20838
Segítséget kérek
-
GIMPben ha kitöröltem véletlen a jobb oldalról a rétegek,csatornák, stb menüsávot, azt hogy lehet visszaállitani?
mert azt tudom hogy hogy leht h rétegeket csak, csatornkat, etc..
de az összeset egyszerre.
kösz elore is -
haverom atkuldte oket szal mar nemkell azert thx =) -
kösz Faustus.
valaki nemtudja honann lehet leszedni az alap betűtipusokat, mert én véletlen kitöröltem az enyémet
vagy esetleg visszaállítani? -
gyűjtő #14434 Hello DJ Faustus!
Miközben #14433 üzeneted megírtad, kipróbáltam a dolgot. Minden OK!
Ha a honlapszerkesztésben valamennyire is otthon lennék, talán megfejtettem volna. De az már nekem kissé bonyolult feladat.
Mégegyszer köszönöm a segítséged.
Baráti üdvözlettel: -
Formátum/Rich Text (HTML) menüpont -> HTML formátum
Beszúrás/Kép menüpont -> Kép beillesztése -
"ha frissiteni akarom akkor azt irja ki hogy nincs kapcsolat a gyártóval error 312-es hiba.A tűzfal kiengedné internetem van és a program gyártója az Arafasoft is működik"
Vedd fel a kapcsolatot a program gyártójával. ;) -
gyűjtő #14431 "Ha elmondanád milyen levelezőprogramot használsz akkor könnyebben segítenénk."
Hello Dj Faustus!
Röviden: Outlook Express
Az eddigi segítséget köszönöm. Megpróbálom a javaslatod szerint. -
"Animációs fájlokat szeretnék lementeni weblapról FF böngésző alól."
Eszközök/Oldal adatai menüpont/Média fül/A listából kikeresed és kijelölöd a megfelelő képet vagy képeket (CTRL billentyű segítségével több kép is kijelölhető)/Mentés másként gomb
"Emailben, szövegmezőben elhelyezve akarom dekorációként továbbküldeni."
Mindenképpen HTML-formátumú levélben kell továbbküldened
Beilleszted a letöltött képeket (programja válogatja hogyan kell), kitöltöd a címmezőt (a tárgyat stb), és elküldöd.
Ha elmondanád milyen levelezőprogramot használsz akkor könnyebben segítenénk.
"van egy sakk progim ezt szeretném meghosszabbitani "
Ha fizetős a program vedd meg, keress ingyenes alternatívát (van pár - ízelítő), vagy keresd meg fájlmegosztó programmal (eMule, DC++, Torrent). -
avasika #14429 HI! A következő lenne a problémám.Van egy bizonyos Registry Shower 2007-es progim.Minden jó rajta,minden működik rendesen csak egy baja van ha frissiteni akarom akkor azt irja ki hogy nincs kapcsolat a gyártóval error 312-es hiba.A tűzfal kiengedné internetem van és a program gyártója az Arafasoft is működik.Csak tőllük nem lehet frissiteni.Valaki tud erre megoldást??Nem demo verzioról van szó.Szóval minden hibát kijavit csak épp nem frissit.Mi lehet akkor a gond?Valakinek valami ötlet?Előre is köszi! -
erminagy #14428 van egy sakk progim ezt szeretném meghosszabbitani
-
gyűjtő #14427 Szervusztok!
Animációs fájlokat szeretnék lementeni weblapról FF böngésző alól.
Konkrétan gift fájlra gondoltam (villogó fenyőfa).
Emailben, szövegmezőben elhelyezve akarom dekorációként továbbküldeni.
Hogyan lehet megoldani a fentieket? -
Xara 3d-ben:
File/Export
File/Export animation -
ah kosz Faustus, dir /b c:\konyvtar >lista.txt hasznos volt
az #14410 re valami tanacs? -
hm jó kérdések:)Nagy részéről így első nekifutásra azt sem tudom h mik és hol keressem:D -
Gépeken, routeren van tűzfal? Engedélyezve van a Netbios (137,138,139, 445-ös portok)? Két gép azonos munkacsoportban van? Két gép tudja egymást pingelni (parancssorba, konzolablakba: ping <másik gép IP-címe>)? -
Hello!Segítséget szeretnék kérni hálozatmegosztási témában. A tesóm gépéről szeretnék oda töltött fájlokat átmásolni az én gépemre,de valamiért nem érzékeli az ő gépét,pedig az internet az én gépemből megy hozzá routerrel.Mi lehet a probléma?Régebben már minden gond nélkül működött,ám mióta újra lett rakva az ő gépe,azóta valahogy nem látom.
Előre is thx a segítséget! -
"de a dir > list.txt nemlett jo.."
Miért nem lett jó? Az aktuális könyvtár listáját adja ki, és az aktuális könyvtárban helyezi el a list.txt-be.
Ha más könyvtáré kell:
dir c:\konyvtar >lista.txt
ahol a c:\konyvtar az adott könyvtár elérhetősége.
Nem kellenek fejléc-információk?
dir /b c:\konyvtar >lista.txt
Több beállítási lehetőség kellene?
dir /? -
Kittccyy #14420 na letöltöttem, telepítettem a Pinnacle Studio-t...DE, belerakom a képeket, zenét...mikor megnyomom az indítást akkor csak a képek mennek..zene nem...:/mit csinálok szarul?? -
meg egy kerdes lenne
van egy mappam aminek szeretnem a fajljait egy txt-be kiirni de a dir > list.txt nemlett jo..valami egyeb otlet? kosz elore is -
Opcionálisan megadható.
Nem baj ha meg van adva. -
De ha csak a 2gép között akar kapcsolatot, és nem netet osztani, akkor fölösleges az alap átjáró, nem?
Mert úgy rémlik nekem, mikor nem volt Routerem, akkor nem adtam meg, és mégis volt kapcsolat. -
balcsi70 #14416 Nagyon sok program van ami nem csak ugyan azt tudja hanem sokkalta többet.
Én pl.a Pinnacle Studio,meg az Ulead Studio-t használom. (ezek nem ingyenesek). -
"milyen videoszerkesztőprogi van ami ugyan azt tudja mint a WINDOWS MOVIE MAKER? :/ "
Itt nézd a non-linear video editing software címszó alattiakat
"Össze szeretném kötni laptopomat otthoni számítógépemmel crossover kábellel.
Mit kell ahhoz beállítanom hogy a laptoprol adatokat tudjak atkuldeni a szamitogepre??"
Start menü(/Beállítások)/Vezérlőpult(/Hálózati és internetes kapcsolatok)/Hálózati kapcsolatok résznél mindkét gépnél keresd meg a Helyi kapcsolat ikont, jobb klikk rája, Tulajdonságok menüpont, a Kapcsolat a következő elemeket használja listában válaszd ki a TCP/IP protokoll-t, majd kattints a Tulajdonságok gombra, és állítsd be az alábbiakat:
Asztali gép:
IP cím: 192.168.0.100
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró: 192.168.0.101
Laptop:
IP cím: 192.168.0.101
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró: 192.168.0.100
Mind a két gép legyen egy tartományban: Start menü(/Beállítások)/Vezérlőpult(/Teljesítmény és karbantartás)/Rendszer/Számítógépnév fül/Módosítás gomb - a megjelenő ablakban a Tagság résznél keresd meg a Mukacsoportot. Ennek mind a két gépnél egyeznie kell.
Annál a gépnél, ahol meg akarsz osztani anyagokat kattints a mappára jobb gombbal, és válaszd ki a Megosztás és biztonság menüpontot.
Itt tudod megosztani a mappákat.
A megosztásokat a megosztó gép IP-címének vagy hosztnevének az Intézőbe vagy Sajátgépbe való beírásával tudod elérni - például:
\\192.168.0.100\
Ha nem működne a Netbiosos (munkacsoportos) megosztás (de a két gép látja egymást, tudják egymást pingelni), esetleg alternatívaként: Cerberus FTP szerver beállítása.
"azt szeretném megkérdezni,hogy melyik billentyügombal tudom visszaállitani,hogy egymás után következzenek a számok,és ne össze vissza."
S, mint Shuffle? -
Kittccyy #14414 sziasztok!
milyen videoszerkesztőprogi van ami ugyan azt tudja mint a WINDOWS MOVIE MAKER? :/ -
gator #14413 üdv
Össze szeretném kötni laptopomat otthoni számítógépemmel crossover kábellel.
Mit kell ahhoz beállítanom hogy a laptoprol adatokat tudjak atkuldeni a szamitogepre???Megkerek valakit hogy irja le lepesrol lepesre, mert eleg zoldfulu vagyok az ilyenben. KOSZONOM -
hali...
winamp programrol lenne szo.
azt szeretném megkérdezni,hogy melyik billentyügombal tudom visszaállitani,hogy egymás után következzenek a számok,és ne össze vissza.
köszi. -
Noodlee #14411 Ha pl explereben nyitod meg az oldalt, akkor program nélkül is letudod szedni. Nyisd meg a:
C:\Documents and Settings\felhasználó fiók\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
könyvtárat, és amig tölti a videót, addig figyeld, hogy melyik file mérete nő. Ha az oldalon betöltötte a videót, akkor a meglévő file-t másold el valahova, adj neki egy tetszőleges nevet, és egy megfelelő kiterjesztést. Flash file esetében FLV-t.
Pl commenderben egyszerű megkeresni a file-t, ha nincs tele szeméttel a IE5 könyvtár. Célszerű kiüríteni az explorer megnyitása előtt, hogy ne legyen tele sok xarral. -
hai.
az lenne a kerdesem h *.X3D fajlokat (Xara 3d) hogy lehetne ugy atkonvertalni pl gifbe hogy belehessen tenni weboldalba, profilba stb..:)
kosz elore is -
* Firefox+Flashgot+letöltésmenedzser progi (például Free Download Manager) - jobb klikk az oldalon, majd Flashgot Media menüpont
* kicsit körülményesebb, de univerzális mód Firebuggal
* google: youtube downloader (ha kifejezetten Youtube-ról akarsz letölteni) -
sziasztok!
ha egy weboldalra egy video flash videóként van fölrakva azt le tudom menteni valahogy?? -
Kössz mindent, megoldva az egész! :) -
emixa #14406 nekifeszülök a blackpanthernek, eltakarítom a vindózt, és minden szép lesz. köszönöm az eddigi segítséget és a türelmet. (ezek után a linuxosokat fogom fárasztani
)
-
nem fogadta el a jelszavam... de másik gépről be tudtam lépni, szal jó jelszóval próbálkoztam :)
thx! -
"sziasztok, azt szertném kérdezni h h tudnám elrejteni az ip-m?"
A varázsszó: anonymous proxy.
Keress rá itt a fórumban volt már róla szó.
"túl sokszor próbáltam belépni egy oldalra, és bannolták az ip-m... "
Rosszalkodni akartál? Helyesen tették.
-
sziasztok, azt szertném kérdezni h h tudnám elrejteni az ip-m?
túl sokszor próbáltam belépni egy oldalra, és bannolták az ip-m... -
Noodlee #14402 ha azt szeretnéd, hogy minden szép, és jó legyen, akkor gyaluld le az összes partíciót, amin op rendszer volt, és csak azt rakd fel, ami kell. :D -
emixa #14401 az általad javasolt megoldásnak az a nyűgje, hogy vissza kéne raknom a vista-t, és a #14395 szerint leszedni. igencsak időigényes, és ha utána megint rámmosolyogna boot-oláskor a vista, biztosan új monitort kellene vásárolnom.
azon merengek, hogy ha sikerül installálnom a bp-t, és utána letakarítok minden microsoft-terméket, rendbejönnek-e a dolgaim? (kisimulnak a ráncaim, és a merevedési problémáim is megszűnnek?)
de ha csak ez a megoldás (vista oda-vissza), akkor kénytelen leszek így cselekedni. bátorítsatok. -
emixa #14400 igen. (a vista már csak emlék, ld. #14388). ( a blackpanther pedig installálás nélkül, csak úgy lemezről nem látja a többi partíciót). -
Noodlee #14399 Hülye kérdés, de ugye XP-ről bootoltál be? -
emixa #14398 mármint windows.