20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #15157
    Tömörítsd a tartalmat össze 7Zippel AES-256-os titkosítással és a jelszót őrizd meg jól. Vagy titkosítsd aszimmetrikus titkosítással (például itt egy eszköz hozzá) - a publikus kulcsot meg tartsd biztos helyen.
    Vagy használj szteganográfiát, és rejtsd el a tartalmat egy képben (Például ezzel).
  • Evin
    Hát szerintem sehogy.
  • isss
    Nagy balek kell hozzá.
  • matyi0323
    Hali. Az lenne a kérdésem, hogy a neroban hogy tudom beállítani, hogy amit kiírok lemezt, azt más ne tudja másolni.!! köszönöm a választ!!
  • Evin
    Max 8e Ft, ha találsz rá olyan balekot. De reálisan 3-5eFT körül fogják megvenni. (új 160-as kerül kb 11-be)
  • Montanosz
    helo!
    menyiért lehet elpasszolni egy 80 gigás használt samsung vinyót?
    -mert felgyült már pár darab, kenyérért meg hiába próbáltam elcserélni)))) -

• zvaragabor
    Kösz!
  • balcsi70
    Szerintem a WinRar-al lehet. Én a LockFolder-t használtam az el is tüntette a mappát úgy hogy nem is látszik. (nem ingyenes)
  • Fr3nky21
    Sajnos nem megy ígysem, úgyanúgy belép a windowsba, azért köszönöm :)
  • Dj Faustus #15148
    Próbáld meg külföldi proxy mögül.
    1. Keress egy anoním proxylistát
    2. Válassz ki egy, a videónak megfelelő országban található proxyt.
    3. A proxy címét írd be a böngésződ megfelelő részébe

Itt már írtam róla
  • zvaragabor
    "This video is not available in your country." tipusú youtube videókat nem lehet valahogy megnézni?
  • Easy Rider
    hozz létre egy új felhasználót, admin jogokat neki, és annak adj jelszót, úgy menni fog
  • High end PC #15145
    Szevasztok!
    Van pár régebbi nem XP alá írt játékom, amik még nyáron futottak XP-én. Most meg vagy el sem indulnak vagy kifagynak ilyennel hogy: dwwin exe meg kivétel meg egy sorszám. Mi a fene ez a dwwin? Mindhárom játékomnál ez okozza a galibát. Már nagyon kilőném a "drágát", mert fullra kiidegel.
    SEGITSETEK KÉRLEK
    Köszi
    üdv
  • Hegi90
    azokat is simán le lehet zavarni fél óra alatt, még ha sok progid van akkor is
  • balcsi70
    Oksi csak jussak el a meghalt géphez. :)(ja a többi telepítés ott van még ahogyan írtad) a javításnál valamit csinálni???
  • balcsi70
    Ja, ezt szinte gondoltam.(ha enyém lenne már megtettem volna).Csak gondoltam kérek egy kis segítséget.Nekem még nem kellett ilyet tennem mert van egy Ghost-os mentésem és ha zűr van akkor 5-perc. (de még zűr sincsen)
    Azért kösz a választ.
  • LoDMaSt
    Ööö, meg a progikat/drivereket még 4 óra, sztem próbálj meg javítást xp cd ről előtte.
  • Hegi90
    30-45 perc újrarakni a winfost. Szerintem jobban megéri.
  • balcsi70
    Meghalt egy Xp-úgy néz ki egyik percről a másikra.F8 után megpróbáltak bele menni csökkentett módba(legalábbis próbáltak)de utána egy fekete képernyő és semmi sehol.Szerintetek ezen lehet még javítani?Valahogy visszalehet még hozni a halálból? :)

Köszi.
  • Vladyslaus
    Nekemis hasonló kérdésem lenne, annyival másabb hogy mappákat mivel lehet le jelszavazni?
  • Fr3nky21
    Szevasztok! Van egy kis gondom, nemtudom lejelszavazni a windows-t, a felhasználói fiókoknál lejelszavazom a rendszergazda fiókot, de amikor bebootol a win akkor nem kér jelszavat, hanem simán belép mintha nem lenne jelszó megadva. Ha netán van valami ötletetek vagy program amivel megtudom csinálni légyszi írjatok. Köszi
  • balcsi70
    Köszönöm szépen.Már elfelejtettem :) memot kéne cserélni. :)Szerinted mi okozhatja? Ha bejön szerinted ki kéne kapcsolni a rendszer visszaállítási pontját aztán úgy lefuttatni a kergetőket? Nod + Malwarebytes van rajta.
  • Evin
    Windows logó előtt F8.
  • balcsi70
    Sziasztok.
    Csökkentett módba melyik gombbal lehet bejutni? Ugyanis van egy gép állandóan újra indítja magát,miután töltődne be az Xp.
  • Hegi90
    DARABTELI!

Nem lehetek ennyire sügér -.-
  • Hegi90
    ajjj felbasz -.-
  • Hegi90
    úgy látom sikerült makróznom az i változóval.

Szal valahogy így:

Program ratyiexcel;
    Var
    a,b,e:integer;
    T:array [1..20] of integer;

Begin
    Randomize;
    b:=0;
    for a:=1 to 20 do
    begin
    T[e]:=Random(2);
    write(T[i],' ');
    if T[e]=1 then b+=1;

end;

Writeln;Writeln;
    Write(b);

Readln;
    End.
  • Hegi90
    Kéne egy kis segítség excelben.

Vannak cellák, amik néha felvesznek egy adott "X" értéket.
    Egy olyan függvény kellene, ami megvizsgálja ezeket a cellákat, és ha igaz az X (tehát pl A1=X), akkor egy másik cellához mindig adjon hozzá 1-et.

Remélem érthető volt, amit írtam, de ha nem, akkor ittvan ugyanez Pascalban (felbaszta az agyam, és megírtam ebben xD):

Program ratyiexcel;
    Var
    a,b,i:integer;
    T:array [1..20] of integer;

Begin
    Randomize;
    b:=0;
    for a:=1 to 20 do
    begin
    T[i]:=Random(2);
    write(T[i],' ');
    if T[i]=1 then b+=1;

end;

Writeln;Writeln;
    Write(b);

Readln;
    End.
  • zvaragabor
    Összejött.
  • zvaragabor
    Nekem még mindíg nem jön össze.
  • Dj Faustus #15127
    Talán valamelyik:
    http://www.recoverytoolbox.com/rar.html
    http://www.rar-repair.com/
    http://rar-repair.nsware.com/
    http://www.rar-repair-tool.com/
  • w77d
    rar mentős problémára senki??
  • Dj Faustus #15125
    Menteget, menteget
  • Dj Faustus #15124
    Na mégiscsak sikerül - jelenleg ezt mentem:
    mms://streamer1.carnation.hu/mtvod/szolas_szabadsaga/20090125/szolas_hitel_090125.wmv?MSWMExt=.asf
    Amikor kijelöltem hogy fájlba mentem, a WMV profilt kiválasztottam - és úgy néz ki, menti
  • zvaragabor
    Hegi neked sikerült? Berottyantok, ha csak nekem nem megy. Faustus próbáld már ki te is légyszi.
  • Dj Faustus #15122
    Pedig régebben még ment ;(
  • zvaragabor
    #15103-ban ugyan ezt kérdeztem én is, most megpróbáltam amit írtál, de nem jött össze. Sem a "http://www.mtv.hu/videotar/?id=36998" URL-lel, sem a "http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20090125/motorsport_090125.wmv" címmel nem megy, mindettőre hibát ír ki.
  • Hegi90
    köszi :)
  • Dj Faustus #15119
    Streamripper
  • Hegi90
    na ez kész. nem tudtam hogy VLC ilyeneket is tud.

még1 kérdés: netrádióból kéne felvenni adást. Tudsz ajánlani valamit? :)