20838
Segítséget kérek
  • Evin
    És ha a W7-tel kerestetsz hozzá drivert a neten?
  • kas123
    Üdv, még mindig van problémám a windows 7re való átállással.
    A nyomtató drivere sehogy se akar működni.
    a tipus: Lexmark 2350
    A scanner része működik, de a nyomtató nem.
    Kipróbáltam az XP-n mködőt, semmi; A vistához készült drivert (cjr2300EN.EXE), de nem tetszik neki. Van valakinek ötlete?
    hasonló a problémám, de ő sem kapott sajna segítséget
  • desigo
    kösz
  • Dj Faustus #16194
    GParted - ingyenes Linuxos Live CD-ről/USB-ről/PXE-ről bootolható particionáló
    További ingyenes particionáló programok

Persze mielőtt nekiállnál átméretezgetni, hajts végre egy töredezettségmentesítést - biztos ami biztos alapon.
  • desigo
    üdv

partició méret növelését mivel tudom XPn biztonságosan elvégezni úgy,hogy ne töröljön le semmit?

a C az 10 giga
    a D meg 70 giga

van lehetőség a D-ből elvenni 10-20 gigát?
  • Danee90
    Üdv Mindenkinek.
    Lehet h nem ide kellene írnom a kérdésemet a az erre kitalált fórumon elég régóta nem járnak emberek ezért hát meg próbálom.
    Csináltam két profilt a myspace-en egyet magamnak egyet pedig egy zenekarnak, és az lenne a problémám hogy nem találom a zenekar Profil Edit-jébe az About Me opciót ahova a háttérkép megváltoztatásához szükséges kódot kell beírni, viszont a saját profilomba rögtön meg van. Most akkor a zenekari profilbe hol van? vagy hogyan kell hátteret be illeszteni?
    A válaszokat előre is köszi.
    Üdvözlettel danee
  • StephenKing
    Csinálj a nod-al egy javitó lemezt aztán ezzel bootolj be a gépen futasd le a viruskeresőt találni fog 1-2 férget ezeket leirtja utána minden jó lesz.
  • DJKonya
    Segített egy egyszerű személyes adat törlés firefoxban
    Köszi azért!
  • erieskrisz
    Passz de megprobálhatnál egy rendszervisszaálitást csinálni akkor hátha jó lenne
  • DJKonya
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan problémám hogy 2 napja magától ki kapcsolt a gép, vissza kapcsoltam és azóta a weboldalakon nem jegyez meg. Úgy értem hogy néhol benne marad a bejelentkező panelban a nevem vagy az email címem és a jelszavam, de van ahol ez sem. Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
  • qtab986
    Skype-os kérdésem van, amire a Skype topikban nem kaptam választ. Le akarom törölni az MX Skype Recorder-t, de nincs uninstalálója. Hogyan lehet leszedni?
  • atiwrc
    Hali!
    Egy ismerősőm barátjának eepcjável ilyen probléma van:
    Mikor elidnul a gépe és mikor bejönne az xp fekete képernyő van amin a kurzort látni. És mintha leállna a vinyo pörgése.
    Pont aznap miután mondta ezt este hiv az ismerősöm hogy az ő asztali xp-s gépével is ugyanez történt.

Az érdekesség az hogy az eepc-n is nod32 van és az asztali gépen is. Nemrég egy pendrivval raktak át valamit az asztalira az eepcről, és az asztali gépen a nod kidobott valamni Trojan virust( pontosabb megnevezést nem tudott mondani), azt levielg leirtoták.

Találkozott már valaki ilyen virussal, vagy lehet ennek köze sincs hozzá?

Tesom vistas laptopján volt ilyen egyszer de ez csak akkor már miután rábököt a felhasználóra, szóval tudtok mondani valamit? A neten nem találta ehez hasonlo gondot vagy ilyen gondot okozó virust sem :S

THX!
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Google könyvkereső oldalán elakadtam a letölthető könyvek keresésével.
    Az alábbi címen rövid utalás van a keresésre:
    http://books.google.com/support/bin/answer.py?answer=44664&cbid=-1q4feoadt83qc&src=cb&lev=index
    „Keresse fel a books.google.com webhelyet. Kereshet letölthető könyveket, ha a "Teljesen megtekinthető könyvek" választógombra kattint,”
    Lehet, hogy lebénultam, de nem találom a "Teljesen megtekinthető könyvek" választógombot.
    A segítséget előre is köszönöm.
  • Mortel
    HAli!

Egy olyan problémám akadt, hogy egy webkamaráról kéne képeket lementenem X időközönként és a manuális út számomra nem a legszimpatikusabb:)
    Tud valaki erre valamilyen progit?

Próbáltam keresni, de nem nagyon sikerült.

Előre is köszi.

• Terensz
    Hali!
    Microsoft megint hozza a formáját. Web platform installerrel szeretnék Silverlight fejlesztőkörnyezetet felrakni. A képen jól látszik, hogy hol is akadt el a dolog, nem tudok elég bonyolult jelszót adni, a felület gyakorlatilag semmit nem fogad el. Van valami javaslatotok?

• StephenKing
    Az lenne a problémám hogy van egy Dell laptopom xp van rajta. Ma a betöltés után mikor be kellene rendesen jönni az asztalnak csak az egérmutató jön be és semmi más tök fekete háttérrel,az egérmutatót rendesen lehet mozgatni de semmi más billentyűkombinációra nem reagál a gép. Próbáltam csökkentett módban inditani de akkor is csak ugyanezt csinálja. Az xp újratelepitésén kivül van valakinek valami ötlete??
  • hanho
    Az a driver van fent amit kaptam akártyához. 3DMark05 1.0.-val nem ment. Lehúztam újjabb verziót 1.3.-at ezzel már megy. 3DMark03 -al nem megy Kiírja hogy: System info error. Ez mi lehet?
  • Evin
    Drivert frissítetted?
  • hanho
    Lecseréltem a graf. kártyámat Radeon1600-as ról HD4670-re. Az a gondom hogy nem tudom letesztelni 3D Mark-ban. egyszerüen nem indul el. Segítsen valaki mi lehet a baj. köszi
  • josi
    Bannoltak.
  • vohanyi
    Sziasztok!WIFI-vel kapcsolatos segítséget kérnék!
    2 hete böktem ki :kaptam egy laptopot,fel kellett szoftverezni....na ez bejelzett,hogy több wifi is van,ebből 2 a lényeg:mindkettő a "Egyesült Magyar Kábeltelevízió I."--IP alapján a DIGI-é:11Mbit/s.,ténylegesen 5.5Mbit/s;Laptopon speedtest:5/5Mbit/s-fel/le!!!
    Laptop el,PC-be wifi kártya be-TP-LINK,mivel csak kültéren van,3m kábel,vágére bot antanna--jelerősség 18-20dBi/82%/
    'hera1'szabad,'hera2'wep-es!Nem is volt semmi gond szombat hajnal 1-kor még rendben,reggel 7-től semmit nem csinál csatlakozáskor!
    Mi történhetett?
    Köszi!
  • zeli
    Jelöld be, hogy saját kezű megadás, aztán a partíciókezelőben formázd meg ezt a partíciót, és jelöld be oda a /-t (oda fog menni az ubuntu).
    csak ÓVATOSAN, az ubuntu partíció kezelője az veszélyes. :D
  • Hegi90
    Miért nem tudom beállítani, hogy arra a 19,5 gigás partícióra települjön fel?

Csak úgy tudom felrakni, hogy ha a C-ből vág le egy darabot, de én előre levágtam neki ezt a 19,5 gigát.

ha azt választom, hogy partíciók megadása kézzel, akkor fog menni a win7 is?
    és a csatolási pontnak mit adjak meg új partíció létrehozásakor?
  • sovatalevi
    koszi
  • gergely1991
    start>futtatás>dxdiag
  • sovatalevi
    hol tudom megnezni h hany megas a videokartyam?
  • polarka
    Köszönöm.
  • Wittmann13
    Sikerült megoldanom,köszi!Ugy,h mikor megnyitom a beviteli ürlapot egy makróval bezáratom a másikat.Aztán az új rekord mentésével újra megnyitom.Igy már müxik.
    Viszont lenne egy másik problémám. :)
    Van egy táblám,aminek egyik mezőjében több rekordnál is szerepel ugyan az az adat.
    Hogyan tudnám megoldani,h amikor egy szövegmezöben kilistázom csak a különbözőeket mutassa?Viszont ha kiválasztok egyet,egy másik mezöben már az összes rekordot szeretném látni amiben az adott adat szerepel?
    Nem tudom mennyire sikerült érthetően leirnom.. :D
  • gergely1991
    Az elsőnél nem értem nálam nincs ilyen hogy ugrana egy másik rekordot(akkor töltsd ki a táblán)Az utóbbinál próbáltad hogy amikor módosítottál egy adatot akkor rákattintasz valamelyik rekord léptető gombra?
  • Wittmann13
    Access-ben senki?
  • Dj Faustus #16167
    wikiHow - How to Invert Colors on Your Windows XP
    eHow - How to Invert Colors on Windows XP
    Microsoft - Invert the Colors of the Magnifier Window
    wikiHow - How to Invert Colors on Windows Vista
    WonderHowTo - How To Invert Colors on a Mac
  • ba32107
    Szerintem ez hülyeség :D
  • Hegi90
    köszönöm!
  • Dj Faustus #16164
    Az Ubuntuval feltelepülő "oprendszer választó programot" (ezt nevezik bootmanagernek) Grub-nak hívják. Két részből áll, egy az MBR-ben (Master Boot Record) foglal helyet, a másik az Ubuntu /boot/grub/ könyvtárában helyezkedik el.

Mivel a Grubnak szüksége van ezen második részre (ott tárolja például hogy melyik partíción milyen oprendszer van), az Ubuntu eltávolításával kicsit nyafogni fog e miatt. De ha eredetileg volt például egy Windows XP is a gépen, és azt szeretnéd használni, a Windows XP telepítőlemezével helyreállíthatod az MBR-t.
  • Hegi90
    Van egy Vistám, mellé raktam egy Ubuntut, azzal együtt pedig feltelepült egy oprendszer választó program. Ha leszedem a vistát meg az ubuntut is, ez a program nem fog sírni? (Nem csak ez a két partíció van a gépemen)
  • polarka
    Úgy gondolom, h amikor sokat kell bámuljam a monitort, akkor pihentetőbb, ha fekete alapon fehér betűket kell olvassak. Rosszul gondolom?
    Ha nem, akkor kéne vmi progi, amivel invertálhatom a megjelenített színeket és akkor progiktól függetlenül olvashatom kényelmesen a dolgokat.
    Vki esetleg?
  • Kontrakcio
    szevasztok. sztetek win98-at hogy telepithetek pendrive-on keresztül?
  • Carloska
    microsoft security essentials ezta szart hogy lehet uninstalálni?
  • ba32107
    Persze.
  • pxxl
    nehéz lenne bizonyítani,
    de csak tc-ből flashfxp-be akarom átvinni a melóhelyemen az ftp eléréseket. nemtom miért de tc mostanában mondog megszakad. flashfxp meg nem.