20838
Segítséget kérek
  • quados19
    köszi de sajnos ezt én is leszedtem és még rosszabb volt most 174.20 van fönt
  • JetiRulez
    Helló!
    Movie Maker 2-est használok és gondjaim támadtak az áttűnések hozzáadásával. Csinálgattam a kis filmemet és egyszercsak azt veszem észre, hogy az istenért se tudok áttűnéseket hozzáadni a filmhez, pedig pár perce még ment. Fogalmam sincs mit állíthattam el. Pls help!
    Kösz.
  • harcsy
    fotoszerkesztés
  • kollektor
    esetleg próbáld meg ezt:
    175.19
  • quados19
    aza videó kártya ugye
    NVIDIA Geforce 7300GT
    illesztőprogram verzió 6.14.11.7420
    ez lenne az
  • kollektor
    A gép,VGA - adatait írd le.
  • Miskolc88
    Photoshop
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, h légyszíves ajánljatok nekem valami olyan progit, amivel képkereteket tudok csinálni a digitális fényképezőmmel csinált képekhez.
    Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
  • quados19
    köszi a választ csak az a gond hogy valóban nem az eredeti videó dreiver van fönt mert azzal nem volt jó az egyik játék grafikája és hát elég sokáig keresgettem a megfeleőt és ez úgy tűnik hogy ezzel jó de mondom csak akkor van ez ha ki van hűzva az internet máskülömben jó
    Nem tudom mit kéne akkor vele csinálni
  • kollektor
    sztem a VGA driver nem megfelelő
  • Zsil
    hardvergond lesz-vagy a csatlakozó v vidkártya
  • quados19
    ja és még ezt kifelejtettem a mikor kihuzom a számitógépből az internet kábet(kék) visszafdugom és vibrála monitor meg mindenféle szine van szóvan még az lenne a kérdésem ez mitől van köszi
  • Shiwo
    hali

videólejátszással lennének problémáim, gyanítom főleg codek-eredetü problémák

1) bizonyos divx-es filmeknél (bár lehet másnál is), notebookon, vistán akadozik a kép.. elvileg a legfrisebb divx van fent a hivatalos oldalról

2) vannak olyan filmek (most épp egy olyan, melynek valami x264 kódosála van vagy mi, s tán mp3 az audió, ez spec nem szaggat), melyek iszonyat halkak a notebookon..maxra állítok minden lehetséges hangerőt, akkor úgyahogy érthető a dolog.. ez mitől lehet, illetve hol lehetne állítgatni ?
  • quados19
    sziasztok
    Köszönöm a múltkori segitséget de sajnos ugyan ez van min akkor volt de most nem is ez idegesít a legjobban hanem az hogy a helyi kapcsolatbol miért van 7 mert 678 a cikk azt irja ha ilyen van akkor a hálókártyát el kell távolitani és utánna visszarakni de ez egy darabig jó volt aztán megin valami gáz van köszi a választ
  • Miskolc88
    és még azt mondtad hogy nincs msn-ed XXXD
    amúgy nem tudom a probléma megoldását.
  • akyyy
    Üdv.

Kéne egy kis segítség.

Múltkor kisérletezgettem két laptopon ún. Ad-hoc kapcsolattal összekötni wifi segítségével. Hol összejöt hol nem, de a végén feladtam, hogy ez túl bonyolult. sajnos azóta, itthon az összes gépen el-elmegy a net, általába akkor ha bejelentkezek msnre (ilyenkor 1 perc mulva ledob de ujra bejelentkezve jó), illetve inditásnál se szokott jó lenni.

routerol jöna net lehet ökze hozzá? természetesem nem wifis. vagy lehetséges hogy csak a szolgáltató?
  • Evin
    Ne már, komolyan? És még működik?
    Nagyon kemény. Gondolom szaggatás nélkül vitte a Pong-ot. :D
  • Dj Faustus #13780
    itt egy rakat beszélgető robot
  • Dj Faustus #13779
    zx81? Homelab 2? ;)
  • Dj Faustus #13778
    BoBeRt
    A fejlesztő
    Érdekes cikkek a mesterséges intelligencia világából
  • gotchaaa
    IrfanView
  • Orionk
    Sziasztok!

Egy programot keresek, aegy olyan programot, amelybe be tudok olvasni képeket, és változatatni tudok rajtuk, azaz a felbontásukat, hogy kisebbek és nagyobbak legyenek.

Némelyik kép olyan nagy manapság, hogy nem fér ki a desktop-omra. (17 colos monitorom van). Kirakom, hogy center legyen, és csak a kép fele látszik. Ha meg Stretch re teszem, akkor csunya a képt, mert összeszorította, hogy elférjen.
    Előre is köszönöm szépen.

Üdv.,
  • Evin
    Mert egyes baj forrása lehet, a gép bzonyos alkatrésze vagy annak hiánya.
    Nagy dolog, nekem C64-em (kazettás!) meg Amiga 500-am van.
  • laurella
    Miért jó az, ha kiírjuk a gépünk HW cuccait, pl 2G Ram meg P4 , stb?
    Én is kiírom: "Commodore plusz4". Erre varrjatok gombot :)
  • McGrady
    segítsetek, légyszi!
    van egy kis gáz a winamppal
    újraindítottam előbb a gépet, feláll a rendszer, winamp beindít, látom hogy az összes playlist, meg egyáltalán minden beállításom eltűnt...most ott tartok hogy ahogy elindul a winamp, hibát észlel és leáll...volt több száz zeném ott, meg lehet valahogy menteni a playlisteket??
  • laurella
    Sziasztok!
    Tudtok vmi olyan programról, mint amit néha filmekben látni a gazdagoknál?
    Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n. Vagy vmi kliens, pl egy beszélő fej, vmi érdekes cucc.
  • marsu
    kösz
  • Dj Faustus #13770
    A Firefox 3 követi az Internet Explorer biztonsági beállításait.
    Bővebben:

• marsu
    Sziasztok!

Mostanában ha le akarok tölteni valamit ezt a választ kapom!!

Mi a teendő?
  • laurella
    Vagy vmi kliens, pl egy beszélő fej, vmi érdekes cucc.
  • laurella
    Sziasztok!
    Tudtok vmi olyan programról, mint amit néha filmekben látni a gazdagoknál?
    Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n.
  • autoszimulator
    Torrenteknél a letöltéssel együtt általában felfele is töltesz a többi embernek, és ADSL esetén a maximális/nagy mértékű feltöltés a letöltés rovására mehet, emiatt egyrészt a letöltések, másrészt a weblapok betöltése is lelassul. Le kell korlátozni a feltöltési sebességedet, és akkor elméletben megjavul.
  • gotchaaa
    Nálam az az érdekes dolog szokott előfordulni, hogy amikor torrenten töltök valamit, amit valójában nem is szoktam, akkor a letöltés sebességétől függetlenül(lehet akár csak 5kb/s is) a böngészőben az oldalak letöltése teljesen belassul. Pedig ugye elvileg megvan majdnem a tejes sáv.szél. Ezzel szemben, most böngészőben töltök valamit, max sebességgel, de ha oldalakat nézek közben, akkor azok ugyanolyan gyorsan töltenek be. Na ez miért lehet?
  • Evin
    Úgy járnál a legjobban, ha csak kirippelnéd a videót avi-ba, mellémásolod a magyar feliratot, és kiírod. Persze így CSAK Divx támogatású asztali fogja lejátszani. De tapasztalat nélkül, szerintem ez a legunkább járható út.
  • n3whous3
    ki kellene rippelned valahogy és szerezni egy dvd szerkesztő progit, majd belerakni a stócba a feliratot és kiírni. Kb. így :)
  • gator
    üdv
    most szereztem meg a las vegas cimu sorozat 4. évadját angolul eredeti DVD-n es egy olyan kerdesem hogyha megvan a magyar felirat hozza, hogyan tudnam a dvd-t ugy lementeni,hogy magyar felirattal irnam ki az egészet ?
  • Benny04
    Na visszaállítottam a rendszet, de nem használt...
    Azután újratettem a Windows XP-t, feltettem minden drivert (kivéve a vga-ét), és jó lett minden...
    Meg is örültem, tudtam netezni is...
    Aztán jutott az eszembe, hogy a VGA drivert még nem tettem fel.
    Fel telepítettem, újraindult a gép, és egyből eltűnt a helyi kapcsolat :-|
    És aztán megint ugyanazt írta ki, hogy 769-es hiba, és egyből újrakapcsolódott.
    Nem lehet, hogy a VGA driver kavart be neki? Esetleg rossz drivert teszek fel??
    Mert ugye amikor az AMD chipset-et telepítem, akkor a háttérben az ATI jele van, holott nekem Geforce-os a vidkarim :|
    Akkor lehet hogy atis vga drivert kéne feltennem, vagy tényleg a hálókártya adta meg magát??
    Előre is köszi.
  • Benny04
    itt
  • quados19
    sziasztok egy pár nappaé ezelőtt irtam ide hpgy az internetem néha megszakad valamikor pedig nem is tudok csatlakozni egy jó ideig most megint ez volt és a hibának 678 at irt ki ez mi és hol tudom megnézni hogy mit jelent köszi a választ
  • zsilike
    sziasztok szedtem le zenét és ape-cue fájl érkezett!lejátszani letudom,de kiirni audióba,hát az már nem megy!nero elutasítja!mi a teendő?köszönöm!