20838
Segítséget kérek
-
balcsi70 #15317 Sziasztok.Adott egy mappa.Hogy lehet azt WinRar-ral lejelszavazni? Már elfelejtettem. THX. -
Halihó!
Keresek egy bizonyos programot ami arra képes, hogy a trial cuccoknak a lejáratát be tudja csapni. Régebben rátaláltam valamelyik újságban de sajnos elveszítettem.
Előre is köszönöm! -
Easy Rider #15315 A BC! kiterjesztést a BitComet használja a nem befejezett letöltésekre, szóval mondd meg neki, hogy előbb töltse le teljesen, írja ki, majd váltson torrentklienst ;) -
Hali, egyik ismerős kiírta a reason nevü programot, és a dvd-n úgy van, hogy cd1,cd2,cd3 és ami bennük van fájl annak a típusa: BC! fájl
eddig ilyennel még nem találkoztam.
Ezeket mivel tudom megnyitni?
Vagy hogy is kellene ezt telepitenem??? Összemásolni a 3 mappa tartalmát?? vagy WTF?:D:D [nemérti!!!]
ebben kérném a sgítségetreket, hogy sikerüljön, köszi!!!! -
Keress vkit, aki be van regelve magyar warez oldalra, mert ott biztos van OEM, érintetlen verzió. Nyílt oladlon, meg persze csak angol lesz. Warez oldalakon nem tudom(rapid és társai letöltésekkel) -
a 2000-re értettem.
Nade sehol se fogok találni OEM-et, az M$ meg elküldene biztos, hogy na jóvan, menjél vegyél vistát:( -
Csak Win2000-et használhatsz rajta legálisan.
Pedig én pont torrentet akartam javasolni. De olyat keress, amihez nem nyúltak hozzá, és OEM. És akkor a matricán található sorozatszámmal regisztrálhatod. -
hali. egy olyan kerdesem lenne, hogy vettem egy gepet es rajta van a windows 2000 matrica. Namost akkor tulajdonkeppen legalisan hasznalhatom rajta nem? (regi gep, ezert nem megy ra xp, meg semmi ilyen tuning)
ha igen, akkor honnet tudnam beszerezni a telepito fajlt? microsoft oldalan nem talaltam semmi trialt vagy ilyesmit. Koszi! (torrent meg ilyesmi nem) -
Itt már megtárgyalva. -
Helósztok!
Valami történt az oldalammal.Füleki Pictures - Oldalam Az van, hogy az explorer és a mozzilla nem nyitja meg, de az opera nevű böngésző igen. Mi a fene történt? És hogy lehet kijavítani? SEGÍTSÉG! (e107 system website tartalom kezelőt használok!) -
1200bpm #15307 Azt tudom hogy más is számít de engem speciel ez érdekel azért kérdeztem meg kösz a semmit...:) -
koszi szepen.ehez hasonlora gondoltam.de szerintem ez is jo lesz. -
kollektor #15305 erre gondoltál: virtual crash ? -
sziasztok.valaki tudja mejik programmal lehet 3D-s baleseteket szimulalni? -
marycold #15303 Hello!
Segitseten valaki ha tud... sajnos lejárt az 'ingyen' mobimouse-om és kelle egy aktiváló kód hozzá. A ckack-et nem engedi... Ha van valakinek serial number nagyon meköszönném ha elküldené.. már sok oldalon keresgettem de nem találok semmi használhatót..
Elöre is köszönöm..
Üdv
marycold -
simos #15302
KÖSZ !!! -
Vezérlőpult > automatikus lejátszás :) -
simos #15300 Üdv. mindenkinek !
Kérnék egy kis segítséget:
A Vistában hol kell kikapcsolni, hogy ne indítsa a rendszer automatikusan a lemezeket?
(film, zene, driver stb. )
Ha jól emlékszem, akkor a regeditben, de nem tudom pontosan hogy hol.
Előre is Köszönöm a segítséget !!!!
-
Petike125 #15299 RealPlayeren lehet időzített felvételt beállítani?
Mondjuk azt akarom hogy 22:00-kor kezdje felvenni az online rádió zenéjét, akkor ezt valahogy meg lehet csinálni? -
Más is számít, nem csak a kontrasztarány :) -
1200bpm #15297 Hello, a mostani a monitoroknál a kontraszt arány akkor jó ha pl minél kisebb vagy minél nagyobb? Például van 2 monitor, az egyik 700:1-hez a másik 15000:1-hez. de a 700-as drágább ez most akkor hogy és miért van? -
Hali! Tudtok olyan progit ami dvd író diagnosztikát futtat és elmondja hogy mi a baja ha van neki? mer a dvd írom mostanság elég gyatra és kíváncsi lennék van-e megoldás rá -
kollektor #15295 bcdupdate2 -
kollektor #15294 „Hiányzó NTLDR” hibaüzenet -
Hát nem tudom. Én még a hiányzó ntldr-rel csak akkor találkoztam ha törölték a fájlt. Vagy vinyóhiba esetén. Azért nem lehet tipikusan gyakori windows hiba, mert akkor az elmúlt 11 évben már tuti találkoztam volna vele.
-
Meg .. és korábban is jártam már így más géppel is. Ez kb olyan mint a helyreállítás a wondowsban ... még soha nem sikerült vele előrébb jutni! Hát ez a Fixboot fixMBR sem oldottam meg. Mostmár folyamatosan reboot-ol. És a gáz az egészben annyi,hogy semmi nem lett vele csinálva (egyszer csak bekapcsoláskor ez fogad).. hib átlan a vinyó is. És egyszer csak bekapcsoláskor ez fogad amivel úgy látszik meg kell békélni mert Windows. És nincs rá megoldás úgy tűnik.
Mind1! Azért köszönöm !
Üdv:JoE! -
#15289-et megcsináltad ? -
Mostmár folyamatosan újraindúl. Nah ennyit a Windowsról. -
A C: gyökérkönyvtárban lévő ntldr fájl megsérült vagy letörölték, vagy csak áthelyezték máshova és visszahelyezték ( igen akkor is! ).
Windows telepítő CD-vel kell elindulni. A helyreállító konzolban a fixbot és fixmbr paranccsal ki lehet javítani.
-
Sziasztok!
Abban kérném valakinek a segítségét aki esetleg már jobban beleásta a dolgokba magát.
Hogy a Windows XP esetében mitől jön elő a : Hiányzó NTLDR ... indításkor. És csak úgy a semmiből egyik napról a másikra. És mi lehet ilyenkor a megoldás (újra telepítésen kívűl). Tehát mit lehet ilyenkor tenni. Pár fórumot már olvasgattam ezzel kapcsolatban de valahogy nem találtam meg az igazi megoldást.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv:JoE -
Hali! Tudtok olyan progit ami dvd író diagnosztikát futtat és elmondja hogy mi a baja ha van neki? mert a dvd írom mostanság elég gyatra és kíváncsi lennék van e megoldás rá -
torrentről -
hello.honnan tolthetek le ojan FRAPS-ot amejikkel nem csak 30 masodpercet videozhatok? -
Köszi. -
Kardél #15283 Sziasztok!
Csináltam egy flash animáció a Macromedia Flash MX 2004-el (vagy Adobe Flash 7 más néven). Azt nem tudná valaki megmondani, hogy hol lehet azt beállítani (ezen a progin belül), hogy ez az animáció (vagyis swf fájl) mikor a honlapra felkerül és míg be nem töltődik addig egy számláló mutassa hogy hol tart a betöltése (mert nem azonnal jön be mivel kissé nagy méretű). Tudom, hogy be lehet állítani a progin belül csak azt nem tudom, hogy hol.
Előre is köszi a segítséget. -
Beállítások->Playback->Output, 2csillagosat válassz. -
-
Sziasztok
Új Xp-t tettem, feltettem a szokásos dolgaimat, viszont MP Home Cinema nem akarja a feliratokat betölteni, hibaüzit dob.
FFdshow-t tettem, akkor sem tölti be, holott WMP már játsza felirattal...
Tudom írja mikéne neki, de érdekes nem lehet csakúgy letölteni neki.
Ötlet, mit felejtettem el feltenni rendszerrakásnál?
-
Leírtam VD-vel hogy lehet, de elsősorban avi-ra találták ki, nem wmv-re.
WMV-hez ott a Movie Maker(ami egy rakás..., de végszükség esetére ott van), vagy a Windows Media Encoder. -
Petike125 #15278 köszi!
csak van egy probléma. az append avi segment opció inaktív, a két kép közepére meg az van írva hogy missing codec.
mellesleg a videónak van képe, hangja, de beletekerni nem tudok. csak végignézni lehet. (lehet, hogy ez fontos infó a probléma megoldáshoz...)