20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #13717
    769-es PPPOE probléma elsődlegesen ügyféloldali LAN probléma.
    Vagy letiltottad a hálókártyát, vagy megfeküdt a hálókártya, vagy a meghajtóprogramja kavarodott meg (esetleg valami kártevő játszadozik vele). Ha a Hálózati kapcsolatokban nincs Helyi kapcsolat akkor ott a hálókártya körül valami zizi van.
  • Benny04
    na elszóltam magam...
    megint nem jó :C
    1 óra hosszáig tudtam netezni, aztán mindig azt írta ki, hogy hálózati túllépés...
    nem töltődött be egy oldal sem...
    Aztán letiltottam a Helyi kapcsolatot, és egyszerűen eltűnt :|
    Nincs a hálózati kapcsolatokban. :S
    És ha kapcsolódni akarok a nethez, akkor egyből ezt írja ki:

És ha az Újratárcsázásra kattintok, egyből ezt írja ki megint...
    Hogyan lehetne vissza hozni helyi kapcsolatot?
    Vagy miért nem lehet netezni 1 óránál többet??
    Segítsetek, plz
  • Benny04
    közvetlen modemmel, de már jó ;)
  • Evin
    Először is használj pontot meg vesszőt, mert így összefolyik, és káosz az egész.
    Nincs kamerám, szóval nem tudok mit javasolni neked. De szerintem amit adtak hozzá(ha adtak), azt érdemes használni, vagy annak az újabb verzióit.
    De elvileg, mivel nem firewire-t használsz, a VirtualDub jó program, amennyiben úgy veszel fel, hogy elindítod a kamerán a lejátszást és a programmal felveszed. Firewire-ön kívül csak RCA vagy SCART csatlakozóval lehet, tudtommal, és ott ez a módszer megy. Vagy ha ez már SD kártyás kamera, akkor passz.
  • quados19
    köszi a választ csak aza gond hogy ezzel a progival tudtam mit kezdeni úgy értve hogy egy időbe tudtam szerkeszteni de letöltöttem pl pinacle studiót arrol meg még úgyse nem nyitotta meg és milyen progit ajánlanál hogy melyik jó ja és a pinnacle studiót meg csak úgy lehetett volna megnyitni cameráról hogy fireware kártya kellett volna hozzá de az nincs a gépembe és azért használom ezt a progit
  • Evin
    Ezt a programot még nem használtam, de szerintem tölts le hozzá frissítést, utána meg nézd meg, hogy az a mod fájl, vagy ami abban a mappában van ép-e. Mert általában akkor nem tud egy program fájlt megnyitni, ha nem ismeri, sérült, vagy nincs elég szemetelő helye pl. a c:\-n.
    De ha közvetlen kameráról nyitnád, akkor még ott a kontakthiba stb. lehetősége is.
  • quados19
    cyberlink power director express ne
    videókat
    ---------------------------
    PowerDirector
    An error occurred when opening this media file in the Library.
    G:\SD_VIDEO\PRG001\MOV02D.MOD
    OK
  • Evin
    Mi a program neve? Mit ír ki hibának? Mit írnál lemezre?
  • quados19
    sziasztok ha jól látom itt segitséget lehet kérni
    azt szeretném kérdezni hogy van egy videószerkesztő programom és egy dv camerám csak az a gond hogy nem tudom a cameráról a filmeket betölteni mert valami hibát ír ki csak úgy müködne ha kiirnám lemezre. Ebben szeretném kérni annak a segitségét aki tudja a választ köszi
  • Evin
    Mivel csatlakozol a netre, közvetlen modemmel, vagy routeren keresztül?
  • Benny04
    up
  • Evin
    Szerintem 2dolgot tehetsz:
    Tedd fel a Firefox-ot
    Indítsd el az IE-t, ott menj fel az adobe.com oldalra, és úgy telepítsd.
  • technodome
    ugyan az történik, semmi különbség
  • kollektor
    zárj be minden alkalmazást és úgy próbáld meg
  • technodome
    Sziasztok.
    Ha tud vki akkor segitsen a bajom megoldásában. Régi gépre xp-t telepitettem plusz mindent ami kell (codec,virusirto....stb)
    Adobe Flash player-t szeretnék feltenni de amikor elkezdődik a telepités kidob egy ablakot benne a mozilla lehetőséggel és kész. Vagy cancel vagy try again. Eggyikre sem reagál semmit. Na ilyenkor mi van?
    Az eredeti szöveg: The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed. Alatta mozilla amit kijelölhetsz de nem történik semmi?

• xHeDex
    kösz mindhármótoknak,most már jó
  • Benny04
    Na sikerült feltennem a carlosca xp-t, és most már működik rendesen.
    Már fel tettem minden drivert, a videokari drivert is és az is műxik!
    Úgyhogy most már fasza minden kivéve egy dolgot!
    Nem tudok internetezni.. :C
    Hiába csatlakozok az internetre, azután elindítom az ff-t, és ezt írja ki egy kis idő elteltével:

Mi lehet a baj? Az ethernet dirvert már feltettem, úgyhogy ez nem lehet baj.
    Előre is köszi!
  • Evin
    Töltsd le a legújabb Nvidia drivert, mert az nv_ kezdetű fájlok, ahhoz tartoznak. Csak persze előtte szedd le ami fent van.
  • kollektor
    helo
    indítsd csökkentett módban,ilyenkor a minimálisan szükséges eszközillesztőket és szolgáltatásokat tölti be - és tudod cserélni,ha az megoldja
  • Puhos
    Hi!

Próbáld meg, start menü, futtatás, ide írd msconfig.exe. Aztán néz meg hogy betöltődik-e amikor indul a win (Boot.ini), ha igen vedd ki a pipát előle, aztán újraindítás.
  • xHeDex
    Hello! A problémám az hogy miközben játszogattam random bekékült a képernyő és ilyenkor újra kell indítanom a gépet.A kék képernyőben levő szöveg egy bizonyos 'nv4_disp.dll' nevű fájlra hivatkozik,utánna néztem a guglin és letöltöttem egy kicsit régebbi verziót ami fixálja a problémát.
    Viszont nem engedi lecserélni mert fut az 'nv4_disp.dll'.A kérdésem az hogy hogyan tudnám leállítani hogy ki tudjam cserélni?Feledatkezelőbe minden futó dolgot megnéztem/bezártam de nem engedi továbbra sem.
  • Evin
    Csak 1kell oprendszer mind2 gépen.
    Ha windows van rajtuk, kapcsold ki a Windows tűzfalat. Utána kiválasztod a mappát, amit látni szeretnél a másik gépen is, Windows Intézőben jobb gomb->megosztás->Hálózati megosztás és biztonság részben, az 1helyre pipa, adsz egy nevet ha nem jó, és a 2.helyre is pipa, ha szeretnéd, hogy a másik gép írni is tudjon oda hálózaton keresztül.
  • Küldönc
    hello
    Szeretnék pc-ről notira cumókat másolni. Hálózaton van mind a 2 router segítségével. Milyen program kell, s hogyan tegyem?
    plz segítsetek, köszi.
  • Benny04
    na feltettem a 8.3.2.1-eset...
    de nem nagyon találom a "CD-kép kiírása"-t...
    valakinek, akinek meg van, nem tudja, hogy hol találhatom? :CCC
    előre is köszi
  • Benny04
    akkor eltöltök egy újabb nerot- hátha van benne ilyen funkció :)
  • Evin
    Nem, azzal épp az ellenkezőjét csinálod. Keress olyat, hogy cd-kép, iso kiírása, vagy hasonló. Pontosan nem tudom, mert nincs Nero-m, de van benne ilyen, a menüben.
  • Benny04
    amúgy nero 6-osom vaN...
  • Benny04
    amúgy olyan nincs nekem a neromban :DD
    UDF/ISO lemez készítése -> ez jó??
  • Benny04
    hát fent van rajta az xp home :F
    amúgy köszi
  • Evin
    Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy "üres" gépre hogy rakod fel a DT-t. :D
    Nero: CD-kép kiírása, kész, nem kell itt bonyolítani a dolgot. Aztán arról boot-olsz.
  • Benny04
    flash lejátszóban...
  • Shiwo
    Hali !

fórumba (php-alapu) szeretnék betenni egy olyan linket, ami egy mp3-ra mutat..hogy kellene beírni ahhoz, hogyha valaki rákattint, akkor egy új böngészőablakba automatikusan elkezdje lejátszani a zenét ?
  • Benny04
    amúgy ez annyira nem buherált, csak annyi, hogy bele van integrálva augusztusig a frissítések, az sp2 stb...
    amúgy már lejött, de ugye iso-ban van és az lenne a kérdésem, hogy ezt így írjam ki cd-re?
    nem kell rajta semmit sem módosítanom?
    vagy az új gépemen fel kell tenni a daemon tools-t, hogy be tudjam mountolni?
    előre is köszi.
  • Benny04
    dehogy.. ^^
  • gotchaaa
    Kocka.
  • Benny04
    world of warcraft ^^
  • gotchaaa
    Köszi.
  • lck #13680
    A 16 bites alkalmazások futtatásához használja a win. Asszem az Excel is el szokta indítani. Nem vírus.
  • gotchaaa
    Ő kicsoda-micsoda? Eddig még nem láttam.
  • Evin
    Próbáld ki a Media Player Classic-ot.