20838
Segítséget kérek
  • zagar
    De nem pc-n akarnám megnézni hanem tv-n.
  • Ic3 m4n
    Nero Showtime-al próbáld megnézni.
  • zagar
    Jó estét!

A problémám a következő adott ez a formátum: MP4FacTory de sajna az asztali lejátszóm nem viszi mivel lehet ezt átkonvertálni avi-ba vagy wmw-be, hogy meg tudjam nézni Total video converterrel próbáltam, de azt írja ki ismeretlen formátum.
  • antalkrisz
    RealAlternative Media Player Classic-kal biztosan tud 16:9 képarányt.
  • Ic3 m4n
    Ha nincs külön leírás hogy hová tedd, akkor a gyökérkönyvtárba.
  • lac556
    elinditam a motogp 08at erre ilyen hibát ir ki
    a launcher.exe hibát észlel és leáll?? mégis mér
    reloades a cucc..
    crackaltem csak van még1 dll file azt hova kell tennem
  • qtab986
    RealAudio / RealVideo VBR (.rmvb) kiterjesztésű videót játszok le de a Real Player ben nem találom hol lehet állítani az arányt. A videó 16:9-es lehet de a RealPlayer csak 3:2(kb) játsza le. Lehet benne állítani? Vagy más lejátszó amiben lehet állítani a képarányt tudja kezelni ezt a típust?
  • Versace21
    kőszi a segitséget
  • ERykk
    Úgy néz ki magától megoldódott, reggel bekapcsoltam a gépet és már jó volt.

Azért köszi a segítséget.
  • Ic3 m4n
    Akkor passz
  • ERykk
    Amúgy nem hiszem hogy a böngészővel lesz a probléma, mert se FF-el, se IE-vel nem megy.
  • ERykk
    Persze, be van kapcsolva, minden updatelve van, mégse megy.
  • Ic3 m4n
    Épp ezért írtam h bevan e kapcsolva, mert ha nincs az gáz..
  • Evin
    Inkább épp az a baja, hogy ki van kapcsolva, nem?
  • Ic3 m4n
    Böngésződbe JavaScript engedélyezve van, és a legújabb Adobe Flash Playered van fönt? Innen le tudod tölteni.
  • Ic3 m4n
    Ha ilyen prezentáció szerű dologra gondoltál, akkor a Microsoft Power Pointot tudom ajánlani, nekem nagyon bejött.
  • ERykk
    Heló!

Amikor youtubon próbálok videót nézni állandóan ezt az üzenetet kapom:
    Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
    Megnéztem mindent, újratettem amit írt, restart, de semmi.
    Help:)
  • Versace21
    Sziasztok,nekem egy olyan problémám lenne hogy a Movie Maker nevű kis programmal kéne készitenem képekből egy ilyen dia filmet,de valamiért ha tőbb képet rakok bele,egyből kilép,nem tudtok valami őtletet adni?Vagy valami másik olyan program amivel lehet ilyet késziteni?Szallagavatóra lesz,osztályrol pillanat képeket ősszerakni..Előre is hálásan kőszőnőm
  • Evin
    Rakd fel az adobe.com-ról a legújabb verziót, hátha az megoldja.
  • zvaragabor
    Megoldva.
  • vizoo
    Sziasztok!

Egy kis szoftveres gondnom lenne. Tegnap reggel szokás szerint elindítottam az irodai gépemet. Nem is volt semmi gond, amíg nem akartam megnézni a levelezésem. Az outlook indításakor előjött egy telepítővarázsló, hogy ő most nekiáll telepíteni valamit. Néztem bambán, majd kiderült, hogy az Adobe 8-at szeretné felrakni, de rövid szöszölés után az alábbi hibaüzenetet kaptam.

Hiba 1324. A(z)Setup Files útvonal vagy a kötet érvénytelen. Adja meg újra.

Valamint egy OK gomb. "Leokéztam", de ismét előugrott, és ismét telepíteni akarta. Majd még jó néhányszor, ahogy a "cancel" gombra kattintottam, újra elindította a varázslót. A későbbiekben ugyan ezt csinálta, amikor bármilyen office alkalmazást akartam indítani. Nem tudom uninstallálni sem, mert ugyan ezt a hibaüzenetet kapom és nem tudom a CD-ről újratelepíteni sem, mert szintén ez a hibaüzenet.

Tudna valaki segíteni?
  • storm111
    köszönöm a segítséget!
  • Shiwo
    rendbejött magától..
  • Montanosz
    hello!
    az mitől lehet hogy az agnitum egyik percről a másikra nem engedi megnyitni a weboldalakat a böngészőben?
    most is csak úgy tudtam feljönni hogy kikapcsoltam
    help!
  • Japep
    Megoldottam!
  • Japep
    Hello!
    Az miért van, hogy a Vista nem engedi feltelepíteni a Daemon 4-et?
    De viszont a 3.33-as telepítőjét meg nem ismeri fel... :S
  • Shiwo
    Heló !

Az lenne a kérdésem, hogy van egy sg-s saját fórumom, ami eddig szépen működött, de most nem enged se nekem, se más felhasználónak kommenteket írni..ha az ember rányom a mehet gombra, akkor úgy csinál mintha elküldené, de az üzenet nem jelenik meg...mitől lehet ez ? (keresővel 1 topikot találtam, ami esetleg ilyesmivel foglalkozik, ott is feltettem a kérdésem, de 2003 óta nem írt oda senki..)
  • LoDMaSt
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=964622373&no=19951
  • LoDMaSt
    Kellékek, rendszereszközök, és ott a rendszervisszaállításnál.
  • storm111
    Hello! Segítségre lenne szükségem!
    Az egyik ismerősőm gépén rendszert telepítettem, fel is ment rendesen, de amikor indulna a rendszer, kiír 2 win xp variánst és azok közül kell választani. Na most az első az amit én telepítettem, az el is indul, de a 2. az nem indul mert hiányzik valami file. C, D meghajtó formázva lett, ennek ellenére mégis maradt ez a választási lehetőség. Nem lehetne valahogyan ezt a választási lehetőséget eltüntetni, és csak simán betöltödjön az a rendszer amit felraktam? köszzi
  • Zsil
    sziasztok!hol tudok rendszer visszaállítási pontot csinálmi?fő a biztonság
  • zolo
    Köszönöm!
  • Evin
    Start menü->futtatás->msconfig->automatikus indítás
    H szerencséd van, innen kiszedheted az indítását. Ha nem, szedd le, nevezd át az exe-t vagy töröld.

Zolo
    Autogordianknot
  • zolo
    Szeretnék dvd-ből avi-t gyártani, de csak a dvd bizonyos része kell nekem. Addig eljutottam, hogy Smartripper-rel a nekem kellő részt lerippeltem, de ugye még vob maradt.
    Próbáltam több programot is, de még egyikkel sem tudtam megnyitni a vob-ot, tudtok segíteni, hogy tudnám Avi-ba átrakni, melyik programmal?

• KaszaN
    oké megtaláltam köszi. De hogycsináljam azt hogy amikor legközelebb megint bekapcsolom a gépet az ne induljon el autómatikusan?
  • Evin
    Ok, és hol a maradék 40? Mert úgy jön ki a 100%. Ahol a 40 van, az fogja a gépet.
  • Puhos
    Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a Firefox-ban van-e olyan beállítás, hogy bizonyos oldalakat blokkoljon (pl. felnőtt tartalmú oldalak...stb), vagy valami kiegészítőt kell letölteni hozzá? Az AdBlock Plusz rajta van, de abban nem tudom, hogy kell beállítani - vagy másik kell hozzá - ?

Tudom, hogy nem ide kellett volna írnom, de a megfelelő helyre is írtam de eddig senki nem válaszolt!
    Köszönöm
  • KaszaN
    a rendszer üresjárati folyamatnál van csak egy 60 as a cpu sorban
  • Evin
    Ctrl+Alt+Del, 2.fülön nézd meg mi fogja annyira a gépet. Ha tudod, hogy nem létfontosságú, lődd ki.
  • KaszaN
    Sziasztok megszeretném kérdezni hogy mit lehet azellen csinálni hogy a cpu használat egyfolytában 50-60%-on van? Hiába indítom újta a gépet hiába kapcsolok ki minden programot akkoris annyi és tökre lassú HELP