20838
Segítséget kérek
-
quados19 #13797 köszi de sajnos ezt én is leszedtem és még rosszabb volt most 174.20 van fönt -
Helló!
Movie Maker 2-est használok és gondjaim támadtak az áttűnések hozzáadásával. Csinálgattam a kis filmemet és egyszercsak azt veszem észre, hogy az istenért se tudok áttűnéseket hozzáadni a filmhez, pedig pár perce még ment. Fogalmam sincs mit állíthattam el. Pls help!
Kösz. -
harcsy #13795 fotoszerkesztés -
kollektor #13794 esetleg próbáld meg ezt:
175.19
-
quados19 #13793 aza videó kártya ugye
NVIDIA Geforce 7300GT
illesztőprogram verzió 6.14.11.7420
ez lenne az -
kollektor #13792 A gép,VGA - adatait írd le. -
Miskolc88 #13791 Photoshop -
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, h légyszíves ajánljatok nekem valami olyan progit, amivel képkereteket tudok csinálni a digitális fényképezőmmel csinált képekhez.
Előre is nagyon szépen köszönöm!!! -
quados19 #13789 köszi a választ csak az a gond hogy valóban nem az eredeti videó dreiver van fönt mert azzal nem volt jó az egyik játék grafikája és hát elég sokáig keresgettem a megfeleőt és ez úgy tűnik hogy ezzel jó de mondom csak akkor van ez ha ki van hűzva az internet máskülömben jó
Nem tudom mit kéne akkor vele csinálni
-
kollektor #13788 sztem a VGA driver nem megfelelő -
Zsil #13787 hardvergond lesz-vagy a csatlakozó v vidkártya -
quados19 #13786 ja és még ezt kifelejtettem a mikor kihuzom a számitógépből az internet kábet(kék) visszafdugom és vibrála monitor meg mindenféle szine van szóvan még az lenne a kérdésem ez mitől van köszi -
hali
videólejátszással lennének problémáim, gyanítom főleg codek-eredetü problémák
1) bizonyos divx-es filmeknél (bár lehet másnál is), notebookon, vistán akadozik a kép.. elvileg a legfrisebb divx van fent a hivatalos oldalról
2) vannak olyan filmek (most épp egy olyan, melynek valami x264 kódosála van vagy mi, s tán mp3 az audió, ez spec nem szaggat), melyek iszonyat halkak a notebookon..maxra állítok minden lehetséges hangerőt, akkor úgyahogy érthető a dolog.. ez mitől lehet, illetve hol lehetne állítgatni ? -
quados19 #13784 sziasztok
Köszönöm a múltkori segitséget de sajnos ugyan ez van min akkor volt de most nem is ez idegesít a legjobban hanem az hogy a helyi kapcsolatbol miért van 7 mert 678 a cikk azt irja ha ilyen van akkor a hálókártyát el kell távolitani és utánna visszarakni de ez egy darabig jó volt aztán megin valami gáz van köszi a választ -
Miskolc88 #13783 és még azt mondtad hogy nincs msn-ed XXXD
amúgy nem tudom a probléma megoldását. -
Üdv.
Kéne egy kis segítség.
Múltkor kisérletezgettem két laptopon ún. Ad-hoc kapcsolattal összekötni wifi segítségével. Hol összejöt hol nem, de a végén feladtam, hogy ez túl bonyolult. sajnos azóta, itthon az összes gépen el-elmegy a net, általába akkor ha bejelentkezek msnre (ilyenkor 1 perc mulva ledob de ujra bejelentkezve jó), illetve inditásnál se szokott jó lenni.
routerol jöna net lehet ökze hozzá? természetesem nem wifis. vagy lehetséges hogy csak a szolgáltató? -
Ne már, komolyan? És még működik?
Nagyon kemény. Gondolom szaggatás nélkül vitte a Pong-ot. :D -
itt egy rakat beszélgető robot -
zx81? Homelab 2? ;) -
BoBeRt
A fejlesztő
Érdekes cikkek a mesterséges intelligencia világából -
gotchaaa #13777 IrfanView -
Orionk #13776 Sziasztok!
Egy programot keresek, aegy olyan programot, amelybe be tudok olvasni képeket, és változatatni tudok rajtuk, azaz a felbontásukat, hogy kisebbek és nagyobbak legyenek.
Némelyik kép olyan nagy manapság, hogy nem fér ki a desktop-omra. (17 colos monitorom van). Kirakom, hogy center legyen, és csak a kép fele látszik. Ha meg Stretch re teszem, akkor csunya a képt, mert összeszorította, hogy elférjen.
Előre is köszönöm szépen.
Üdv., -
Mert egyes baj forrása lehet, a gép bzonyos alkatrésze vagy annak hiánya.
Nagy dolog, nekem C64-em (kazettás!) meg Amiga 500-am van. -
laurella #13774 Miért jó az, ha kiírjuk a gépünk HW cuccait, pl 2G Ram meg P4 , stb?
Én is kiírom: "Commodore plusz4". Erre varrjatok gombot :) -
segítsetek, légyszi!
van egy kis gáz a winamppal
újraindítottam előbb a gépet, feláll a rendszer, winamp beindít, látom hogy az összes playlist, meg egyáltalán minden beállításom eltűnt...most ott tartok hogy ahogy elindul a winamp, hibát észlel és leáll...volt több száz zeném ott, meg lehet valahogy menteni a playlisteket?? -
laurella #13772 Sziasztok!
Tudtok vmi olyan programról, mint amit néha filmekben látni a gazdagoknál?
Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n. Vagy vmi kliens, pl egy beszélő fej, vmi érdekes cucc. -
kösz -
A Firefox 3 követi az Internet Explorer biztonsági beállításait.
Bővebben:
-
Sziasztok!
Mostanában ha le akarok tölteni valamit ezt a választ kapom!!
Mi a teendő? -
laurella #13768 Vagy vmi kliens, pl egy beszélő fej, vmi érdekes cucc.
-
laurella #13767 Sziasztok!
Tudtok vmi olyan programról, mint amit néha filmekben látni a gazdagoknál?
Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n. -
Torrenteknél a letöltéssel együtt általában felfele is töltesz a többi embernek, és ADSL esetén a maximális/nagy mértékű feltöltés a letöltés rovására mehet, emiatt egyrészt a letöltések, másrészt a weblapok betöltése is lelassul. Le kell korlátozni a feltöltési sebességedet, és akkor elméletben megjavul. -
gotchaaa #13765 Nálam az az érdekes dolog szokott előfordulni, hogy amikor torrenten töltök valamit, amit valójában nem is szoktam, akkor a letöltés sebességétől függetlenül(lehet akár csak 5kb/s is) a böngészőben az oldalak letöltése teljesen belassul. Pedig ugye elvileg megvan majdnem a tejes sáv.szél. Ezzel szemben, most böngészőben töltök valamit, max sebességgel, de ha oldalakat nézek közben, akkor azok ugyanolyan gyorsan töltenek be. Na ez miért lehet? -
Úgy járnál a legjobban, ha csak kirippelnéd a videót avi-ba, mellémásolod a magyar feliratot, és kiírod. Persze így CSAK Divx támogatású asztali fogja lejátszani. De tapasztalat nélkül, szerintem ez a legunkább járható út. -
n3whous3 #13763 ki kellene rippelned valahogy és szerezni egy dvd szerkesztő progit, majd belerakni a stócba a feliratot és kiírni. Kb. így :) -
gator #13762 üdv
most szereztem meg a las vegas cimu sorozat 4. évadját angolul eredeti DVD-n es egy olyan kerdesem hogyha megvan a magyar felirat hozza, hogyan tudnam a dvd-t ugy lementeni,hogy magyar felirattal irnam ki az egészet ? -
Na visszaállítottam a rendszet, de nem használt...
Azután újratettem a Windows XP-t, feltettem minden drivert (kivéve a vga-ét), és jó lett minden...
Meg is örültem, tudtam netezni is...
Aztán jutott az eszembe, hogy a VGA drivert még nem tettem fel.
Fel telepítettem, újraindult a gép, és egyből eltűnt a helyi kapcsolat :-|
És aztán megint ugyanazt írta ki, hogy 769-es hiba, és egyből újrakapcsolódott.
Nem lehet, hogy a VGA driver kavart be neki? Esetleg rossz drivert teszek fel??
Mert ugye amikor az AMD chipset-et telepítem, akkor a háttérben az ATI jele van, holott nekem Geforce-os a vidkarim :|
Akkor lehet hogy atis vga drivert kéne feltennem, vagy tényleg a hálókártya adta meg magát??
Előre is köszi. -
itt -
quados19 #13759 sziasztok egy pár nappaé ezelőtt irtam ide hpgy az internetem néha megszakad valamikor pedig nem is tudok csatlakozni egy jó ideig most megint ez volt és a hibának 678 at irt ki ez mi és hol tudom megnézni hogy mit jelent köszi a választ -
zsilike #13758 sziasztok szedtem le zenét és ape-cue fájl érkezett!lejátszani letudom,de kiirni audióba,hát az már nem megy!nero elutasítja!mi a teendő?köszönöm!