20838
Segítséget kérek
-
balcsi70 #15917 itt van egy jobb leírás róla.
hűtő -
balcsi70 #15916 Szia. Járj utána,nekem ezt ajánlották a héten én is megyek megvenni.Erröl csak jó tapasztalatot mondtak(olyan akinek már van).Nekem már egyszer kifingott a laptopom(videokari) és én is fogom nyomatni neki a hideget ennyit megér(azt mondja az ismerősöm alig van hangja)ja és USB-s tehát gépről működik,(nem tom hogy lehet e hálózatról is működtetni,holnap hívom fel a boltot.) itt a link.
Laptop hűtő -
Köszi a választ ... hát nem igazán tudom megnézni másik gépben, sajnos... :S
Akkor szerinted az író a legnagyobb esélyes?
Azóta megpróbáltam megint vagy 5-ször, ebből egyszer kiírta, 4-szer megállt 76%-nál és újra kellett indítanom a gépet... :( -
linksbremse #15914 hello ervin
ez már készen van csak alá kell rakni... de a többit leirtam... azér köszi -
linksbremse #15913 Sziasztok!!
Kiegésziteném a kérdésem hogy egyértelmű legyen.... lehet kapni kész laptop hűtőket nézegettem a neten csak nem tom melyik jó és melyik nem.... ezért gondoltam hogy megkérdezlek titeket...
ezt csak alá kellrakni és nyomja be a hideget tehát nem nekem kellene össszeszerelnem úgy néz ki mint egy " vágó deszka " amiből jön a hideg és van belőle olyan ami usb -s iletve külön hálozatis... akinek van vmilyen tapasztalat segitsen köszi előre is pá -
Én az íróra gyanakszom. Ha teheted, próbáld ki másik gépben is.
linksbremse
Nem tudom mennyire jó ötlet házilag laptopot barkácsolni. Főleg, ha drága.
njoska
Ha megvetted, adniuk kellett hozzá. Szerintem nézz szét az ulead honlapján hátha van letölthető. De magyar nyelvűben kételkedem. -
njoska #15911 Ulead VideoStudó 11 magyar nyelvű leírását szeretném kérni. Sajnos több
hibámon kívül nem tudok angolul. Német nyelvű leírás is megfelel.
Előre is köszönöm bárki segítségét.
Minden jót kívánok !
Üdvözlettel: njoska -
linksbremse #15910 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy laptop hütöt szeretnék venni mert kicsit melegszik a gép.... van vkinek vmilyen tapasztalata? hogy melyik jó és milyet legyen?
+ mire kéne odafigyelnem a vásárláskor ami valószinű hogy külsö hálozatosat gondoltam én hogy még ez is ne terhelje meg a gépet...
segítségeteket előre is köszönöm tisztelettel:
horváth ádám -
thunderbird-et probáltad? -
Hello!
Egy pár napja van az, hogy DVD-írás közben lefagy a gép ... vagyis a % megáll általában 76%-nál, de az időszámláló még megy tovább, amíg nem kattintok egyet - aztán megfagy minden, csak a manuális restart működik (még a Ctrl+Alt+Del sem jön be).
Nero 6 van fent, de azóta szedtem le egy másik íróprogramot is (CopyToDvd 4) - azzal is lefagyott.
De kivétel nélkül, nem tudok megírni egyetlen DVD-t sem - függetlenül attól, mekkora fájlt akarok ráírni.
Az oprendszerrel vagy a DVD-íróval lehet a gond (esetleg más?) ?
Köszi előre is! -
polarka #15907 Szvsz ne használj Outlookot. -
ng24 #15906 Hello!
Outlook 2007-t használok, melyre feltelepítettem az Outlook Connector-t, hogy el tudjam érni a hotmailes fiókomat. 1 rövid ideig múködött (kb. amíg letöltötte a leveleimet.
De mostmár nem küld-fogad
"Couldn't sign in"
mi lehet a hiba???
Légyszi segítsetek -
1200bpm #15905 Sziasztok! Nekem egy olyan programra lenne szűkségem amivel tudok videót kimerevíteni képenként léptetni, nagyítani meghasonlók olyan minta amiket a filmek szoktak használni biztonsági felvétel vissza nézésénél:). Elöre is kösszi.
-
kl24h #15904 Talalkoztam olyannnal, hogy a szamitogep az en memory stick-emet felismerte es a masikat nem, persze az a masik volt tobbet hasznalva.
Nem tudtam utananezni, hogy miert, de gondolom, hogy vagy egy virus vagy mas okbol valamit bejegyzett a windows a registry-be arrol a stick-rol, hogy esetleg tobbet ne ismerje fel.
Lehet, ha ujrateszed az usb meghajtot akkor helyrejohet a problema.
ha eddig nem sikerult megoldania aproblemat, akkor biztonsagbol futtasd le a kovetkezo programot: Advanced System Care 3 (http://www.iobit.com)(vigyazat ennel a programnal, hogy csak a tisztitast kell lefuttatni, viszont a PC optimalizalast nem, csak ha akarod, magyarul is tud a program) -
egy másik gépen próbáltad még? (lehet hogy a készülék hibás) -
zitababa #15902 nem értem én sem...pendrivot,más usb eszközt kezeli meg egy my book mobil vinyót is, de egy zsírújat nem, meg 3 régebbit sem?!! -
nem hinném hogy vírusprobléma de kitudja lehet hogy tévedek:)
valamilyen usb-s eszközt most felismer?(például pendrive)
USB vírusölő? Olyanról nem tudok, amúgy a USB véleményem szerint(nem a például a pendrive-ra, bluetooth-ra gondolok)nem fertőződik meg(talán a drivere) -
zitababa #15900 USB-re semmilyet.
Amugy CCleaning meg Dr.Web-et, nálam ezek jók... -
kl24h #15899 Milyen virusolot hasznalsz? -
Orionk #15898 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy ha valaki nyit egy új topic-ot, akkor hogyan tudja szerkeszteni a topic-nak a banner-jét?
köszönöm -
zitababa #15897 SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!
3 mobil vinyómat nem látja az USB-m! Egyszerre nem romolhatott el mind a három! Sőt egy zsírúj vinyót se lát....
Mi történhetett? Nem szoktam idegen USB-t a gépemre rakni nehogy vírusom legyen tehát nem értem és 2 terrányi adatom miatt izgulok!!!!!!!
Nincs vmi driver frissítés?Hanyas kellene? Mi a neve?
Vmi USB vírusírtó progi kellene?
PLEASE HELP, mert meg vagyok lőve!!!!!!!!!!

-
zsola11 #15896 tudja valaki miért nem lehet letölteni az mp3mymp3 3.0 programot?olyasmit ír ki hogy a forrásfájl nem olvasható.Esetleg egy másik program ami ugyanezt tudja?köszi -
balcsi70 #15895 Hali ezt próbáld ki
Xilisoft
csak annyi hogy ez nem ingyenes(vagy s/n-vagy megvásárolni) ez megcsinálya amit kell. -
syberia2 #15894 AMV-t jáccik le- és amvnek is írja ki. -
jackson021 #15893 a többit nem vágom
-
jackson021 #15892 ha winamp southcastot használsz az mindig kiirja neked! -
jackson021 #15891 Az lehet a baj hogy nem jo formátumba konvertáltad nézd meg hogy mijet ismer a mp4-ed és keress egy mp4-re konvertálo programot és csináld a filmeket videokat ezzel a progival!!! énis igy csináltam! -
syberia2 #15890
Segítség! Van egy Avi videóm, amit átkonvertálok(media-convert.com/hu)amv-é, de az MP4 azt írja ki format error. Mit lehet tenni ez ellen? -
amdopteron #15889 hallo szeretnék kérdezni hogy létezik e olyan program ami ha szól a netes rádió és fut ez a program kiírja a szám címét :Sienről hallotam csak vki nem tud mondai egy nevet program nevet hallii -
elforgatni egy képet? megnyitod, és a win képnézegetőjében van alapból elforgatás gomb, ctrl+. meg ctrl+, asszem. -
lipio #15887 Sziasztok! Arra lennék kiváncsi hogy milyen módon/programmal tudok fekvöképböl állóképet csinálni. fontos lenne, elöre is köszi! -
Noodlee #15886 Hiho.
Ezzel mit tudok kezdeni?
ff-el nem egy az oldal, ie-vel meg igen. -
kl24h #15885 A problema lehetseges okozataik:
1. Nezd meg, ha nincs kikapcsolva az Universal Serial Bus Controllers (Device Manager-ben megnezheted)
2. Ellenorizd, ha nincs virus a gepen.
3. Ellenorizd, ha nincs virus a Memory Stick-en (Pendrive) (autorun.inf, stb). -
Sziasztok valaki segitsen van egy 2gigas pendrivom es azt irja a win hogy ismeretlen eszkooz vagyis nem ismeri fel!!!Eddig jo volt mi lehet a problema vagy hogy tudom felismertetni hogy hasznalni tudjam???KOSZI -
Szabix02 #15883 hmm jo 5let :D de nincs kedvem xd.Bár ...Na mind1 am én is ezen filóztam de akk ujra teszem.ZSerinted az xpnél margyak vagy feltegyem a w7?? -
jackson021 #15882 :D -
jackson021 #15881 telepitsd ujra az xp-t. -
Szabix02 #15880 Üdv!
Nekem olyan problémám lenne hogy mikor a gép betölt kiír valami time-error hibát.Léccives eben tudnátok segíteni?
-
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Mégpedig az, hogy az uTorrentem nem engedi bekapcsolni a DHT-t, a Helyi Peer keresést, és a Peer Kicserélést. Ettől ugye mondanom sem kell, nem igazán tudok letölteni semmit sem. A beállításoknál pedig be van kapcsolva, de ha a torrent tulajdonságainál nézem, akkor nincs, és be se engedi kapcsolni. A kliens verziója 1.8.3. Segítsetek légyszi! Köszi előre is! -
Egyáltalán nem sípol csak kikapcsol mintha a főkapcsolót megnyomnám