20838
Segítséget kérek
  • kidboy
    üdv. 1 kis segítség kérnék:
    létezik olyan program, ami azt csinálja pl h ráközelítesz egy képre jól, de a kép csúnya lesz, és azt kiélesíti teljesen??? létezik-e ilyen program, és ha igen mi a neve, és hol lehet beszerezni??? köszi
  • BB7
    Nyehehehe!
    Köszönöm!
    Hiba a következő volt: Rosszul violt megadva WnAmp elérési utja!
  • autoszimulator
    jobb katt egy mp3-ra, Társítás/Program választása

A listában megkeresed a Winampot, egyet kattintasz rá, majd alul bejelölöd, hogy Az ilyen fájlok megnyitása mindig a kijelölt programmal történjen, majd OK.
  • BB7
    A WinAmp-om nem játsza le az MP3at! :S
    De... Ha Már a WinAmp-ba benne megnyitok egyet! Akkor simáN! CSakha mágára az MP3ra kattintoK! AKk. neM! :S
  • gadna
    Hali.

Hubbal hogy lehet megosztani az internetet?
    CSAK HUBBAL, MÁSSAL NEM!
  • autoszimulator
    Érdekes kérdésem lenne.. Valahogy megoldható az, hogy a Winamp egy, az alapértelmezettől eltérő hangkártyát használjon, azaz arra küldje a kimeneti jeleket? Mert a gépi hangszórón a gépen használt programok hangja menne, míg másik, külső audi rendszerhez hozzá van már kötve egy másik hangkártya, melyre a zenét (winamp/itunes) akarom nyomni.. Valaki csinált már ilyet? Plugin kell hozzá, vagy esetleg alapból is állítható? :O
  • amdopteron
    hallo ha vki megtudná mondani hogy az igo 2006plus térképeit miért nem kezeli az igo 2008 vagy hogy lehetne megcsinálni azt hogy mennyen rajta vagy ha vkinek van oroszország egész térképe azt vki ide adhatná kösznöm helló
  • balcsi70
    Sziasztok.A msconfig-ot hogyan lehet még elövarázsolni mert a futtatásba beirom egyet villan a homokora mintha beakarná hozni asztán semmi.
  • BB7
    Ugyanilyne problémákkal küzdök! :S ... TSen! :@ Meg máshol is!
  • Cápafogxy
    Megoldva
  • balcsi70
    Sziasztok.Hogy lehetne azt kideriteni hogy egy laptopnak ugy nézz ki hogy beszart a wifije,hogy ez valoban ugy van e vagy sem.Ment a wifi aztán egyik naprol a másikra nem.Most csatlakoztatva lett egy USB-s wifi és ez fogja az adást. Szerintetek?
  • Savmacska
    Szasiztok olyan problémám lenne h pl ha msn-en vayg ventrilon akár hangrögzitőt próbálom eszméletlenül zúg, és búg a hangom és nem tudom mihez kezdjek de nagyon ideges vagyok már..nem hallanak belőlem semmit csak zúgást és búgást..kérlek titeket segitsetek !!!!!
  • Cápafogxy
    Excelbe mit kell egyéni formátumba berakni ha a számokat így szeretném?

123 456 789 ISK
  • Slipy

Köszi szépen:)
    Erre nem gondoltam mer még laptopra nem raktam semmilyen oprendszert és azt hittem ez se lesz nehezebb...de tévedtem:D van ilyen:D
    Thx a segítséget!
  • Evin
    Konkrét választ nem tudok adni, de a géphez adott kézikönyvben le kell írva lenni, mit hogy kell csinálni, ha XP-t akarsz telepíteni. A BIOS-ban kell kikapcsolni a védelmet, meg pár dolgot átállítani.
    (Remélem tudod, hogy ha a géphez adták a vistát, akkor az xp-t is lehet legálisan feltelepíteni.)
  • Slipy
    Sziasztok!

Van 1 Acer Aspire 5315 laptopja egy kedves ismerősömnek és Vista van rajta... Gondoltam feltelepítek egy sima SP2es XP-t mer a Vista nem tetszik neki. Elindítom az XP telepítőt és a kék résznél szépen tölt mindent be de 1szercsak kiírja h nem talált telepített merevlemezt a gépen és csak kilépni lehet a telepítőből...(az XP telepítővel már jónéhány gépet feltelepítettem szal gondja nem lehet...elvileg)
    Vki tudna segíteni?

Előre is kössz!
  • tomcat1
    segitséget kérnék,
    hol tudom megnézni a gépen, hogy hány mhz-es a memóriám, ami a gépen van?
    emellett okozhat bajt, ha két memória azonos (256 os) de eltérő az órajelük?
  • PrisonMan
    Áá a képen pont a lényeg, a feliratok nevei nem látszottak rendesen. Ez lenne az alapszitu:

A VLC végülis mindkettőt kijelzi, mégha máshogy nevezem is el. Gondolom az asztali lejátszó is fel fogja, pont ez nem szeretném. Majd ha kell felirat, akkor beállítanám. Most felirat nélkül, magyar hanggal szeretném nézni
  • PrisonMan
    Hello!
    A napokban letöltöttem a Jóbarátok teljes első évad DVD-pakkot. 2 nyelv van rajta és 2 felirat is van hozzá. A magyar az automatikus nyelv, de a mmagyar srt neve ugyan az, mint az avié.

Hogyan/mivel állítsam be majd a kiíráshoz, hogy az asztali DVD-lejátszó felismerje mindkét feliratot, de NE legyenek automatikusan kiírva.
    Mrthát magyar hanghoz minek. De lehet, hogy később angol hanggal + magyar vagy angol subbal nézném. (Ha a magyar subot átnevezem valami mássá, akkor automatikusan az angol feliratot jeleníti meg, pedig nem is ugyan az nevük!)
  • zuzu555
    A Vista telepítő DVD benne van a helyreállító konzol? És ugyanazok a parancsok a helyreállító konzolnál, mint az XP-ben?

Köszi
  • csupor
    köszi a segítséget! :)
  • Gyocsika
    Uhhh :)

Köszi szépen, közben megoldódott a problémám.
  • Dj Faustus #13134
    "aminek a segítségével ablakban tudok futtani játékokat"
    Ha a játék nem engedi az ablakban való futtatást és elég erős a géped, virtuális gépbe telepítsd fel a játéknak megfelelő operációs rendszert, és a virtuális gépben futó operációs rendszer alatt telepítsd a játékot. ;)
  • Kiswarga
    Hali.

Nekem olyan problémám lenne, hogy megvettem eredetiben a Lord of the Ring: Battle for Middle Earth 2-t de nemtok vele játszani mert azt írja indításnál, hogy töröljek minden CD/DVD emuláló programot. Minden olyat letöröltem (Alcohol, Daemontools stb) de még mndig nem akar elindulni...
    Tudna vki helpelni mivel tudnám ezt megoldani? Nincs vmi olyan program ami eltűnteti előle az meghajtóimat?

Thx a választ előre is.
  • Evin
    Ha felraksz programot/játékot, azok eltávolítás után is hagyhatnak ott szemetet. Az ilyen feleslegessé vált bejegyzéseket törli. Állítólag a nem használt bejegyzések lassítják a rendszert is.
  • Acemega
    Sziasztok!
    Windows Movie Makerhez kéne egy kis segitség.
    Ablaktábla menüböl a képet az elökép figyelő monitorba betudom tenni, de a történet/idösorból már nemtudom.
  • csupor
    sziasztok!

milyen program a registry cleaner? magyarul mifán termett "regelést" takarít ez?

• adamlightos
    Sziasztok!
    Nemrég, leszedtem egy frissebb hálózati drivert az attansic L1 Gigabit ethernet kártyámhoz de valamiért tönkrement tőle a windowsom. Csak csökkentett módban tudom indítani, letöröltem minden hálózati drivert a gépről majd megpróbáltam feltenni a régi drivert az M2V alaplap cdjéről. Az install nem ment végig és a gép újraindítása sem sikerült, csak resetelni lehetett és a bekapcsolás sem ment, a windows betöltése nem volt lehetséges, megint csak a csökkentett mód segített, a driverek letörlésekor lehetett csak használni a gépet. Csináltam egy sfc /scannow-t, egy rendszervisszaállítást és formáztam is a windowsos particiót majd újratettem de ezek sem segítettek. semmilyen drivert sem lehet feltenni, ha feltenném őket nem indul a windows csak csökkentett módban.
    Ilyenkor mit tehetek még?
  • Gyocsika
    Most egy olyan kérédésem lenne, hogy nem e tudtok véletlenül egy olyan progit, vagy valamit, aminek a segítségével ablakban tudok futtani játékokat. Vagy valami módszert?
  • Gyocsika
    köszi!
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy kis segitség elkelne.Adott egy Asus F3T laptop.Eddig jó volt a wifi csatlakozása a routerhez.Most valamelyik nap nem fogja az adást :) a routertöl,ora melett lent pross X-el át van huzva a gép.A helyzet a következö:csatlakoztatva lett egy USB-s wifi(probábol) és az müködik.Szerintetek mi a gebasz van? meghalt a wifi része? vagy valamit kitöröltek a gépböl? Nem lát a gép modemet(létezik hogy az a baja)? de eszközkezelöbe meg látja a wifit. hm...kössz a válaszokat.
  • Hegi90
    Üdv!
    Akadt egy kis problémám: a számítógépem nem tud 8-900 kbps-nél gyorsabban másolni sehova, és tömöríteni sem.. Ez körülbelül egy hónapja tűnt fel először, de csak mostanában kezdett zavaró lenni. Mi lehet ennek az oka?
    Fontos lenne :S
  • BB7
    Nah! MEGMONDTAM!
  • Dj Faustus #13123
    Microsoft Office kompatibilitási csomag a Word, az Excel és a PowerPoint program 2007-es verziójának fájlformátumaihoz - ez kell Office 2003-hoz.
  • BB7
    Pedig van ien! CSak istenért s eugrik be! XD
  • Evin
    Ha megnyitod olvasásra (TCben F3), és úgy kezdődik, hogy 'PK', akkor így van. És a kiterjesztése docx, xlsx vagy pptx lehet.
    (De mondom OpenOffice támogatja, és ingyenes is.)
  • Gyocsika
    Köszi a válaszokat!!!

Valószinüleg az lehet h az övék office 2007 az enyém pedig 2003 :(
  • Balumann
    A 2007-es office-ben van olyan lehetőség, hogy mentés régebbi office dokumentumként (vagy valami ilyesmi). De én úgy emlékszem, hogy a régebbi office is felkínál egy olyan lehetőséget, hogy átkonvertálja magának régebbire (csak esetleg kicsit másképp fog megjelenni).
  • Evin
    Ilyenről nem hallottam. De az lenne a legegyszerűbb, hogy megkérdezed a küldőt, hogy mivel mentette le.
    (Én még csak ODT patch-ről hallottam, hogy támogassa az OpenOffice formátumát, meg a ServicePack-ról.)
  • BB7
    Vagy... Átéalakított Offfice 2oo3! ... Láttam már olyat! VAlami Patch kell hozzÁ! GooGlizok majd DU-n!