20838
Segítséget kérek
  • quados19
    http://www.t-online.hu/ajanlataink/termekek/20070514email.html
    ezt nézd meg ja és hsználd a válasz erre gombot hoy lássuk kinek irsz.
  • Novartis
    hát de mire állítsam be :P eddig is be voltak állítva eddig működtek is ezekkel a beállításokkal
  • quados19
    köszi a segitséget
  • quados19
    sziasztok
    Valaki ismeri a Cyberlink Power director nevü videószerkesztőt mert nekem
    valami hibát ír ki itt a kép róla http://kepfeltolto.hu/i/?198141
  • quados19
    A Kimenő és bekövő levelek kiszolgálóját állitsd be.
  • Novartis
    Sziasztok outlook expresshez kellene egy kis segítség egy pár napja ezzel fogad:
    segítsetek légyszi mert kellene a levelező

előre is köszi
  • Dj Faustus #13951
    Ha kitöltötted az adataidat, akkor itt.
  • Orionk
    Sziasztok!

SEgítséget kérnék.
    Elfelejtettem az icq számomat. Mit tudok tenni, hol tudom megnézni szerintetek a számom?

Előre is THX.
  • bartuczcsaba
    hy all
    egyszer volt egy olyan progim h tudtam ablakokat rögzíteni akármit csináltam azt láttam mindig... ennek a proginak a neve kéne v vmi hasónló ha tudnátok segíteni
    thx
    ßß
  • krika
    köszönöm a kimerítő segítséget
  • Dj Faustus #13947
    "Nem tud valaki küldeni egy freemail jelszó feltörő programot? "
    Nem. Egyrészt mert más postafiókjának feltörése bűncselekmény, az illetéktelen behatolás dettó (BTK 300/C, BTK 300/E, BTK 178, BTK 178/A paragrafusok átolvasása javallt).
    Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor ott a jelszó-emlékeztető (ha regisztrációkor adtál meg); ha nem adtál meg, akkor vagy próbálsz erőteljesen visszaemlékezni rá, vagy 90 nap múlva törlik a postafiókod.
  • krika
    sziasztok !
    Nem tud valaki küldeni egy freemail jelszó feltörő programot?
  • Japep
    Ok, köszi.
  • Evin
    Tudomásom szerint sehogy.
    Én személy szerint inkább az említett lejátszók használatát ajánlom helyette.
  • Japep
    Aha...köszi szépen! :D
    És ezt sehogy nem lehet különszedni a WMP-ben?
  • Evin
    Mert a videód Dual-audio. Szerintem a fájl eredeti nevében is ott volt/van. Annyit jelent, hogy 1kép alaptt, 2hang van! Az MP olyan "buta", hogy ezeket nem tudja szétválasztani és egyszerre lejátsza. Az olyan "normális" lejátszók, mint a BS, VLC, MPC, külön tudják választani, és nézés közben választhatsz, melyiket akarod hallani.
  • Japep
    Hello!
    Az hogyan lehetséges, hogy ha WindowsMediaPlayerrel (11) nézek egy sorozatot (ténylegesen a Maffiózók S6E2) akkor a szinkron alatt hallani az eredeti angol hangot is, de ha ugyanazt a részt nézem BSPlayerrel akkor pedig tisztán csak a szinkront?

Elég érdekes probléma, én ilyet még nem is hallottam... :S
  • Razol11
    Igazad van,ez nem warez fórum.
  • quados19
    Írd be a program neve után 94FBR kódot és találsz hozzá seriált vagy cracket
  • Dj Faustus #13938
    "De ez sajnos csak demo verzio a teljeshez licenszkulcsot ker.Tudnátok valamilyen segitseget nyujtani hogy a teljes program fus son es ne a demo????"
    Vedd meg a programot, keress ingyenes alternatívát, vagy nézz szét fájlmegosztó hálózatokon.
    Ez nem warez fórum.
  • Razol11
    Valami törésre gondolsz?
  • koschwarz
    a w810i-m nekem is rendesen működött, a k750i-hez meg usb driver kellett...a nálam lévő gépen meg is oldottam, de az apósomnak vettük a telót, és az ő gépén nem ugrik fel a hardver telepítés varázsló...
  • tomy910
    Hello sziasztok,kene egy kis segitseg.Letőltőttem a ConvertX to DVD 3.1.1.nevü progit.De ez sajnos csak demo verzio a teljeshez licenszkulcsot ker.Tudnátok valamilyen segitseget nyujtani hogy a teljes program fus son es ne a demo????? Egyebkent a program szerintem nagyon jo.
  • zserrbo
    Mi nem rég vettünk egy SE k800i telót. Adtak hozzá egy lemezt is, melyen ez a progi van: Sony Ericsson PC Suite
    Én felraktam ugyan, de utána rögtön töröltem is, mert böszmének tűnt. Nemto valahogy zavar. Haverom szólt, hogy ő se használ külön szoftvert hozzá, csak bedugja az USB kábelt és...Én is ezt tettem bedugtam és 2 új meghajtó jelent meg a Total Commanderemben. Ebből az egyiket megnyitva előjöttek a telón lévő mappák és voala.

Nálad nem?
  • koschwarz
    szasztok!

a problémám a következő:

van egy k750-es sonyericcson mobiltelefon. usb, csatlakoztatom a géphez, usb driver kellene neki, hogy működjön. a sonyericcson oldaláról le is lehet tölteni, van telepítési útmutató is, amely szerint amikor csatlakoztattam a géphez a telót, és a leírás szerint fel kellene ugrania egy "hardver telepítő varázslónak", ami nem történik meg. sajons a driver file-jai nem exe kiterjesztésűek, tehát csak úgy simán nem lehet feltenni, kell hozzá ez a varázsló.

szóval, hol van, illetve hogyan lehet ezt a hardver telepítő vagy kereső varázslót előhívni? egyszerűen nem találom.

(ja, xp-m van)

előre is kösz!
  • Montanosz
    kicsit off de rajtam segített:
    mindenféle linux telepítés pendrive-ra

linux telepítés pendrive-ra
  • quados19
    nem kell lenni ikonak lehet elirtam a tálcán ahol a start meg a többi dolog van az óra mellett kellene leni egy sárga 3szögnek de nincs és azt irja ki hogy csatlakozva ,eddig azt irta ki hogy nem hozható létre vagy korlátozott
  • Dj Faustus #13930
    "és az asztalon sincs az ikonja"
    Nem kell lennie.
  • quados19
    köszönöm a választ de egy valamit nem értek a helyi kapcsolatnál miért irja hogy csatlakozva ja és az asztalon sincs az ikonja
  • Dj Faustus #13928
    Tehát akkor az egy darab "Helyi kapcsolat 7" nevű ikon van eset áll fenn. Akkor ez nem annyira vészes.
    Rákattintasz egyszer bal egérgombbal, nyomsz egy F2 billentyűt és átnevezed amire akarod. ;)
  • quados19
    ez lenne az
  • quados19
    http://kepfeltolto.hu/i/?193743
  • Dj Faustus #13925
    Vagy a kepfeltolto.hu oldalt.
  • quados19
    köszi a választ de a kép amit csináltam az 20 kilóbytnél nagyobb 75 és nem engedi föltölteni
  • Aku
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gator
    üdv
    letoroltem egy nagyon fontos dokumentumot a geprol. valaki legyen szives es mondja meg annak a proginak a nevet amivel vissza lehet allitani a lomtarbol kitorolt fajlokat !!!
    koszonom
  • ÁjjLe BoBBi
    igen a filmet gond nélkül meg tudom nézni a gépen
  • Dj Faustus #13920
    "helyi kapcsolat és 7 tennék föl képet csak nem tudom hogy kell esetleg ha segitenél akkor látnád mire is gondolok "
    Lenyomod a PrintScreen billentyűt, előveszed a Paintet, Szerkesztés/Beillesztés, elmented JPEG formátumba (.jpg kiterjesztéssel), és használod a Képfeltöltés gombot itt alul. Vagy a kepfeltolto.hu oldalt.

De még egyszer megkérdem: egy darab "Helyi kapcsolat 7" nevű ikon van vagy hét darab "Helyi kapcsolat x" (ahol az x egy szám) nevű ikon van?

"miután felraktam ezt a bizonyos avi2dvd programot, a konvertálás előtt kér olyat hogy audio stream...én kiválasztanám ha lenne miből...o.O "
    Fel vannak-e rakva a filmhez szükséges kódekek?
  • quados19
    helyi kapcsolat és 7 tennék föl képet csak nem tudom hogy kell esetleg ha segitenél akkor látnád mire is gondolok
  • ÁjjLe BoBBi
    már elnézést kell kérjek, de ismét kérdeznem kell.
    miután felraktam ezt a bizonyos avi2dvd programot, a konvertálás előtt kér olyat hogy audio stream...én kiválasztanám ha lenne miből...o.O