20838
Segítséget kérek
  • GyaxyBoy
    Helló emberek!
    Én megőrülök! :(
    Van egy Gigabyte P6000 TV Tunerem! Win Sevent használok!

Ha felteszem a drivert, akkor a Media Centerben, megy faszán a kép és a hang!
    Ha felteszem a gyári, vagy a CHRIS TV programot, akkor megtalálják a csatortnákat, hang van de kép nincs! :(
    ÉS ezután már a Media Centerben sem lehet semmit látni!
    Nagyon fontos lenne a segítség!
    Már állítgattam a VGA-nál a kimenetet (1 illetve összevont kép 1 képernyőre) de nem jön elő! Valakinek volt hasonló problémája?
    Segítségeteket, előre is köszönöm!
  • gergely1991
    ja azt még mondanom kell hogy a indexelést kapcsold ki ha nem szeretnéd használni a számítógépen lévő keresési lehetőséget(mert azzal elégé sok helyet foglalhat).....
  • SuZso
    Jaj bocsi, paraszt vagyok... Köszönöm a google desktopot, azóta is használom!!!! Még egyszer köszi!!!
  • circa
    Helló, a problémám a következő: egy Fujitsu Siemens pocket loox n520-as készülékre feltelepítettem ezt a progit. És az a problémám vele, hogy a today menü nem akar átváltani a progi oldalán a bemutató képen látható alakra, hanem csak az alap windows mobile-os csíkmenük vannak rajta. Próbáltam a Settings/toDay menüben átállítani, de a témán kívül mást nem tudok, maradnak a csíkmenük. Szóval röviden csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudnám ilyenné tenni a today menümet? Windows mobile 6 oprendszer van a készüléken.
  • polarka
    AWPlite
  • Dj Faustus #16032
    Itt találhatsz pár programot
  • Hegi90
    hiányzik az Arial fontod. Rakd át egy másik gépről és meg van oldva.
  • qtab986
    Hogyan lehet rögzíteni a Skype-on folytatott beszélgetést? Maga a Skype tudja mp3, vagy wav-ba rögzíteni?
  • MadGhost
    köszönöm a segítséget
    ami az email címet illeti az csak egy - ket hétig él
    Üdvözlettel Ghost
  • gergely1991
    Ha egy oldalsávban szeretnéd megjeleníteni akkor próbáld ki a gugli desktop-ot:)
  • SuZso
    Sziasztok!

Nem tudtok valami olyan programot, ami az asztalon vetítene képeket. Xp-re kéne, és rendszerindításkor automatikusan induljon.

Nagyon happy lennék:D
  • akyyy
    A vista media centerén szeretnél lejátszani egy avi.t hogy lehet ezt megtenni? hiába tallózom be a mappát, 0 elemet lát, pedig ott van egy avi. sima media player lejátsza, sőt még feliratot is tesz rá.
  • Dj Faustus #16025
    A Debian Linuxért nem kell fizetni. Ingyenesen letölthető.
    {url=http://cdimage.debian.org/debian-cd/5.0.2a/amd64/iso-dvd/}Hivatalos szerverről[/url]
    Magyar FTP-tükör
    Magyar FTP-tükörről torrent állományok is lehúzhatóak, amit aztán megnyitsz a kedvenc torrent-klienseddel (uTorrent, Deluge,...).

Mellesleg minek DVD (jó, persze vannak esetek, amikor kellhet), ha van netinst-es változat, ami csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazza, a többit meg a csomagkezelővel lehúzza netről.
    Ez az

Mellesleg ez egy fórum. Ne e-mailben várd a megoldást (inkább spamet várjál, mert a spamrobotok számára közkincsé tetted e-mail címedet).
  • Ildikó18
    Köszönöm a gyors választ, próbálkozok :)
  • Evin
    debian.org?!

Ildikó18
    Friss, WinXP-nél nem sok gyorsabb rendszer van. Talán megpróbálkozhatsz a Windows7-el, de ha ahhoz a géphez nincsenek Vista driverek, akkor ugyanott vagy. Mondnám, hogy az Ubuntu linuxot próbáld ki, de mivel Sim2-zni is akarsz, az ott kissé bonyolult lenne.
    Egyébként én ódzkodok az ilyen sufni-tuning rendszerektől, mert ki tudja, hogy csak azt módosítottak-e benne, amit írnak.
  • Ildikó18
    Sziasztok! Van egy ASUS X51L szériás notebookom. A probléma "vele", hogy nem tudom milyen op.rendszert kellene rátelepítsek, hogy az összes funkcióbillentyű működjön. WinXP EE-vel működik, de az nagyon lehúzza a gépet (kb 3-4 perc míg egyáltalán elindul), a Home elég gyorsan indul, de az nem engedi a funkcióbillentyűk felét használni (feltelepítettem az illesztőprogit, de így sem). Ja, és pl. a SIMS2 EE-vel fut, Home-mal nem (de a procit lassítja). Szóval vagy egy megfelelő op.rendszer nevet szeretnék kérni, vagy egy olyan oldalcímet, ahol foglalkoznak az op.rendszerek buherálásával. Előre is nagyon köszönöm
  • MadGhost
    Szevasztok!
    Szeretném letölteni a Debian Linux amd64 teljes verziójának DVD lemezképét ami közel 4,5 GB. Már legalább egy hete keresem de nem találom a helyet ahonnan le lehetne tölteni. Súgó van annyi hogy Dunát lehet rekeszteni vele, valamint olyan oldalak ahol fizetni kell a letöltéseért. Kérlek titeket, ha valaki ismer olyan linket, ahonnan minden ceremónia, és regisztrációs díj nélkül le tudom tölteni, írjátok meg nekem a [email protected] címre. Köszönöm figyelmeteket és segítségeteket
    Péter
  • lostprophet
    Na, kisebb gondom támadt. Lassan egy hete egy bizonyos oldalt (ha érdekel valakit, inkább PM-ben küldöm) nem hoz be, csak proxyval. Ugyanezt eljátszotta barátnőmnél is, ott is csak proxyval tudtam fellépni, mert különben időtúllépést jelzett. Körbekérdezősködtem, mindenki másnak behozza.
    Aztán hirtelen barátnőmnél egyik napról a másikra megjavult, csak itthon nem akarja még mindig.
    Amit csináltam:
    -Töröltem sütiket, alapvetően mindent (CCleaner + Kcleaner)
    -DNS cache-t töröltem.
    -Újratelepítettem Firefox-ot.
    -Újratelepítettem Windows-t.
    Pingelni se tudom parancssorból, se másik böngésző (Explorer, Chrome) nem hozza be. Tiltva az oldalon nem vagyok.
    Egyéb ötletek?
  • Noodlee
    Hiho!

Az otthoni gépem nem kezeli azokat a fileokat, amelyikben ? van, a munkahelyi viszont igen. Hogy tudnám ezt orvosolni?
  • acsati
    az mitöl lehet hogy 10-20 percenként igy a dolgok inaktivak lesznek? pl játék közbe ledob az asztalra, egy ablakba is bele kell kattintani hogy aktiv legyen meg ilyenek. és nem tudom mitöl lehet

melyik a jó kémprogi irto?
  • balcsi70
    Igen mond.(már tényleg annyi minden marhaságot csináltam a gépen,de ilyet még nem Köszöntem.
  • polarka
    Drag & drop mond vmit?
    Vagy magyarul: ráhúzod.
  • balcsi70
    Köszönöm. Eddig ok de az hogy "Utána simán felpakolod rá a cuccokat." ezt hogy?
  • zeli
    Tálcán jobbgomb->tulajdonságok. Beállítod a 'gyorsindítás megjelenítése' opciót. Utána simán felpakolod rá a cuccokat.
  • balcsi70
    Sziasztok.
    Ha valamit be szeretnék tenni a Start mellett a tálcára azt hogyan kell? Pl:mondjuk egy honlapot.Köszi a választ.
  • zeli
    Lehet a háttérben fut valami, ami lezabálja a memóriát, vagy a processzort.
  • chopin42
    hello

Legújabb problémám, h "szaggat" a gépem. Pár napja raktam fel az XP-t,
    első napokban full jó minden.
    Majd először a filmek kezdtek el akadozni, de csak néhányszor egy filmen belül. Mostanra ez kb 15 mp-ként van. Zene is recseg ropog. Játékokról inkább nem is beszélek. Szal használhatatlanná vált a gép nem tom mitől.
    Vírus lehet? Avast 4.8 van, meg SpyHunter 3 és semmit se találtak.
    Mi az ötletetek?
    Köszi
  • Evin
    Mivel egyértelműen nem hardveres a gond, egy Win reinstall biztos megoldaná a gondot. Meg talán gyorsabban megvan, mint egy vadászat, hogy mi okozza.
  • gator
    Valamiert egy olyan problema lepett fel, hogy nem tudok normalisan dvd-t irni. neroban nem bufferel, mas programban meg dolgosan vegigviszi az allapotkijelzot, de azutan meg kiadja a DVD-t es hasznalhatatlan. Probalkoztam mar USB-s kulso dvd iroval is es ugyanaz a hiba fent all. megoldás ?
  • zeli
    Köszi, kipróbálom. A másodikra azt írja, nincs Windowsos verzió, de elég, ha leellenőrzi, és kidobja az üzit, amit manuálisnál is.
  • autoszimulator
    leteszi az óra mellé
    ikon mutatja az új levelek számát

vagy ha használsz msn-t, ott az MSN plusz szintén kiírja, s rányomva a figyelmeztetésre indítja a levelezőprogidat.
  • zeli
    Nincs ilyen kieg. véletlenül a Thunderbird-höz ?
    Jobban tetszik, mint az outlook.
  • zeli
    Eh, tényleg ?
    Sosem használtam még, biztos azért...a Thunderbirdben meg nem találtam ilyen funkciót. Köszi, kipróbálom!
  • autoszimulator
    maga az outlook is tud ilyet
  • zeli
    Van olyan levelezőprogram, ami valós időben pl. 5 percenként leellenőrzi, hogy kaptam-e e-mailt? Tehát lent lenne az óra mellett, beugrik a buborék, ha jött email, és kapásból meg is lehet nézni. Nem Gmail notifier-re gondoltam, hanem komplett levelezőprogramra.
  • gergely1991
    Nézet>>nagyitás talán ezaz:)
  • acsati
    megcsináltam. mostmár nemkéne majd jelentkeznie?
  • JohnnyNapalm
    na mindegy, köszi a segítségeket
  • JohnnyNapalm
    öcsém... semmit nem csináltam és most meg jó
  • LoDMaSt
    Töröltél le vmi progit közvetlenül, mielőtt ez történt volna? Rendszer visszaállítást próbáltad?