20838
Segítséget kérek
-
Ja és kapcsold ki az automatikus frissítéseket (az internet explorer frissítéseit (ha egyáltalán van ilyen) és a windows frissítéseit is), aztán indítsd újra a géped -
Ne keverdd össze a kettőt. Ő az IEXPLORER.EXE-re gondolt, te pedig az EXPLORER.EXE-re. Legalábbis ez esett le nekem. Az intéző illetve a sajátgép megnyitásakor nem jön létre újabb EXPLORER.EXE, akkor sem ha egyszerre futnak, valamint IEXPLORER.EXE sem. Neki IEXPLORER.EXE-k nyíltak meg, amik utalhatnak esetleg popup-okra amiket reklámprogramok hívnak elő. Horn azt ajánlom, hogy telepítsd és scanneld le a géped az Ad-Aware és a Spybot nevű progikkal.
Egybkt az explorer.exe az a digitális kezelőfelület amivel dolgozol. Az mozgatja az egeret, annak a segítsével bőngészheted a winchestered, magyarul ezzel a kis segédprogammal tudsz egyszerűen kommunikálni az XP-vel. -
Mindkettőt vedd alacsonyabbra, csak a lényeg az hogy a hungapptimeout az legyen az alacsonabb szám! Ez fontos. pl.: nálam WaitToKillAppTimeout=200 a HungAppTimeout=50. -
gyűjtő #12553 Szervusztok!
A memtest86 3.3 programot bootlemezként futtatva próbálkozom a memória teszteléssel.
A program opcióinak kiválasztásával és a menüpontok közötti navigálással van gondom.
Az alábbiak jelenek meg a program konfigurálásához:
" Command Description:
ESC Exits the test and does a warm restart via the BIOS.
c Enters test configuration menu
Menu options are:
1) Test selection
2) Address Range
3) Memory Sizing
4) Error Report Mode
5) Show DMI Memory Info
6) ECC Mode
7) Restart w/Defaults
8) Redraw Screen
9) Adv. Options
SP Set scroll lock (Stops scrolling of error messages)
Note: Testing is stalled when the scroll lock is
set and the scroll region is full.
CR Clear scroll lock (Enables error message scrolling)"
Elnézést a hosszú szöveg-idézet miatt!
Kérdéseim:
1./ Az SP és CR milyen módon lehet beállítani a billentyűzeten és mi a jelentése?
2./ A Menü opcióknál az 1-es pont kiválasztása után megjelenő opciók közül milyen opciót érdemes választani? (milyen vizsgálatot?)
3. A menüpontok almenüiből hogyan lehet visszajutni a főmenübe?
Pl. hogyan lehet az almenüből a bootolás folytatására utasítani? -
Az IE sajnos nagyon a Win része. Mindenképp megmarad mert lényegében az explorer egyben Windows Intéző,Internet Explorer, és Asztal. (Ha bezárod az explorer.exe-ket újra fog indulni az aztal megjelenítése; ikon tálca stb.) -
braaa #12551 hali. megnéztem , és nálam is az alapértékek (5000 és 20000) van beálitva, igy is kisebbre irjam át a HungupoTimeout ot? -
Szia Hegi!
Megfogadtam a tanácsod, és rákerestem!
Másnál is jelentkezett ez a gond! Az automatikusan frissített Explorer7-re gyanakodnak! Lenne egy olyan kérdésem, hogy én töröltem a Win összetevőkből az explorert! Na most a feladatkezelőben ugyan úgy fut 3-4, esetleg akár 5 db "iexplorer exe rendszergazda" fájl! Azt gondolom, ez nem normális!!!! Mi van ilyenkor?? Esetleg nincs valami olyan segédprogram, ami ezt szabályozni tudná? ( A gépen futattam a 3 legnépszerűbb viruskeresőt, és nem találtak semmi különlegest!)
Ötleteket előre is köszönöm!
Hont
-
avasika #12549 Köszi,megnézem mi lessz belőle!!! -
link1
link2 -
A BIOS-ban és a windows-ban visszaállítod a rendszeridőt (lehetőleg ugyanarra az időpontra).
Nembiztos, hogy működik, de egy próbát megér. -
A Windows XP leállításának ideje hosszúra nyúlhat, ha a programok kilövése előtt hosszú a várakozási idő. Sztem ez lehet nálad a probléma, mindeseter egy próbát megér, nem fog ártani.
Nyisdd meg a regisztrációs adatbázist (start->futtatás-> beírod hogy "regedit").
Keresdd meg a baloldali fastruktúrában a "HKEY_CURRENT_USER/Control panel/Desktop" nevű könyvtárat, itt található két kulcs: az egyik a HungAppTimeout, a másik a WaitToKillAppTimeout. Ez a két kulcs a Windowsból való kilépésnél történő programleállításoknál is szerepet játszik. Értékük ezredmásodpercben van megadva. A HungAppTimeout alapértéke 5000, vagyis 5 másodperc, a WaitToKillAppTimeout alapértéke 20.000, vagyis 20 másodperc. Szabadon módosíthatod az értékeket kisebb számokra, hogy ne legyen akkora a várakozási idő. Figyelj oda, hogy a HungAppTimeout értéke legyen az alacsonyabb szám. -
avasika #12545 HI!Tudtok segiteni?Van a páromnak egy pár játtéka ami időkorlátozott!Szoval hogy letőlti a netről és 60percig lehet vele játszani és ha lejár az idő akkor kiirja hogy meg lehet venni de további játtékot már nem engedélyez.Egy olyan programra lenne szükségem ami a gépemen az órát megállitja,szóval hogy nem megy az idő és igy a játtékal végtelen ideig lehetne játszani!!Valahol egyszer olvastam ilyenről vagy valami hasonlóról de már nem emlékszem hogy hol?Szóval valami megoldást tudtok nekem mondani???Előre is köszönöm!Üdv! -
nem írja mi a probléma vele? amúgy írdd be gugliba az egész hibaüzenetet.... nekem az szokott használni. -
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
A gondom a következő! C meghajtó megnyítása után hibaüzenettel kilép a rendszer! A hibaüzenetben ezt a fájlt hozza ki:C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\Temp\WER04e5.dir00\explorer.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\Temp\WER04e5.dir00\appcompat.txt
Kérném, aki tisztában van vele, legyenszíves írja meg mit tegyek!
A többi 6 meghajtó hibátlanul üzemel!
Köszönöm szépen!
Üdv Hont -
Hi!
Nem tudjátok, hogy a sztaki szótárban ha német főneveket keresek, kijelezze nekem a főnév névelőjét is? :) -
braaa #12541 üdv.
nem kapcsol ki a gépem, vagyis start menüben Kikapcsolás vagy Újraindításra rámegyek, bejön a "a windows ujraindul - beállítások mentése" vagy a "windows leáll" képernyő, aztán vagy ezt a képet leshetem 20 percen keresztül, szóval csak a kikapcs vagy Reset gombbal tudom kikapcsolni meg ujrainditani a gépem...
MI A TEENDŐ??????
-
Sergey06 #12540 Hello
Olyan problémám van hogy a bekapcsolom a gépemet reggel 9-kor és délután 5-kor meg lefagy de az egér működik csak semmit nem tudok megnyitni csak resetelni.nem tudom hogy összefüggésbe lehet -e hozni azzal hogy formáztam a vinyómat fat32-ből ntfs-be meg letöröltem meg felraktam a limewire-t.vki segítsen ha tud!!!
előre is kösz! -
H Tony #12539 Hi, kéne 1 kis help. Mp4 lejátszora szeretnék magyar feliratott tenni , hogy lehet? pl "rá égetni"a szöweget a filmre -
Nuki #12538 Köszi szépen! :)) -
deco88 #12537 Melyik programmal lehet smv formátumba konvertálni? Köszi
-
kollektor #12536 lehet,hogy be van kapcsolva a megjelenítésnél /beállítások :A windows asztal kiterjesztése erre a monitorra / pipa ki / -
Nuki #12535 Lapos monitor van, és egyik bekapcsolásnál úgy alakult, hogy felül fekete csík, alul fekete csík. Ilyenkor mi a teendő, mert arra gombot és beállítást nem találok, hogy hogy tudnám ki-szélesíteni a képet. -
ide is belinkelem problémám, hátha valaki tud segíteni -
VirtualDub->megnyitod a fájlt->Save WAV.
Az ne zavarjon meg, hogy a végeredmény wav lesz. Ha a videóban mp3-ba volt tömörítve, a kimeneti wav is az lesz, csak át kell nevezni. DE ez a módszer nem konvertál, csak kinyeri a hangot. -
Egy Avi forműtumú videóbol csak a hangsávot ki lehet nyerni valahogy Mp3-ba? -
Novartis #12531 Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségtem felraktam egy vista-inspirat nevű programot aminek e lényege ugye h ugyy nézzen ki az xp-m mintah vista lenne... A gondom ott van hogy azóta mozillában egy némelyik oldal ugrál ami nálam annyut jelent h kb 1 millimétert folyamatosan mozog fel, le, fel, le... Valakinek van valami ötlete hogy hogyan szüntethető meg? A törlésen kívül? -
pistihu #12530 Hali. Tudnátok segiteni? A TV1 videótárból szeretnék letöltani a számitógpre egy riportot, de nemtudom milyen progi kell hozzá. A FlashGet nem tölti le. -
balcsi70 #12529 W.-keresö -
balcsi70 #12528 Meg tudná nekem mondani valaki hogy miért változott meg nekem a Windows keresömnek az egéssz felülete?(csak ugy magátol).Még azt sem jegyzi meg ha megnyitom hogy mit kerestem az elöbb.Kössz a segitséget.minnyá dobok egy képet rola. -
HD filmet ha kettészedek le lehet játszani asztali DVD lejátszóval ? -
balcsi70 #12526 [URL=http://multikep.extra.hu/images/net.JPG]#12525-ös hozzászolás-hoz.[/URL] -
balcsi70 #12525 Sziasztok.Bajba vagyok vettem egy routert,töltöttem le használati utasitást a beállitásairol,(a telepitése egyszerü,gondoltam én)mikor összedugtam mindent ahogynóan a telepitésnél is mutatja lépésröl lépésre és ezt a hibaüzenetet kapom,akármit is csinálok.Probáltam már másik kábellel is.Mi a turo lehet,tudja valaki?Elöre is kössz a válaszokat.Probálnám ma belöni de eddig még semmi.
http://multikep.extra.hu/images/net.JPG
Pedig össze van kötve rendesen. -
Brambilla #12524 Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy egy avi filmen elcsúszott a hang. A " baleset" nem nálam történt, torrentről töltöttem le a filmet és többen jelezték, hogy ez a probléma.
Pontosan az a probléma, hogy a 219 perces film 114. percétől a hang 4 mp-et "siet". Hogyan és milyen programmal tudnál a hangot helyreállítani -
ironhorses #12523 Sziasztok! Letöltöttem egy AVI formátumú videót amihez tartozik egy .SSA kiterjesztésú file! Ez a file szolgál arra, hogy feliretozza a videót! Ez PC-n mülködik is! Namost ezt, hogyan tudnám átkonvertálni DVD-be úgy, hogy a DVD-is feliretozza? Segítsestek! Köszi! -
tudom azt beállítottam nem az volt a baj, hanem eccerűen szar volt a lemezem. de azért köszönöm a segítséget. -
kollektor #12521 be kell állítani a BIOS-ban ,h CD-ről bootoljon,BIOS elérés laptopnál,
lehet,h Ctrl + F12 azt nem tudom biztosan -
hali,
vettem 1 asus notebook-ot. fel akarom rá rakni az xp-t, de nem tudom. megpartícionáltam és utánna betettem az xp cd-t és nem olvasta be.(a cd jó). utánna töröltem a partíciókat és betettem az xp-t és ezt írja ki:
reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
valaki segítsen
előre is kössz -
volfika #12519 Hali!
Olyan gondom van hogy teljesen üres a winyom és nem tudom feltelepiteni az XP1-et mert azt irja ki hogy DISK BOOTFAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER mi a további folyamata a telepitésnek???
Ja a lényeg nem vagyok valami nagy profi ezekben a dolgokban!!
Annyit már megcsináltam,hogy a BIOS-ba át állitottam HDD-0 át CDROM-ra!!
A segitséget elöre is kössz

-
kollektor #12518 nézd meg,nero Info Tool-al:Nero Info Tool
azzal tudsz DVD filmeket nézni -
balcsi70 #12517 Ja Buffer ugye?