20838
Segítséget kérek
  • Máté12
    kösz megnézegetem
  • Dj Faustus #12995
    Válogathatsz
  • Máté12
    valami komolyabbatt?
  • Máté12
    az a baj a camstudio-nál hogy akadozik a hang.vami más progit nem tudtok?
  • Challanger
    Tárgytalan....megoldottam másképp.
  • Challanger
    Hello!

Valaki, aki MSN-en tudna segíteni nekem Flashgettel kapcsolatban, írjon már PM-ben egy MSN címet és felveszem. Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy mihamarabb megoldódjon egy probléma. Légyszi segítsetek gyorsan. Előre is köszi.
  • Mydgard
    Hali!

Tegnap délután befosott az IE 7.0-ás a gépemen. Uninstalláltam, re nem megy. Nem működik a Firefox és az Opera sem. Viszont az IE valamelyik régi verziója, a kint lévő parancsikonnal indul. Netem van, Messenger más egyéb programok is mennek, csak a böngészök nem! Illetve egy, a régi Explorer. Mi a probléma, tudna valaki segíteni?
  • Merdzso
    Hello!

A képen láthatjátok a problémámat, már próbáltam mindent, magának a proginak nincs beállítása, gépen próbáltam állítani a felbontást de sehogy sem jött ösdsze a kérdések fele nemlátszik...

válaszotokat előre is köszi
  • Máté12
    köx
  • DarkSector
    Van hogy BEÁLLÍTÁSOK -> Hang rögzítése hangkártyáról....vagy microfonról...
  • Zoli007
    Kössz!
  • Máté12
    Na! Hogy lehet beállítani a camstudioba hogy hangot is vegyen fel?
  • autoszimulator
    Vagy esetleg a yED, bár ez nálam kicsit lassan ment..
  • autoszimulator
    Fusion Charts Lite - ingyenes és a célnak megfelel szerintem.
  • DarkSector
    Word...
  • Zoli007
    Tud valaki olyan progit, amivel lehet normális, átlátható, értsd Prohardverszerű, grafikonokat csinálni? Fontos, hogy lehessen exportálni képbe. Kössz!
  • zolo
    Milyen boot progik léteznek (Vistán telepíthetőek), amikkel lehet Mac oprendszert bootolni?(HFS+ a partíció formátuma)
  • Máté12
    na! jo a camstudio csak hangot nem vesz fel. azt hol lehet beállítani?
  • Máté12
    nem tetszik a hypercam mert a hang késik a videó meg gyorsab
    egyszerűen nem jön be nekem.vami más nincsen?
  • Kontrakcio
    köszi! közben Paragont felhasználtam, az is egész jónak tűnik
  • autoszimulator
    Hypercam is asztalon történt dolgok felvételére jó. Munkaterület kijelölés, tömörítés, stb, jó kis progi.
  • DarkSector
    Camstudio
    Csakis ablakban alkalmazott programok felvételére jó illetve az asztalon történt dolgok felvételére.
    Játék felvételére alkalmatlan...

Fraps
    Csakis játékok rögzítésére használható

Hypercam
    Még nem próbáltam, de nagy valszeg hogy az is csak játékra jó.
  • Máté12
    Köszi szépen a segítséget
  • Dj Faustus #12973
    Camstudio, Fraps, Hypercam
  • Máté12
    Sziasztok! Milyen programmal lehet megcsinálni azt hogy a képernyőről vegye fel mit csinálok.Itt például nem arra gondolok hogy ha elindítassz egy játékot akkor autómatikusan elindul a program.Nem . Én arra gondoltam hogy bármikor felveszi amikor én akarom és azt amit én a képernyőn látok.
    Nagyon fontos lenne.

Köszi előre is a segítséget!!
  • Dj Faustus #12971
    "szevasztok! vistára miylen partitionáló progit tudtok ajánlani? a partition magic 8 nem kompatibilis... :( "
    GParted Live CD
    Acronis Disk Director
  • SMACKDOWN18
    nah erdekelne meik progival lehetne vissza hozni a rossz hard diskrol az adatokat
  • Kontrakcio
    szevasztok! vistára miylen partitionáló progit tudtok ajánlani? a partition magic 8 nem kompatibilis... :(
  • DarkSector
    Valaki tudja, hogy miképpen kell az .mkv HD fájlokhoz használni az .ac3-as szinkronhangokat?
  • gedvacska
    sziasztok!
    olyan problémám volna hogy:
    -van itthon egy cnc gépünk és autocadba amit rajzolok én hogy tudom azt *.cnc fájlformátumba átkonvertálni. azt mondták kell hozzá surfcam és g-code nekem mind kettő megvan de még sem tudom használni. valami egyszerűbb megoldás nincs?
  • kollektor
    sztem használd a másikat - jól dolgozik
  • balcsi70
    Ez most mit jelent,nem kell vele foglalkozni,vagy nem lehet megcsinálni.Ha nem lehet töredezesitést kijavitani akkor hogyan? Majd egyszer Reinstal?Azt meg nem akarok.
  • DarkSector
    Ez ugye csak valami VICC!!!???
    Valaki tud megoldást?
    Nincs memória?LOL
  • kollektor
    nem
  • balcsi70
    Köszönöm,leszedtem,megcsináltam,a C:-n még mindig ott van valami amit nem tud kijavitani. A D:-röl meg ne is beszélve, de gondolom az van ahogy irtad,van egy imige fájl (ghost mentés). na de akkor azt nem lehet sehogy,???vagy nem kell vele foglalkozni?
  • Küldönc
    hello
    leszedtem egy apollomaximus nevű progit, rarokban, de mikor csomagolnám kifele, jelszót kér. Ezt nem lehet valahogy kiiktatni??

plz HELP!!! SOS
  • Kontrakcio
    sziasztok! Vistánál h lehet törölni szabályosan a old windowst?? me felcsaptam a vistát szt nem formáztam a wincsit és most a régi xp is rajta van...
  • kollektor
    Esetleg teszteld egy másikkal,ért magyarul : Defrag
  • kollektor
    próbáld meg csökkentett módban
  • balcsi70
    Na semmi változás