20838
Segítséget kérek
  • laurella
    Szóval az ultraweb -en már megvan tárhelyem. Hogyan telepítem fel az e107-et?
    Mi aza Mysql és mit állítsak be rajta?
    Szóval webkészítésben ég csak az "a" betűnél tertok :)
    Thnx
  • biomage
    Remélem jó helyre irom a problémámat
    Tegnap az új vgamat TVre csatoltam, a problémám az hogy amikor kiterjesztet modban van a TV, akkor nem láttom a videokat amit a WMP vagy bármilyen másik lejátszó játszik le, viszont clone üzemmodban mindent láttok, mit csináljak hogy kiterjesztet képernyö modban is látható legyen a video?
  • Evin
    Max úgy, ha azon keresztül magyarázzák el. Miért kell bonyolítani a dolgot, mikor csak annyi az egész, hogy csinálsz vhol egy tárhelyet, felmásolod az e107-et, bekapcsolod és beállítod a MySQL-t, telepíted az e107-et és kész.
  • laurella
    Sziasztok!
    Állítóag lehet az e107-et msn-en keresztül is telepíteni.
    Hogyan?
  • kati38
    Köszi a segítséget,ez egy nagyon jó megoldás!
    Bár már sikerült megoldanom a problámámat,a Documents and Settings dokumnetumok mappát áthelyeztem.
  • Evin
    Kézzel.
    Bármilyen képszerkesztő megteszi, még a Paint-el is jó lehet.
  • Evin
    Sajátgép->Tulajdonságok->Speciális->Környezeti változók->TEMP és TMP változót írd át, ahova szeretnéd, hogy szemeteljen. A most beírtat azért mentsd el egy txt-be legalább, hogy visszaállítással ne legyen gond.
    Utána újraindítás!

RATCUSTOM
    A Canon honlapján biztos fent van, sőt, valószínűleg újabb verzió, mint ami a lemezen volt!
  • leoon
    esetleg a canon honlapját próbáltad már?
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Van egy Canon Pixma MP600 nyomtatóm de eltört a telepítő cd-je és újra kellett telepíteni a gépet és most nem tudom feltelepíteni a nyomtatót, ebben szeretnék segítséget kérni, szerintem a legegyszerűbb az lenne hogyha le tudnám valahonnan tölteni a telepítőt de nem találom sehol, aki tudja hogy honnan szerezhetném meg, vagy tud más megoldást az legyenszíves szóljon!
    Előre is köszi!
  • ricska
    Sziasztok!
    Én csak azt szeretném kérdezni, hogy mivel csináljátok ezeket az egyedi avatar/nick képeket?
    Köszi
  • kati38
    Szeretnék telepíteni egy játékot a fiamnak,de sajnos a rendszerpartícion kevés helyem van és ez a játék a telepítésnél még külön a Documents and Settings mappában nagyon sok helyet foglal el.A regeditbe valahol be lehet állítani,hogy ne oda tegye,de nem tudom hogy hogyan.Légyszíves ,aki tud az segítsen.köszönöm előre is!
  • Evin
    Ha te akarod megírni Xhtml-ben vagy PHP-ban, akkor a Openwebdesign-on vannak minták, de ha komplett oldal kell, akkor ott a Drupal, e107 stb. Találhatsz hozzájuk témákat is.
  • amdopteron
    hallo mopar navigációt honét tudnél letöltenin vki segítene európa térképel lehetöleg olyat amibe magyarország térképe is benne van köszi hellooo
  • laurella
    Van olyan oldal, ahonnan komplett honlapsablont, vagy progit le lehet szedni, admin meg regisztráció meg vendégkönyv minden ilyen dologgal, és csak a képeket stb kellene rátenni?
    Köszi
  • Guillotine
    Szevasztok.Segítséget szeretnék kérni.A következő a gondom.Van egy ATI Radeon HD 2600 XT AGP videókártyám.Hogyan leheta Vista-hoz drivert telepíteni hozzá? Ugyan is amikor egy drivert telepítek hozzá újra indításkor állandóan kék halál az eredmény.Több féle driver-el is kipróbáltam és mindig ugyan az az eredmény.
  • etele34
    Nem érdekes most már, megoldódott.
    De azért köszi mindenkinek a "segítséget".
  • zsilike
    sziasztok!limewire-t tenném fel,de nincs contact ,portot nem talál azt irja ki,mit tegyek?köszi!
  • etele34
    Előzőből: melyiket=melyikkel
  • etele34
    Sziasztok!
    Használta már valaki ezt?
    Melyiket kell eltávolítani egy rohadék Virtumonde fertőzést? Vírusirtók csak - legjobb esetben is - karanténba teszik. Persze, mert állandóan felülírja magát azért. Ez leszedi, de írjátok meg röviden hogyan kell használni.
    Köszike.
  • Vardar
    Sziasztok.
    Rokonomnak van egy laptopja net nélkül(2007-os szeptemberi verziójú XP). Videokamerával készült képeket szoktam neki vinni pendrive-on. A legutóbbi adaghoz azonban már nem volt elég a pendrive, magát a fényképező gépet vittem. Feltettem neki a képeket, videókat azonban egy hibába ütköztünk. A Windows nem tudom, hogy miért adatvégrehajtás megakadályozása címen a Windows intézőt letiltja és az explorer.exe is újraindul. Ez csak akkor történik meg, ha leokézzuk a hibaüzenetet. Addig minden megy rendesen. Elmentem ennek az adatvégrehajtás megakadályozása nevű folyamat menüjébe és letiltottam mindenhol kivételek nélkül azonban így se akart menni. Mit lehet tenni?
  • II Rocky II
    üdv.
    pqm-et nem tudom honnan lehetne letölteni.mert ami megvolt nekem itthon az beszart..azaz a lemez galyra ment :( már 30 perce googlezok és semmi :SSSSS
    most vhogy nagyon hülye vagyok.szal vki segitene nagyon megköszönném :)
  • zvaragabor
    Üdv, innen hogyan tudnám letölteni a háttérzenét?
  • STurmGewehr
    Bocsáss meg de egy szó sem volt az IE-ről
  • Hegi90
    fuck, elrontottam szóval:
    és ami a legtöbbet foglalja az a bűnös progi
  • Hegi90
    lehet a vindóz ápdét foglal le annyit, kapcsold ki és úgy próbáld meg. Egybkt neked is javaslom: feladatkezelő- folyamatok fülecske- kirendezed memóriakihasználtság szerint, és ami remélhetőleg megvan a bűnös folyamat(program)
  • Hegi90
    az explorer.exe az nem az internet explorer.... az vezérli a GUI-t (felhasználói grafikus felület), magyarul a tálcát, az ikonokat, az intézőt, stb. az internet explorer-t iexplorer.exe-ként találod a folyamatok közt.
  • kollektor
    szeva!
    Lakberendező programok - nem ismerem,nem használtam!
  • balcsi70
    Sziasztok.Tud valaki olyan progit amivel a lakást be tudnám rendezni?A lehetö legegyszerübb progira gondolok(ja és ha lehet magyar) Köszöntem a segitséget.
  • STurmGewehr
    Omg ilyen nincs most meg működik rendesen
  • STurmGewehr
    Hali!

Valamilyen okból kifolyólag, ha bezárom az explorer.exe-t a task managerből, akkor rendesen működik a netem, de ha az fut, akkor nem, csomó oldalt nem hoz be, pl ezt a fórumot sem, pedig a főoldalt rendesen megnyitja. És a google keresője sem működik, mert csak tölteni látom, de nem hozza be, és ugyanez a gond a problémás oldalakkal kapcsolatban, hogy nem akar betölteni, és nem ír ki semmilyen hibát. Erre akkor jöttem rá mikor magától lekapcsolt az explorer.exe és a firefox még működésben volt, egy oldal töltése közben ilyenkor kiírta azt hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt. Valami vírus?
  • helgab
    Szia Ignus. Sikerült megoldanod a problémát? Mert nálam pontosan ez jelentkezik. Tudnál segíteni?
  • Robi8989
    Nem nagyon akar működni az a link etele34.
    Az oldalt betölti, de a videót már nem.
    Azér köszi.

Valaki segíteni a 13519-el ?
  • gotchaaa
    Nekem van egy olyan problémám, hogy alapjáraton a gép elindítás után lefoglal kb. 200 mega memóriát, aztán átlag felmegy 300 köré, néha meg 400 és 500 közé valahova -->aztán, ha kilövök ilyenkor minden programot, annak ellenére, hogy feladatkezelő szerint csak 200 mega van lefoglalva, belassul a gép, és észhez sem tér rendesen újraindításig.
  • amdopteron
    hallo segíttene vki mopar navigation honét tudnék letölteni tán ez a program neve köszi és ha van ehez európa térképe is kellene köszi hello
  • Sugam
    na . hangkártyát letiltottam bioszba azóta nincs kékhalál, csak szimplán megfagy néha a gép:D
  • mikiking
    van egy olyan problémám,beinstaláltam a windowst,és nem megy semmien usb,akármit dugok be... telefon. mp3-as, semmi.... mit csinaljak ? eddig mindig ment,msot elsőzör látok ilyetttt.mi lehet vele ????
  • kollektor
    mióta csinálja a hibát?
    Everest-el ellenőrízd a hardvert ,memória időzítést,stb - ez a progi ,pár dologra jelez,ha gond van
  • Sugam
    abit nf7
  • Evin
    Ha be van kapcsolva, hogy mentse el a beszélgetéseket, akkor azok le vannak mentve, vhol a Dokuments and settings\[felhasználó] mappán belül, xml fájlként. Nem kell jelszó, csak keresd meg. Persze ha nincs bekapcsolva, hogy mentse, a jelszóval sem sokat érsz.
  • gotchaaa
    Nem szép dolog elolvasni mások beszélgetéseit...