20838
Segítséget kérek
-
kösz megnézegetem -
Válogathatsz -
valami komolyabbatt? -
az a baj a camstudio-nál hogy akadozik a hang.vami más progit nem tudtok? -
Tárgytalan....megoldottam másképp. -
Hello!
Valaki, aki MSN-en tudna segíteni nekem Flashgettel kapcsolatban, írjon már PM-ben egy MSN címet és felveszem. Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy mihamarabb megoldódjon egy probléma. Légyszi segítsetek gyorsan. Előre is köszi. -
Hali!
Tegnap délután befosott az IE 7.0-ás a gépemen. Uninstalláltam, re nem megy. Nem működik a Firefox és az Opera sem. Viszont az IE valamelyik régi verziója, a kint lévő parancsikonnal indul. Netem van, Messenger más egyéb programok is mennek, csak a böngészök nem! Illetve egy, a régi Explorer. Mi a probléma, tudna valaki segíteni?
-
Merdzso #12989 Hello!
A képen láthatjátok a problémámat, már próbáltam mindent, magának a proginak nincs beállítása, gépen próbáltam állítani a felbontást de sehogy sem jött ösdsze a kérdések fele nemlátszik...
válaszotokat előre is köszi -
köx
-
Van hogy BEÁLLÍTÁSOK -> Hang rögzítése hangkártyáról....vagy microfonról... -
Kössz! -
Na! Hogy lehet beállítani a camstudioba hogy hangot is vegyen fel? -
Vagy esetleg a yED, bár ez nálam kicsit lassan ment.. -
Fusion Charts Lite - ingyenes és a célnak megfelel szerintem. -
Word...
-
Tud valaki olyan progit, amivel lehet normális, átlátható, értsd Prohardverszerű
, grafikonokat csinálni? Fontos, hogy lehessen exportálni képbe. Kössz!
-
Milyen boot progik léteznek (Vistán telepíthetőek), amikkel lehet Mac oprendszert bootolni?(HFS+ a partíció formátuma) -
na! jo a camstudio csak hangot nem vesz fel. azt hol lehet beállítani? -
nem tetszik a hypercam mert a hang késik a videó meg gyorsab
egyszerűen nem jön be nekem.vami más nincsen? -
köszi! közben Paragont felhasználtam, az is egész jónak tűnik -
Hypercam is asztalon történt dolgok felvételére jó. Munkaterület kijelölés, tömörítés, stb, jó kis progi. -
Camstudio
Csakis ablakban alkalmazott programok felvételére jó illetve az asztalon történt dolgok felvételére.
Játék felvételére alkalmatlan...
Fraps
Csakis játékok rögzítésére használható
Hypercam
Még nem próbáltam, de nagy valszeg hogy az is csak játékra jó. -
Köszi szépen a segítséget
-
Camstudio, Fraps, Hypercam -
Sziasztok! Milyen programmal lehet megcsinálni azt hogy a képernyőről vegye fel mit csinálok.Itt például nem arra gondolok hogy ha elindítassz egy játékot akkor autómatikusan elindul a program.Nem . Én arra gondoltam hogy bármikor felveszi amikor én akarom és azt amit én a képernyőn látok.
Nagyon fontos lenne.
Köszi előre is a segítséget!! -
"szevasztok! vistára miylen partitionáló progit tudtok ajánlani? a partition magic 8 nem kompatibilis... :( "
GParted Live CD
Acronis Disk Director -
nah erdekelne meik progival lehetne vissza hozni a rossz hard diskrol az adatokat -
szevasztok! vistára miylen partitionáló progit tudtok ajánlani? a partition magic 8 nem kompatibilis... :( -
Valaki tudja, hogy miképpen kell az .mkv HD fájlokhoz használni az .ac3-as szinkronhangokat? -
gedvacska #12967 sziasztok!
olyan problémám volna hogy:
-van itthon egy cnc gépünk és autocadba amit rajzolok én hogy tudom azt *.cnc fájlformátumba átkonvertálni. azt mondták kell hozzá surfcam és g-code nekem mind kettő megvan de még sem tudom használni. valami egyszerűbb megoldás nincs? -
kollektor #12966 sztem használd a másikat - jól dolgozik -
balcsi70 #12965 Ez most mit jelent,nem kell vele foglalkozni,vagy nem lehet megcsinálni.Ha nem lehet töredezesitést kijavitani akkor hogyan? Majd egyszer Reinstal?Azt meg nem akarok. -
Ez ugye csak valami VICC!!!???
Valaki tud megoldást?
Nincs memória?LOL -
kollektor #12963 nem -
balcsi70 #12962 Köszönöm,leszedtem,megcsináltam,a C:-n még mindig ott van valami amit nem tud kijavitani. A D:-röl meg ne is beszélve, de gondolom az van ahogy irtad,van egy imige fájl (ghost mentés). na de akkor azt nem lehet sehogy,???vagy nem kell vele foglalkozni? -
hello
leszedtem egy apollomaximus nevű progit, rarokban, de mikor csomagolnám kifele, jelszót kér. Ezt nem lehet valahogy kiiktatni??
plz HELP!!! SOS -
sziasztok! Vistánál h lehet törölni szabályosan a old windowst?? me felcsaptam a vistát szt nem formáztam a wincsit és most a régi xp is rajta van... -
kollektor #12959 Esetleg teszteld egy másikkal,ért magyarul : Defrag -
kollektor #12958 próbáld meg csökkentett módban -
balcsi70 #12957 Na semmi változás