20838
Segítséget kérek
-
Winamp? -
Sziasztok!
Olyanban kérném valakinek a segítségét ,hogy vannak e olyan programok amikkel lehet talózni és hallgatni Icecast és Shoutcast streameket. Ubuntu alá már találtam és frankón lehet vele tallózni hallgatni mindkét féle steramet BeepMediaPlayer (BMP). Csak nekem ilyen Windowsosban kellene. Tud valaki ilyet?
Köszönöm előre is!
Üdv:JoE -
kodek
de linkje kéne
-
Email bomber kéne nekem müködő pls help!!! -
Kis segítség kellene: van egy oldalon egy yuvutu-s videó embeddelve, és sehogy se játssza le.
Mi lehet a probléma?
-
jah
-
meg meg is érdemli.. 
-
röviden nem. picit hosszabban háháháháhá és nem. ez pont egy olyan átbaszós weboldal.
aki ilyenre smst küld az már tényleg iq betyár
-
szerintetek ezt komolyan kell venni? kiskapuk.net 
-
anonim82 #14668 Sziasztok....
Segitséget kérnék,van egy msi laptopom,párszor már ujra kellett huzni és egy-egy program letöltése,vagy bejelentkezés valahova van hogy 3-4-5 percig is tart.mit csináljak hogy felgyorsuljon??? -
Renyke #14667 Köszönöm már visszavittem és kicserélték de azért köszi:) -
valószínüleg soha az életben nem fogod tudni használni azt a területet
vagy ha mégis mindenképp gyári (gyártó által kiadott) prógramot keress
valahol errefelé
és ha találtál ilyet akkor linkeld be légyszike
-
Hja egy időbe nekem is volt ilyen gondom a south park részeknél..de már most müxik rendesen..csak úgy megjavult:)
Sztem várj teis kicsit :D -
Arzach #14664 Sziasztok BS player gondom akadt. Csak a hangot játssza le képet nem mutat. Eddig gond nélkül működött nem tudom mi lehet a baj az uninstall/reinstall játékot már végigjátszottam és semmi változás.
Elöre is köszi. -
Renyke #14663 Sziasztok!
Remélem tud itt segíteni valaki mert eléggé kétségbe vagyok esve..:)na szóval vettem ma egy maxell 8 gigás pendriveot ami tartalmazott egy pdf filet meg egy format exét. Format progiban meg lehetett adni hogy hány giga rész legyen jelszóval védve és mennyi legyen elérhető bárki számára. Egy gigát bejelöltem jelszavasra majd elkezdtem formatálni. Időközben kiírt egy ilyen parancssort h rakja be ujra a lemezt aztán lefagyott az egész. Manuálisan levettem a pendriveot de mire visszatettem eltűnt az az egy giga jelszavas helyem. Próbáltam particionáló programokkal megnézni lehet e egyesíteni valahogy de nem sikerül. Mindegyik azt írja ki h total size 6.5 giga. Ilyenkor mit lehet csinálni törlődött az a másfél egy gigás helyem? Segítségeteket előre is kösszencs. -
Kalozoner #14662 közben rájöttem, hogy muter gépezett és az energiasémát, energiatakarékosra rakta valahogy.. 
-
Kalozoner #14661 de ugyen nem csak játékoknal hanem az egész winfos belassult... -
Kalozoner #14660 szevasztok, van egy kis problémám, vistát használok és egyik napról a másikra iszonyatosan belassult a gépem, konkrétan amik játékok tök jól mentek most diavetítésként mennek, mi történhetett? virus, és ha igen hogy tudnám ezt megoldani? kösz a segítséget -
Attól függ melyik HD-re gondolsz, abból is van több felbontás. De ha pl a 720-ast nézzük, szerintem 3GHz, 1G ram, minél újabb kártya kell. És ez a minimum! -
Abiword, de nem tudom mennyire tudja kezelni az MS Office fájljait. Ugye az Openoffice 100%-osan tudja. -
Hello
Tudnátok nekem ajánlani a Word egy alternatíváját , a lényeg hogy minél kisebb legyen a program, de ugyanúgy tudjak formázni benne, tudja az alapvető dolgokat.(OpenOffice azért esik ki, mert 200 mega, és nekem konkrétan csak egy Word kéne)
Meg máskor már megtaláltam, de nem tudom hogy keressek rá, telepítés nélkül induló programok, amiket akár pendrive-on magammal vihetek, gond nélkül elindul telepítés nélkül. Van ezeknek egy gyűjtőoldala.
Köszi -
gyorgy #14656 Sziasztok!
Segítsetek!XP-m van.kettö felhasználói fiókom.(A és B)Az "A" ban az IWIW-en látszanak a kis ikonok (levelezés-nél a kis boriték stb.)de ha bemegyek a "B" fiókból ugyan ide akkor a kis ikonok nem látszanak csak a felirat (levelezés).Tudna valaki ebben segíteni,hogy mit kell tennem?Elöre is köszi! -
Orionk #14655 Sziasztok!
Milyen erősségű számítógép kell hardverileg, hogy birja olvasni a HD minőségű filmeket hibátlanul, akadás mentesen?
Köszi -
arkkansas #14654 Hi all!
Word 2003:
Egy, a bal oldali margón elhelyezett "vízjelet" / logót szeretnék több oldalra is átvinni. Ha az első oldal "betelik", és a másodikon folytatom az írást, nem "viszi át" a Word a margón látható logót. Kizárólag az 1. oldalon látható ez. Hogyan tudom átvinni, miközben sajnos nem tudom kijelölni az adott logót?
Előre is köszi a segítséget. -
www.handyarchive.com -
harsanyl #14652 Sziasztok légszi segítsen valaki van egy csomó javas jaték ami tömörítve van. Avval mit kell cssinálni? Van egy csomó class file a tömörítésben és ha összeteszem azokat akkor lesz egy out file de azt írja ki a tcup hogy a crc file hiányzik:S Ilyenkor mi van? Légyszi írjatok le pontossan mindent hogy mit is kell csinálni a class fileokkal hogy lehet normális java alkalmazást készíteni belőle köszi szépen előre is:))))) -
Hello.
Véletlenül nem tudtok egy olyan progiról, ami akár dos vagy win alatt a VGA-kat teszteli?És természetesen nem teljesítmény mérésének szempontjából, hanem az esetleges hibákat kutatja egy potenciálisan amortizálódott kártyánál?
Gondolok itt ilyesmire, mint a híres memtest86 (a memóriáknál). :) -
Megoldottam! -
Hello!
Ha pl TurboPascallal írok egy programot, akkor azt hogyan tudom .exe-vé alakítani?
Azaz, hogy ne kelljen belépni a Pascalba és megnyitni, hanem csak rákattintok az ikonra és már fut is.
Köszi! -
A virtualbox-os topicba is írtam de mivel nem biztos, hogy az okozza a problémámat ide is beírnám:
Hali!
Mostanában használgattam ezt a VBOX-ot , nagyon jó meg minden, csak akadt egy probléma ami nem biztos, hogy a virtualboxnak tudható be de nagyon erős a gyanúm, hogy igen.
Szóval amióta felraktam ezt a virtualbox-ot (windows xp-re van telepitve)az USB-s microsoft egerem néha, ki-be kapcsol, és a windows is folyamatosan prüttyögteti az USB -s hangot. Ezt egy darabig csinálja és utána végképp leáll az egér. Eszközkezelő pedig azt írja hogy az eszköz nem indítható. Hiába huzom ki és teszem át egy másik portra, kb 1 másodperc alatt lenyom 2usb hangjelzést a gép és az egér nem mozdul. Ilyenkor újra kell indítanom a gépet, akkor megjavul.. egy ideig. Olvastam külföldi fórumokon hogy másnak is volt hasonló gondja csak billentyűzettel, ott a regeditben való állitgatást javasolták. nem tudjátk mi lehet a probléma? Bármilyen segítséget szivesen várok -
Még valami lenne...Most lett újratéve a windows és nem tudjátok véletlenül miért van az h homályosan látszanak kicsit a betűk?h lehetne beállítani h élesen látszódjanak? -
igen,megvan köszönöm;) -
Köszi a segítséget!
Ha jól tudom a laptopra nem ezzel a sorozatszámmal volt telepítve a Windows. Ha minden igaz ezt a serial-t csak az én gépemnél aktiváltam be. -
Külső tömörítők - ezeket kell letölteni és elérhetőségüket megadni a Total Commandernek itt (a Zip-packer résznél a zip-tömörítőt). -
Hello!
Szeretnék segítséget kérni abban h amikor kiakarok total commanderben csomagolni vmit azt írja ki h nem találja a külső telepítő programot pedig winrar telepítve van.MIt kell beállítani?
A választ előre is ThX! -
oh ha nem lett volna érthető a filmeknél a szélessáv fele barna:) de annál se mind1iknél, viszont az atis gépen minden jó -
Sziasztok! Az a gondom hogy van két gépem, és az 1ikben ati a másikban nvidia kari van, feltettem mindent ami kell és codec pakkot is. Az atis gépen minden tökéletesen megy, de az nvidiásnál a széles sáv fele nem fekete mint kéne hanem barna:S nemtom mitől lehet lécci segítsetek! -
Nem.
Írtam, olyasmi kellene, mint pl ami az indexen is van, vagy néha itt sg-n, vagy ami fent van (sokaknak van adblojuk és nem látja)
azt már megtaláltam, hogy van itt ez a cég, de nem találtam olyasmit ahol jelentkezni lehetne rá, ezért kértem segítséget.
google nem nemjó, abba nem olyan reklámok vannak amikre gondoltam. -
**Akarom mondani ITT mert az előző az nem jó. Sorry -
Például itt.
De én annyira nem vagyok jártas ilyenekben, de a Google csodákra képes..;)