20838
Segítséget kérek
  • Montanosz
    nem hiszem hogy ez rontotta el a rendszered, de szed le, regcleanert/ccleanert futtass,és rakj másik verziót.
  • adios
    Hello!
    Most javítottam meg az operációs rendszeremet,és amikor bebootol a rendszer,akkor a Daemon Tools Pro ezt írta ki:"This programe requires at least Windows 2000 SPTD1.43 or higher.Kernel debugger must be deactivated.".Tehát minimum win2000 kell hozzá vagy több és a kernel "debuggert" kell kikapcsolni.Újra telepíteni nem merem,mert tegnap valószínűleg ez rontotta el az xp-t,ami miatt újra kellett tenni,bár ebben nem voltam teljesen biztos.Mit csináljak?Szedjem le újra?
    Előre is köszi a választ!
  • Dj Faustus #14075
    "megnéztem a netstat -e parancsot, annyit csinál hogy kijön egy ablak aztán eltűnik."
    A netstat -e parancsot ne a Start menü/Futtatás menüpontba írd be.
    Start menü/Futtatás menüpontba: cmd, majd a megjelenő fekete konzolablakba: netstat -e

"a régi xpn minden ment rendesen...msn csinálhat ilyet??"
    Esetleg valami vírus hazudhat neked olyat. Olyat már láttam, hogy abszolút eltűnt a hálókártya egy vírus miatt, vagy azt hazudta, hogy le van tiltva, hálózati kábel nem csatlakoztatására utaló üzenetet még nem láttam de nem kizárt.
  • McGrady
    köszi a sok tippet! routerről megyek, viszont a másik két gépen nincs ilyen probléma. úgyhogy itt lesz a gebasz. most csak arra tudok gondolni, hogy az msn nem kóser, ugyanis eddig csak olyankor jött ez elő amikor az msn be volt kapcsolva...megnéztem a netstat -e parancsot, annyit csinál hogy kijön egy ablak aztán eltűnik...de szerintem nem hardware-jellegű gond lesz, mivel pár napja a régi xpn minden ment rendesen...msn csinálhat ilyet??
  • Fayme
    Sziasztok!

Lenne egy nagy kérdésem! Van egy filmem (avi), amihez külön felirat van (smi). Lehetséges-e bárhogy, bármilyen programmal egybeolvasztani, hogy asztali dvd lejátszó felirattal együtt megjelenítse?
    válaszotokat előre is köszönöm!
  • Dj Faustus #14072
    1. Ellenőrizd le a kábelt. Nézd meg, nincs-e megtörve, mozgasd meg a csatlakozókat, stb... Esetleg cseréld a kábelt.
    2. Amikor ezt írja ki a gép, a router - vagy ha nincs routered - az ADSL-/kábelmodem hogyan viselkedik? Elalszanak ilyenkor a rajta levő ledek (leginkább arra vagyok kíváncsi, amelyik a tápellátást - power - mutatja)?
    3. Ha a tápellátást jelző LED folyamatosan világít:
    * Ha nincs routered, lehet hogy a szolgáltatód frissíti a modem szoftverét - de ez gyorsan megtörténik.
    * Megeshet, hogy a modem/a router hálózati interfésze haldoklik. A router esetén ki kell próbálni másik eszközzel (esetleg a router naplózza a hibát).
    A modem esetén (ha nincs routered) kérdezz rá a szolgáltatótól, hogy Ők mit látnak (lehetőleg akkor hívd őket, amikor ez a jelenség fennáll), hátha a modem hülyült meg, és pont ezt ők el tudják kapni.
    4. Ha a tápellátást jelző led elalszik:
    * Ha nincs routered, lehet hogy a szolgáltatód frissíti a modem szoftverét - de ez gyorsan megtörténik.
    * Ilyen esetben állhat fenn a tápellátás problémája is (az eszköz hibáján kívül). Mozgasd meg a tápellátás csatlakozóját, hátha kontaktos. Esetleg áramtalanítsd, majd úgy 10 másodperc múlva dugd vissza, majd várj pár percet, mire feláll az eszköz - hátha csak dilizik az eszköz (és nem a táp vacakszik - ezen esetben tápcsere).
    Van szünetmentes tápegységed? Mert ha a hálózati tápellátás rendetlenkedik, az kihatással van a dugasztápegységre, az pedig az eszközre (a számítógépnél ezt nem annyira veszed észre).
    5. Esetleg nem a hálókari vacakol? netstat -e parancssal tudod ellenőrizni, hogy hibázik-e a hálókari, de esetenként a hálókártyához létezik specifikus diagnosztikai szoftver.
  • McGrady
    helló
    pár napja újra lett téve az xp, most ha netezek, elég gyakran megszakad a kapcsolat ("hálózati kábel nincs bedugva"), igaz csak egy másodpercre, de pl az msn már kijelentkezik...mi lehet a gond? nektek nincs ilyen hibátok?
  • Japep
    Kössz szépen!!!
  • Montanosz
    looprecorder - semmi memória, egyből vinyóra ment.afféle digitális magnókazetta)))

• Dj Faustus #14068
    Nem is oly rég volt róla szó.
  • Japep
    Hello!
    Olyan programra lenne szükségem, amivel le tudnám menteni a hangot egy filmről (.avi) .mp3 formátumban - olyan jó minőségben, amilyenben csak lehet.

Előre is köszönöm.
  • adios
    igen,utánaolvastam,rengeteg megoldást találtam a flopiról bootolástól,a töredezettségmentesítésig,mindet ki fogom próbálni :)
  • kollektor
    bcupdate :nem tudom,hogy jó lesz-e?
  • Evin
    Passz, valószínűleg ott másik html nyílik meg. A lementett swf-knél nincs olyan, ott vagy elindul, vagy nem. Nincs hibaüzenet sem.
  • adios
    nagyon szépen köszönöm,meg fogom próbálni
  • kollektor
    hiányzó NTLDR
  • adios
    Hello!
    Légyszi segítsetek,vmi történt a windowssal...Amikor bekapcsolom és eljut a rendszerindító parancsokig(fekete képernyő),akkor egy idő után megáll és azt írja ki,hogy "hiányzó NTLDR",és ezek után nem megy sehova tovább,csak újraindítani lehet,de akkor is ugyanez fogad.Mi lehet a baj,amikor du elmentem még minden rendesen működött...
  • ÁjjLe BoBBi
    Hello!
    Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémámban! Egy helyről csak úgy tudtam elhozni egy dvd filmet hogy magát a kitömörített iso filet írtam fel egy lemezre. Ezután itthon beraktam a lemezt, bemountoltam deamonnal, megnyitottam nero-t és miután átraktam a fileokat és el akartam kezdeni az írást, ezt az üzenetet kaptam. Valami ötlet esetleg ? :\

• qtab986
    Lehet,hogy olyan banner amit nem lehet lementeni?Ha nincs kapcsolatom akkor hiába nyitom meg a lementet oldalt,akkor nem látszik a banner.Ha van kapcsolatom és úgy nyitom meg a lementett oldalt akkor a böngésző alján gyorsan különböző feliratok jelennek meg (kapcsolódás a következöhöz ...;várakozás a következőre ...;adatátvitel ...).
  • Evin
    Fájl->Megnyitás, kiválasztod az swf fájlt. Le kell tudnia játszani, különben az oldalakon sem jelenítené meg.
    Az esetleg előfordulhat, hogy jelre vár, és azért nem indul el, de reklámosoknál ilyen nincs.
  • qtab986
    Ezt a böngésző se tudja lejátszani.Úgy igen ha ctrl-s-el az egész oldalt mentem el és az elmentett oldalt nyitom meg.Magában ezt a konkrét swf fájlt nem.Vagy lehet lejátszik valamit mert a böngésző alján azt írja kész,de más swf fájlokat látni ezt meg nem.
  • blackgamer
    végül sikerült megoldani! sokadik próbálkozásra egy WinImage nevű program gond nélkül kicsomagolni az iso-t
    felírtam a fájlokat, de telepítés közben jött egy ablak hogy rakjam be a bentlévő cd-t
    ekkor mindent felmásoltam a winyóra, onnan sikeresen feltelepült
  • Evin
    Ha böngészővel megnyitod, le fogja játszani.
  • qtab986
    Van olyan banner is amelyikre jobb egérgobal rákattintva csak néhány lehetőség jön elő (zoom in/out;show all;quality;print;about adobe flash player 9).
    Ez esetben a kiterjesztés swf.Lehet olyan,hogy nem lehet lementeni a HDD-re?Mert van egy másik swf fájl amit Orbit programmal leszedtem de azt se lehet semivel lejátszani.
  • Dj Faustus #14053
    Deee... Igen szóval nem .svg hanem .swf.
  • Evin
    Nem swf?
  • Dj Faustus #14051
    A fenti " "Weboldalát helyezze el a xy-nál"" reklám animált Gif.
    Jobb klikk a képen, Kép mentése más néven.

Megoldás az a Flash tartalmak mentésére, hogy lemented a teljes weboldalt (Fájl/Oldal mentése, és kiválasztod hogy a teljes weboldalt mentsed le), majd kikeresed a .svg kiterjesztésű állományokat (ezek a Flashben készült animációk), ezeket megnyithatod a böngészővel, vagy van az Adobe-nak "standalone" Flash lejátszója.
  • qtab986
    Vannak a siteokon ezek a flash reklámok mint ezen is fenn a "Weboldalát helyezze el a xy-nál".Rákattintasz és elvezet egy másik sitera.
    Hogyan lehet elmenteni ezeket a kis flash videokat?
    Mivel lehet lejátszani őket?
  • kl24h
    1) Van elég hely a gépen (pontosabban a C:-n)?
    2) Lehetséges, hogy egy vírus csinálja!
  • McGrady
    heló SP2-m van fenn nagyon régóta, eddig minden ment, de most ha elkezdek egy letöltést, pár kb után abbahagyja. az Opera vagy hibát vagy leállítást ír ki, IE-vel sem működik...most mi a fene van? pár órája még minden ment...kikapcsoltam a tűzfalat, úgy sincs változás...segítsetek légyszíves! torrenttel tudok csak tölteni...
  • Montanosz
    próbáld a vlcplayert vagy a mplayert, azok saját codec pakkal rendelkeznek
  • dronkZero
    Hi!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Windows hálózati tartományba bejelentkezés mi alapján azonosítja a számítógépet?

Elvileg ugye kér felhasználónevet és jelszót. Ez megvan, de ez számítógépfüggetlen. Külön gépekről is be tudok jelentkezni ugyanazzal a felhasználónévvel.

Aztán lehetne a MAC cím, azt leklónoztam már egy elvileg "beengedett" MAC-ra.

Mi lehet még? Számítógépnév? Az nagyon banálisnak tűnne...
    Vagy valami rejtett windows-faszság alapján azonosít, amit nem tudok megváltoztatni?

Az a szitu egyébként, hogy kedves rendszergazdánk úgy döntött, hogy mostantól kitiltja a laptopokat a melóhelyről, és meg is tette. Bejelentkezéskor valami olyasmit ír, hogy "erről a számítógépről nem engedélyezett a belépés, próbálja más számítógépről". Na, azt akarom megoldani, hogy a szerver "más számítógépnek" lásson.

Van erre valami megoldás?
  • Seithennin
    Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy valamiért a gépem ha filmet nézek lehet az divx vagy DVD némely filmnél kb minden 3. esetében a szélessávot lefelezi és az 1ik fele fekete a másik világos barna! Próbáltam már codec nélkül mindenféle codec packal és ugy is hogy 1enként tettem fel a codeceket! Mi a megoldás! Pls help
  • blackgamer
    adott egy program (Microsoft Visual Studio 2005) amit jogtisztán beszereztem egy honlapról iso formátumban
    amikor ki szeretném írni, ezt közli Nero

másik író is korruptnak találta a végén

virtuális drive talál részeket amiket nem tud olvasni mert MS-Dos maradékok a fájlok, vagy valami hasonlót ír

másoknak is volt ez a gond, de az ajánlott dolgok nem működtek

mit lehet tenni?
    microsoft letöltésvezérlője töltötte, végén crc ellenőrzéssel, szóval nem hibás az iso
    ötletem sincs, Vista és XP alatt is próbáltam
  • gyorgy
    SZiasztok!Tud valaki tanácsot adni a 14034-es bejegyzésemre?Köszi!
  • quados19
    Köszönöm a segítséget inkáb szerelőt hívok ő jobban ért hozzá
  • Evin
    Ha kivehető/kártyás, próbáld ki másik gépben is.
  • Razol11
    Nézesd meg a háló kártyát
  • quados19
    letörölten de utánna is csinálta szerintem elszált azér szakad meg
  • Razol11
    Töröld le ezt a BT ENGIE-t,és próbáld meg utána.Ha akkor se jó,nézesd meg a hálókártyát egy szerelővel.