20838
Segítséget kérek
-
deepketya #13517 nem a sajatomra, maseera... msn messenger-en keresztul.... vagy maskepp -
etele34 #13516 Vagy itt IP Address Locator -
Miskolc88 #13515 A te ip cimedre gondolsz?
ha igen akkor http://www.ip-adress.com/
Ha a másikét akarod akkor valami TCP Wiewer -
deepketya #13514 hello, tudnatok tippet adni abban hogyan, milyen progival, tudnam megnezni pl egy online msn kontaktom (eppen aktualis)ip cimeet?? -
arkkansas #13513 thx i'll try... -
Puhos #13512 Hi!
Olyan gondom van, hogy néha a gép naponta akár több alkalommal azt írja ki, hogy az Explorer.exe hibát észlelt és ezért leáll stb.... A hibaüzenet adatainak megtekintésénél találtam egy számsort ami a következő 6.0.2900.5512. Ezt beírtam a Google-ba, ahol kiadott egy csomó idegen nyelvű oldalt. Mivel a magyar nyelven kívül mással hadilábon állok ezért nem jöttem rá csak annyira, hogy az egyik oldalon egy dll. fájlt írt ez pedig a uxtheme.dll. A gépemen eredeti Windows Xp sp2 van amire felraktam a sp3-at. Amikor a hibaüzenetnél megnyomom a Mégse gombot akkor a tálcáról eltűnik két ikon a Genius billentyűzet ikonja illetve az Nvidia Controlpanel ikonja. A gép nem fagy, nem indul újra. Vírus, spyware nincs!
Valami okosság?
Köszönöm. -
Styrex #13511 =IF((351<=E10)AND(E10<=450);45000;0) -
kollektor #13510 Fájlformátumok -
pakry #13509 gözömsincs de azért köszönöm
-
Miskolc88 #13508 az tudámos szerint nem egy fájlformátum hanem a dvd tipusa(Nem a TDK-ra vagy a sony-ra gondolok) hanem hogy -RW vagy +RW valami ilyesmi.
-
pakry #13507 probáltam nem üzemel ! kérdésem mi aza RAW fileformátum????? -
Miskolc88 #13506 passz,másold át a dvd-t egy sima dvd-re és ugy próbáld meg.
-
pakry #13505 helló!
bocs de 08:53-óta várom a segítséget! -
pakry #13504 helló !
dvd-cdt probálok le játszani de ezt írjaki a rendszer d:/nem érhető el.
nem megfelelő funkció. RAW filerendszer. -
Már nem fontos megtaláltam, a CineBench volt az
Azért kösz :) -
arkkansas #13502 Hi!
Excel IF függvény. Kérdésem: miért nem működik alábbi?
=HA(351<=E10<=450;45000;0)
elvileg 45000-t kellene kiírnia, de 0-t ír ki. Miért nem lehet 2 vizsgálatnak alávetni egyetlen IF-fel egy adott cellaértéket? Kellene az ÉS függvényt is használni hozzá? Az viszont logikai igaz/hamist ad eredményül, tehát
=HA(=ÉS(351<=E10;E10<=450);45000;0)
nem csak azért nem muxik, mert vmi hibát jelzett rá az excel, hanem eleve sajnos true/false eredményt adna az ÉS, amivel a HA nem tudna mit kezdeni, mivel neki nem jó inputnak a t/f, neki egy összehasonlítás kell (ezt még azért lecsekkolom...)
it's so screwed up! -
Hali
Kis segitség kéne
Régen használtam egy benchmarkot, nem tudom a nevét már és keresem, a következöre emlékszem, egy nagy felbontású PNG képet töltöt be elég lassan, aszem egy kastény vagy egy lány volt a képen, valaki segitsen megtalálni, ja igen kb akkor volt népszerü amikor a ScienceMark is népszerü volt -
KÖszi szépen!!!
-
Olvasd végig ezt a topikot
-
Én nem tudok ilyenről. -
Köszönöm szépen a gyors segitséget! Örök hála
-
Kösz de olyan van hogy miközben beszélünk aközben változtatja el?? -
Sziasztok!
Nem tudjátok mitől lejet az, hogy a egördülő menüben nincs semmi?Pedig régebben működött.Ez flash probléma vagy csak a honlap szereksztői rontottak el valamit?Adobe Flash Player 9 van felrakva.
http://kepfeltolte+s.hu/080630/n_vtelenn_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Továbbra is Audacity és Wavosaur ajánlott bármiféle hagszerkesztéshez/felvételhez. -
Sziasztok!!!
Egy olyan programot keresek ami ha a mikrofonba beszélünk akkor ha vissza halljuk eltorzítja.
MIlyen programok tudják ezt?
KÖsz előre is a segítséget
-
Miskolc88 #13492 ok!
-
Vannak boot lemezek, de minek variálni, ha a telepítővel simán is felrakható. -
Miskolc88 #13490 linux nem kell nekem,kizárolag XP.
oké meg fogom próbálni.
köszi a segitséget.
olyan program nincs amit bootolni kell és látja a particiókat?
gondolom ugyis meg lehetne oldani.
-
Nem tudom. Tesóm laptopjára csak így lehet XP-t telepíteni, mert AHCI-ben nem látja az XP telepítő a vinyót, és azt hiszem azért írja nála is, hogy nincs hely.
Ha meg tényleg csak hely nincs, akkor formázd le a partíciót a telepítővel. Ha kell a linux is, akkor viszont fel kell darabolnod több partícióra a vinyót, és egyikre linux-ot a másikra in-t telepíteni. -
Miskolc88 #13488 és ezután müxik majd az XP telepitő?
mert nincs hely neki fel telepiteni -
Elvileg: BIOS-ban dual core-t tiltsd le (ha van), és az ide/sata csatlakozás compatible legyen és ne AHCI. -
Miskolc88 #13486 sziasztok!
haverom laptopját nem birom megcsinálni :S
tehát:
megvette a gépet és linux volt rajta.
egyből xp cd-ről bootoltam de nem jut el az xp bootoláskor odáig se hogy behozza a particiokat mert már hamarabb kiirja hogy nincs elég hely.
hülye fejjel kitöröltem a linux fájlokból egy mappát,az volt a neve hogy media XD
ugyanaz maradt a helyzet ,de mostmár a rendszer be se indul!!!!!!!!! :S
a linuxot nem birja betölteni.
mit csináljak!? -
Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Tartalom fül/Automatikus kiegészítés rész/Beállítások gomb/Az Űrlapok és a Felhasználónevek és jelszavak az űrlapokon elől pipa ki.
Illetve: Általános fül/Törlés gomb/Űrlapok törlése és Jelszavak törlése gomb. -
sziasztok.
szeretném megtudni hogy internet explorer-ben (xp rendszeren) hogyan tudom megszüntetni hogy emlékezze pl az iwiw felhasználónevemre vagy akárhol ahol jártam és bejelentkeztem ott elfelejtse a felhasználónevemet. Még annyire se kéne emlékeznie hogy leütöm a felhasználó név első betűjét és egyből bedobja a nevet. Nem mentettem el hogy emlékezzen rá. Ezt a problémát hogyan tudom orvosolni. Előre is köszi a segitséget. -
"Köszi.Na és ezek közül mégis inkább melyik a legjobb vajon? te probáltad valamelyiket?"
Mindegyiket volt alkalmam kipróbálni, de többcsatornás/többszólamú hangfelvételeknél mind megbukott. -
Ha fizikailag romlott el, vagy koszos, akkor frissítéstől nem lesz jobb.
Általában abból áll új firmware-t felrakni, hogy felmész a gyártó honlapjára, kikeresed a típust, és a letöltéseinél vagy a fimware-val együtt adják vagy külön letölthető a frissítő program. Az általában ki is írja, hogy jelenleg hányas verziót használ, és hányast akarsz felrakni. -
balcsi70 #13481 Köszi.Na és ezek közül mégis inkább melyik a legjobb vajon? te probáltad valamelyiket? -
salaciouscrumb #13480 Sziasztok! A problémám a következő: NEC 3500AG dvd íróm elrontja a lemezeket, "keresés sikertelen" ezt irja ki. Firmware frissítés helyretenné? Hogy kell azt csinálni, még sosem csináltam -
Megoldva!
Insert/File... -
Sziasztok.
Word-ben hogyan lehetne összevonni több dokumentumot csoportosan, úgy hogy a fájlok sorrendjét kövesse?