20838
Segítséget kérek
-
Szerintem te a BNC-re gondolsz, nem? -
hi!
IRCvel kapcsolatos problémám lenne!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy miután csatlakoztam a szerverre, kapásból beléptessen egy csatornára ? (és a @jelem is megmaradjon ?)
vmit a Nickserv-el kellett csinálni de nem emlékszem mit. :|
Szal hogy mintha fent lennék, és ha belépek kapásból legyek ott, azzal a ranggal amivel kiléptem.. -
tazis #16115 üdv!
tudna valaki segíteni Msi k9ngm alaplappal rendelkezem és biost kellne frissíteni.
az msi live -ból kiderült hogy a 3.7-es verzió a legújabb viszont letölteni már nem tudta.
mind1 is, megszereztem ms7252v37.rar nevű állományt, kitömörítettem és találtam egy A7252NMS.360
és egy A7252NMS.370 nevű fájlt.
Hogyan tovább???? -
Koszi szepen a segitseget.sikerult.megegyszer kosz! -
josi #16113 Menj Start -> Futtatás parancs, és írd be services.msc.
Egy ablak jelenik meg a szolgáltatások listájával. Görgessd le - Windows Audio. Kattints a jobb gombbal a Tulajdonságok parancsra.
Győződj meg arról, hogy a "Indítás típusa" be van beállítva, hogy automatikus, katt indításra. -
Sziasztok
Az az erdekes helyzet allt elo hogy a bongeszo ( firefox ) nem hajlando csak az sg oldalat megnyitni
Hiaba probalom a google v. mas oldalak megnyitasat egyszeruen "The connection was reset" szoveggel leall. Mas bongeszonel is ugyan ez a helyzet . -
van egy nagy problemam.elment a hang a gepbe.ezt irja ki mikor be akarok lepni a hangbeallitasokhoz:
There are no active mixer devices available .To install mixer devices ,go to control panel click printers and other hardvare ,and then click add hardvare.
mikor belepek az add hardvare menube nem tortenik semmi.mi lehet? -
Köszönöm a segítségedet,kifogom próbálni :) -
Hi!
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy valami oknál fogva a rendszer egy idő után telepakolja a ramot :(.
4GB DDR3 van a gépben, és a feladatkezelő szerint nincs semmi program ami ennyit használna.
Általában torrentezés közben szokott felszaladni, amit azért furcsállok, mert eddig is torrenteztem, de sose nyomta tele szeméttel a ramot (mondjuk most csak OPENVPN-en keresztül tudok), és már az is előfordult, hogy csak úgy tele lett hirtelen :(
Aki tud valamit, hogy mi miatt lehet, pls. segítsen. Ugyan ez volt WIN 7 x64, és most Vista x64 alatt is.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.:
Zoli -
josi #16108 Válaszd ki a megfelelőt utána telepítsd, managerben állísd be ahogy neked tetszik. -
laci3000 #16107 Hi,
Kösz az infót
határozottan javult a hangom
de sajna még nem teljesen tökéletes.....mert még mindig egy kicsit szaggat...
de ha van vlm jó tipped hogy mégf milyen beállítással lehetne javítani azt nagyon megköszönném (ja az alaplapom asus 5pK és realtek az alaplapim....
még 1x kösz
-
josi #16106 Az integrált hangkártyák olykor nem bírják megfelelően kezelni a játékok hangjait, szaggatnak, húznak. Ennek kicselezésére a Vezérlőpult, Hangok és audioeszközöknél a Speciális, majd Teljesítmény fülre kattintsunk. Itt a konverziót vigyük le nullára és máris tökéletes lesz a hangunk játék közben. -
Asus alaplapra integrált. -
Ja értem már. Köszi szépen! -
Itt vannak különféle vírusirtók weblapjai próbálkozz valamelyikkel....Igen ott csak az jelzi hogy mennyire használod a hálózatod(ha magas akkor leterhelt valamilyen be-,fel-, vagy letöltés miatt). -
josi #16102 Milyen hangkártyád van? -
Vki esetleg? #16092 -
Csak akkor jelez hálózathasználatot, amikor böngészek, amúgy nincs terhelés. Az a furcsa ebben, hogy nem nyúltam semmihez, ami indokolttá tehetné a hibát, úgyhogy valószínűleg vírus lesz...NOD-dal végigmentem a gépen, de nem hatott semmit. -
Ezt leginkább vezeték nélküli internet szokta csinálni(vagy vírus vagy valami beállítási hiba,vagy valamilyen alkalmazás is lelassítja)..
ha lassú a neted akkor ellenőrizd a feladatkezelővel(ctrl+alt+del)a hálózat lapfülön és ott megnézheted hogy terhelődik-e a hálózatod. -
Sziasztok, 1-2 napja elég szeszélyes lett a böngészési sebességem, általában nagyon lassan tölt be bármilyen oldalt, aztán néha egy időre megint normális sebességgel tudok netezni, utána megint szarakodik. Nyomtam egy vírusirtást, de hiába. Mindegy milyen böngészőt használok, és csak az én gépemen van ilyen gond. Nem tudjátok hogy lehetne megoldani? Elég idegesítő, hogy ha valamikor szükségem van a netre, pont akkor tökörészik. :-(
Köszi
-
csak szimplán nem hittem el, hogy egy 1968-ban alkalmazott "font"-ért is pénzt kérnek el. -
Mivel a font megrajzolásával dolgoztak (mint például a szoftverek esetén), ezért a készítő jogosan várna el egy kis hasznot. Piacgazdaság - bár ez a 90-es években születettek nemzedékének lehet hogy furcsa, hogy mindenért fizetni kell, és hogy a pénz nem a falból (bankautomatából) jön elő.
Van aki lelkesedésből ingyenes implementációt készít itt olvashatsz róluk. -
kösz
pénzért árulják a fontot.... no comment -
OCR-A - egy öreg "klasszikus" 1968-ból.
Ezt ezzel a szolgáltatással némi átalakítással leellenőrizheted.
-
Nem tudja valaki, hogy ez melyik betűtípus? -
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni.Mégpedig abban, hogy miért van az a játékok videóiban, h a hang beszaggat,de a kép viszont folyamatos?Több játékban is észrevettem,ám csak a videóknál csinálja maga a program folyamatos.Ha vki tud plz segítsen.
THX! -
Hali, segítséget kérnék. Újratelepítettem az op. rendszert, aztán msot megmaradt a régi is és felrakta az újat is! Pedig én magam kattintottam rá, hogy meghajtó törlése és elvileg le is törölte amin az op.rendzser volt, de msot mégis kettő fut egymás mellett. Meg tudom valahogy oldani, hogy rgéit leszedjem? Vagy milyen módon tudom, hogy csak egy maradjon? Mert gondoltam megint újrafelhúzom..de lehet, hogy ugyan ez lesz a gond..
Köszi! -
pistihu #16090 Sziasztok. Segitségre lenne szükségem. Mit lehet csinálni? Van egy mobilinternetem, ami nagysebességű, de az USB nem bírja. Mindig szétkapcsol, a legváratlanabb időpontokban. Mit lehetne csinálni, hogy stabil legyen. Segítségeteket köszönöm. Üdv: István -
"Már csak arra lennék kíváncsi ,hogyha ezzel elveszek az egyik partícióból ,akkor ez a program az üres helyből szakít le"
Igen, az üres helyről szakít le.
Viszont biztonsági okokból kifolyólag javasolt az akció előtt egy töredezettségmentesítést végrehajtani, hogy egyáltalán ne legyen állománynak még darabkája se az üres részen.
"Amellett a kisebbítendő partíción lévő fájlok megmaradnak?"
Megmaradnak, bár az igen fontos dolgokról készíts biztonsági mentést. A technika ördöge sohasem alszik.
"hali leakartam fényképezni egy filmből pár képet de ezt írja GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff ez mi lehet mi a gond??"
Ha beírod a Google keresőbe: GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff, az első két (#1, [url=http://www.free-codecs.com/guides/Capture_images_from_movies_using_Media_Player_Classic.htm]#2[/url]) találat meg is mondja a probléma megoldását:
View menü / Options menüpont / Output listaelem / a DirectShow Video résznél az Overlay mixeren kívül válassz mást. -
hali leakartam fényképezni egy filmből pár képet de ezt írja GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff ez mi lehet mi a gond?? -
Köszönöm a választ és a segítség!
Már csak arra lennék kíváncsi ,hogyha ezzel elveszek az egyik partícióból ,akkor ez a program az üres helyből szakít le vagy csak a saját kedve szerint töröl?
Amellett a kisebbítendő partíción lévő fájlok megmaradnak?
-
"Arra lennék kíváncsi ,hogy lehet-e olyat csinálni ,hogy a mostani C: partíciómhoz hozzá adnék a D: partícióból szabad helyet"
Partíciószerkesztő programmal megoldható.
Ilyesmi például a GParted. -
Valaki? -
Tudna valaki segíteni a JAP nevű ip cím elrejtő program beállításában? Működésre serkentésében? -
Akár egy szimpla parancssori dir parancs is képes erre - amit aztán kiirányíthatsz állományba - például:
dir konyvtar /s >konyvtarlista.txt
Totsl Commanderben van könyvtárlistázási funkció, illetve van rá külön kiegészítő is Diskdir néven.
Meg vannak külön lemezkategorizáló szoftverek is - Visual CD, Cathy, satöbbi -
Petike125 #16082 Hali!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy mappám, amiben 430 mappa van, és minden mappában 11 fájl.
Elég sokat foglal, 62gigát, és szeretném kiírni a dolgokat, hogy felszabaduljon egy kis hely.
Viszont ahhoz hogy tudjam, hogy melyik DVD-n mi van, ahhoz készíteni kéne egy listát, hogy milyen fájlokat tartalmaznak a mappák.
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt Total Commanderrel vagy valami más programmal meg lehet oldani?
Úgy gondolom a lisát, hogy írja hogy első mappa, és hogy mik vannak benne. aztán második mappa és abban mik vannak. és így tovább...
Remélem tiszta kb, hogy mit szeretnék és remélem tud valaki segíteni :) -
Le lehet zárni minden lemezt, de nem tudom már hogy kell. Én mindig úgy szoktam írni (mivel írom már nincs nagyon ritkán fordul elő), hogy tele legyen a lemez és egyből lezárom. -
gyűjtő #16080 Szia Evin!
Köszönöm a segítséget.
Még egy kérdés a Neroval kapcsolatban: egy DVD-R megírt videolemezt le lehet zárni utólag a Nero-val? Ha igen, hogyan? -
DVD-Video típust válassz írás kezdésekor, és a video mappa tartalmát húzd bele a VIDEO_TS mappába. -
gyűjtő #16078 Szervusztok!
Letöltöttem egy torrent oldalról egy DVD-t.
A letöltés után egy rar fájl-t kaptam, amit kicsomagoltam és a kicsomagolás után a klasszikus DVD struktúra 2 könyvtára jelent meg:
AUDIO_TS; VIDEO_TS.
A Nero 8-al szeretném a DVD lemezt megírni, de lebénultam és nem tudom, hogy a Nero Burning -al hogyan lehet a fent levő VIDEO_TS -t "megetetni"? Ezt nem fogadja el mint lemezképet.