20838
Segítséget kérek
-
instant karma #15237 sziasztok!
hol tudom megnézni, h milyen alaplapom van? vagy h milyen memóriákat tudok venni a gépembe? -
phoenix1 #15236 Sikerült megoldani az Enable Hardwer Acceleration-al rendesen megjelenik a felirat. Aki a CyberLink.2021aU_DVD080909-01 használja frissítsen a CyberLink.2521_DVD081231-02-re, így megoldódik a felirat gond. -
phoenix1 #15235 Hi. Nem régiben gondoltam, hogy megnézek egy-két dvd filmet a gépen, nem ment újból tettem a Cyberlink PowerDVD 8-t. Most, hogy újból tettem, a magyar feliratot fordítva mutatja, pl. "ajtatum avtídrof". Át lehet ezt kapcsolni valahol? -
Zsil #15234 megoldva -
janisjoplin #15233 Köszi szépen.. -
Zsil #15232 Sziasztok!kövtkező a gondom-obliviont felrakta,egy kis komplikációval(hibás lemez v install).Nem tudom eltávolítani!
Kéne valami progi,amivel leszedhetem és nem kell win ujra install.Mit tegyek?köszönöm.HELP -
NiGhTM4R3 #15231 Sziasztok
Kérdésem lenne, nem találtam megfelelő topicot, ha tudtok akkor szóljatok :)
Szóval valami lehetőségre lenne szükségem, amivel egy fórumon meg tudom mások ip címét!
Semmi célom vele, csak egy személyt szeretnék azonosítani. Kicsit bonyolult lenne leírni.
Pl. adatlapokon van ilyen kis ablak, amiben kiírják az oprendszerem, ip címem, meg a böngészőm típusát.
Ilyen is jó volna.
Ötletek? -
NiGhTM4R3 #15230 Hahó!
Itt vannak:
http://www.jomagam.hu/programok/raktar.htm
-
háát, olyanhoz nem értek én... de reggel óta megy a gép, és eddig kutya baja... csak nehogy 1xcsak tönkremenjen minden, ettől fosok... -
Egy kondi minusz... Ez karos az alaplap egeszsegere. Nem is tudom mit lehet evvel csinalni.. visszaforrasztani..? -
janisjoplin #15227 Sziasztok!
Szeretném kérdezni.hogy tudna valaki nekem ajánlani valami raktárkezelő programot?
Nem kellene.valami profi.
Köszönöm.. -
jáj, a hardveres helpbe akartam tenni, sorry... -
hello szakik!
tegnap nagy pc műtét volt, és a nagy operációk következtében 1xcsak volt egy kis reccsenés, és egy ilyen letört vhonnan... gondolom az alaplapé lehet, de nem tudom biztosan... baj ha nem csinálok semmit? v mit lehet ezzel csinálni?
-
olyan kérdésem lenne, h olyankor mi lehet a probléma forrása, ha egy ismerősöm notiján (32bites Vista fut, eddig gond nélkül) mostanában magától bejön a bluescreen, de egy nap többször, és tök rendszertelenül. A rendszer karban van tartva, nincs tele szemetelve, és van alatta elég jó vas, mi lehet az oka? mert nem lenne jó megint formatálni, mi lehet a probléma forrása, megoldása? előre is köszi -
interdit #15223 Üdv mindenki.
Néhány napja telepítettem a gépemre a Norton 360-at.
Egy olyan probléma állt fel, hogy nem tudom semmilyen „hagyományos módon” kikapcsolni a gépemet (Windows XP van rajta, Service pack 3), sem újraindítani. Nem is reagál erre a gép. Csak kijelentkezni tudok, és ott is csak a felhasználóváltásra reagál. Itt persze már ki tudom kapcsolni a gépet… Megpróbáltam csökkentett módban is indítani a gépet, és ott minden gond nélkül be- és kikapcsolt. Próbáltam már a norton újratelepítésével is, de egyelőre nem vált be...
Lehet, hogy valami vírust nem vesz észre a norton? Van-e megoldás erre a problémára??
Előre is köszönöm… -
balcsi70 #15222 Sziaszok.
Adott egy gép és fura dolgokat csinál.
Ha magára hagyod kb 20-perc után fogja magát és ujraindul.
Régebb olyat is csinált hogy a Start>Leállitásnál>Kikapcsolásnál dolgozott és nem kapcsolt ki hanem ujraindult.(ezt most nem csinálya csak az elöbbit).Valaki azt mondta hogy vincsi hiba. Szerintetek? Várom a válaszokat ötleteket.

-
vizoo #15221 sziasztok!
A Nero 8-cal lene egy kis gondom. Audio CD-t szeretnék írni néhány mp3 számból. Amikor megpróbálom kijelölni és hozzáadni a listához a számokat, az alábbi hibaüzenetet kapom (nem szó szerint)
"Néhány fájlt nem lehet hozzáadni a listához.
Talán egy dedikált program segítségével mégis hozzá lehet adni a fájlokat."
Hallott már valaki ilyesmiről? Előre is köszi a segítséget. -
Sziasztok!
Hogyan tegyek fel xp-ét egy laptopra, amin jelenleg vista van.
Ha berakom az xp lemezt, a betöltés után, csak kék "halál" jön be és nem tudok semmit csinálni. -
Hali!
akadt egykis problémám. nem tudom mi lehet a baj. ma újraraktam az xp-met beállítottam a netet működött is minden. volt az asztali gépemen is net meg a laptomon is. most meg az asztali gépen nincs net. adsl-em van. elindítom az adsl connector nevű programot és azt írja h offline és időközönként felvillan 1 másodpercre az is hogy online. nem tudom mi lehet a baj. szal ha van valakinek valami ötlete akkor az ossza már meg velem. előre is köszönöm! -
gyűjtő #15218 Szervusztok!
Stream hangfájlokat letöltő (rögzítő) programot keresek (pl.: web rádió).
Van néhány hangszerkesztő és hangrögzítő programom (Audicity,Free Audio Editor, Creative Recorder), de az a gondom, hogy ezeket a programokat már a rögzítendő stream hang felvétele előtt indítani kell és ezt követően a letöltött hanganyagot szerkeszteni kell.
Ismertek olyan programot, ami szinkronban indul a letöltéssel? -
tűzfal, vírusírtó adatbázis frissítés megköveteli h indítsd újra :D nekem az avg csinálta ezt :) de lehet karihiba, vírus... zárj ki egyet kettőt úgy hogy letiltod az összes automatikusan induló programot, és netezel egy kicsit biztonságs oldalakon :) ha úgy is megszakad akkor karihiba ;-) -
balcsi70 #15216 Sziasztok.
Szerintetek mitől van az hogy a gép megszakítja az internetkapcsolatot.
Aztán a hálózati kapcsolatoknál, a helyi kapcsolatnál kiírja hogy bontva.(hiába nyomják hogy csatlakozás) csak úgy jön helyre hogyha újra indítják a gépet. Szerintetek xarik be a hálókártya? vagy mi lehet más??? -
Sziasztok!
Nagy problémám van.
Tegnap az asztali gépemen, újraraktam a nod 32, mert lejárt, és raktam fel egy malwerbytes anti spyware-es progit is , ami le is szedett jópár káros tényezőt.
A gép tegnap este folyamán tökéletesen ment...
Ma próbálom bekapcsolni, és amikor bejelentkezik a gép, ikonok nincsenek, csak a háttér és az egér, amit lehet mozgatni.
Egy pár másodpercig ez látható, majd egyszercsak kijelentkezik. És ezt csinálja folyamatosan, be, majd kijelentkezik.... így egymás után csinálja ezt!?
Nem tudom mi lelte, ha tudtok légyszi segítsetek.
Nagyon szépen köszönöm! -
jozef1976 #15214 Két napja raktam újra a Windowst.(XP SP3) Azóta napi 5-6-szor RND újraindul,kék hibaképernyő után. Hogy konkrétan mi váltja ki,nem tudom. Tűzfalam nincs, egy AVG 8 Free figyel még fent. Ezt a telepítőlemezt már többször használtam,eddig ilyen gond nem volt.Plusz netezéskor egy idő után egyre lassabban jönnek be az oldalak.(Bár ez lehet csak az én paranoiám már...) Megköszönném egy nálamnál jobban hozzáértő ember véleményét! -
üdv!
dvd-ripelésben jártas kedves emberek segítségére lenne szükségem.
van egy kétlemezes dvd a gépemen.az egyik olyan 7.5,a másik 6.5 GB-os.kiírni ugye nem tudom,de dvd-ripet tudok belőle csinálni?ha igen,milyen progival?
ja,nem blue-ray,sima dvd.
előre is köszi!!! -
Novartis #15212 Sziasztok a kérdésem az lenne h nem játékból mivel tudok videót felvenni egy online konferenciát kellene rögzítenem. Hyper cam van letöltve meg fraps Hyper cammal az a bajom, hogy nem tudom merre kell a hangot rendesen beállítani mert így csak mikrofonnal tudom a hangot rögzíteni frapssal meg egyáltalán nem tudok felvételt készíteni.
Előre is köszi. Ja és egy kicist sürgős lenne a megoldás:) mert ma délután van a konferencia.
-
megoldottam :) -
Hali !
[quote]Nincs felhatalmazása ennek a lapnak a megtekintésére
A webkiszolgálón ehhez az erőforráshoz beállított hozzáférési szabálygyűjtemény (ACL) szerint nincs engedélye ennek a könyvtárnak vagy lapnak a megtekintésére.
Próbálkozzon a következővel:
* Ha véleménye szerint a könyvtárat vagy lapot tudnia kellene megjeleníteni, lépjen kapcsolatba a webhely rendszergazdájával.
* Kattintson a Frissítés gombra, és adjon meg más igazoló adatokat.
HTTP 401.3 – Nem jogosult: Hozzáférés megtagadva a kért erőforráson beállított ACL miatt.
Internet Information Services (IIS)
Technikai információ (a műszaki személyzet számára)
* Keresse fel a Microsoft Terméktámogatási szolgáltatások webhelyet, és keressen a címek között a HTTP és 401 kifejezésekre.
* Nyissa meg az IIS-kezelőben (inetmgr) található IIS súgót, és keresse meg a Néhány szó a biztonságról, a Hozzáférés szabályozása és a Néhány szó az egyéni hibaüzenetekről című témaköröket.
[quote]
Ez jön fel mint hibaüzenet :( Nem tudom mit tegyek párszor már átnéztem az egész szervert ! Tényleg nem tudom mitévő legyek... Segítsetek :D -
Közben rájöttem! :) -
Sziasztok!
Abban kérném valakinek a segítségét,hogy: az OutlookExpress hol tárolja a fiók beállításokat(Felhasználónév,Jelszó,POP3-SMTP)
Ugyanis újra kellene dobnon itt egy windows-t de van beállítva vagy 10-12 fiók. A leveleket az sikerült kiszednem. De a beállításokat nem. Ebben tudna nekem valaki segíteni?
Köszönöm előre is!
Üdv:JoE -
gyűjtő #15207 Sikerült a probléma megoldása. A hivatkozott bejegyzésem tárgytalan. -
gyűjtő #15206 Szervusztok!
A levelező programomba szeretnék beilleszteni egy rövid szöveget, amelyik arra utal, hogy az üzenetet ellenőrizte a vírusellenőrző programom.
Weblapszerkesztéshez egyáltalán nem értek. Odáig már eljutottam, hogy a vírusellenőrzőm által felkínált ablakba beírtam a szöveget és az meg is jelenik az üzeneteimben. Csak olyan esztétikai gondom van, hogy a sablon szöveg: "Az avast! virusellenorzo program ellenorizte az uzenetet!" sorköz kihagyás nélkül közvetlenül az üzenet szövege alá kerül és kissé zavarólag hat.
Azt szeretném, ha az üzenet szövege és az idézett szöveg között 2-3 sorköz beékelődne esetleg olyan módon, hogy valami elválasztó grafika is közbeékelődne.
Hogyan lehet ezt a megjelenést a sablonban megszerkeszteni? -
Zsil #15205 Sziasztok!van egy kis gondom-azt gyanítom h bios-frissítés kell.alaplapom régi!MSI 6453 Mas (MS-6547E v 2.0 egyszerüen nem találok hozzá való biosfrissitést!Legegyszerűbb lehetőség érdekelne-windowson keresztül,ha lehetséges-mivel no flopy.Kéne egy kis utmutató h mit tegyek-esetleg egy link ahol az alaplaphoz paszolo bios frissitést találok--ha tudtok segítstek,mert nem nagyon vágom.ergo még nem csináltam-----a tünet amugy h szarozott a gép-new win xp-és ha biosba belépek-olyan mintha fagyna-billentyűzettel néha tudok lépkedni-néha nem--2éves a biosom--sajna régi alaplap-nem találok.segítségeteket előre is köszönöm! -
és még kötelező az absolute unistaller :D a ccleaner mellett ;-) -
Link -
Kellene egy okos mp4 lejátszó
#15200: ATF cleaner. -
tomo #15201 hasznos, de "csak" a bongeszo cache-t torli a ccleaner -
molnar0921 #15200 Hello mindenkinek!
Egy olyan programot keresek amely megtisztítja az xp-et az internetes szemétől.
Lehetőleg magyar nyelvüt
Lécci ajánjatok valamit, előre is köszönöm! -
kishoze01 #15199 És alaplap csere után megjavult a géped? -
nekem hasonló nagyon csúnya videó kari kéződmnyeim voltak :/ akármit telepítettem akárhogy nem javult meg, alaplapot cseréltem :| de vga memória tesztelő programokkal is próbálkozhatsz, pl.: Video Memory Stress Test