20838
Segítséget kérek
  • Japep
    Köszi, majd meg is próbálom mindjárt... :D
  • Evin
    Megteheted az XP cd-vel is, csak akkor minden adat elvész. Ajánlott szerezni kölcsönbe egy vinyót, arra mindent átraksz, és akkor úgy darabolod, ahogy akarod.
    De Xp alatt is lehet darabolni (pl PGMagic), csak akkor töredezés mentesíteni kell, és akkor lehet variálni. Da ha fontos az adat, mindenképp másolt másik vinyóra!
  • Puhos
    Csá!

Próbáld meg a gépeden lévő telefonkezelő progit /Pc Suite, stb./ újrarakni.
  • Voldi
    Az XP olyan, hogy ezt pontosan elvégezheted a telepítés első részében, az XP CD-vel.
  • Japep
    Hello!
    Engem úgy 2-3 napja ezzel a hibaüzenettel köszönt a gép - rögtön, ahogy betölt.
    Windows XP Professional (2002) SP2 oprendszert használok.
    Ez mi lehet?
    Semmilyen programot nem telepítettem mostanában... :S
  • Vardar
    Sziasztok!
    Miután az XP rakoncátlankodik(23 GB-s Windwos mappa) úgy döntöttem, hogy újrarakom a gépet. Azt milyen programmal tudnám megoldani, hogy a mostani 47 és 65 GB-s partíciók helyett, legyen egy 6 GB-s(Windows) és a többi egyben legyen E meghajtó? Az újratelepítéshez képest ezt mikor kell megcsinálni?
  • etele34
    Elnézést nem olvastam el alaposabban.
  • Dj Faustus #14550
    Még egyszer mondom az értetlenek kedvéért: nem kepfeltoltes.hu hanem kepfeltolto.hu.
    Mint azt #14548, #14547, és #14536-os hozzászólásomban említettem.
  • etele34
    Hát nekem nem sikerül sajnos. Képfeltöltés.HU
  • Dj Faustus #14548
    Így is:
  • Dj Faustus #14547
    kepfeltolto.hu-t javasoltam.
    Működik

• etele34
    A kepfeltoltes.hu-ról nem lehet az SG fórumba képet feltölteni.
    Használd ezt.
  • HD JOHNNIE
    Nálam-valamilyen okból nem engedi belinkelni a képfeltöltés.hu-ról a képet semmilyen formában :( Tudsz esetleg vmi másik helyet?
  • Evin
    Lényegében igen. De ha van más is, ami a kártyához van, azt is szedd le, mert azért rossz most, mert vmivel összeakadt.
  • quados19
    magyarán távolítsam el ami most fönt van
  • Evin
    Szedj le mindent, ami a monitorkártyához lenne, indítsd újra és rakd fel, a legújabbat, amit most letöltöttél (ha letöltötted).
  • quados19
    melyiket szedjem le? most vissza állítottam ami volt ha föl rakom újra ugyan az lesz nem
  • Evin
    Szedd le az Nvidia driver, újraindítás, rakd fel újra, újraindítás.
  • quados19
    http://kepfeltolto.hu/i/?268132
    http://kepfeltolto.hu/i/?268133
    hát nagyon nem lett jobb itt van amiről beszéltem
  • Evin
    Talán nem szedted le az előző verziót, vagy nem az nvidia.com-ról töltötted, mert vannak "házilag" módosított driverek is.

(A processzorod neve tartalmazza a tulajdonságait: Athlon64, tehát 64bites, de ettől lehet rajta 32bites rendszer; X2 Dual, hogy 2magos proci. Ha x64-es rendszered lenne, az lenne kiírva, hogy Microsoft Windows Professional x64, vagy vmi hasonló, és abból csak angol nyelvű létezik)
  • quados19
    köszönöm de még egy kérdés múltkor is valami ilyesmit szedtem le 32 bit és a kép az nagyon rossza lett szine elment a tulajdonságok---beállitások menü alaltt nem 32 bit volt hanem 4 bit akkor mit rontottam el
  • Dj Faustus #14536
    "Tudnátok mondani nekem egy normális képfeltöltő oldal-t amit nem tilt az sg?"
    kepfeltolto.hu - én ezt használom
  • Dj Faustus #14535
    "ok köszi de amit belinkeltem képet a rendszeremről ott 64x van vagy az nem, az "
    Az a processzorod. Az operációs rendszered szimpla 32 bites Windows XP.
  • quados19
    ok köszi de amit belinkeltem képet a rendszeremről ott 64x van vagy az nem, az
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok!

Tudnátok mondani nekem egy normális képfeltöltő oldal-t amit nem tilt az sg?

Előre is thx a helpet!
  • Evin
    Ezt rakd fel, és ne x64-es dolgokkal próbálkozz, ha nem azt használsz. Nem tudom honnan vetted, hogy neked az van fent.
    Az meg hogy Pro, Home vagy bármilyen nevű, teljesen lényegtelen ilyen szempontból.
  • quados19
    http://kepfeltolto.hu/i/?268039
    Ez pedig a rendszerem
  • quados19
    http://kepfeltolto.hu/i/?268034
    itt van amiről beszélek vagy amire gondolok
  • Evin
    Ha a hivatalos driverek nem mennek fel, akkor nálad nagy gond lehet.
    Nincs olyan, hogy "edition" oprendszer! Van x64 meg x86, vista meg xp, ennyi. Lehet, hogy neked nem is x64 kell, és az a baja.
  • quados19
    Erről beszéltem hogy ez az amit nekem nem rak föl azt nem tudom miért ill mert edition op rendszerre tervezték ezt irja ki
  • Dj Faustus #14527
    Windows XP-hez
    64 bites Windows XP-hez
  • quados19
    sziasztok

Videó kártya dreiver keresek nvidia geforce 7300gt típusú kártyához igazából az volna a gond hogy az nvidia oldalán xp 64x edition van fönt nekem meg proffesional kellene ha valaki tud egy linket megköszönnék vagy leírja honnan szedjem le a választ köszönöm
  • gotchaaa
    Köszi mindenkinek a segítséget.
    Ez a Malwarebytes nem talált semmit, mondjuk meglepődtem volna, mivel nem sűrűn látogatok kétes eredetű oldalakat.
    Na majd kitalálok valamit, nem akarom újrarakni a win-t. :(
  • Ryleh
    Sziasztok!
    A következő problémám van.
    Egy játék modját töltöttem le,azaz nem illegális anyagról van szó.
    Böngészövel 2xer is 99% nál falls az exe,eztán getright-el sikerült,(azaz nem,mert mivel ez sem müxik,torrentről is lehuztam(mint a netes limitemet:(
    a probléma:az adat mérete azonos minden letöltésnél,de ahogy klikk,,,,atomra,100% ra ugrik a procihasználat,commander,intéző befagy,és ennyi.....a mod hivatalos oldalán nem tudtak segiteni,emellett ha ezen állományt másolni akarom,szintén fagyás van.
    valami gáz lehet exe-vel?...virusirto nem talált hibát benne,igy arra gondoltam talán van vmi exe reparálo progi(laikus vagyok)
    többször nem akarom,s nem is tudom leszedni,,,de most a bukott netlimitem mellett itt röhög egy adat,amit többször szedtem le,,,a semmiért....
    Köszönöm a segitségeket,,,hali:)
  • etele34
    Azt elfelejtettem, hogy ha lehet akkor csökkentett módban futtasd le a Malwarebytes'-t full scanon.
  • etele34
    Ezt futtasd le.. Lehet, hogy elég de lehet, hogy nem.
  • Puhos
    Szerintem nem kell új rendszert rakni, esetleg egy Trójai?
  • Montanosz
    nagytakarítás, vagy ideje újra rakni a windózt))))
    nézd meg lefagyáskor milyen programok, pluginek, satöbbik futnak
  • Evin
    Az explorer jeleníti meg az asztalt, tálcát ikonokat stb.
  • isss
    ..az explorer.exe szerintem nem a böngésző exe-je, az iexplore.exe... bár én tényleg firefoxot használok ..., talán memória probléma , de a google is segíthet.