20838
Segítséget kérek
  • deepketya
    nem a sajatomra, maseera... msn messenger-en keresztul.... vagy maskepp
  • etele34
    Vagy itt IP Address Locator
  • Miskolc88
    A te ip cimedre gondolsz?
    ha igen akkor http://www.ip-adress.com/

Ha a másikét akarod akkor valami TCP Wiewer
  • deepketya
    hello, tudnatok tippet adni abban hogyan, milyen progival, tudnam megnezni pl egy online msn kontaktom (eppen aktualis)ip cimeet??
  • arkkansas
    thx i'll try...
  • Puhos
    Hi!

Olyan gondom van, hogy néha a gép naponta akár több alkalommal azt írja ki, hogy az Explorer.exe hibát észlelt és ezért leáll stb.... A hibaüzenet adatainak megtekintésénél találtam egy számsort ami a következő 6.0.2900.5512. Ezt beírtam a Google-ba, ahol kiadott egy csomó idegen nyelvű oldalt. Mivel a magyar nyelven kívül mással hadilábon állok ezért nem jöttem rá csak annyira, hogy az egyik oldalon egy dll. fájlt írt ez pedig a uxtheme.dll. A gépemen eredeti Windows Xp sp2 van amire felraktam a sp3-at. Amikor a hibaüzenetnél megnyomom a Mégse gombot akkor a tálcáról eltűnik két ikon a Genius billentyűzet ikonja illetve az Nvidia Controlpanel ikonja. A gép nem fagy, nem indul újra. Vírus, spyware nincs!

Valami okosság?

Köszönöm.
  • Styrex
    =IF((351<=E10)AND(E10<=450);45000;0)
  • kollektor
    Fájlformátumok
  • pakry
    gözömsincs de azért köszönöm
  • Miskolc88
    az tudámos szerint nem egy fájlformátum hanem a dvd tipusa(Nem a TDK-ra vagy a sony-ra gondolok) hanem hogy -RW vagy +RW valami ilyesmi.
  • pakry
    probáltam nem üzemel ! kérdésem mi aza RAW fileformátum?????
  • Miskolc88
    passz,másold át a dvd-t egy sima dvd-re és ugy próbáld meg.
  • pakry
    helló!
    bocs de 08:53-óta várom a segítséget!
  • pakry
    helló !
    dvd-cdt probálok le játszani de ezt írjaki a rendszer d:/nem érhető el.
    nem megfelelő funkció. RAW filerendszer.
  • biomage
    Már nem fontos megtaláltam, a CineBench volt az
    Azért kösz :)
  • arkkansas
    Hi!

Excel IF függvény. Kérdésem: miért nem működik alábbi?

=HA(351<=E10<=450;45000;0)

elvileg 45000-t kellene kiírnia, de 0-t ír ki. Miért nem lehet 2 vizsgálatnak alávetni egyetlen IF-fel egy adott cellaértéket? Kellene az ÉS függvényt is használni hozzá? Az viszont logikai igaz/hamist ad eredményül, tehát

=HA(=ÉS(351<=E10;E10<=450);45000;0)

nem csak azért nem muxik, mert vmi hibát jelzett rá az excel, hanem eleve sajnos true/false eredményt adna az ÉS, amivel a HA nem tudna mit kezdeni, mivel neki nem jó inputnak a t/f, neki egy összehasonlítás kell (ezt még azért lecsekkolom...)

it's so screwed up!
  • biomage
    Hali

Kis segitség kéne
    Régen használtam egy benchmarkot, nem tudom a nevét már és keresem, a következöre emlékszem, egy nagy felbontású PNG képet töltöt be elég lassan, aszem egy kastény vagy egy lány volt a képen, valaki segitsen megtalálni, ja igen kb akkor volt népszerü amikor a ScienceMark is népszerü volt
  • Máté12
    KÖszi szépen!!!
  • Dj Faustus #13499
    Olvasd végig ezt a topikot
  • Evin
    Én nem tudok ilyenről.
  • technodome
    Köszönöm szépen a gyors segitséget! Örök hála
  • Máté12
    Kösz de olyan van hogy miközben beszélünk aközben változtatja el??
  • jbal
    Sziasztok!
    Nem tudjátok mitől lejet az, hogy a egördülő menüben nincs semmi?Pedig régebben működött.Ez flash probléma vagy csak a honlap szereksztői rontottak el valamit?Adobe Flash Player 9 van felrakva.
    http://kepfeltolte+s.hu/080630/n_vtelenn_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • Evin
    Továbbra is Audacity és Wavosaur ajánlott bármiféle hagszerkesztéshez/felvételhez.
  • Máté12
    Sziasztok!!!

Egy olyan programot keresek ami ha a mikrofonba beszélünk akkor ha vissza halljuk eltorzítja.
    MIlyen programok tudják ezt?

KÖsz előre is a segítséget
  • Miskolc88
    ok!
  • Evin
    Vannak boot lemezek, de minek variálni, ha a telepítővel simán is felrakható.
  • Miskolc88
    linux nem kell nekem,kizárolag XP.
    oké meg fogom próbálni.
    köszi a segitséget.
    olyan program nincs amit bootolni kell és látja a particiókat?
    gondolom ugyis meg lehetne oldani.
  • Evin
    Nem tudom. Tesóm laptopjára csak így lehet XP-t telepíteni, mert AHCI-ben nem látja az XP telepítő a vinyót, és azt hiszem azért írja nála is, hogy nincs hely.
    Ha meg tényleg csak hely nincs, akkor formázd le a partíciót a telepítővel. Ha kell a linux is, akkor viszont fel kell darabolnod több partícióra a vinyót, és egyikre linux-ot a másikra in-t telepíteni.
  • Miskolc88
    és ezután müxik majd az XP telepitő?
    mert nincs hely neki fel telepiteni
  • Evin
    Elvileg: BIOS-ban dual core-t tiltsd le (ha van), és az ide/sata csatlakozás compatible legyen és ne AHCI.
  • Miskolc88
    sziasztok!
    haverom laptopját nem birom megcsinálni :S
    tehát:
    megvette a gépet és linux volt rajta.
    egyből xp cd-ről bootoltam de nem jut el az xp bootoláskor odáig se hogy behozza a particiokat mert már hamarabb kiirja hogy nincs elég hely.
    hülye fejjel kitöröltem a linux fájlokból egy mappát,az volt a neve hogy media XD
    ugyanaz maradt a helyzet ,de mostmár a rendszer be se indul!!!!!!!!! :S
    a linuxot nem birja betölteni.
    mit csináljak!?
  • Dj Faustus #13485
    Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Tartalom fül/Automatikus kiegészítés rész/Beállítások gomb/Az Űrlapok és a Felhasználónevek és jelszavak az űrlapokon elől pipa ki.
    Illetve: Általános fül/Törlés gomb/Űrlapok törlése és Jelszavak törlése gomb.
  • technodome
    sziasztok.

szeretném megtudni hogy internet explorer-ben (xp rendszeren) hogyan tudom megszüntetni hogy emlékezze pl az iwiw felhasználónevemre vagy akárhol ahol jártam és bejelentkeztem ott elfelejtse a felhasználónevemet. Még annyire se kéne emlékeznie hogy leütöm a felhasználó név első betűjét és egyből bedobja a nevet. Nem mentettem el hogy emlékezzen rá. Ezt a problémát hogyan tudom orvosolni. Előre is köszi a segitséget.
  • Dj Faustus #13483
    "Köszi.Na és ezek közül mégis inkább melyik a legjobb vajon? te probáltad valamelyiket?"
    Mindegyiket volt alkalmam kipróbálni, de többcsatornás/többszólamú hangfelvételeknél mind megbukott.
  • Evin
    Ha fizikailag romlott el, vagy koszos, akkor frissítéstől nem lesz jobb.
    Általában abból áll új firmware-t felrakni, hogy felmész a gyártó honlapjára, kikeresed a típust, és a letöltéseinél vagy a fimware-val együtt adják vagy külön letölthető a frissítő program. Az általában ki is írja, hogy jelenleg hányas verziót használ, és hányast akarsz felrakni.
  • balcsi70
    Köszi.Na és ezek közül mégis inkább melyik a legjobb vajon? te probáltad valamelyiket?
  • salaciouscrumb
    Sziasztok! A problémám a következő: NEC 3500AG dvd íróm elrontja a lemezeket, "keresés sikertelen" ezt irja ki. Firmware frissítés helyretenné? Hogy kell azt csinálni, még sosem csináltam
  • Qwerty4
    Megoldva!

Insert/File...
  • Qwerty4
    Sziasztok.
    Word-ben hogyan lehetne összevonni több dokumentumot csoportosan, úgy hogy a fájlok sorrendjét kövesse?