20838
Segítséget kérek
-
Hi!
olyan embert keresnék, aki ért a shell programozáshoz :)
kötprogiról lenne szó, (már megírtam!), csak valami hiba van benne, ebben szeretném a segítségét kérni!
aki ért hozzá, plz dobjon egy privátot!
köszi
-
Google a barátod -
dds fájlokat mivel tudom szerkeszteni? -
Ha nem akarsz váltani Firefox-ra vagy Operára, ami szerintem nem ártana, akkor csak az IE7 vagy az IE8béta marad. -
már megoldottam^^ -
Uhh,át kéne nézni mit irok mielőtt elküldöm..Azért érthető remélem.
-
Hi all!
Lenne gy kis problémám a 6os internet Explorerrel...Nagy szar...
Ez abban nyilvánul meg hogy nem tölt re rendesen....Nem mindig,de rohadt zavaró,mikor már harmadjára töltök le egy 2-3 esetleg 400mb-sfájl mert a köcsögja a 400mb-ból kb 240-36at tölt le..Most meg Rapidshareről aakrok pár megát szedni,amihez ugye nem tok semmi flashgetet ilyesmit használni,igy nem tom hogy szedjem ée.43MB,de állandóan 31,7 vagy 33mb-tðzed le..most szedem 6.-jára..vmi megoldás nincs erre?Nem akarok mást használni ezt szoktam emg ez kell. -
mkvmerge! -
A ctrl+f5 nem műkdöik.
Akkor mehet a vírusírtás...
Milyen spyware keresőt ajánlasz? -
valaki help plz.nemtudjátok mért van az hogy videótnézek neten,jutubon akár,és nincs hang:O
és megáll 2-3 mp futás után bármi videó :S
plz help nagyon idegesít:S:S:SS
nemtom jó helyen kérdezem e de ha vali tud valamit írjon plz -
MKV videófájlokhoz hogy lehet hozzáadni ac3 hangsávokat?????????? -
A 403-as HTTP hiba akkor szokott előfordulni, ha egy oldalhoz nincs hozzáférési jogosultságod. Mivel az oldalt én meg tudtam nézni ez eléggé valószínűtlen (nyomj esetleg CTRL+F5-öt hátha a portál tulaja alakított valamit).
De elő szokott fordulni kémprogram/vírus feltelepedésekor is (a böngésző úgy csinál mint ah 403-as HTTP hibával szembesülne, miközben ezt csak a vírus/kémprogram okozza). -
Hi!
Problémám van:
Néhány weblapot nem akar megnyitni a böngészőm!
Egyszerűen tölt aztán mintha egy üres lap lenne (ez firefoxnál), de az IE ki is ír valamit:
Nem tudjátok mi lehet a baj? -
Hello
MAces telepítőlemez megformázta magának a kijelölt partíciót...és közben elérhetetlenné tett egy másikat is :S Komplett partíció hiányzik, kb 80 giga adattal.
Milyen programmal lehetne helyreállítani az egészet, hogy az adatok meglegyenek? -
Mar talaltam egyet! Google a baratom!:D -
Sziasztok!
Tudnatok mondani egy olyan programot amivel egy bizonyos idopontban automatikusan ki lehet kapcsoltatni a gepet?
Elore is koszi! -
kollektor #13020 helo!
első találat: DVD lemezek -
kija #13019 EVIN köszi megnézem de ha nem jön össze majd szólok -
Most így hirtelen. -
balcsi70 #13017 Sziasztok.Lehet hogy nem pont jo helyre irok,hátha tud valaki valamit.Adott egy asztali DVD-iró,(250Gb-os HDD-vel)rá lettek rakva a fényképek fényképezöröl,és ki akartuk irni dvd-re és olyat kér hogy helyezzen be egy dvd-ramot.Mit akar ez? Már lett kiirva vele dvd-re de máskor nim irt ki ilyet.Szerintetek mi a bibi van??? Amugy mi a külömbség egy dvd- meg egy dvd-ram között???kösszi a segitséget. -
kija #13016 Sziasztok!
Kéne a segítségetek .mert ti okosak avgytok ugy hallotam!
Szóval abban kéne segítség h van egy vebcamom : samsung pleomax chat cam pwc-2100---és ehez kéne driver de sajnos én nem találtam. Segítseteg légyszives mert nagyon fontos lenne. elég egy link is -
Jah közbe megtudtam.
Az egyik a VIDEO DESKTOP.
De azzal a háttérvideó beakad, mint a franc.
ha csak egy kis ablakot is nyitok, már megakad a videó. -
Win95 vagy 98-tól alapból lehet betenni mozgó GIF-et háttérnek, de videóról nem tudok. Talán csak programmal. -
Hy, olyan progi van, amivel az asztalra tudnék videót, vagy mozgó hátteret betenni??? -
Lyan Kyj #13012 "egy keresőrobot, ami a weboldalakat indexeli be (a Yahoo-é)."
Akkor érdemes hagyni?
Igazából megvoltam ijedve, mert az elmúlt napba többször is felbukkant, egyidejűleg tucatnyi címmel, nem tudtam mire vélni. California feláldozható lett volna:)
Köszönöm szépen a segítséget! -
"Tegyük fel, van egy ip-cím: 67.195.51.115"
Ez jelen esetben a Yahoo hálózatában levő egyik hoszt, a nevéből ítélve (rz311187.crawl.yahoo.net) egy keresőrobot, ami a weboldalakat indexeli be (a Yahoo-é).
Ha az egész hálózatot, amibe ez IP-cím is tartozik le akarod tiltani, akkor a 67.195.0.0/16-os hálózatot (67.195.0.0 - 67.195.255.255 ) kell letiltanod. -
Lyan Kyj #13010 Hello!
Lehet hülyeséget kérdezek, ezesetben tessék ignorálni, de ha mégsem, akkor előre is köszönömm a segítséget!
Tegyük fel, van egy ip-cím: 67.195.51.115
IP-kereső oldal szerint:
USA
Guessed City: Sunnyvale
Region: California
Na most, az a kérdésem, hogy általánosságban a címek első fele (itt: 67.195) mit jelöl, illetve a cím ezen része (tehát első kettő szakasz) vonatkozhat-e -ezesetben- Californián kívülre?
(Konkrétan az a lényeg, hogy szeretném kitiltani a 67.195.51.*-es tartományból jövő ip-ket, de csak akkor, ha tudom, hogy ezzel a hármassal kezdődő címek sosem lehetnek Mo-ról jövő darabok.
Remélem valamelyest érthető voltam:) -
Huh én a HTMLpad_Little-vel csináltam az oldalt, úgyhogy ez most sajnos nem tudom megcsinálni, de azért kössz. -
THX -
SWFObjecttel beilleszthető. További beállítások.
FLV formátumra átalakító -
Bocsesz de röviden meg tudnád mondani, hogy miképpen használjam?
Mert van egy szerveren egy félig ks HTML-oldalam, és oda töltöttem fel a videót is...csak még nincs berakva az oldalra. -
THX -
Xnview, Gimp. -
Létezik olyan program amivel csoportosan tudok átszerkeszteni képeket? (álló-fekvő képekből levágni a kép alját, mindenhol ugyanannyit kellene de összevissza vannak a képek) -
Novartis #13002 hii mindenki nem tudom miért de semmilyen videót nem nyit meg a youtubon azaz nem játszik le azt irja h vagy a flash palyerem nem az igazi vagy kivan kapcsolva a javascript. de az nincs kikapcs a flash payert meg frissitettem, letöröltem-ujraraktam de ugy sem jo.
Segítsetek légyszi
Köszi előre is -
#13001 Nem tudtok valami olyan képlopó programot amivel folyamatosan tudok képet csinálni játékból, anélkül hogy minden egyes képet mentenem kellene.
Fraps nekem valamiért nem müködik :( -
"Ez a progival videókat tudsz kirakatni a szerkesztett oldaladra?"
Nem csak videókat, de komplett interaktív webes alkalmazásokat.
Például FLV formátumú videók lejátszására ott van ez a Flashben készült alkalmazás. -
Sorry..
De engem is érdekel egyfelől ez a HTML dolog.
Ez a progival videókat tudsz kirakatni a szerkesztett oldaladra?
Mert én valami ilyesmit keresek... -
Kardél #12998 Kérnék egy kis segítséget.
Készíteni szeretnék egy swf-et (Flash Mx 2004-el dolgozok) ami maga lenne a weboldal. Mert abba az egy sfw-be szerkesztenék meg mindent. Na, és ebbe az swf-be ha rákattintanék egy kis képre akkor azt szeretném hogy nagyban, külön ablakban jelenjen meg, akár valamilyen effektel is. Tehát kérdezném hogy hogy lehet ezt megoldani, milyen actionscriptet kell bevinni?
Előre is THX. -
Sziasztok!
Miért szakad meg így a myspace?