20838
Segítséget kérek
    Kijelöltem egy nagy adag képet hogy becsomagoljam, de pár fájlt a végéről törölni kellett, erre commanderben shit + F8 és letöröltem a képeket is :(((((

Visszatudom ezt állítani valahogy?

• shakwill
    Hali!
    A gugli azóta is kirúg az ominózus üzenettel. Ha vki hozzá tud szólni pls tegye.
    Balcsi70: "Sziasztok. Egy kis segítségre szorulnék. Adott egy gép és most a bekapcsolásnál ezt írja ki: Boot from ATAPI Cd-Rom. A Windows 98 elindítja a MS-DOS alapú Programot."
    Valószínűleg az a probléma, hogy a boot szekvencia a cdromra van állítva. Menj be a BIOSba és állítsd be, hogy a "C" meghajtóról bootoljon. (töltse be a windowst) Általában az "Advenced BIOS features" menüpontban teheted meg. Elsődlegesnek állítsd be a vinyót, másodlagosnak a cd romot. Ha így volt beállítva eddig is, akkor sérült lehet a windózod boot rekordja, és akkor big csöcs van. Ebben az esetben lehet művészkedni, de egyszerűbb bootlemezzel az értékes cuccokat elmenteni, és aztán újraformázni a lemezt, majd újra feltenni a windowst. A '98 mán eléggé atavizmus. Az xp sokkal jobb.
    Ha valaki májer van itt adjon tanácsot mindkettőnknek.
    By!
  • balcsi70
    Sziasztok. Egy kis segítségre szorulnék. Adott egy gép és most a bekapcsolásnál ezt írja ki: Boot from ATAPI Cd-Rom. A Windows 98 elindítja a MS-DOS alapú Programot.

C:\>SET BLASTER=A220 I5 D1 T4 Mi a xart kell itt csinálni? valami ki lett törölve? Megpróbáltam hogy a CD-ről boot-oltattam de látom itt nincs ilyen mint XP-nél hogy javítás. Mit kell ilyenkor tenni ennél az üzenetnél? Előre is köszönöm a válaszokat.
  • shakwill
    Nah, közben a gugli újra működni méltóztatik. Úgy látszik, hogy az ő szerverük volt lehibbanva.
  • shakwill
    Hali!
    Az a feneség van, hogy a Google kereső a Firefoxxal, és az Internet Explorerrel is a következő frappáns üzenetet küldi:
    "Forbidden
    Your client does not have permission to get URL /custom?client=pub-1649573277812656&channel=7492574444&cof=FORID:1&hl=hu&q=gh&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s from this server. (Client IP address: *********)

Elnézését kérjük a kellemetlenségért, de ezt a kérést nem sikerült feldolgozni.

Kattintson ide, ha folytatni szeretné a keresést a Google webhelyen."
    Ha "ide" kattintok, visszaadja ugyanezt a képernyőt.
    (Az IP címet kicsillagoztam.)
    Routert használok, a másik gépről rendesen megy a gugli.(IP ugyanaz)
    Tudna valaki tanácsot adni, hogy mi a radványi rövidrágós rák-rosseb ez?
    Előre is köszi!
  • Alexei
    Sziasztok!
    Egy kis Exceles gondom lenne. Van egy táblázatom, melyben egy felmérés eredményei vannak, de kódolva, illetve van hozzá egy két oszlopos kódtáblám, mely tartalmazza, hogy melyik kódhoz milyen érték tartozik. Én pedig azt szeretném elérni, hogy a kódtábla alapján felcseréljem az egyes kódokat a táblázatban a kódok értékeire. Melyik függvényt használjam ehhez?

Eddig az F és a VKERES függvényeket próbáltam, de nem jött össze.

Nagyon szépen köszönöm!
  • tigerbácsi
    sziasztok!

volna egy olyan problémám, hogy sem a windows se a total commander nem indul el, hiába rakom bármelyiket is újra. s akárhonnan is szedem le. a képernyő elsötétül, majd visszadob az asztalra :-( szóval szerintetek mi lehet a gond?
  • balcsi70
    Köszönöm szépen. Most már legalább van egy kiinduló pont (átnézem).
  • gyűjtő
    Hello DjFaustus!
    Köszönöm a segítséged.
  • Dj Faustus #15548
    "Mi a különbség a Dolby Surround és a Circle Surround között? "
    Ez

"melyik az a progi amelyikkel annyira le lehet törölni formázni a vinyot hogy ne lehessen visszafejteni belőle semmit."
    Vannak olyan programok, amelyek több menetben felülírják/formázzák a merevlemezt.
    [url=http://www.dban.org/]#2[/url]
    [url=http://www.heidi.ie/node/6]#3[/url]

"Hogyan lehet pixter.hu-ról videót letölteni?"
    Firefox+Flashgot+Free download manager: miután elindítottad a videó lejátszását, klikk jobb egérgombbal az oldalra, és válaszd ki a Flashgot Media menüpontot.
  • balcsi70
    Talán rosszul raktam fel a kérdést. Tehát amit írtál akkor azzal a progival még vissza lehet fejteni egy formázott vinyorol hogy mi volt rajta. Az lenne a kérdésem hogy akkor melyik az a progi amelyikkel annyira le lehet törölni formázni a vinyot hogy ne lehessen visszafejteni belőle semmit.? Tehát hogy csont üres legyen.
  • gyűjtő
    Hello!
    A Dolby Surround II Plugin 1.4.2-t letöltöttem a WMP 11-hez.
    A lejátszón CS II Controls 1.4.2 néven jelenik meg.
    Mi a különbség a Dolby Surround és a Circle Surround között?
  • qtab986
    Hogyan lehet pixter.hu-ról videót letölteni?
  • Dj Faustus #15544
    "Most vettem egy WD 1 TB külső vinyót.
    A kérdésem, hogy érdemes-e formázni NTFS-re, vagy maradhat a FAT32?"

Ha 4 GByte-osnál nagyobb állományokkal akarsz dolgozni, (illetve fájlrendszer szinten akarsz titkosítást/tömörítést használni) használj NTFS-t.
  • LoDMaSt
    GetDataBack for NTFS/FAT.
  • balcsi70
    Sziasztok.
    Egy olyan kérdésem lenne hogy ha formázva van mondjuk egy vinyo és utána visszatelepitve frissen egy Win. akkor létezik hogy arrol a formázott vinyorol még mindig lehet visszaállitani dolgokat? vagy kiolvasni valami progival hogy mi volt rajta?
  • Noodlee
    Rendszegazdai jog kell hozzá.
  • Noodlee
    Hiho!

Most vettem egy WD 1 TB külső vinyót.
    A kérdésem, hogy érdemes-e formázni NTFS-re, vagy maradhat a FAT32?
  • Jadenhun
    A GTA4-el akarnék játszani apa nem él velünk meg anya sem állított be rajta semmit ezt valszeg gyárilag kapcsolták be. de megadhatom anya számát megkérdezheted tőle hogy megengedi e nekem. Anya is próbálta megkeresni hol lehet kikapcsolni de neki se men:'(
  • poppe
    nem :D apud nem véletlenül kapcsolta be?! :D
  • Jadenhun
    Sziasztok nem tudnátok megmondani hogy tudom kikapcsolni a parental lockot az xp-s gépemen?
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!

Az a gondom,hogy az Asztalon levő összes ikon és mappák alatt levő fehér szövegek mögötti háttér kék színű.Hogyan lehetne visszaállítani áttetszőre. Köszönöm.
  • oneal1
    próbáltam, sajnos ez sem segít:S
  • Noodlee
    Amikor tölti a videót, akkor nyomj egy pause gombot, és várd meg, míg letölti az egészet.
  • oneal1
    köszi, próbáltam már cserélni.
    Vista kodec pack van fennt, havernál rendesen működik:S
  • Noodlee
    Lehet, hogy lassabban tölti le a videót, mint ahogy lejátsza.
    Esetleg kodek probléma.
  • oneal1
    #15512 erre valaki esetleg?
  • Kovács Erix
    Kösz hogy segitetek!!!!!!!!
  • Dj Faustus #15529
    Az egyszerre nyitható kapcsolatok számát is korlátoztad (pont az telíti be a router NAT tábláját, hogy egyszerre nyit 100+ kapcsolatot)?
    Ráadásul a Windowsban is van egy beállítás ami az egyszerre nyitott kapcsolatok számát is korlátozza - nincs túl kicsire véve?

• Darth Sith
    kb üres sáv mellett is állnak a böngészők, míg a torrent fut, pingelés megy. Beállítottam sávszélességet, kikapcsoltam a DHT-t, de így is ugyanaz történik. Egyéb ötlet?
  • Dj Faustus #15527
    "Az asztali gépen hibátlanul megy a net, mindegyik böngészőn, amíg el nem indítom a uTorren-et, mert akkor mindegyik böngészőn behal a net"
    A torrentkliensek az egyszerű otthoni routerek NAT-tábláját képesek gyorsan betölteni, illetve a rendelkezésre álló adatátviteli sebességet gyorsan kihasználni.
    Javaslom hogy csökkentsd a kapcsolatok számát, állíts be sebességlimitet, esetleg iktasd ki a DHT-t.
  • Dj Faustus #15526
    Audio CD esetén technológiát CD-Text-nek hívják, a CD-író programok többsége tudja kezelni (például Nero esetén).
  • Darth Sith
    van egy érdekes problémám, illetve kettő. Az asztali gépen hibátlanul megy a net, mindegyik böngészőn, amíg el nem indítom a uTorren-et, mert akkor mindegyik böngészőn behal a net, de net van mert a torrent hibátlanul megy, csak a böngészők nem. Parancssorból le ping-eltem pár weboldalt, a router-t is, és mindegyikkel kommunikált. A másik gépen tökéletesen ment a net, míg ezen nem. Ergo valahogyan valamelyik szoftver, gondolom a utorrent kavar be, van valakinek valamilyen ötlete arra, h mitől lehet ez? És nem csak nálam, több ismerősömnél is jelentkeztek ezek a tünetek.

A másikproblémám, h van egy MSI wind-em, amely eddig teljesen jól működött itthon wifi-vel. De egy ideje, nem hajlandó wifi-n keresztül kapcsolódni a netre. Lepingeltetem a routert és nem látja, úgyhogy közben kiírja h csatlakoztatva, kiválló jelerősség, jelszó beírva stb. A router az admin felületen mutatja is h látja a wind-t,. kiírja az IP-jét, nevét, mac address stb, de a se parancssorból se sehonnan sem hajlandó wifi-n keresztül a router-el kommunikálni, míg ha rádugom ethernet kábelel, akkor egyből tökéletesen működik. Erre valakinek ötlet?

Előre is köszi!
  • gator
    Üdv! Egy olyan programot keresek amelyikkel meg tudom jeleníteni az autómban a cd lejátszón lévő számok nevét, nem pedig a Xedik Track-et szeretnék látni a displayn. Van erre lehetőség?
  • drusilla81
    Sziasztok!

Szeretnék eltávolítani egy programot, de mindig előjön egy ablak, ezzel a szöveggel:
    "check that proper disk is inserted or specify a new path"
    Megnéztem azt az útvonalat, de nincs ott semmi. Ezek után leáll a program eltávolításával, hogy tudnám leszedni valahogy???

Köszönöm a segítséget.
  • zvaragabor
    Nem szóltam, szarul lett kiírva, az eredetit játsza rendesen.
  • zvaragabor
    Mit ajánlotok DVD lejátszásra, ha sem a VLC, sem az MPC nem boldogul vele?
  • Easy Rider
    Media Player Classic: View > On Top > Always
  • Kovács Erix
    Van 1 gondom rosz volt a fraps-om ezt irta ki a fraps folyamat leált ujra raktam és ugyan azt irja ki amikor beleakarok lépni de miért rosz mit csináljak vele?
    Elöre is köszönöm
  • ERykk
    The KMPlayer azt hiszem tud ilyet.