sziasztok.Nem tudja valaki hogy a Norton Ghost 12-es az boot-olhato? vagy csinálni kell neki boot-lemezt külön?Sürgös lenne.Kösszi a válaszokat. -
A fenébe #12416 Amit tudok, de még nem próbáltam (talán rövidesen eljutok) a Néro7-nek van olyan menüje, hogy filmek egyesítése. Sok szerencsét! 
)
-
A fenébe #12415 Új és kezdő vagyok - az Avi2DVD programot használnám, de jónéhány esetben (30%) a demuxingolás után leáll, és az alábbi hibaüzenetet küldi:
[C:\Downloads\Video\Asterix és a
vikingek\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3 70987392
Bytes]
[20:42:14] Starts Mp3->Ac3 convertion ...
[20:42:16] Audio converted in Ac3 successfully !
[C:\Downloads\Video\Asterix és a
vikingek\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3 -1
Bytes]
[20:42:16] Job NOT Done. There are warnings ... Find at
the log file the 0 byte generated file to focus where exactly
the problem appears
-- és ezt követően leáll - tehát nincs sem .iso, sem DVD video file. Van valakinek ötlete, mert a hang ott van, csak valami miatt nem látja, és ezért készít -1 Bytos filet. Vagy esetleg más (free) program? Köszi. -
öcsi91 #12414 Sziasztok SAGEM MYX-7-hez kellene függetlenitő-kód. -
kollektor #12413 helo
próbáld az eszközkezelőben megkeresni, ha egyáltalán fölvette - távolítsd el és restart.
ha nem látszik az eszközkezelőben ,új hardwer hozzáadása a vez.pultban -
DavJan #12412 Miután betettem a kártyát beindult az Autoplay,de nem talált semmit,pedig a kártya nem üres. -
Az hogy nincs külön Vista-ra, nem jelenti azt, hogy nem is működik Vista-n. Próbáld ki. -
DavJan #12410 Hello mindenkinek.
Lenne egy kérdésem,vettem egy kártya olvasót és a csomagolásra ra van irva hogy nem kell hozzá semmiféle driver,ez ok.A baj az,hogy mégse megy.Villog itt jobbra balra de nem történik semmi. -
zsozsi80 #12409 vistára melyik a legjobb converter?
A super konverter volt XP-re az nincs vistán ugye?
köszönöm! -
kollektor #12408 pm ment ! -
minden auto- ra van állítva -
A rendszernapló szerint: A szolgáltatás (Creative Service for CDROM access) a következő hiba következtében leállt: A rendszer nem találja a megadott fájlt. Mi ez a hiba? Hogy tudom javítani? -
kollektor #12405 meg kellene nézni a BIOS-ban a memória beállításait,by SPD <enable> ,vagy konkrét számok/időzítés/,pl: / CAS Latency 1.5T
RAS To CAS Delay 2T
RAS Precharge 2T
RAS Active Time 6T /van-e megadva.
egyenlőre ennyi -
xp sp2.catalyst jelen pillanatban nincs fent.illesztőprogram verziója : 8.391.0.0
egy asus eah2600-as kártyám van(1hónapja van meg kb) -
kollektor #12403 gondolom xp op.rendsz. ,catalyst meghajtóprg. ?
-
ez szerepelt benne -
kékhalál-ati3duag.dll -
AVRO #12400 Még ehhez: Microsoft Office Outlook 2007 kérdés. Az office outlookban átnéztem az összes szabályt és ilyet, hogy ne töltse le a kiszolgálóról nem találtam. Vak vagyok, vagy ebben a komoly progiban ilyen nincs is...? (!?)
HEEELP -
AVRO #12399 sziasztok. Microsoft Office Outlook 2007 kérdés. A levelezésnél az outlook expressben van egy szabálylehetőség: ha a címzett xxx(bármi) akkor: üzeneteket ne töltse le a kiszolgálóról. vagyis ott marad,és más le tudja küldeni (alias e-mail cimeknel hasznaltam)Az office outlookjában hol van ez az opcio. Van ilyen egyáltalán?
köszi : Avro -
a memória test,sem nállam sem a szervízben nem talált hibát.vírusírtó nod32 dolgozik.bár nincs is fent sok minden mert a vinyót formáztam,és úgy raktam fel az xp-t
de ezt az újraindítósdit ki próbálom -
kollektor #12397 jah és ezt követően nagyobb esély van a probléma láthatóvá tételére