20838
Segítséget kérek
  • Hegi90
    Ja és kapcsold ki az automatikus frissítéseket (az internet explorer frissítéseit (ha egyáltalán van ilyen) és a windows frissítéseit is), aztán indítsd újra a géped
  • Hegi90
    Ne keverdd össze a kettőt. Ő az IEXPLORER.EXE-re gondolt, te pedig az EXPLORER.EXE-re. Legalábbis ez esett le nekem. Az intéző illetve a sajátgép megnyitásakor nem jön létre újabb EXPLORER.EXE, akkor sem ha egyszerre futnak, valamint IEXPLORER.EXE sem. Neki IEXPLORER.EXE-k nyíltak meg, amik utalhatnak esetleg popup-okra amiket reklámprogramok hívnak elő. Horn azt ajánlom, hogy telepítsd és scanneld le a géped az Ad-Aware és a Spybot nevű progikkal.

Egybkt az explorer.exe az a digitális kezelőfelület amivel dolgozol. Az mozgatja az egeret, annak a segítsével bőngészheted a winchestered, magyarul ezzel a kis segédprogammal tudsz egyszerűen kommunikálni az XP-vel.
  • Hegi90
    Mindkettőt vedd alacsonyabbra, csak a lényeg az hogy a hungapptimeout az legyen az alacsonabb szám! Ez fontos. pl.: nálam WaitToKillAppTimeout=200 a HungAppTimeout=50.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A memtest86 3.3 programot bootlemezként futtatva próbálkozom a memória teszteléssel.
    A program opcióinak kiválasztásával és a menüpontok közötti navigálással van gondom.
    Az alábbiak jelenek meg a program konfigurálásához:

" Command Description:
    ESC Exits the test and does a warm restart via the BIOS.
    c Enters test configuration menu
    Menu options are:
    1) Test selection
    2) Address Range
    3) Memory Sizing
    4) Error Report Mode
    5) Show DMI Memory Info
    6) ECC Mode
    7) Restart w/Defaults
    8) Redraw Screen
    9) Adv. Options
    SP Set scroll lock (Stops scrolling of error messages)
    Note: Testing is stalled when the scroll lock is
    set and the scroll region is full.
    CR Clear scroll lock (Enables error message scrolling)"
    Elnézést a hosszú szöveg-idézet miatt!
    Kérdéseim:
    1./ Az SP és CR milyen módon lehet beállítani a billentyűzeten és mi a jelentése?
    2./ A Menü opcióknál az 1-es pont kiválasztása után megjelenő opciók közül milyen opciót érdemes választani? (milyen vizsgálatot?)
    3. A menüpontok almenüiből hogyan lehet visszajutni a főmenübe?
    Pl. hogyan lehet az almenüből a bootolás folytatására utasítani?
  • Evin
    Az IE sajnos nagyon a Win része. Mindenképp megmarad mert lényegében az explorer egyben Windows Intéző,Internet Explorer, és Asztal. (Ha bezárod az explorer.exe-ket újra fog indulni az aztal megjelenítése; ikon tálca stb.)
  • braaa
    hali. megnéztem , és nálam is az alapértékek (5000 és 20000) van beálitva, igy is kisebbre irjam át a HungupoTimeout ot?
  • Hont
    Szia Hegi!

Megfogadtam a tanácsod, és rákerestem!
    Másnál is jelentkezett ez a gond! Az automatikusan frissített Explorer7-re gyanakodnak! Lenne egy olyan kérdésem, hogy én töröltem a Win összetevőkből az explorert! Na most a feladatkezelőben ugyan úgy fut 3-4, esetleg akár 5 db "iexplorer exe rendszergazda" fájl! Azt gondolom, ez nem normális!!!! Mi van ilyenkor?? Esetleg nincs valami olyan segédprogram, ami ezt szabályozni tudná? ( A gépen futattam a 3 legnépszerűbb viruskeresőt, és nem találtak semmi különlegest!)
    Ötleteket előre is köszönöm!
    Hont
  • avasika
    Köszi,megnézem mi lessz belőle!!!
  • Hegi90
    link1
    link2
  • Hegi90
    A BIOS-ban és a windows-ban visszaállítod a rendszeridőt (lehetőleg ugyanarra az időpontra).
    Nembiztos, hogy működik, de egy próbát megér.
  • Hegi90
    A Windows XP leállításának ideje hosszúra nyúlhat, ha a programok kilövése előtt hosszú a várakozási idő. Sztem ez lehet nálad a probléma, mindeseter egy próbát megér, nem fog ártani.
    Nyisdd meg a regisztrációs adatbázist (start->futtatás-> beírod hogy "regedit").
    Keresdd meg a baloldali fastruktúrában a "HKEY_CURRENT_USER/Control panel/Desktop" nevű könyvtárat, itt található két kulcs: az egyik a HungAppTimeout, a másik a WaitToKillAppTimeout. Ez a két kulcs a Windowsból való kilépésnél történő programleállításoknál is szerepet játszik. Értékük ezredmásodpercben van megadva. A HungAppTimeout alapértéke 5000, vagyis 5 másodperc, a WaitToKillAppTimeout alapértéke 20.000, vagyis 20 másodperc. Szabadon módosíthatod az értékeket kisebb számokra, hogy ne legyen akkora a várakozási idő. Figyelj oda, hogy a HungAppTimeout értéke legyen az alacsonyabb szám.
  • avasika
    HI!Tudtok segiteni?Van a páromnak egy pár játtéka ami időkorlátozott!Szoval hogy letőlti a netről és 60percig lehet vele játszani és ha lejár az idő akkor kiirja hogy meg lehet venni de további játtékot már nem engedélyez.Egy olyan programra lenne szükségem ami a gépemen az órát megállitja,szóval hogy nem megy az idő és igy a játtékal végtelen ideig lehetne játszani!!Valahol egyszer olvastam ilyenről vagy valami hasonlóról de már nem emlékszem hogy hol?Szóval valami megoldást tudtok nekem mondani???Előre is köszönöm!Üdv!
  • Hegi90
    nem írja mi a probléma vele? amúgy írdd be gugliba az egész hibaüzenetet.... nekem az szokott használni.
  • Hont
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni!
    A gondom a következő! C meghajtó megnyítása után hibaüzenettel kilép a rendszer! A hibaüzenetben ezt a fájlt hozza ki:C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\Temp\WER04e5.dir00\explorer.exe.mdmp
    C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\Temp\WER04e5.dir00\appcompat.txt
    Kérném, aki tisztában van vele, legyenszíves írja meg mit tegyek!
    A többi 6 meghajtó hibátlanul üzemel!
    Köszönöm szépen!

Üdv Hont
  • Hegi90
    Hi!
    Nem tudjátok, hogy a sztaki szótárban ha német főneveket keresek, kijelezze nekem a főnév névelőjét is? :)
  • braaa
    üdv.
    nem kapcsol ki a gépem, vagyis start menüben Kikapcsolás vagy Újraindításra rámegyek, bejön a "a windows ujraindul - beállítások mentése" vagy a "windows leáll" képernyő, aztán vagy ezt a képet leshetem 20 percen keresztül, szóval csak a kikapcs vagy Reset gombbal tudom kikapcsolni meg ujrainditani a gépem...
    MI A TEENDŐ??????
  • Sergey06
    Hello
    Olyan problémám van hogy a bekapcsolom a gépemet reggel 9-kor és délután 5-kor meg lefagy de az egér működik csak semmit nem tudok megnyitni csak resetelni.nem tudom hogy összefüggésbe lehet -e hozni azzal hogy formáztam a vinyómat fat32-ből ntfs-be meg letöröltem meg felraktam a limewire-t.vki segítsen ha tud!!!
    előre is kösz!
  • H Tony
    Hi, kéne 1 kis help. Mp4 lejátszora szeretnék magyar feliratott tenni , hogy lehet? pl "rá égetni"a szöweget a filmre
  • Nuki
    Köszi szépen! :))
  • deco88
    Melyik programmal lehet smv formátumba konvertálni? Köszi
  • kollektor
    lehet,hogy be van kapcsolva a megjelenítésnél /beállítások :A windows asztal kiterjesztése erre a monitorra / pipa ki /
  • Nuki
    Lapos monitor van, és egyik bekapcsolásnál úgy alakult, hogy felül fekete csík, alul fekete csík. Ilyenkor mi a teendő, mert arra gombot és beállítást nem találok, hogy hogy tudnám ki-szélesíteni a képet.
  • Shiwo
    ide is belinkelem problémám, hátha valaki tud segíteni
  • Evin
    VirtualDub->megnyitod a fájlt->Save WAV.
    Az ne zavarjon meg, hogy a végeredmény wav lesz. Ha a videóban mp3-ba volt tömörítve, a kimeneti wav is az lesz, csak át kell nevezni. DE ez a módszer nem konvertál, csak kinyeri a hangot.
  • zolo
    Egy Avi forműtumú videóbol csak a hangsávot ki lehet nyerni valahogy Mp3-ba?
  • Novartis
    Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségtem felraktam egy vista-inspirat nevű programot aminek e lényege ugye h ugyy nézzen ki az xp-m mintah vista lenne... A gondom ott van hogy azóta mozillában egy némelyik oldal ugrál ami nálam annyut jelent h kb 1 millimétert folyamatosan mozog fel, le, fel, le... Valakinek van valami ötlete hogy hogyan szüntethető meg? A törlésen kívül?
  • pistihu
    Hali. Tudnátok segiteni? A TV1 videótárból szeretnék letöltani a számitógpre egy riportot, de nemtudom milyen progi kell hozzá. A FlashGet nem tölti le.
  • balcsi70
    W.-keresö
  • balcsi70
    Meg tudná nekem mondani valaki hogy miért változott meg nekem a Windows keresömnek az egéssz felülete?(csak ugy magátol).Még azt sem jegyzi meg ha megnyitom hogy mit kerestem az elöbb.Kössz a segitséget.minnyá dobok egy képet rola.
  • bakvarnyu
    HD filmet ha kettészedek le lehet játszani asztali DVD lejátszóval ?
  • balcsi70
    [URL=http://multikep.extra.hu/images/net.JPG]#12525-ös hozzászolás-hoz.[/URL]
  • balcsi70
    Sziasztok.Bajba vagyok vettem egy routert,töltöttem le használati utasitást a beállitásairol,(a telepitése egyszerü,gondoltam én)mikor összedugtam mindent ahogynóan a telepitésnél is mutatja lépésröl lépésre és ezt a hibaüzenetet kapom,akármit is csinálok.Probáltam már másik kábellel is.Mi a turo lehet,tudja valaki?Elöre is kössz a válaszokat.Probálnám ma belöni de eddig még semmi.

http://multikep.extra.hu/images/net.JPG

Pedig össze van kötve rendesen.
  • Brambilla
    Sziasztok!
    Van egy olyan problémám, hogy egy avi filmen elcsúszott a hang. A " baleset" nem nálam történt, torrentről töltöttem le a filmet és többen jelezték, hogy ez a probléma.
    Pontosan az a probléma, hogy a 219 perces film 114. percétől a hang 4 mp-et "siet". Hogyan és milyen programmal tudnál a hangot helyreállítani
  • ironhorses
    Sziasztok! Letöltöttem egy AVI formátumú videót amihez tartozik egy .SSA kiterjesztésú file! Ez a file szolgál arra, hogy feliretozza a videót! Ez PC-n mülködik is! Namost ezt, hogyan tudnám átkonvertálni DVD-be úgy, hogy a DVD-is feliretozza? Segítsestek! Köszi!
  • leoon
    tudom azt beállítottam nem az volt a baj, hanem eccerűen szar volt a lemezem. de azért köszönöm a segítséget.
  • kollektor
    be kell állítani a BIOS-ban ,h CD-ről bootoljon,BIOS elérés laptopnál,
    lehet,h Ctrl + F12 azt nem tudom biztosan
  • leoon
    hali,
    vettem 1 asus notebook-ot. fel akarom rá rakni az xp-t, de nem tudom. megpartícionáltam és utánna betettem az xp cd-t és nem olvasta be.(a cd jó). utánna töröltem a partíciókat és betettem az xp-t és ezt írja ki:
    reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
    valaki segítsen
    előre is kössz
  • volfika
    Hali!
    Olyan gondom van hogy teljesen üres a winyom és nem tudom feltelepiteni az XP1-et mert azt irja ki hogy DISK BOOTFAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER mi a további folyamata a telepitésnek???
    Ja a lényeg nem vagyok valami nagy profi ezekben a dolgokban!!
    Annyit már megcsináltam,hogy a BIOS-ba át állitottam HDD-0 át CDROM-ra!!
    A segitséget elöre is kössz
  • kollektor
    nézd meg,nero Info Tool-al:Nero Info Tool
    azzal tudsz DVD filmeket nézni
  • balcsi70
    Ja Buffer ugye?