20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #15117
    VLC Media Player: Média/Átalakítás / mentés menüpont/Hálózat fül, beírod a stream címét, majd Átalakítás / mentés gomb.
    A következő oldalon kiválasztod, hogy fájlba mentsen, beállítod hogyan tömörítsen és kész.
  • Hegi90
    MTV videótárból hogyan tudnék letölteni videót? Különféle letöltés segítőkkel próbálkoztam, de csak néhány kb-os fájlokat sikerült leszednem.

pl innen
  • w77d
    de régebben megnyitotta...
  • Ic3 m4n
    Ha nem ismeri fel a winrar, akkor ott hozzá lehet adni új fájltípusokat.
    De most ne kérdezd hogy hol mert nekekm már nagyon rég kellet..
  • w77d
    sziasztok! van egy tömörített állományom, amit nem akar megnyitni abszolút semelyik tömörítő, mert azt írja ki, hogy sérült vagy ismeretlen. Helyre lehet valahogy állítani? fontos lenne...
  • Vardar
    Sziasztok! Sürgős segítség kellene.
    A 40. Magyar Filmszemle filmjeit akartam volna megnézni, regisztráltam is a szükséges oldalon azonban, ezt a hibaüzenetet kapom FF alatt. Mi a gond?
  • zakika
    hello
    lenne egy gondom. feltettem az xp sp3 kettes nelkul. azota nem akar kikapcsolni. kb 5 percig gondolkozik, amig kidobja a kikapcs ablakot es utana meg 5 perc a kikapcs. van valakinek valami otlete?
  • Gyocsika
    Köszi szépen!
  • Ic3 m4n
    Letöltöd az oldalról az általad felrakott torrentet.
    utorrentbe: Fájl>Torrent hozzáadása: itt kiválasztod a letöltött torrentet.
    Aztán Mentés ide: itt azt a mappát adod meg, ahol a mappa van amiből torrent fájlt csináltál.
    Megnyitás, majd ellenőrzi és ha rendben van akkor indul a seed.

(Ha piros a felfele nyíl, akkor leállítod és újra elinditod a torrentet, valszeg jó lesz)
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék egy torrent oldalra seedelni?

Tehát nekem megvan egy dolog, ami fenn van az oldalon is, és azt olvastam az oldalon, hogyha a név és méret megegyezik, akkor a torrent fájlt letöltöm, és kliensnek vagy minek berakom azt a mapppát, amiben van, az enyém, amit felakarok tölteni.

Szóval a kérdés, h utorrent-ben, hogy tudom egy már létező torrentnek a kliensei közé berakni, az én saját fájlomat?

Előre is nagyon köszi!
  • Hayni
    Sziasztok! Az lenne a probléma hogy nem jelennek meg a videók pl.Videosmarton sem ugyanakkor a Videoplayeres,Youtube-os az igen.
    Ha kimásolom a videosmartos videó embed-ét és beillesztem a weblapomra akkor ott már látom. Adobe Flash Player 10 van fent,de próbáltam a 9-esel is és úgy is ugyan ez a probléma =//
  • Seithennin
    helyesbítek boxzsak.kirowski.com
  • Seithennin
    Sziasztok! Az a gondom hogy freemail en az 1ik címemmel nem tudok belépni mert állandóan rendszer hibát ír ki, de a többi címmel semmi gond, próbáltam más honnan is ugyan ez volt! Feltünt hogy mindig miután kiírja a rendszer hibát egy bizonyos boxzsak.kowalsky.hu ra írja alul hogy beolvasva mint kiderült ez valami idegesítő cucc ami reklám vagy mi, de hogy lehetne orvosolni ezt a freemailes gondot? Sürgős lenne mert csak ezt a címem ismeri egy ember akitől levelet várok de nemtom az ő címét! PLS HELP! köszi előre is
  • Boroskóla
    Ezt csak akkor tudod megoldani ha a monitor meg a videókártya DVI in keresztűl csatlakozik egymáshoz.
    Egyébként a beállítást itt találod: catalyst control center->digital panel properties->attributes és ott az image scaling-nál use centered timings.

• zvaragabor
    Tud valaki segíteni abban, hogy innen hogyan tudom letölteni egy az egyben a videót a firebug segítségével?
  • Dark Angel 666
    ATI Radeon HD 3650 videokártyám van
  • Dark Angel 666
    Nemrég vásároltam egy wide monitort.
    Az érdekelne engem hogy be lehet-e állítani valahogy azt , hogy a wide felbontást nem támogató játékoknál ne nyújtsa ki a képet , hanem rakja középre , és hagyjon két fekete csíkot a kép szélén ?
  • Boroskóla
    Free download managerrrel letudod szedni.
    Kötegelt letöltés hozzá adása
    URL hez be irod ezt: http://game.konzol.net/kepek/sgteamcomic/hl2/0(*).gif
    Set Numbershez meg: 000-99
    Atán ha végzett akkor meg URL: http://game.konzol.net/kepek/sgteamcomic/hl2/(*).gif

Set numbershez meg:100-168
  • RoCkEtAnDrEw
    milyen oldal? (pl. YouTube és ehhez hasonló oldalakhoz VideoGet) :)
  • w77d
    sziasztok! netről Flash playerrel lejátszott filmeket le tudok tölteni valahogy??
  • Daza500
    Nahát, sikerült megoldani. Uninstalláltam az IE 6-ot.
  • qtab986
    A WinHTTrack Website Copier 3.42-3 programról van szó. Van ez a képregény itt. Le akarom tölteni minden részét. Hova és mit kell beírni, hogy leszedje? Csak a képregényt de minden részét.
  • storm111
    Sziasztok!

Bekapcsoláskor a gépem egy ilyen hibaüzenetet ír ki: "Spcfmg.exe alkalmazáshiba! A 0x70735c32 címen találtható utasítás ue a memóriacímre hivatkozott. A memoriaterületen nem végezhető el a következő művelet read."
    Ezt kiírja, leokézom, és bejön még az asztalon a háttérkép és ennyi...Nem lehet semmit kezdeni a géppel. Csökkentett módban viszont mennek az alap dolgok, lefuttattam az avast-ot, talált egy trójait, töröltem, de a hiba továbbra is fenn áll! Mi lehet ez? Vírus? köszönöm a segítséget!
  • balcsi70
    Sikerült megoldottam,úgy hogy stornó.
  • balcsi70
    Utána néztem a villogó fény az tökéletes az jelzi hogy az eszköz működő képes.A Wlan led az viszont kéne villogjon és nem villog hanem folyamatosan világit. Ha valaki tud ötleted addig akkor jöhet.
  • balcsi70
    Sziasztok.Mitől lehet az hogy egyik percről a másikra csak úgy megszakad a net a routertől?Kihuztam az UTP-t és direktbe kötöttem akkor stimmel minden.Kihúztam a routert a konektorbol hagytam egy 10-percet visszadugtam de semmi. Szerintetek? A Status gomb villog folyamatosan eddig úgy emlékszem hogy égett folyamatosan. Egy D-Link router-ről van szó.
  • Evin
    Mert a Sun tulajdona a Java és ők fejlesztik. Kell ennél jobb indok?
  • Sunaszaft
    Meg is indoklod?
  • Daza500
    Sun...
  • busmanneo
    Sziasztok!
    A Skype-hoz keresek video rögzítő progit. Leginkább a Skype Video Recorder érdekelne. Lehet letölteni sok helyről, viszont csak próba verzió, ami annyit tesz, hogy kizárólag 5 percet enged rögzíteni. A Screen Video Recorderek nem váltak be, mert ahoz, hogy annak a félnek a hengját is rögzítse akivel beszélek, az kell, hogy hangszóróra kell kihangosítanom és azt veszi az én mikrofonom.... Ez így meglehetősen rossz hangminőséget eredményez. Egyszóval, valami 'okos' megoldás érdekelne. Előre is köszönöm
  • Sunaszaft
    Sun vagy MS Java?
  • Daza500
    Hja, XP-m van.
  • Daza500
    Hallo !

Volna egy kis probléma, amit sehogy se tudok megoldani.
    Lehet, hogy van a gépemen valami, ami az Internet Explorert cseszegeti ?
    Minden este 8 óra felé (direkt kifigyeltem, hogy szabályos időközönként csinálja) megnyitja az iexplore.exe fájlt, de úgy, hogy miközben teljes képernyős programot futtatok (pl. játék), olyan, mintha valaki lenyomná az alt+tab-ot.
    Hiába zárom be taskmanager-rel, újra megnyílik a nyavajás exe, és kb. fél óra múlva hagyja ezt abba.
    Ez eléggé zavaró tényező.
    Egy rakat spyware-et vagy mi a csudát lefuttattam, de azok aztán nem találtak semmit.

Én azt hallottam, hogy állítólag már van valami Internet Explorer törlő progi vagy mi, ami kinyírja a Windows-ból úgy, hogy az nem építi újra, de nemtudom ez igaz-e.

Update az IE-hez se használ amúgy.

Tanácsot kérek szépen.
  • Evin
    Talán a VirtualDub, hogy a legegyszerűbbet említsem, de kamerával nem próbáltam még, csak tuner-kártyával, de a gép számára elvileg ugyanaz a kategória mindkét eszköz.
  • paul161
    hello!

szerintetek az mitől lehet h kikapcsoltam a laptopomat most kapcsolnám be de fekete a képernyő????
    hiába kapcsolom be nem jön vissza a kép!
  • marcusek
    Sziasztok!

Kéne némi segítség.
    Vettem egy Acer Aspire One -t (kis laptopot), benne van a szokásos webkamera is, de a szoftver, ami benne van, nagyon egyszerű és csak képet lehet vele rögzíteni. Tudnátok olyan programot mondani, ami lehetőleg ingyenes, és jelentős minőség romlás nélkül tudna videót felvenni róla?

A gép
  • LoDMaSt
    Vagy telepítsd ezt: http://office.microsoft.com/en-us/word/HA100444731033.aspx
  • jacky87
    A .docx-et csak a 2007-es office nyitja meg. Meg kell nyitni 2007-es word-ben és elmenteni sima .doc-ba!
  • balcsi70
    Köszi nektek a gyors választ.Most nem vagyok már bent a cégnél,csak azt nem értem akkor hogy a gépen van Office 2003-as,hogy akkor miért nem engedte megnyitni? Vagy az nem elég neki?
  • Cobraz
    Olyan gondom van, ha lerakom tálcára a Mozilla-t nem tudom visszavenni.
    Csak az az idegesitő windows pittyegés hallatszik. Mi a gond?
    Kössz.