20838
Segítséget kérek
  • fapuska
    sziasztok. a már működő xp sp3 mellé, ugyanarra a partícióra, "véletlenül" (ne bolygassuk, miért:) föltelepítettem még egy xp sp3-at. hogyan tüntethetném el? most van egy windows meg egy windows.0 mappám, a másodikban van az eredeti operációs rendszerem...
  • Máté12
    Köszi már megvan :)
  • gotchaaa
    Áh sorry, megtakáltam a kellékekben.
  • gotchaaa
    Hali!
    A rendszervisszaállítást el lehet valahogy úgy érni hogy a start-> futtatáshoz beírok valamit? Nem tudok belépni a vezérlőpultba.
  • Evin
    Általában windows\system32.
  • Máté12
    Azt nem tudjátok hogy:

hiányzott nekem a gépemről a " COMCTL32.OCX " . letöltöttem. de nem tudom hogy hova kell rakni. Nem tudjátok hova kell rakni??

Kösz előre is a helpet
  • Máté12
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Hogyan, és mivel kell portforvadolni (vagy micsoda)???

Kösz előre is a helpet!
  • Seithennin
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy leszeretnék tölteni 1 videót amit a honlapon flashplayerrel jelenítenek meg, így nemtom leszedni... hogyan lehetne mégis? Köszi előre is!
  • deepketya
    udv,erdekelne, hogy AceHtml 6 Pro-hoz letezik nyelv csomag, vagy esetleg csak egyszeruen magyarositas...
  • Benny04
    Értem, köszi
    Akkor az nem kell :D
  • Dj Faustus #14187
    Valószínűsítem valami belső hangszóró ("csipogó") kimenet, ami a rendszercsipogást csinálhatja.
  • Benny04
    Köszi!
    Most a Realtek HD Audio Manager-ben elnémítottam a PC Beep-et és mostmár nem zúg. :)
    Egyébként mi ez?
  • Csuhai G
    Örök hálám! Óriási munkától mentettél meg. :)
  • Dj Faustus #14184
    Az alaplapi/belső hangkártyák hátránya: az analóg rendszer összeszedi a gép digitális zaját.
    Bár erről már többször írtam:
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=5390]#2[/url]
  • Dj Faustus #14183
    Pspad kódszerkesztő - kijelölöd az egész szöveget, majd Format/Char Case change/To lower case menüpont.
    Open Officeban: ugyancsak kijelölöd a szöveget, Formátum/Kisbetű - nagybetű/Kisbetűs menüpont
  • Csuhai G
    Sziasztok!
    Elnézést hogy itt kérek segítséget, de nem szeretnék egy kérdés miatt új topikot nyitni.
    Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok olyan programot (vagy esetleg billentyűkombinációt), amivel egy nagybetűvel (caps lockkal) megírt többoldalas szöveget egy gombnyomásra át lehet "írni" kisbetűsre?
    Előre is köszönöm!
  • Benny04
    Helló!

Amikor felhangosítom a hangszórómat, akkor zúg, illetve amikor kattintok, akkor meg sípol :sss
    Miért van ez?
    Előre is köszi.
  • Dj Faustus #14180
    Megoldási lehetőségek tömkelege található a Google első találatában - a [url=http://www.google.hu/search?hl=hu&q=%22a+debugger+has+been+detected%22&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=]"a debugger has been detected"[/url] keresőkifejezésre.
  • tigeroo
    hi installálni akarok egy játékot.

ez a hibaüzi

mi a megoldás?
  • Evin
    Biztos, lesz, ha google-ban rákeresel, hogy codec uninstall. Én régebben az ACE Megacodecpack 5.93-at használtam erre, mert az a telepítés előtt megkérdezte, hogy minden korábbit töröljön-e. Persze így azt is törli, ami a Win része.
  • ATS: Peelova
    vagy nem tudtok valami progit, ami fullra leszedi a kodekjeimet, hogy ujrarakhassam?
  • zolo
    Halihó
    Total Commander-t használom FTP-re, de a jelszót elfelejtettem, és kilett törölve véletlen a profil. De barátnak megvan ugyanez az ftp, a kérdésem az, hogy TC jegyzi-e valahova a jelszókat, kilehet-e iratni vele valahogy?
  • dbdadi
    hali
    valaki leírná nekem hogy philips 190cw monitort smart control 2-be hogy lehet normálisan beállítan,vagy a smart control 2/color/calibrationba hova huzzam a csíkokat mert nem nagyon tudom vele beállítani a
    képminőséget
    thx
  • dbdadi
    Nem,
    biztosan nem tudod lejátszani asztali dvd lejátszóban,ha jól tudom csak számítógépen és blu ray lejátszon lehet lejátszani.én igy tudom
  • Evin
    Tehát hogy sima asztaliban le lehet-e játszani egy blue ray lemezt? Mert nem igazán értem a kérdést. De szerintem nem, bár életemben nem láttam blu ray-t, a nevéből gondolom, hogy kék lézerrel lehet csak olvasni.
  • Benny04
    Köszi:)
  • adios
    Újratömörítem ha kell,csak az lenne a kérdés h attól függetlenül h blu ray minőség elindulna a lejátszás is nem?
  • Evin
    Ha újratömöríted biztos ráfér simára is, de amúgy valószínűtlen.
  • Evin
    Media Player Classic, VLC Player, MPlayer.

Benny
    Szerintem csak sima .Net 2.0 van(meg hozzá javítások).
    .Net 2.0 SP1, és .Net 2.0-s javítás az XPSP3-ban
  • adios
    Hello!
    Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok amire eddig még nem találtam választ.Ha van egy Blu ray formátumú filmem azt esetleg ki lehetne írni normális,4,7 GB-os Dvd lemezre vagy csak Blu ray dvd-re?
    A választ előre is thx!
  • Benny04
    Hello!
    Honnan tölthetném le a NetFramework 2.0-t SP3-ra?
    Előre is köszi!
  • Puhos
    Hi!

Vagy átkonvertálod, vagy pedig itt egy oldal.
  • trexxhunter
    sziasztok!
    letöltöttem 1 videoklippet: *.mkv a kiterjesztése és 215 MB
    a jetaudió szaggatja lejátszáskor, és a kép 'késik' a hanghoz
    mijen lejátszó progival tudnám ezt tökéletesen nézni???????
    kösz JOCI!
  • amdopteron
    youtubeget azzal tudsz letölteni
  • Benny04
    Youtube downloader, vagy pedig ez.
  • kissadamvikt
    szasztok!

milyen programmal tudok youtube-ról videókat letölteni? a h key video hackerrel nem tudok pedig régen sikerült! Előre is köszi!
  • bigapó
    igen, kösz a kiegészítést:) hiába, nem vagyunk tökéletesek:)
  • Dj Faustus #14160
    "Neked tehát a 4 Mbit azt jelenti, hogy 512 Kbyte-os sávszéled van"
    Pár pontosítás:
    1. A sávszélesség mérőszáma a Hertz. Például az emberi hallás sávszélessége 16 kHz - 20 kHz körül van.
    2. Az adatátviteli sebességé a bit/sec (és ennek különböző prefixumai: kbit/sec, Mbit/sec,...). A váltószám pedig - mivel a Hertzből vonatkoztatjuk - 1000-es és nem 1024-es (hasonlóképp mint a vinyóknál is: a 160 GByte-os vinyó 160000 MByte). Letöltőszoftverek hajlamosak kByte/sec-os, MByte/sec-os mérőszámokat használni - a kettő között váltószám 8 (8 Mbit/sec = 1 MByte/sec).
  • Prince of Máté
    Igen én is azt vettem ki belőle... Hát frissítettem a driverét, remélem nem hardverhiba :/
  • amdopteron
    sztem neked hangkártyával van vmi:S