20838
Segítséget kérek
  • adios
    Segítséget szeretnék kérni!
    Bármelyik programomra rákattintok azt írja ki h "a sorszám (13) nem található a DLL-ben(iertutil)" mi lehet a probléma??előre is thx!
  • Montanosz
    kisérletezgetünk, kisérletezgetünk?
    csak nem letöröltük a info meg sys fájlokat?

ha partició oda, akkor oda...
    nekem is eltünt már 80giga egyszer-kétszer, nyugi...

• etele34
    Kaspersky.com
  • etele34
  • isss
    Talán én raktam be nemrégen?
    ..hmm!
  • berlinboy6329
    Hi all!

Szeretnék AVI fájlokat összefűzni de nem tok. :S

Leszedtem egy halom avifűző baromságot de használhatatlanok voltak.A virtualdub is az.Összefűzi ugyan mind az 5öt de csak az 1. darabnak van meg a hangja a többi tök süket,sőt egy bizonyos idő után be is fagy.A lejátszó ujra meg ujra azt az egy másodpercet játsza le...nincs vmi progi ami tényleg hatásos?
  • jamekka
    hello.gépet akarunk összekötni tv-vel és a tv-n nézni a fílmet!
    de sajna nem tudjuk beállítan mert csak ezt mutatja.vajon miért?thx
    http://images.netbag.hu/20081004/20304890564.jpg

és elvileg ezt kellene:
    http://images.netbag.hu/20081004/20321139875.jpg
    THX
  • Orionk
    Hy!

A következő probléma miatt keresnék programokat:
    Bekapcsoltam a számítógépet, és eltünt egy partició, nem mutatta ki a windows. Fontos dolgok vannak az eltünt particion.

Ezért keresnék olyan programot, amivel vissza tudnám hozni azt a particót. Illetve keresek olyan programokat, amikkel letörölt fájlokat tudok visszahozni.

VERY BIG THX
  • Wacak
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, mert a neten keresgélve nem akadtam rá a megoldásra.

Van egy Sony Ericsson K550i telóm, amiről az sms-eket egy rossz mozdulattal kitöröltem. Ezek az sms-ek nagyon fontosak számomra és sajnos nem ismételhetőek, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e lehetőség ezeknek a visszaállítására, ha igen miképp és milyen programmal.

Előre is köszi minden segítséget
  • newil
    Hello, már kérdeztem az upc-t nem náluk van a gond ,hanem nálam.A probléma pedig az,hogy néha (10 percenként)megszakad a netem.Pontosabban nem megszakad csak minimálisra lecsökken,(gondolom én ,mert a vista nem ír ki olyat ,hogy megszakadt volna a kapcsolat)ez tart 10-13 ms-ig oszt viszzagyün.Az upcos srác azt mondta csökkentsem a sávleterheltségemet,ne töltsek annyi szálon egyszerre.Vagy cseréljem le a hálókártyámat.Na ezek után kitudná nekem megmondani,hogy mi lehet a baj és hol lehet vista-n belül megtalálni azt amit mondott az upcos. A választ előre is kösz...
  • Orionk
    csináltam egy print screen-t arról, hogy tényleg nem adott lehetőséget az irtásra. Majd berakom ide.

Csökkentett módban nem próbáltam
  • Orionk
    Köszi szépen ezt a hozzászólást, eddig nem láttam.
    Élni fogok ezzel a lehetőséggel.

ESetleg abban tudsz segíteni, hogy honnan töltsem le a kaspersky-t?

Köszi
  • etele34
    ... A Nod megtalálja a vírust, de néha nem ad arra lehetőséget, hogy töröljem, se karanténba tegyem, tehát nem ad rá lehetőséget...
    Csökkentett módban futtatva a NOD szinte mindent le tud irtani. Eddig legalább is sikerrel tette.
  • etele34
    ... Aztán egy ideig volt Kaspersky-m, az jó volt, de most már nincs hozzá kód...
    Mintha ismerős lenne ez. Talán én raktam be nemrégen?
    KIS 2009 -- 100 napos kulcs.
  • zolo
    autorun.ini sztem azért van, hogy amikor bedugod a mp3-at felismerje és felajánlja a saját lehetőségeit azonnal.
    Kb. mikor beraksz egy játék cd-t, az autorun által azonnal elindul a telepítője. Ha nemlenne akkor manuál módszerre kéne csinálni mindent szvsz:)

Meg különben is, két db rejtett fájl miért zavar? TC-ben kapcsold ki a rejtett fájlok megjelenítését.

Telómra pl. pmp_usb.ini kerül mindig, és semmi gondot nemokoz.
  • bigapó
    nem foglalnak nagy helyet, nem tudom mi a problémád vele? beszélj bill bácsival vagy írd be google-ba problémád, majdcsak kidob valami xp-vel foglalkozó oldalt ahol ezt is leírják.
  • Orionk
    király, a windows ban ezt nem lehet kikapcsolni, hogy ne rakja ki minden particiora a fájlokat?
    Meg ne rakja minden particiora a recycle mappát?
  • Montanosz
    ja amúgy a nod néha jelzi az autorun.infóra hpgy virusos de persze nem az, ezek téves riasztások
  • Montanosz
    ezeknem virusok, rendszer fájlok, nekem is felrakja minden meghajtóra, egyszerűen a total commanderben kapcsold ki a rejtett/system fájlok megjelenítését és kész
  • lck #14338
    Ha egy normális vírusirtó valós idejű védelemmel fut a gépeden, akkor az nem engedi a felismert vírust aktivizálódni. Persze ha csak úgy egyszer-egyszer elindítod és akkor talál valamit, akkor már nem biztos hogy tudja irtani.
    Rakjál fel egy nodot vagy avastot és majd az kijelzi ha vírus. Persze újra mondom, ha már jól beépült a rendszerbe, akkor elég nehéz lehet irtani.
  • Orionk
    Akkor senki sem tud mondtani semmit, hogy ezek virusok vagy, nem?
  • Orionk
    Figyu:

A nod megtalálja a virust, de néha nem ad arra lehetőséget, hogy töröljem, se karanténba tegyem, tehát nem ad rá lehetőséget.

CSináltam már erről pront screent egyszer, csak a másik gépemen van a kép.
    Majd beküldöm ide a napokban.
  • Montanosz
    ha nincs virusírtód akkor hogy netezel?
    amúgy miért ne írtaná a nod? hisz épp ez a funkciója...
  • Orionk
    És a desktop.ini fájl ezt tartalmazza:

[.ShellClassInfo]
    HTMLInfoTipFile=file://Comment.htt
    ConfirmFileOp = 0

• Orionk
    Nincs virusírtóm. Volt eddig nod32 de nem vált be, mert okés, hogy felismert a virusokat, de nem tudta leirtani. Azaz nem lehetett kiválasztani normális virus irtó funkciót.

Aztán egy ideig volt kaspersky-m, az jó volt, de mostmár nincs hozzá kód, báris én nem tudok hozzá szerezni frissitést.
    Pénzért meg nem veszek virusirtókat.

Az autorun.ini fájl, az csak azon a partición jelenik meg, amit az mp3 lejátszónak ismer fel. És fomráztam az mp3 lejátszót, de akkor is visszajön. De a többi particióra nem.

A többi particion mondom, hogy nem autorun.ini van, hanem desktop.ini. Ez virus lenne?
  • lck #14332
    A Recycler az rendbe van. A windows már csak ilyen. Mindenkinek van.
    Az autorun.ini az meg talán valami vírus. Vírusirtód vane ?
  • Orionk
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem egy kérdésben.
    Előre is köszönöm szépen.

Windows xp-sp2 oprendszerem van. Miért van az, hogy a windows minden egyes particióra feltesz két rejtett fájlt? Konkrétabban: Minden egyes partición megtalálható egy Recycler(szemetes), és egy autorun.ini fájl.

Az mp3 lejátszómat akartam az usb porton rátenni a gépre, és rögtön, amikor felismerte, hogy uj particio jelent meg(az mp3 lejátszó), akkor rögtön feltette erre is a fentebb emlitett két rejtett fájlt az mp3 számaim mellé.(ugyebár mp3 számok vannak az mp3 lejátszómon) Ez miért van?

THX
  • Japep

Ez lenne a feladat.
  • Dj Faustus #14329
    "Diagrammok is kellenek"
    Az is van az Acessben.
    Egyébként mi maga a feladat, hogy csak Excel használható?
  • Japep
    Ja, de ez a feladat...ki van kötve... :S
    Diagrammok is kellenek, meg még sok minden...
  • Dj Faustus #14327
    Ha már adatbáziskezelés, akkor inkább Microsoft Access.
    Az Excel táblázatkezelő (az abban készült táblák átrakhatóak Accessbe).
  • Japep
    Hello!
    Nem igazán tudom, jó helyen kérdezem-e, de lehet valahol leírást találni, hogy Microsoft Office Excellel hogyan lehet adatbázis-kezelést csinálni?
    Valami nagyon egyszerű csak, nem kell bonyolult.
    FoxProval régen még suliban csináltam, de most Excellel kellene... :S

Köszi előre is!
  • bigapó
    Resize: átméretezés

Split: kettéosztás

Azaz neked az utóbbi kell. Csak arra figyelj, hogy logikai partíció legyen (remélem jól emlékszem:), mert akkor tud felrakni rá op.rendszert., ja és ntfs fájlrendszer.
  • Balumann
    Hi!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem egy DVD-t, ami 4,71 GB-t foglal, nem fér rá egy sima DVD-re (nem ISO-ban van, egy VIDEO_TS mappában vannak a DVD fájlok). Tudom valahogy esetleg tömöríteni a videókat, úgy hogy DVD formátumban maradjon (tehát megmaradjon a menü, választható hangsáv, stb)? És ha lehet, milyen programmal érdemes?
  • Montanosz
    legjobb: vdownloader
  • Aku
    !!!!
  • Aku
    YouTube Downloader http://download.chip.eu/hu/YouTube-Downloader-2.3_1075347.html
  • Noodlee
    Pl: YouTube Downloader 3000
  • zagar
    Sziasztok!

Mely az a program amivel lehet letölteni videót a youtube-ről?
  • Ic3 m4n
    Én Partition Magicet használok: javaslom neked is, nem nehéz kezelni.