20838
Segítséget kérek
  • Ic3 m4n
    Az mitől lehet, hogy FF-ben az egyik oldalnál nem jeleníti meg a css fájlt a böngésző (ezért szinte teljesen használhatatlan), de IE Tabbal teljesen jól működik, csak ugye az olyan mint ha sima IE lenne, ami nekem nem jó..
    Valaki tudna valamit ajánlani esetleg?
    CTRL+F5 nem jó, ff reinstall se jó.
  • Evin
    Win reinstall. Ha már javítást kellet indítani cd-ről, rég rossz. Az a legtisztább, ha újra felrakod. Leggyorsabb, legjobb.
  • gyonax
    A problémán a következő lenne: a Windowson csinálnom kellet egy javító telepítést, ezek után az Internet Explorer ugy 8-as veerzióról visszaállt 6-osra. Ezek után próbáltam meg WinUpdatelni, de az IE csak egy pillanatra "felvillant" majd eltűnt. Frissítettem(rendes telepítővel) a 8-as verzióra, de még mindig ugyanaz a probléma. Ja, és azóta a NOD se hajlandó frissíteni(tudom hogy ezt már a NOD topikba kellettt volna) A segítséget előre is köszönöm.
  • LoDMaSt
    csinálsz egy képet asszem 120x20 px legyen, és talán 8 kb, és a fórum főoldalon a beállításoknál a 'nick kép' hez feltöltöd.
  • Orionk
    Lehet, hogy OFF lesz, de ezt a topicot találtam megfelelőnek a cime miatt.

Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a neveteknél egy kép, vagy valamilyen skin van?
    Mint pl. nekem az Orionk-nál csak a nevem van, a kékes háttérrel.

thx
  • Evin
    Lehet, hogy mert nincs olyan net, hogy 8/512. Esetleg 8M/512k.
    Meg kellene nézni a hálózat forgalmát, lehet, hogy van valamilyen vírus/trója a gépen, ami a netre nyit csatornákat és ezzel lefogja a forgalmat.
  • Apocalipto
    Mert szar a net?
  • Loufee
    sziasztok.
    8/512-es netem van, és nem tudja valaki mért laggol az esetek 90%-ában már lassan 1 éve? tesóm se tudja pedig ért az ilyenekhez.
  • Tucsok04
    Üdv.

Nemtud valaki valami jó programot a számítógép hőfokmérésére?(erverstet kihagyom)
  • Evin
    Rossz a töltő, kontakthibás a kábel, kontakthibás a telefon. Ez utóbbi kettő kiszűrhető, ha a kábel vagy csatlakozó mozgatásával elkezd tölteni, akár egy pillanatra is.
  • Kittccyy
    sziasztok! Vettem neten lg shine-t és tölteni akartam, de nem töltődik. :S mit csináljak v. mi lehet a baj?:/
  • Evin
    Először is megnézed kell-e valami a C-ről, azokat elmásolod máshova. Utána XP CD-be, lemezről boot-olsz, és értelemszerűen jársz el. Vinyót nem árt formázni közben.
    De google, és egy csomó részletes leírás is van, mint pl ez. Nagyon részletes, tehát nem biztos, hogy neked melyik kell.
    Ha laptopra teszed, 1 fokkal bonyolultabb.
    Ha ezután sem világos valami, kérdezz.
  • laller0077
    Köszi Evin sikerült..:D
  • zsemlemorzsa
    Hello!
    Hogykell ujjratelepiteni a windows-t??
  • Evin
    Firefoxban->Beállítások->Haladó->Legalsó lehetőség. Ha bekapcsoltad és aktiváltad, azután sem?
    Mert ha más programmal is ez van, biztos nem azokban van letiltva a "link megnyitása" lehetőség (az Adobe Reader általában kérdezi, hogy engedélyezed-e a link megnyitását).
  • laller0077
    Sziasztok.
    Az lenne a gondom h ha msn-en vki zenét halgat vagy belinkel vki vmit és rákattintok arra a linkre akkor nem nyílik meg a mozzila h megnézzem azt a linket..mindig másolgatni kell mozzilába h megtudjam nézni...de ez nem csak msn-en van hanem minden más programnál ahol van vmi link vagy akármi...nem tudja valaki hogy hogyan tudnám megcsinálni mert már kicsit unom :S
  • zolyyyy
    ADOBE CS3 telepitési hiba:: másold a program files/common files/adobe/installers mappába a telepitési fájlokat és onnan futtatsd mukodni fog:)

http://users.atw.hu/zolyyy/tmp/adobe.jpg
  • joeflame
    Nagy parám van tud valaki segíteni benne most jutott a tudomásomra( én balfék,tudom) hogy az msn 9 történö videokamerás beszélgetéseket lehet rögzíteni és késöbb visszanézni és lenne ezzel kapcsolatban egy pár kérdésem.
    1,Az új 9 msn ben lehet egyszerre több gépröl is bejelentkezni ha jól tudom,tehát ha én beszélgetek egy ismerössel a webkamerán keresztül akkor az ö felhasználónevével és jelszavával belép a barátja a munkahelyén akkor azt látja amit én és ö a webkamerában vagy csak látja hogy beszélgetünk de a képet nem látja?
    2,Rögzíthetö a kamerakép...( ez a legmelegebb)képes más gépen(pl. munkahely)ha belép egyidejüleg rögzíteni a képet?
    3,Betudja e állítani hogy az adott napon vagy héten vagy mindig amikor használja a kamerát az összes msn keresztül történö kameraképet rögzitse azon a számítógépen ami otthon van neki és közösen használják?
    4,Meg lehet e tudni hogy rögzitett e ilyen videokat ha lehetséges vagy hol lehet megnézni vagy leállítani a további rögzítést?
    Ha ebben tudna valaki tanácsot adni azt nagyon meg köszönném
  • N1ggA
    már nem aktuális
  • N1ggA
    Sziasztok!
    Van egy holnap (jelen esetben vik.bme.hu), mely mindig tanusítványt kért, ha fel akartam rá menni. Ezzel semmi probléma nem volt, letöltöttem felmentem rá. Most viszont azt csinálja, hogy már fel sem ajánlja a tanusítvány letöltését, szimpán olyat ír ki, mintha nem is létezne a holnap. Többi ismerősömnek megy, én viszont nem tudok felmenni rá, pedig fontos lenne. Help!
    Előre is köszi
  • madik
    Sziasztok!

A Skype-ról lenne szó, történt egy érdekes dolog. Újra lett téve tesóm gépe, nem én csináltam, nem ismerem az előzményeket. A lényeg, h a skype is ezáltal, és gondolom be is jelentkezett vele (bár nem tuti) az aki csinálta. Mikor én megkaptam a gépet, már akkor is volt gond a skype-al, de kijelentkeztem, majd a tesom felhasználónevével be, és jo is lett. A gond a srác skyp-jával van, az ő nevével bejelentkezve azt látni, h nincs partnere, illetve tesóm adatai vannak hozzárendelve a nickhez (nő, stb). Tudom nem nagy szám csinálni egy új nevet, csak egy kicsit én is hibásnak érzem magam ebben (bár nem tom mit rontottam el), szal van vkinek értelmes ötlete?
    Köszi sziasztok
  • Nuki
    A következő problémám van, hogy lehet megoldani?

Sajátgépben kettőt rákattintok C, D, meghajtókra, és előjön egy ablak:

Társítás
    Válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt programot
    Fájl: C:\
    stb...
  • DeerHunter01
    jah már megvan a probléma.
    meg kell nyomni párszor utána és jó lesz :)
    kösz azért.
  • autoszimulator
    shift gomb beragad
  • DeerHunter01
    Hello.
    van egy problámám.
    msn-ezek és egyszer csak szar lesz az egész gép :S
    amikor nyomom az entert hogy elküldjem az üzenetet akkor új bekezdést kezd.
    rámegyek a netre akkor és vhova kattintok akkor mindent új ablakba nyit meg.
    miért van ez ? :S
    10-15 perc mulva eltünik a probléma de akkoris idegesitő help pls
  • polarka
    Nem zavar. Gondoltam. Úgy válaszoltam.
  • Evin
    Az ne zavarjon, hogy az Irfan-on hsz-edre reagáltam. Gondolhatod, hogy meglepett, hogy létezik animált-gif szerkesztő.
    Egyébként meg: kulturáltan is lehet válaszolni!
  • Loufee
    heló amikor aktiválni akarom a windows7-emet nem tudok nullát és egyest írni. ha tud valaki segítsen. előre is kössz
  • polarka
    Nah, akkor ez onlány kéne működjön.
    Egyébként meg: link1 link2
  • Evin
    De ha így konvertálja, akkor egy mozgó gif-ből csak egy állóképet fog kapni.
  • polarka
    Irfanview-val megnyitod -> Image -> Resize/Resample -> elmented.
  • imrus74
    Sziasztok!

A Windows Intézőm állandóan leáll. Lehet, hogy vmilyen rosszindulató program okozza?
    Ide másolom a HiJack Log-omat:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
    Scan saved at 20:59:10, on 2009.07.05.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
    Boot mode: Normal

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
    C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
    C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgemc.exe
    C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgrsx.exe
    C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgnsx.exe
    C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
    C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
    C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
    C:\Program Files\VIA\VIAudioi\HDADeck\HDeck.exe
    C:\WINDOWS\system32\igfxsrvc.exe
    C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe
    C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
    C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD8\PDVD8Serv.exe
    C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe
    C:\WINDOWS\PixArt\PAP7501\GUCI_AVS.exe
    C:\WINDOWS\PixArt\PAP7501\PACTray.exe
    C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe
    C:\Program Files\OLYMPUS\OLYMPUS Master\Monitor.exe
    C:\Program Files\AVG\AVG8\avgcsrvx.exe
    C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe
    C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
    C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    C:\WINDOWS\explorer.exe
    D:\Imi\programok\HijackThis\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://search.imesh.com/
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=74005
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: btorbit.com - {000123B4-9B42-4900-B3F7-F4B073EFC214} - C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitcth.dll
    O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
    O2 - BHO: (no name) - {3049C3E9-B461-4BC5-8870-4C09146192CA} - (no file)
    O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll
    O2 - BHO: Java™ Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
    O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
    O3 - Toolbar: Grab Pro - {C55BBCD6-41AD-48AD-9953-3609C48EACC7} - C:\Program Files\Orbitdownloader\GrabPro.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Persistence] C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [HDAudDeck] C:\Program Files\VIA\VIAudioi\HDADeck\HDeck.exe 1
    O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [AVG8_TRAY] C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl8] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD8\PDVD8Serv.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [PDVD8LanguageShortcut] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD8\Language\Language.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] "C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe" -hide
    O4 - HKLM\..\Run: [GUCI_AVS] C:\WINDOWS\PixArt\PAP7501\GUCI_AVS.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [PACTray] C:\WINDOWS\PixArt\PAP7501\PACTray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
    O4 - HKLM\..\Run: [OM_Monitor] C:\Program Files\OLYMPUS\OLYMPUS Master\FirstStart.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [OM_Monitor] C:\Program Files\OLYMPUS\OLYMPUS Master\Monitor.exe
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [_nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [_nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [_nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [_nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: &Download by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/201
    O8 - Extra context menu item: &Grab video by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/204
    O8 - Extra context menu item: Do&wnload selected by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/203
    O8 - Extra context menu item: Down&load all by Orbit - res://C:\Program Files\Orbitdownloader\orbitmxt.dll/202
    O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/microsoftupdat...b?1239781048253
    O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shoc...ash/swflash.cab
    O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgpp.dll
    O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
    O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - C:\WINDOWS\SYSTEM32\avgrsstx.dll
    O23 - Service: a-squared Free Service (a2free) - Emsi Software GmbH - C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe
    O23 - Service: AVG Free8 E-mail Scanner (avg8emc) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgemc.exe
    O23 - Service: AVG Free8 WatchDog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
    O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
    O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe
    O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe

--
    End of file - 8123 bytes

Aki tud, kérem segítsen.

Köszi:

Imre
  • nymus99
    Sziasztok! Van egy gif fájlom, 211kb, mérete:250x141.
    Szeretném avatarként használni, de nincs mivel kisebbre formázni.
    (pl: 100x86-ra)
    Segítenétek??
    Mivel? Hogyan??
    Köszi, nymus
  • painkiller25
    Nagyon köszönöm:) akkor próbálkozok.
  • Evin
    Nem úgy jelent meg, ahogy szerettem volna:
    laptop
    192.168.0.2 - IP
    255.255.255.0 - maszk
    192.168.0.1 - alapértelmezett átjáró

asztali pc
    192.168.0.1 - IP
    255.255.255.0 - maszk
    azt hiszem itt nem szükséges - alapértelmezett átjáró
  • Evin
    laptop - asztali pc
    192.168.0.2 192.168.0.1 - IP
    255.255.255.0 255.255.255.0 - maszk
    192.168.0.1 azt hiszem itt nem szükséges - alapértelmezett átjáró
    Remélem így átlátható, és érted mi a lényeg.

painkiller25
    Igen, de nem biztos, hogy ugyanannak a mappaszerkezetnek a végén vannak.
  • painkiller25
    HyAll!
    Egy kérdésem lenne.ha vista n játszott játékok mentését xp n másolom be akkor fognak e működni?
  • zvaragabor
    Hi, két XP-t szeretnék összekötni helyi hálózatba. A PC kapja a netet, és működik routerként (2 hálózati kártya), a laptop innen kapná a netet.
    Pc-ben az internetkapcsolat megosztva, a laptophoz csatlakozó hálózati karinál IP 192.168.0.1, alhálózati maszk 255.255.255.0
    Laptopnál IP 192.168.0.2, alh maszk mint az előbbinél.
    Kábel bedugva. minden kapcsolat engedélyezve. Net nincs a laptopon.
    Mit csinálok rosszul, vagy mi lehet a gond?
  • Evin
    Kijelölöd a fájlokat, Fájl->Csoportos átnevezés, és ott lehet bűvészkedni a nevekkel.
  • DONGUBA
    nekem nem ment total commanderrel...hogy kell?