20838
Segítséget kérek
-
fapuska #14197 sziasztok. a már működő xp sp3 mellé, ugyanarra a partícióra, "véletlenül" (ne bolygassuk, miért:) föltelepítettem még egy xp sp3-at. hogyan tüntethetném el? most van egy windows meg egy windows.0 mappám, a másodikban van az eredeti operációs rendszerem... -
Köszi már megvan :) -
gotchaaa #14195 Áh sorry, megtakáltam a kellékekben. -
gotchaaa #14194 Hali!
A rendszervisszaállítást el lehet valahogy úgy érni hogy a start-> futtatáshoz beírok valamit? Nem tudok belépni a vezérlőpultba.
-
Általában windows\system32. -
Azt nem tudjátok hogy:
hiányzott nekem a gépemről a " COMCTL32.OCX " . letöltöttem. de nem tudom hogy hova kell rakni. Nem tudjátok hova kell rakni??
Kösz előre is a helpet -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Hogyan, és mivel kell portforvadolni (vagy micsoda)???
Kösz előre is a helpet! -
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy leszeretnék tölteni 1 videót amit a honlapon flashplayerrel jelenítenek meg, így nemtom leszedni... hogyan lehetne mégis? Köszi előre is! -
deepketya #14189 udv,erdekelne, hogy AceHtml 6 Pro-hoz letezik nyelv csomag, vagy esetleg csak egyszeruen magyarositas... -
Értem, köszi 
Akkor az nem kell :D -
Valószínűsítem valami belső hangszóró ("csipogó") kimenet, ami a rendszercsipogást csinálhatja. -
Köszi!
Most a Realtek HD Audio Manager-ben elnémítottam a PC Beep-et és mostmár nem zúg. :)
Egyébként mi ez? -
Örök hálám! Óriási munkától mentettél meg. :) -
Az alaplapi/belső hangkártyák hátránya: az analóg rendszer összeszedi a gép digitális zaját.
Bár erről már többször írtam:
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=5390]#2[/url] -
Pspad kódszerkesztő - kijelölöd az egész szöveget, majd Format/Char Case change/To lower case menüpont.
Open Officeban: ugyancsak kijelölöd a szöveget, Formátum/Kisbetű - nagybetű/Kisbetűs menüpont -
Sziasztok!
Elnézést hogy itt kérek segítséget, de nem szeretnék egy kérdés miatt új topikot nyitni.
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok olyan programot (vagy esetleg billentyűkombinációt), amivel egy nagybetűvel (caps lockkal) megírt többoldalas szöveget egy gombnyomásra át lehet "írni" kisbetűsre?
Előre is köszönöm! -
Helló!
Amikor felhangosítom a hangszórómat, akkor zúg, illetve amikor kattintok, akkor meg sípol :sss
Miért van ez?
Előre is köszi. -
Megoldási lehetőségek tömkelege található a Google első találatában - a [url=http://www.google.hu/search?hl=hu&q=%22a+debugger+has+been+detected%22&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=]"a debugger has been detected"[/url] keresőkifejezésre. -
hi installálni akarok egy játékot.
ez a hibaüzi
mi a megoldás? -
Biztos, lesz, ha google-ban rákeresel, hogy codec uninstall. Én régebben az ACE Megacodecpack 5.93-at használtam erre, mert az a telepítés előtt megkérdezte, hogy minden korábbit töröljön-e. Persze így azt is törli, ami a Win része. -
vagy nem tudtok valami progit, ami fullra leszedi a kodekjeimet, hogy ujrarakhassam? -
Halihó
Total Commander-t használom FTP-re, de a jelszót elfelejtettem, és kilett törölve véletlen a profil. De barátnak megvan ugyanez az ftp, a kérdésem az, hogy TC jegyzi-e valahova a jelszókat, kilehet-e iratni vele valahogy? -
dbdadi #14175 hali
valaki leírná nekem hogy philips 190cw monitort smart control 2-be hogy lehet normálisan beállítan,vagy a smart control 2/color/calibrationba hova huzzam a csíkokat mert nem nagyon tudom vele beállítani a
képminőséget
thx -
dbdadi #14174 Nem,
biztosan nem tudod lejátszani asztali dvd lejátszóban,ha jól tudom csak számítógépen és blu ray lejátszon lehet lejátszani.én igy tudom -
Tehát hogy sima asztaliban le lehet-e játszani egy blue ray lemezt? Mert nem igazán értem a kérdést. De szerintem nem, bár életemben nem láttam blu ray-t, a nevéből gondolom, hogy kék lézerrel lehet csak olvasni. -
Köszi:) -
Újratömörítem ha kell,csak az lenne a kérdés h attól függetlenül h blu ray minőség elindulna a lejátszás is nem? -
Ha újratömöríted biztos ráfér simára is, de amúgy valószínűtlen. -
Media Player Classic, VLC Player, MPlayer.
Benny
Szerintem csak sima .Net 2.0 van(meg hozzá javítások).
.Net 2.0 SP1, és .Net 2.0-s javítás az XPSP3-ban -
Hello!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok amire eddig még nem találtam választ.Ha van egy Blu ray formátumú filmem azt esetleg ki lehetne írni normális,4,7 GB-os Dvd lemezre vagy csak Blu ray dvd-re?
A választ előre is thx! -
Hello!
Honnan tölthetném le a NetFramework 2.0-t SP3-ra?
Előre is köszi! -
Puhos #14166 Hi!
Vagy átkonvertálod, vagy pedig itt egy oldal. -
sziasztok!
letöltöttem 1 videoklippet: *.mkv a kiterjesztése és 215 MB
a jetaudió szaggatja lejátszáskor, és a kép 'késik' a hanghoz
mijen lejátszó progival tudnám ezt tökéletesen nézni???????
kösz JOCI! -
amdopteron #14164 youtubeget azzal tudsz letölteni -
Youtube downloader, vagy pedig ez. -
szasztok!
milyen programmal tudok youtube-ról videókat letölteni? a h key video hackerrel nem tudok pedig régen sikerült! Előre is köszi! -
igen, kösz a kiegészítést:) hiába, nem vagyunk tökéletesek:) -
"Neked tehát a 4 Mbit azt jelenti, hogy 512 Kbyte-os sávszéled van"
Pár pontosítás:
1. A sávszélesség mérőszáma a Hertz. Például az emberi hallás sávszélessége 16 kHz - 20 kHz körül van.
2. Az adatátviteli sebességé a bit/sec (és ennek különböző prefixumai: kbit/sec, Mbit/sec,...). A váltószám pedig - mivel a Hertzből vonatkoztatjuk - 1000-es és nem 1024-es (hasonlóképp mint a vinyóknál is: a 160 GByte-os vinyó 160000 MByte). Letöltőszoftverek hajlamosak kByte/sec-os, MByte/sec-os mérőszámokat használni - a kettő között váltószám 8 (8 Mbit/sec = 1 MByte/sec). -
Igen én is azt vettem ki belőle... Hát frissítettem a driverét, remélem nem hardverhiba :/ -
amdopteron #14158 sztem neked hangkártyával van vmi:S