20838
Segítséget kérek
-
hellosztok, leszedtem egy Dream Render nevű programot, hogy háttérnek videót be tudjak tenni, de csak hang van, kép helyett meg fehérség! a sima beépített videók mennek, de amit én teszek be, az nem -
írt 1 srác privátban, hogy neki is ez a gondja és szintén xp update óta, már töröltem az update eket de akkor is ez van megőrít -
hát a helyzet az hogy, mikor bebootol a windows vár kb 1 percet akkor csipog 1 et, aztán később még 1 csomoszor és van hogy többet is egyszerre, megnéztem minden a helyén van:S meghalok ha format c kell -
Ha gépindításkor csipog, akkor biztos, hogy fizikai a probléma. Általában kilazult memória vagy monitorkártya esetén szokott.
Ilyen esetekben jó, ha több partíciód van, mert csak lemásolod ami kell a c-ről, és mehet a format. -
na megnéztem, a házon belül minden rendben, de szerintem szoftveres lehet a gond, mert amíg nem lép be a windows ba addig nincs gond nincs pittyegés, várakozik a gép arra hogy belépjek a fiókomba és addig semmi gond -
hm megnézem de nem hiszem mert minden fut tökéletesen játékok is -
nem lazult ki a foglalatból memória,vidkártya?
nekem egyszer ezért csipogot és nem indult, valahogy kilazult a videókártya -
Kérlek segítsetek! A gépemen volt xp frissítés 4 napja, utána ujraídítottam a gépet ahogy kell azóta csipog, tudojátok az a bizonyos alaplapi hang, és már egyre gyakrabban megőrít!!! FUttattam diagnosztikát víruskeresést minden rendben! Mi a megoldás? 500 giga adat van a gépen nem lenne jó ujratettni:S -
OK, köszi -
Működik, minden gond nélkül. (Az a kiegészítő csak akkor kell, ha neked nincs vmelyik csatolód, de a lapodból ítélve van.) -
Több oldalon van ilyen bizonyos idő elteltével felugró flash reklám, ami vagy eltűnik magától vagy pedig a bezárás gombra kell kattintani. Ilyet, hogyan lehet csinálni? -
köszi Montanos, de a kétféle szabványú merevlemez működik is egymás mellett? Mert a DDRI-es és a DDRII-es RAM-ok nem működnek egyszerre. -
mintha itt lenne valami kütyü leírása
http://kelzsoca.atw.hu/ -
Nem tudjátok, hogy egy be lehet-e kötni egy ATA merevlemez mellé egy SATA-t? ASROCK 4CoreDual-SATA2 alaplapom van.
Köszi -
Valószínűleg le vannak maradva, vagy nem akarnak ügyfelet veszteni amiatt, mert azok vannak lemaradva. (Mert a SATA is ATA, a nevéből is látszik.) -
Ez érdekes, bár igaznak tűnik, mégis a link, amit adtam ellentmond ennek és több oldalon is hírdetik az ATA vinyókat. :) -
DJviolin #13981 Sziasztok!
Eddig nekem T-Online adsl-em volt, és minden flottul működött. Aztán a helyi kábelszolgáltató végre bekötötte a kábelnetet, de egyes honlapok nem jönnek be. Mint például jetfly.hu, meebo.com egyáltalán nem, és az origo.hu is csak néha-néha jön be. A vicc az, hogy a szolgáltató saját honlapja, a dunaktv.hu sem jön be. :) Továbbá az MSN-em sem működik. 81000306-os hibakóddal bombáz, és ha lefuttatok egy hibaelhárítást, akkor a "Kulcsfontosságú portok"-nál hibát jelez, és nem tudja kijavítani. Kérlek segítsetek. Nem hiszem, hogy a sászéllel lenne a probléma, mert elég snassz lenne, hogy 2008-ban már egy 2 megás net kevés ezekhez a honlapokhoz. :)
Üdv:
Kerozin Joe -
De komolyan gondoltam: Wiki -
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Akkor ez mi??? http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&kat1_id=207&kat2_id=210&kat3_id=9& -
Ma műár nem adnak ATA-s vinyót. Van PATA, meg SATA. (PATA=széles kábelű, SATA=vékony) -
etele34 #13977 Mind kettő kemény trójai. -
etele34 #13976 Én is ezt akartam éppen javasolni. Nagyon gyorsan töröld ezeket, bár lehet, hogy problémás lesz. -
Razol11 #13975 Próbáld letörölni a két virusirtó-t,mert ez kamu. -
pasztva #13974 Sziasztok!
Segítsetek, mert nagy szarban vagyok. Valahol az neten felszedtem az Antivírus 2008-at és az Antivírus 2009-et. Minden lapváltásnál felhívja a figyelmemet, hogy védelmi problémám van. Az explorer.exe időnkénk bejelenti, hogy hibát talált, ezért leáll. Hogy ettől az erőszakos ½reklámtól½ megszabadulni. Az xp újrs telepítése nélkül.
Előre is köszi: pasztva -
Hali Montanos
Köszi a segítséget.
Nem tudom hol tudom megnézni, hogy mekkora a virtuális memória, sajnos azt sem tudom mennyinek kell lennie. Ha szükséges, hol lehet nagyobbra állítani?
Ez előtt is 2 vinyó volt a gépemben, az egyiken a rendszer fut, a másik ment tönkre (160 GB Seagate). Ennek pótlására vettem a Hitachi 250-es ATA-st.
További segítséget előre is köszi. -
virtuális memória mekkora?
baj nem lesz ha nagyobbra állítod -
Sziasztok!
08-án Hozzátok fordultam segítségét a #13890 sz. alatti hozzászólásomban egy HDD problémával kapcsolatban. Sajnos senkitől sem kaptam semmiféle segítséget a problémámra. Azért bízom benne, hogy van aki segít.
Kérlek Benneteket, hogy aki tud segítsen.
Előre is köszi -
quados19 #13970 ok nem tudom mi lehet mert az enyém se igazán müködik nem tudom mi lehet vele -
Ha csak átdugdossátok a kábelt, akkor érdemes a rosszra is azt beállítani, ami a másikon van, mert valószínű, hogy ott működni fog azzal. -
Novartis #13968 MEgnéztem a webes felületet is de ezzel sem jutottam sokra belépés megy de utána nem tudok semmit csinálni lehet csak én nem értek hozzá annyit ir h. Köszönjük, hogy a T-Online Magyarország Webmailt használta, új belépéshez kérjük használja a webmail.t-online.hu oldalt!
ha rákattintok akkor ujratölti az oldalt nemtudok semmit csinálni csak visszalépni a " t-online gombbal " a t-online nyitoldalára -
Novartis #13967 Elolvastam megnéztem, mindenben megfeleltem a leírtaknak valamiért mégsem akarja a jót és a többi gépen sem akarja itthon , ott is ugyanígy van beállítva csak persze másik e-mail címmel -
mapol #13966 öö mármint azt h fix dolgokat adok, miután nincs mihez hasonlítanom:)
mP
amúgy konkrétabb diagnosztika, h mikor az ethernetet benyomom, akkor a hálozati cím lekérését vagy ezer évig csinálja, s aztán korlátozott v nem jött létre kapcsolat.
amúgy routeres info jó, majd szükség lesz arra az infora is, köszi ismét.
-
mapol #13965 ok, köszi kipróbálom. de semmi routeres dolog nincs benne. simán az ethernet vezetéket átdugom és kész.. ilyet amúgy vezeték nélküli háló esetén cisnált prászr, mikor itt-ott akadt net (bp), de vezetékesnél még sosem:S
mP -
thx
-
Feltételezem routerrel van megosztva a net. Talán próbálkozz fix IP-vel. De tudni kell, hogy a router IP-je mi.
pl ha a router: 192.168.2.1, akkor a te gépedre pl 192.168.2.[bármilyen szám 255, 0, 1, másik gépen ami van kivételével], maszk 255.255.255.0, átjáró és DNS: 192.168.2.1 (legtöbb esetben a router IP-je) -
mapol #13962 naa itt nincsenek éjjel-nappal fentlévő infofanatikusok? esetleg tudtok ajánlani h hol lehetnek?:)
mP -
"Monitornál a kissebb 2ms vagy a nagyobb 5ms válaszidő a jobb? "
A kisebb a jobb. -
mapol #13960 Sziasztok,
egyik pillről a másikra a vezetékes net "meghalt", de másik gépen megy, szóval nem hálozati hiba. Viszont akkor mi lehet? Amit néztem beállításoknál a DNS és a maszkkal van vmi probléma. Sajna sokat ehhez nemértek, mit lehet tenni?
vírusokat kiírtottam, ilyesmi probléma nem volt, 5féle progival vizsgáltattam körbe, és lehet ez nem is vírus miatt van? Valami tipp esetleg egy hozzáértőnek? (Az IP, és DNS be van állítva, hogy magától kérjen le, de korlázott kapcsot ír ki..)
köszi előre is,
mP -
Monitornál a kissebb 2ms vagy a nagyobb 5ms válaszidő a jobb? -
kollektor #13958 ha fontos a levél,használd a t-online WEB-es felületét .