20838
Segítséget kérek
  • balcsi70
    Ugy néz ki hogy siekrül,most csinálya ha minden igaz,kiváncsi leszek a végén.
  • balcsi70
    Na beirtam a defrag parancsot ki is irta hogy a a Használat
    defrag <kötet> [-a] [-f] [-v] [-?] és hogy melyik mit jelent nekem az f kéne (kötelezö töredezetségmentesités kevés lemezterület esetén is) probálom beirni mindenféle képpen de nem sikerül beadnom a parancsot.
    Ja amugy van imige fájl-om de az a D:\ meghajton van.De a sima töredezetségmentesitövel egyiket(C:,D:)se lehet megcsinálni.Itt meg nem sikerül beadnom a parancsot. :(
  • computerguru
    Sziasztok!Nem tudom,hogy jóhelyre irtam e,de az ilyen problémával nem tudok kihez fordulni.Egy olyan gondom van a stronggal,hogy letöltés közben egy kis idő után bontja az internet kapcsolatot,de úgy hogy a hangkártyámat is blokkolja,tehát az egész számitógépen nincs hang,az asztalon lévő ikonnal hiába csatlakozom újra a netre,nincs vonal,újra kell inditanom az egész gépet,az úgye jobbik esetben kb:3 perc mig fel áll minden,csatlakozom és újra van minden,letöltés közben, ha megszakad,kezdődik elölről minden,ki érti ezt,már sok mindent próbáltam,lehet hogy a T-Online-nak nem tetszik a program és mindig bont?Csak a strongnál,vagy hasonlo progiknál csinálja,bcdc,dc++,zdc,emule.Amúgy nem.A netem 1024.korlátlan.Aki tud,kérem segitsen,köszönöm!!!
  • kollektor
    cmd -ben: defrag parancs
    van image fájl a lemezen,mert azt nem tudja
  • balcsi70
    A kötet <c:> nem változott meg ezt irja ki. hm. hogyan tovább?
  • lck #12951
    Mennek. Elvileg csak a direkt 64 bitesek futnak gyorsabban. A 32 bitesek akár lassabbak is lehetnek, mert a 32 -bitet úgy emulálja. Maga a rendszer egy hangyányit gyorsabb.
  • horrock
    Hello!
    Az XP és Vista 64 bites változatán mennek a 32 bites programok? vagy maradjak 32 bitet? vagy van vmi különbség a sebességben.
    válaszokat előre is köszönöm!
    Horrock
  • kollektor
    cmd-be írni: fsutil dirty query c:
    hogy változott-e a kötet
  • balcsi70
    Na beütöttem és végül irta hogy az ujrainditás után lessz a scandisc.Ujrainditottam,kék képernyö lefutot de nem irt ki semmi különöset.Aztán most megint probáltam a lemeztöredezetséget ,de ugyan az a bibi. hm mi nem jó? vagy mit nem csinálok jol?
  • balcsi70
    Na most megcsináltam mégegyszer,most telyesen mást irt ki, elküldeném a képet róla ha persze van idöd,(msn)-be. legoglaltnak jelölt szabad területet talált.A windows hibákat találta file rendszerben. azt irja hogy Futtassam a CHKDSK parancsot a /F(javitás) kapcsoloval a javitásra. hogy most nyomjam meg a J-t, vagy megint futtatni kell? nem vágom.
  • balcsi70
    Na szoval.Beütöm a futtatásba a cmd-t utána beütöm a chkdsk el is indul és a 2.-iknál kiirja hogy Indexbejegyzés (sessionstore.js)törlése a(z) 11839 fájl I30 indexböl.
    Indexbejegyzés SESSIO'1.JS)törlése a(z)11839....ugyan az.
    Hiba történt .A CHKDSK nem tudja folytatni irásvédett módban. Na jol csináltam??? akkor most mi van?
  • kollektor
    A parancssorból indítsd !
  • balcsi70
    Na hali,na itt vagyok,na elinditottam megint,ujrainditottam a gépet de nem csinál semmit ,miért?
  • kollektor
    indíts újra !
  • kollektor
    ja a parancssorból kell a chkdsk-t mert csak újraind. után csinálja meg
  • balcsi70
    Na gondolom (erre gondoltáláá)a Futtatásba beirtam ,megcsinálta az 1,2,3,lépést aztán kiirja hogy az USe Journalt ellenörzi,ez kb 3-mp és utánna eltünik.Gondolom ha valahol gubi lett volna akkor kiirt volna valamit.???
  • balcsi70
    Hali. A C:\ azon 81% szabad a D-n meg 45% tehát ez megvan.A lemez ellenörzést most csinálom. thx-majd irok utána.
  • kollektor
    Hali !
    Legalább 15% szabad helynek lennie kell a lemezen és csinálj egy lemezellenőrzést (CHKDSK /f/r) - előtte .
    Egyenlőre ennyi .
  • Puhos
    Hi!

Itt egy pár.
  • balcsi70
    Sziasztok.Ha csináltam töredezetségmentesitést és a végén kiirta hogy egy pár fájlt nem lehetett töredezetségmentesiteni ilyenkor mi van? nem csinálta meg végig. ja és a másik vinyomnál legalább a felénél.???
  • Dj Faustus #12936
    Helló,
    filemegosztó hálózatok valamelyikéről (Torrent, eMule, DC++, Limewire).
    License key-t meg ugyanonnan, vagy astalavista.box.sk.
  • Orionk
    Szevasztok!

Tudnátok-e segíteni abban, hogy az alábbi két programot honnan tudnám letölteni?(persz nem demo verziót keresnék, hanem full-osat):

1. Fairuse 4m
    2. Tune bite 5.1.118.0

Az utóbbi programot már sikerült letöltenem, csak license key-t kér hozzá.

Előre is kösz.

Üdv., Orionk
  • balcsi70
    Köszönöm a segitséget.Küldtem PÜ-et.
  • Dj Faustus #12933
    "Ha valaki tudna segiteni a Pidgin- hez (2.4.1), a magyar verz miért nem indul magyarul? (Win. -hoz) igaz, a plugin -ek hez sem értek... "
    Ha a hivatalos oldalról magyar nyelven telepíted (magyar nyelvű Windowson legalábbis) magyar nyelven fog működni.

"Sziasztok.Mostanába olyat csinál az egerem hogy fogja magát és kiakad,hiába viszem jobra balra semmi,aztán gondol egyet és elindul(ezek ilyen 2-3 mp es dolgok-de k.-va idegesitö)aztán lent az óra melett feljön egy ablak hogy az USB eszközt nem lehet felismerni. utána rögtön eltünik és megy megint az egér."
    Ennél az esetnél az első reakcióm az lenne, hogy vagy az USB-s eszköz (egér), vagy maga az USB port (vagy az USB driver) hülyéskedik.
    Semmiképpen nem netstattal nézelődnék első körben.
    Esetleg másik egér, más porton (PS2), újratelepített driverrel, esetleg egy Live Linuxos boot CD (Knoppix, Ubuntu, DSL,...).

Másodsorban: nem csak az egér/egérkurzor csinál ilyen esetet, hanem a futó program is (filmnézés közben megakad a film, zenelejátszás közben a hang, stb...)? Mert ebben az esetben lehet kártevő (is).
    Végig kell nézni csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett a gépet; ha lehetséges, akkor a rendszert tartalmazó merevlemezt kell kártevő-mentes gépben megvizsgálni.

A netstatról: ez egy parancssoros program, ami a hálózati interfész aktuális forgalmát mutatja meg. A parancssort a Start menü/Futtatásba beírt cmd parancs beírásával (és az OK gomb lenyomásával) hozhatod elő (Win9x esetén cmd helyett command).
    Megjelenik egy fekete ablak ide kell beírni, hogy netstat, majd megnyomni az Enter billentyűt.
    Persze ehhez nem árt tudni, mit kell figyelni, mi számít gyanús forgalomnak.
  • gyozo001
    Ha valaki tudna segiteni a Pidgin- hez (2.4.1), a magyar verz miért nem indul magyarul? (Win. -hoz) igaz, a plugin -ek hez sem értek...
  • balcsi70
    Ezt gondoltam hogy nem virusirto.:) "Netstat parancssorból műkszik." és ez hogyan?mit hova irjak be. picit segitenél? ha már nekifogtam és letöltöttem meg telepitettem.,akkor legyen már valami értelme.Mondjuk nállam nem viszi az egeret senki semerre ,hanem csak fogja megakad egy fél másodpercig aztán megy tovább.(de mondom ez nem sürün,hanem csak ritkán) de akkor is k.-va idegesitö. na de megcsinálnám esetleg ha megirnád hogy mit hova irjak,be mint parancssorba,meg hogy is kezdödik az egész. kösszi.
  • Adryen
    Köszi!
  • DarkSector
    Tudnátok ajánlani navigációt, ami olcsó és a jobb szoftverekkel kompatibilis?
  • zvaragabor
    Van olyan ingyenes, ami keres is, írt is, valós idejú védelme is van. SpyBot, Spyware Terminator. Továbbá ingyenesek, amik keresnek, írtanak, de nincs valós idejű védelmük: a-squared free, avg anti-spyware free, ad-aware free.
  • Adryen
    Mert anélkül csak keresni lehet, írtani nem.
  • zvaragabor
    1. Nem jó helyen jársz, ez nem warez fórum.
    2. Ha ingyeneset akarsz, akkor minek hozzá crack meg serial?
  • Adryen
    Ingyenes Spyware írtót keresek, crack-kel, kulccsal.
  • patiang
    Ja még annyit, ha látod, hogy ki a gyanús a a gépeden levők közül, a tűzfalon tiltsd le őket.

Az én eseten ugyanaz volt mint a Tied. Amikor az egérrel megpróbáltam valamerre mozogni, akkor csak egy szakaszig engedelmeskedet. pl nem engedett kiszállni. Olyan volt mintha valaki más az én gépemen dolgozott volna. Mindig másfelé vitte az egeret, mint amerre én akartam. Csak kényszerrel tudtam leállítani.
    Ekkor futattam a netstat-ot.
  • patiang
    A netstat, mint a neve is mutatja nem vírusirtó.
    Azonban ki lehet vele lőni a betolakodókat, akik Rajtad lógnak, ugyanis a legjobb tűzfalat is meg lehet kerülni.
    Nem árt egy kis netes ismeret.
    Netstat parancssorból műkszik.
  • Dj Faustus #12922
    "nem tud e valamelyikőtök olyan programot ajánlani, ami átalakítja a szöveget nagybetűs,ékezetes,szóközös szövegből sima szöveggé."
    Jegyzettömb, vagy bármilyen jobbacska szövegszerkesztő (PsPad, Notepad++,...).
    Például PsPad-ban a Ctrl+Alt+L billentyűkombinációval kisbetűssé alakítható a kijelölt szöveg, A Keresés/Cserél menüpont alkalmas a szóközök és az ékezetes karakterek cseréjére.
  • Kwarren
    Nincs mit:D

De valaki segítsen nekem!!! Nagyon fontos lenne!

Lejjebb 4 kommentel leírtam a bajom!
  • Gaba9
    wazzzze .. megvan .. fn + caps + numlock egyszerre :S
    Köszönöm szépen hogy pótoltad tudatlanságom !! Kössz !!!
  • Kwarren
    És a num lock ki van kapcsolva?
  • Gaba9
    semmi :S ua
  • Kwarren
    Azthiszem hogy a billen az Fn és a capslockot kell egyszerre lenyomni.