20838
Segítséget kérek
-
balcsi70 #12476 Beszerzed mondjuk a WinAvi Video Convertert,megnyitod a DVD-ikont betallozod az Avi anyagot,majd feljön egy kis ablak ott kiválasztod a SVCD -t majd melette van egy Advanced gomb azt megnyomod és a Disk capacity 700 mb-t legyen.Majd nyomsz egy ok-t és átkonvertálya.Majd ezzel a progival ki is irhatod. -
nepliget #12475 Üdv, a kérdésem: ha az írandó anyag (.avi) nagyobb, mint 700MB (nincs DVD-íróm)hogyan tudom kettő cd-re írni, hogy DVD-lejátszón nézhető/hallható legyen mindkettő??? -
balcsi70 #12474 Probáld meg ird ki mondjuk Neroval képfileként egy ujrairhato cd-re.Mi akar ez lenni?Milyen nevü filet töltöttél le? én nekem a Norton Ghost boot cd-file volt ilyen. -
all images -
balcsi70 #12472 Mikor megnyitod a Daemont,képet becsatol,feljön az ablak,fájltipusnál mi van beállitva?(nyisd le a kis nyilacskát). -
szasztok!
van egy 1.7Megás iso fájlom és amikor megnyitom deamonba nincs a fájlban semmi pedig kéne hogy legyen, ötlet? -
kollektor #12470 bocs, de nem tudom melyik programról van szó ? -
avasika #12469 Ne hari de az előbb rosszul irtam be a neved.Ne haragudj!!!!Igy helyes kollektor!!!! -
avasika #12468 Kollktor!!!!HI!megcsináltam amit mondtál!De elmondanád tulajdonképpen mi is ez a program????Köszi!! -
kollektor #12467 lehet ,h ez jobb lesz: itt egy másik -
pistihu #12466 Sziasztok! Letöltöttem a youtubedowload programot de sajnos nem tudom használni. Mindig hibát ír ki. Tudnátok segíteni egy kukának. köszi!! -
kollektor #12465 jobb klikk a fájlra / tulajdonságok -
Atta19 #12464 sajnos megint kerdeznem kell vmit.hogyan kell megszuntetni egy fajl irasvedettseget? -
ironhorses #12463 Sziasztok! Egy AVI formátumu vidohoz van egy .SSA kiterjesztésű feliratom. Ez a számítógépen keresztül mülködik is, rendesn feliratoz! De, ha át akarom konvertáni dvd-be már nincs ott a felirat! Mivel, vagy hogy csináljam, hogy dvd-n is feliratos legyen? -
Atta19 #12462 heh,poen.letoltottem most az avastot,es azt irta ki h az AVG is meg a Panda virusirtoim is virusosak voltak.sztem legeloszor is ezt kellett volna. -
kollektor #12461 sztem telepítsd föl mégegyszer ,aztán uninstalláld szabályosan -
Atta19 #12460 AVG 7.5 rol.uninstall reszt nem lattam,h van e vele,es letoroltem mar par dolgot belole windows commanderban.de sok reszet nem lehet,na azokat szeretnem eltuntetni teljesen a gepemrol. -
Első körben jó lenne tudni, hogy melyik antivírusról van szó. -
Atta19 #12458 hello.leszedtem egy virusirtot,de kiderult,h regi es nem is jo.leakartam torolni,valamennyi sikerult is,de vannak olyan reszei neki,amiket nem lehet letorolni.tudna e valaki segiteni abban,h hogyan tudnam teljesen eltuntetni a gepemrol,minden egyes komponenset?elore is kosz -
kollektor #12457 a hide kell ,mert így válik elérhetővé -
kollektor #12456 igen jelenleg nem elérhető,
itt a link :
msn törlés -
balcsi70 #12455 Ja nem jön be a link a törölhetetlen komponensek.azért kössz (rá keresek gugliba). -
balcsi70 #12454 Helo.Aha kösszi igy már meg van.Én nem akarom most ezt kivenni,csak kérdem.Hogyha majd(ismerösöm) kiveszi a pipát,akkor tovább,gondolom majd törli.Azt még hadd kérdezzem meg,hogy most hogy igy lehet törölni,azért meg kell csinálni azt amiröl tegnap irogattunk?mármint azt a Jegyzettömbös témát?és kivenni a hide-t?vagy csak igy.
UI:nállam kettöt lát a bábus msn-t(0,0Mb-t) meg egy rombusz alaku msn-t(14,3Mb-t) a második az mi?(azt látom hogy msn). -
kollektor #12453 -
kollektor #12452 ezt a verziót használom:
[IMG]: http://www.uplud.hu/download/G0fFKhHmp4 [/IMG] -
Vardar #12451 #12425? -
kollektor #12450 törölhetetlen komponensek -
kollektor #12449 programok telepítése és törlése / windows összetevők hozzáadása vagy eltávolítása /windows messenger pipa ki -
balcsi70 #12448 ok kössz szevasz. -
kollektor #12447 holnap folyt.köv. szeva! -
balcsi70 #12446 má meg csináltam azt is és semmi
-
kollektor #12445 tudod ,mi a baj restart,h a win is lássa ! -
balcsi70 #12444 msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 kivettem a hide-t és lett:
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,7 valami nem jó? -
balcsi70 #12443 Képzeld én megcsináltam kiváncsiságbol(kitöröltem a hide szot) el is mentettem és nincs ott a Programok közt. Na mit szolsz, hm.(gondoltam kiprobálom mielött mondom az ismerösömnek) -
kollektor #12442 igen
nemtom,nekem még nem volt bajom az MSN Live-al,csak technikai -
balcsi70 #12441 Aha és mostmár értem,ott csak a hide szot kell törölni és utánna elmenteni.És utána fog látszani programok törlése és telepitése közt.ugye? majd ha megvan akkor honnan szedje le? Mondom én rég volt mikor ilyet csináltam meg nem használok msn-t má 7-éve. Gondolom msn.com-rol vgy van más is? -
kollektor #12440 jól! -
balcsi70 #12439 Talán megvan,ámegyek a Windows-ra.Majd fent Eszközök,mappa beállitásai,nézet,és ott lejebb hogy rejtett fájlok és mappák,és ott a megjelenitése. Jol mondom? -
balcsi70 #12438 hm. má régen csináltam ilyet
-
kollektor #12437 elfelejtették odaírni ,hogy az rejtett mappa - gondolom tudod,h kell láthatóvá tenni