20838
Segítséget kérek
-
Sziasztok!
Házidolgozatot csinálok, de nem tudom hogyan kell wordben az oldalszámokat kirakni, ?
Ebben tudna nekem vaalaki segíteni, hogy hogyan kell oldalt számozni?
Köszi!!! -
szasztok!
Olyan problémám van, hogy 64bites xp-hez letöltöttem az uxtheme patchert, feltettem ahogy kellet, újraindult a gép, és utána az összes témát betöltötte. Minden szép és jó idáig, utána újraindítom a gépet, majd bootolás után bejön a windows-os kép, betölti magát, kiírja hogy welcome, majd megáll és kis idő elteltével beadja a hátteret meg az egérkurzort. innen már csak alt+ctrl+del-t tudok nyomni és onnan kikapcsolni a gépet. A poén már csak az, hogy a csökkentett mód sem indul el, ugyanezt csinálja ott is:D van megoldás erre?? -
skype-hoz kellene olyan hangátalakító program amiben van rendőrségi rádió. úgy pittyeg + torzít mintha rendőrségi rádióból beszélnék.
valaki ismer ilyet? -
talán ez -
r4pt0r #14953 Valaki tudna ajánlani 1 programot ami tud lejátszani DVD Audiot, WMP, MPC nem tudta. -
Twitch #14952 Hello Mindenki! Miután betölt az XP, utána kb. 2 percig nem tudok felcsatlakozni a netre. Mi miatt van ez, van erre valami megoldás? -
köszi -
Ezt telepítsd fel:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 -
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, abban, h a legújabb Firefoxot használom, de rengeteg az ilyen előugró ablak, ilyen advertisements meg ilyen hülyeségek.
Ezeken hogy tudnám kivédeni?
Előre is köszi! -
Jackson #14948 Szuper, akkor ez jó lesz ki is próbálom! Köszönöm! -
Neem, egy dvd-t kb annyi idő alatt vesz be, mit a dvd lejátszó, szal 2-3 mp, és már ki is jön az windowsos ablak, h lejátszod e a dvd-t, vagy ijenek. -
Jackson #14946 és valami real time lejátszót? daemon toolsnál először bemountolni kell ha jól tudom és az nem kevés idő nem? -
köszi
-
Daemon tools :) -
Jackson #14943 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó DVD lejátszó programot ami ISO furmátumból merevlemezről is képes lejátszani a filmeket és a menüket kezelni? -
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, h Vistám van, eddig semmi probléma nem volt vele, de ma megjelent egy kis ikon jobb alsó sarokba, a Windows Defender ikonja egy felkiáltójellel, az a baja, h nem lehet frissíteni, akkor próbaképpen megpróbáltam Windows updatet is , és az sem frissít, mindig csak hibát ír ki, h nem lehet frissíteni.
A Windows defendernél a hibakód: 0x80244019
Valaki találkozott már ilyennel?
Mindenkinek kellemes ünnepeket! -
A Subtitle Workshop ot találtam. Értesz hozzá? Még csak nem is magyarul van. Annyit tudok, a felirat kb. 5-6 másodperccel előbb jön mint kéne. Felirat 01:55:10,167 az ideális meg 01:55:15,948; felirat 00:12:53,827 az ideális meg 00:12:59,500. -
Ezsközök-mappa beállításai-klasszikus windows mappa használata. -
hali
http://images.netbag.hu/20081223/22071973959.jpg
ezt hogy tudnám eltüntetni? eléggé zavar :\ -
Link
Link
Ezeken az oldalakon nézz szét. -
Van egy angol nyelvű akciófilmem, de nem találtam olyan feliratot hozzá aminek jó az időzítése. Van olyan program, amivel egyszerűen szinkronizálhatom a feliratot a filmhez? Nem csináltam még ilyet, megoldható úgy, hogy mondjuk megadok két pontot a film idősíkján meg a feliraton is amik összetartoznak aztán a program összehúzza vagy kinyújtja az egész feliratot úgy, hogy illeszkedjen? -
Tud valaki olyan videó szerkesztő programot amivel olyat lehet csinálni hogy egy videón belül elválasztva két videó látható??
Pl a pc vs xbox 360 összehasonlító videók szoktak lenni. -
Hello! Miért van az, hogy a Total Commander nem mutatja a Dokumentumokat?
Ugye: "Documents and Settings > Felhasználó név > és itt kellene lennie a Dokumentumoknak - de nincs, csak ha beállítom, hogy mutassa a rejtetteket is - viszont nem is rejtett.
Eddig mutatta, én nem piszkáltam bele semmit és erre most nem tudok belépni...miért lehet ez?
Köszi! -
Hali !
van egy hangfile-om, amit telóval vettem fel, s ezért elég halk és alapból van benne valami sustorgás..hogyan lehetne a legoptimálisabban "felhangosítani" úgy, hogy kiszűröm belőle a sustorgó zajt ? mely topikban érdeklődjek, vagy mely progit ajánljátok és hogy oldható meg a dolog ? guglival próbálkoztam, találtam rá 1 verziót asszem goldwave-hez, a sistergést eltünteti, de a maradék meg csipogás-szerü érthetetlen izévé redukálódott.. -
sziasztok egy tanácsot szeretnék kérni
A gépemen még a multkor a játékaim futottak very high grafikán is de má másnap lowon is belassul a másik meg else indul. Milehet a baj? Előre is kösz. -
Hali! Használ itt valaki dosboxot? Az lenne a problémám hogy nem jó mountolásom. Tehát konkrétabban van egy ilyen könyvtár struktúrám: C:\Dosprog\abuse, ezt mountolom úgy, hogy mount c c:\Dosprog. Ha váltok a C meghajtóra akkor ott kellene lennie a listázásnál az abuse-nak, de nincsen. Előre is köszönöm a választ.
-
Van egy file amiben orosz szöveg van, de a betűk helyet csak krix-krax-ok jelennek meg, hogy tudnám megcsinálni, hogy az orosz karakterek jelenjenek meg? Ha jól tudom kellene hozzá az orosz nyelvi pakk, de mit kell még beállítani, vagy hogy van ez? -
Bircsike #14930 Köszi sikerült, bár mintha keskenyebb lenne a videó, pedig a felbontás nem változott 128*96-ról 96*128-ra állt át. -
Thibi #14929 VirtualDub-nál a Video menüben a Filters-t választani,ott az Add gombot megnyomni,majd a rotate-t kiválasztani -
Bircsike #14928 Esetleg más ötlet? Próbáltam Virtualdub-ba de nem volt ilyen menüpont amit linkeltél ott meg konkrétan melyik programra gondolsz? -
Virtualdub úgytudom megtudja csinálni, ha meg nem ismeri a formátumot akkor max. átkonvertálod..
Vagy próbáld meg ezzel. -
Bircsike #14926 Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem? Van egy videóm telefonos kis felbontású. De a telefon fektetve volt és így készült a videó. Tudnátok segíteni hogy van e mód elforgatni a videót 90 fokkal, és ha igen hogyan és milyen programmal? -
ba32107 #14925 Üdv, lenne egy gondom. Van egy otthoni hálózatom, egy wireless router eloszt egy 10 Mbites internetet. Van két teljesen ugyanolyan laptopunk, ugyanazzal a windows-al, ugyanolyan beállításokkal. Mégis, ha wirelessen csatlakozunk, az egyik gép 10 MBittel tölt bármilyen oldalról, bármilyen sebességteszt full sávszélességet mutat, a másik gépen viszont csak a fele sávszél van meg. Akármilyen oldalon, akármilyen sebességteszttel. Ha kábelen rádugom a routerre a gépet, akkor azon is megy a teljes sebesség, tehát a vezeték nélküli hálózattal lehet valami. Van valami ötletetek? -
Sziasztok
szűz sp3-as Windowst feltéve rengetek szimbólum hiányzik a rendszerből (pl. 5ágú csillag) ezt mivel tudnám pótolni? webdings illetve wingdings fontok fel vannak telepítve.
köszi -
isss #14923 Elnézést nem avi- ra írod hanem MP4FacTory - t mp4 -re, ha a konvertáló program nem nyitná meg. Bocsi -
isss #14922 MP4FacTory kiterjesztésről én még nem hallottam, de mp4- ből avi- t tudsz konvertálni. Szerintem átírhatod sima avi- ra a kiterjesztést.
..segít a Google :
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=mp4+to+avi&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta= -
Nem megy azzal sem. -
Általában azzal szokták csinálni, próbáld meg :) -
Nem tudom mivel lett csinálva így töltöttem le a filmet csak nem tudom megnézni. -
ha Nero Recode-del lett csinálva, akkor szerintem jó esetbe vissza is tudod konvertálni vele, de ez nem biztos.