20838
Segítséget kérek
-
Ticsy #15077 Űdv mindenkinek! Segítség kéne audio driverrel kapcsolatban most lett új alaplap cserélve proci és memória: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processzor 6000+ 3,11GHz 2,00Gb RAM a hanggal apróblémám azz hogy a lemezen lévő telepítendő Realtektől High Definition Audio teljesen nem megy fel. XP Profession 2002/3-as szervíz
Várom bárkinek a válaszát, segítségét [email protected]
Köszi -
MS Word 2007 vagy OpenOffice 3 -
Az .odt az open office kiterjesztése, a .docx pedig az office 2007 alap formátuma! -
Sziasztok. Van egy mikrofonom, ami nem úgy működik ahogy szeretném. Nem hallom vissza a hangszórón amit mondok. A felvétel működik, felvesz mindent rendesen. Amikor a hang beállításoknál a hardver tesztelésre megyek, akkor visszahallom, működik. De utána ismét nem hallom magam. Ezt hogy lehetne megcsinálni? Előre is köszi -
balcsi70 #15073 Sziasztok.Van 2-darab fájl-om most küldték nekem és nem tudom megnyitni.
Az egyik ODT kiterjesztésü a másik DOCX szerintetek ezt mivel lehet megnyitni? Kössz a választ. -
Próbáltad, hogy a Guitar Hero III installer.exe-t indítod el?
Ha így sem megy, másold fel vinyóra, vagy nézd meg van-e elég hely a c-n. -
Vladyslaus #15071 Nem hiszem hogy az hiányozna, mert akkor a CD-n keresné. Ez meg a C-n keresi :S -
hiányzik 1 telepítési fájl xD -
lac556 #15069 thx -
Vladyslaus #15068 *ez jön ki: -
Vladyslaus #15067 Hello!
Egy kis segítség kellene.
A guitar Hero III telepítése közben ez jön -
ACDSee pénzes, 30nap próbaidő, Xnview, Irfan ingyenes. Amelyik jobban tetszik. -
Master Cheaf #15065 Hello! egy (számomra) felettébb szokatlan dologban kérnék segítséget. a pc-mben 2 winyó van mindkettő fel van osztva 2 felé, tehát 4 meghajtóm van. ezek közül amikor meg akartam nyitni az eggyiket (nem rendszert tartalmazó) adott egy hibaüzenetet amiben kb az volt h a windows nem találja a ctfmon.exe programot és felkínálta a program helyének megadásának lehetőségét. nah most én voltam akkora barom h elkezdtem keresgélni és mivel nem találtam semmit gondoltam kipróbálom mi van ha másik progit adok meg (internet explorer), az eredmény az lett h most ha duplán kattintok erre a meghajtóra azonnal megnyílik ez explorer. a meghajtót egyébként jobbklikk/megnyitással meg bírom nyitni viszont ez a dolog nagyon zavar. ja és időközben megtaláltam a filet is amit a rendszer nem talált. mit tudok tenni ilyenkor? légyszi segítsetek :S -
és ezek mind tudnak egyszerre képet átméretezni? az jó.. csak nekem most egyik sincs meg, melyik a jobb? -
nview = Xnview -
Bármelyik képnéző: ACDSee, nview, Irfanview stb. -
Hali!
Olyan programot keresek ami egyszerre több képet tud átméretezni. Több képet szeretnék átméretezni, de nagyon sok idő egyenként mindegyiket átméretezni. Ha van ismertek ilyen programot, akkor lécci valaki segitsen! -
Hát mindenképpen programozni kell. Vagy külön alkalmazást kell írni rá (Delphi, Visual Basic, C++, C#,...), vagy valamilyen szerveroldali szkriptet (PHP, ASP, JSP, CFML, Perl,...).
Az általad létrehozott adatbázis/adatállomány egyes sorain (amelyek tartalmazzák az űrlapok minden egyes kérdésére a választ) végig kell menni, és el kell küldeni az űrlapot tartalmazó oldalnak POST metódusú kérésként.
Viszont ahogy látom, az űrlapot - a könnyebb kitölthetőség érdekében - szétszedték részegységekre. Ebből következőleg az adatok elküldése is megnehezül.
Szerény véleményem szerint vedd fel a kapcsolatot az oldal webmesterével (fejlesztőjével), hátha ő tud megoldást a minél egyszerűbb adatfeldolgozás elősegítésére. -
lac556 #15059 Hello
Lenne egy soft-os kérdésem!
Adva van egy honlap (netrisk.hu) ahonnan nekem szükségem lenne ki tarifálni díj összehasonlítás céljából sok rettentő, sok autót (több ezer).
Kérdésem az hogy mit kellene tennem hogy ezt a sz.gép elvégezze? Írjak egy programot?
Milyet? Srciptet?egyáltalán lehetséges e igy hogy a sz.gépbe én beadom hogy pl ford focus-t x ccm.-et tarifáljon és megcsinálja?
-
Annyi érdekelne még hogy rendes zenei DVDről hogyan tudom ugyan így leszedni mp3ba a hangot? -
na találtam progit rá:) -
köszi ez tényleg működött, wavba leszedte a teljes hangot róla, és most átraktam mp3 ba az egészet! Milyen progival lehetne felszeletelgetni számokra? -
VirtualDub -
Hali! Vannak Divxbe mentett koncertvideóim, és olyan progi kéne ami leszedi a hangsávot hogy aztán feltudjam darabolni, mert már próbálkoztam hangrögzítőkkel, de azok nem őrzik meg a hang minőségét sajnos! Lécci mondjatok valami jó progit, de egyéb ötletet is szivesen fogadok -
balcsi70 #15053 Ha letöltesz egy filmet és mellé feliratot is akkor a VobSub al megcsinálhatod hogy növeled a betüket,viszed jobra balra,meg a (szinét is).De ott van még a Virtual Dub vagy AviSynt(én inkább az elsőt használtam). -
Már találtam valami hasonlót... :) -
Hello!
Tegnap vettem egy DivX-es asztali DVD-lejátszót.
Az a baj, hogy mikor kiírok egy feliratos .avi-t, akkor a felirat elég kicsi, jobbra zárt, és csak simán fehér (azaz nincs fekete körvonala, vagy valami hasonló - ezért ha pl a filmben világos a háttér, akkor olvashatatlan).
Ha viszont rendes (pl eredeti) DVD-t játszom le vele, akkor normális, olvasható rendesen.
Sajnos a lejátszón nem lehet állítani ilyen dolgokat...
Nincs valamilyen mód, amivel lehetne a feliratnak adni valamilyen keretet és középre lehetne igazítani?
Vagy ha nagyon nincs más, akkor "beleégetni" az avi-ba a feliratot?
Előre is köszönöm! -
Elvileg hibátlan rarban szétdarabolt isot szeretnék kicsomagolni, viszont a winrar a .r01-es fájlnál azt írja, hogy nincs mit kicsomagolnia. A fájlt újra letöltöttem, de hiába. Az svf hiba nélkül lefut, nem jelez crc-t.
Tipp? -
Lizy05 #15049 Úgy szoktam. Köszi szépen, hogy írtál. -
Lizy05 #15048 Köszi szépen â válsazt. Igen azt tudom, hogy hogy hívják az exe-t, úgyhogy már ezzel a módszerrel én is próbálkoztam. Valahol a windows mappában van egy az exe file nevével megegyező,20 Kb-s .pf kiterjesztésű file, de maga az exe pedig 300 Kb-s. Úgyhogy azt hiszem az még nem az egész exe, csak valami része neki... -
1.Egy olyan problémám lenne,hogy letiltottam a távoli eljárás hívás-t a start menu -> futtatás -> services.msc -n belül,közben lemerült a laptop és nem tudtam visszaállítani.
Most sajnos nem jön be a start menü,csökkentett módban sem.
Vmi ötlet,hogyan hozhatom vissza?
2.na sikerült a futtatás parancssort előhívni,be is írtam a services.msc-t.
A távoli eljáráshívás lokátort és a távoli rendszerleíró adatbázist kellene engedélyeznem,ezeket tiltottam le,de sajnos nem tudom engedélyezni őket.
Esetleg vmi parancssor van rá? -
etele34 #15046 Tudod, hogy milyen néven telepítetted?
Ha igen akkor (csak tipp de hátha bejön): >> Start/ Keresés/ Fájlt vagy mappát >> írd be a nevét és 'Keresés' fül. Ha van akkor kilistázza a Windows és látod, hogy hol van. -
megpróbálhatnád az exét megnyitni winrarral -
thx -
Lizy05 #15043 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Telepítettem egy exe file-t, de nem tudom hogy hova rakta a gép, mert nem lehetett célmappát megadni. Én ezt a file-t most szeretném törölni a gépemről, de nem tudom egyrészt hogy hova tette a gép + az exe file több kisebb file-ból áll. Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet azt megnézni, hogy az exe file milyen kisebb file-okat tartalmaz, hogy törölhessem a gépemről az egész exe-t. Vagy hogyan lehetne ezt megcsinálni?
-
Megoldódott, visszaállítottam a pontot és megvannak... :)
Bocsi! -
Sunaszaft #15041 Igen van a DriverMax!!! Csak regelned kell, de az is ingyenes!:) -
Hello!
Valamiért nem indult el a gépem, kiírta, hogy egy vagy több rendszerindító fájl sérült vagy nincs meg, telepítse újra a rendszert.
Úgy csináltam, hogy nem formáztam le előtte, hanem csak frissítettem az XP-t (újraindítás, bootolás, és onnan formázás nélkül telepítés).
Így meg is maradtak az adatok, viszont a Dokumentumokat kiürítette, csak 2 üres mappa maradt (Képek, Videók)...voltak benne nagyon-nagyon fontos dolgok sajnos...nem lehet valahogy visszahozni?
Vagy egy rendszer-visszaállítási pontom, de szerintem az már a telepítés után van sajnos...
Tehát a kérdésem: Nem lehetne valahogyan még visszahozni azokat a fájlokat?
Fontos lenne nagyon. A választ előre is köszönöm! -
egyszerű kérdés:
van valami ingyenes (ez a lényeg, mert fizetős van annyi, mint a szemét) program, ami automatikusan frissíti a gépen lévő drivereket?! -
balcsi70 #15038 Sziazstok.
A közelmultban irtam az internet sebességméréssel kapccsolatos problémámról.Ma hivott egy ürge a köszpontbol és mondja hogy hát ezt nem azzal a szokásos sebességmérö tesztel kell lemérni hanem be kell menni a setopbox Ip:-re és azon belül valami >modem>broodway conecting> internet. Mert ha simán mérem le a sebességmérö oldalakon ott csak 600-700kbs jön be.Valaki csinált már ilyet?