20838
Segítséget kérek
-
VLC Media Player: Média/Átalakítás / mentés menüpont/Hálózat fül, beírod a stream címét, majd Átalakítás / mentés gomb.
A következő oldalon kiválasztod, hogy fájlba mentsen, beállítod hogyan tömörítsen és kész. -
MTV videótárból hogyan tudnék letölteni videót? Különféle letöltés segítőkkel próbálkoztam, de csak néhány kb-os fájlokat sikerült leszednem.
pl innen -
de régebben megnyitotta... -
Ha nem ismeri fel a winrar, akkor ott hozzá lehet adni új fájltípusokat.
De most ne kérdezd hogy hol mert nekekm már nagyon rég kellet.. -
sziasztok! van egy tömörített állományom, amit nem akar megnyitni abszolút semelyik tömörítő, mert azt írja ki, hogy sérült vagy ismeretlen. Helyre lehet valahogy állítani? fontos lenne... -
Vardar #15112 Sziasztok! Sürgős segítség kellene.
A 40. Magyar Filmszemle filmjeit akartam volna megnézni, regisztráltam is a szükséges oldalon azonban, ezt a hibaüzenetet kapom FF alatt. Mi a gond? -
hello
lenne egy gondom. feltettem az xp sp3 kettes nelkul. azota nem akar kikapcsolni. kb 5 percig gondolkozik, amig kidobja a kikapcs ablakot es utana meg 5 perc a kikapcs. van valakinek valami otlete? -
Köszi szépen! -
Letöltöd az oldalról az általad felrakott torrentet.
utorrentbe: Fájl>Torrent hozzáadása: itt kiválasztod a letöltött torrentet.
Aztán Mentés ide: itt azt a mappát adod meg, ahol a mappa van amiből torrent fájlt csináltál.
Megnyitás, majd ellenőrzi és ha rendben van akkor indul a seed.
(Ha piros a felfele nyíl, akkor leállítod és újra elinditod a torrentet, valszeg jó lesz)
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék egy torrent oldalra seedelni?
Tehát nekem megvan egy dolog, ami fenn van az oldalon is, és azt olvastam az oldalon, hogyha a név és méret megegyezik, akkor a torrent fájlt letöltöm, és kliensnek vagy minek berakom azt a mapppát, amiben van, az enyém, amit felakarok tölteni.
Szóval a kérdés, h utorrent-ben, hogy tudom egy már létező torrentnek a kliensei közé berakni, az én saját fájlomat?
Előre is nagyon köszi! -
Sziasztok! Az lenne a probléma hogy nem jelennek meg a videók pl.Videosmarton sem ugyanakkor a Videoplayeres,Youtube-os az igen.
Ha kimásolom a videosmartos videó embed-ét és beillesztem a weblapomra akkor ott már látom.
Adobe Flash Player 10 van fent,de próbáltam a 9-esel is és úgy is ugyan ez a probléma =//
-
helyesbítek boxzsak.kirowski.com -
Sziasztok! Az a gondom hogy freemail en az 1ik címemmel nem tudok belépni mert állandóan rendszer hibát ír ki, de a többi címmel semmi gond, próbáltam más honnan is ugyan ez volt! Feltünt hogy mindig miután kiírja a rendszer hibát egy bizonyos boxzsak.kowalsky.hu ra írja alul hogy beolvasva mint kiderült ez valami idegesítő cucc ami reklám vagy mi, de hogy lehetne orvosolni ezt a freemailes gondot? Sürgős lenne mert csak ezt a címem ismeri egy ember akitől levelet várok de nemtom az ő címét! PLS HELP! köszi előre is -
Boroskóla #15104 Ezt csak akkor tudod megoldani ha a monitor meg a videókártya DVI in keresztűl csatlakozik egymáshoz.
Egyébként a beállítást itt találod: catalyst control center->digital panel properties->attributes és ott az image scaling-nál use centered timings.
-
Tud valaki segíteni abban, hogy innen hogyan tudom letölteni egy az egyben a videót a firebug segítségével? -
ATI Radeon HD 3650 videokártyám van -
Nemrég vásároltam egy wide monitort.
Az érdekelne engem hogy be lehet-e állítani valahogy azt , hogy a wide felbontást nem támogató játékoknál ne nyújtsa ki a képet , hanem rakja középre , és hagyjon két fekete csíkot a kép szélén ? -
Boroskóla #15100 Free download managerrrel letudod szedni.
Kötegelt letöltés hozzá adása
URL hez be irod ezt: http://game.konzol.net/kepek/sgteamcomic/hl2/0(*).gif
Set Numbershez meg: 000-99
Atán ha végzett akkor meg URL: http://game.konzol.net/kepek/sgteamcomic/hl2/(*).gif
Set numbershez meg:100-168 -
milyen oldal? (pl. YouTube és ehhez hasonló oldalakhoz VideoGet) :) -
sziasztok! netről Flash playerrel lejátszott filmeket le tudok tölteni valahogy?? -
Daza500 #15097 Nahát, sikerült megoldani. Uninstalláltam az IE 6-ot.
-
A WinHTTrack Website Copier 3.42-3 programról van szó. Van ez a képregény itt. Le akarom tölteni minden részét. Hova és mit kell beírni, hogy leszedje? Csak a képregényt de minden részét. -
storm111 #15095 Sziasztok!
Bekapcsoláskor a gépem egy ilyen hibaüzenetet ír ki: "Spcfmg.exe alkalmazáshiba! A 0x70735c32 címen találtható utasítás ue a memóriacímre hivatkozott. A memoriaterületen nem végezhető el a következő művelet read."
Ezt kiírja, leokézom, és bejön még az asztalon a háttérkép és ennyi...Nem lehet semmit kezdeni a géppel. Csökkentett módban viszont mennek az alap dolgok, lefuttattam az avast-ot, talált egy trójait, töröltem, de a hiba továbbra is fenn áll! Mi lehet ez? Vírus? köszönöm a segítséget! -
balcsi70 #15094 Sikerült megoldottam,úgy hogy stornó. -
balcsi70 #15093 Utána néztem a villogó fény az tökéletes az jelzi hogy az eszköz működő képes.A Wlan led az viszont kéne villogjon és nem villog hanem folyamatosan világit. Ha valaki tud ötleted addig akkor jöhet. -
balcsi70 #15092 Sziasztok.Mitől lehet az hogy egyik percről a másikra csak úgy megszakad a net a routertől?Kihuztam az UTP-t és direktbe kötöttem akkor stimmel minden.Kihúztam a routert a konektorbol hagytam egy 10-percet visszadugtam de semmi. Szerintetek? A Status gomb villog folyamatosan eddig úgy emlékszem hogy égett folyamatosan. Egy D-Link router-ről van szó. -
Mert a Sun tulajdona a Java és ők fejlesztik. Kell ennél jobb indok? -
Sunaszaft #15090 Meg is indoklod? -
Daza500 #15089 Sun... -
busmanneo #15088 Sziasztok!
A Skype-hoz keresek video rögzítő progit. Leginkább a Skype Video Recorder érdekelne. Lehet letölteni sok helyről, viszont csak próba verzió, ami annyit tesz, hogy kizárólag 5 percet enged rögzíteni. A Screen Video Recorderek nem váltak be, mert ahoz, hogy annak a félnek a hengját is rögzítse akivel beszélek, az kell, hogy hangszóróra kell kihangosítanom és azt veszi az én mikrofonom.... Ez így meglehetősen rossz hangminőséget eredményez. Egyszóval, valami 'okos' megoldás érdekelne
. Előre is köszönöm
-
Sunaszaft #15087 Sun vagy MS Java? -
Daza500 #15086 Hja, XP-m van. -
Daza500 #15085 Hallo !
Volna egy kis probléma, amit sehogy se tudok megoldani.
Lehet, hogy van a gépemen valami, ami az Internet Explorert cseszegeti ?
Minden este 8 óra felé (direkt kifigyeltem, hogy szabályos időközönként csinálja) megnyitja az iexplore.exe fájlt, de úgy, hogy miközben teljes képernyős programot futtatok (pl. játék), olyan, mintha valaki lenyomná az alt+tab-ot.
Hiába zárom be taskmanager-rel, újra megnyílik a nyavajás exe, és kb. fél óra múlva hagyja ezt abba.
Ez eléggé zavaró tényező.
Egy rakat spyware-et vagy mi a csudát lefuttattam, de azok aztán nem találtak semmit.
Én azt hallottam, hogy állítólag már van valami Internet Explorer törlő progi vagy mi, ami kinyírja a Windows-ból úgy, hogy az nem építi újra, de nemtudom ez igaz-e.
Update az IE-hez se használ amúgy.
Tanácsot kérek szépen. -
Talán a VirtualDub, hogy a legegyszerűbbet említsem, de kamerával nem próbáltam még, csak tuner-kártyával, de a gép számára elvileg ugyanaz a kategória mindkét eszköz. -
paul161 #15083 hello!
szerintetek az mitől lehet h kikapcsoltam a laptopomat most kapcsolnám be de fekete a képernyő????
hiába kapcsolom be nem jön vissza a kép! -
marcusek #15082 Sziasztok!
Kéne némi segítség.
Vettem egy Acer Aspire One -t (kis laptopot), benne van a szokásos webkamera is, de a szoftver, ami benne van, nagyon egyszerű és csak képet lehet vele rögzíteni. Tudnátok olyan programot mondani, ami lehetőleg ingyenes, és jelentős minőség romlás nélkül tudna videót felvenni róla?
A gép -
Vagy telepítsd ezt: http://office.microsoft.com/en-us/word/HA100444731033.aspx -
A .docx-et csak a 2007-es office nyitja meg. Meg kell nyitni 2007-es word-ben és elmenteni sima .doc-ba! -
balcsi70 #15079 Köszi nektek a gyors választ.Most nem vagyok már bent a cégnél,csak azt nem értem akkor hogy a gépen van Office 2003-as,hogy akkor miért nem engedte megnyitni? Vagy az nem elég neki? -
Cobraz #15078 Olyan gondom van, ha lerakom tálcára a Mozilla-t nem tudom visszavenni.
Csak az az idegesitő windows pittyegés hallatszik. Mi a gond?
Kössz.