20838
Segítséget kérek
  • Japep

Az mi?
    Vagyis hogyan tudom elindítani?

Bocsi, de én nem nagyon vagyok otthon a témában... :S
  • gergely1991
    Hopsz valami még kimarad ezzel nem a reinstallra gondoltam hanem rendszerfájl védelem használatára:)
  • Japep

Köszi. :)
  • gergely1991
    Az svchost.exe a oprendszer egyik tartozéka törlése ugyan nem ajánlott, de helyre állítani talán lehetséges.(de ehhez a jelenlegi win telepítő lemezére lehet szükség)..
  • Japep

Hello.

A gépem egyfolytában vírust jelent (trójai), amit sajnos csak a karanténba tud elhelyezni... :S
    Viszont ezt a fájlt jelöli meg mindig forrásként:
    svchost.exe

Nem merem letörölni, mert a C:\WINDOWS\system32\ mappában van.

Amúgy NOD van a gépemen, az nem tud vele mit kezdeni.

Szerintetek letörölhetem ezt a fájlt manuálisan? :)
    Köszi előre is.
  • Thibi
    Például a logmein
    https://secure.logmein.com/HU/home.aspx
    a logmein free-t fel telepíteni kell az adott gépen,utána a böngészőn keresztül bárhonnan használható
  • adios
    köszöntem szépen :)
  • ludasmatyi2
    Sziasztok GURU-k!
    Olyan szoftver neve kellene nekem, amivel úgy tudok például faterom gépébe dolgozni, hogy nem vagyok nála, hanem az én gépem előtt ülök.Úgy hallottam, hogy van ilyen. Ha valaki tud kérem segítsen! Köszi előre is.
  • LeventeV
    Assembly-t tanulunk az egyetemen de es egy feladattal kapcsolatba lenne egy kis gondom. A feladat igy szol: olvassunk be egy hexadecimalis szamot es irjuk ki 10es szamrendszerben. Pascal keretprogramot kell irni. tudna nekem valaki segiteni ebben? nagyon sokat segitene.
  • gator
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a előző rendszeren a FireFox mentett könyvjelzőimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.
    Köszi
  • Evin
    Biztos Shockwave Flash? Mert csak Shockwave Player meg Flash Player van, a kettő nem ugyanaz.
  • Dj Faustus #16266
    "Asus A8N5X-es alaplapra integrált hangkártyához
    Asus weboldaláról
    Realtek weboldaláról - mivel Realtek ALC850-es

"Van egy rendes mikrofonom, és azt szeretném, ha egy MP3 fájl lejátszása esetén énekelnék, akkor visszahallanám magam"
    Ha nem lényeges az énekhang rögzítése, általában a hangkártyák mikrofonbemenete visszairányítható a kimenetre - szóval kattints a jobb alsó sarokban a tálcán található hangszóró ikonra (vagy Windows XP alatt: Start menü/Futtatás menüpont-ba írd be sndvol32), a megjelenő keverőpulton a Mikrofon csatorna Elnémítását iktasd ki, és növeld meg a hangerejét. Arra ügyelj, hogy a mikrofon és a hangszóró ne legyen túl közel egymáshoz, mert összegerjednek, és sípoló hangot fogsz kapni.

Ha nem találsz Mikrofon csatornát:
    1. A hangerővezérlő ablakában Beállítások/Tulajdonságok menüpont
    2. Hangerő beállítása: Lejátszáshoz
    3. A következő hangerőszabályzók megjelenítése listában legyen kijelölve a Mikrofon csatorna.

"Mindig a beépülö tart.írja ki telepírsd a flash playert,de nem áll
    szóba velem!"

Amikor telepíted a Flash Playert, nem ír ki valami hibaüzenetet? Egyáltalán mit jelenít meg?
    Ha az Opera címsorába (ahová a weboldalak címét írod be) beírod, hogy opera:plugins szerepel a Shockwave Flash?
    A böngésző bezárása és újbóli megnyitása sem segít?
  • adios
    Hello!
    Asus A8N5X-es alaplapra integrált hangkártyához keresnék audio drivert. Melyik most a legújabb?
  • Prince of Máté
    Sziasztok!

Program ajánlás terén kérnék segítséget.
    Van egy rendes mikrofonom, és azt szeretném, ha egy MP3 fájl lejátszása esetén énekelnék, akkor visszahallanám magam, mint a karaoke programokban.
    Valaki ismer ilyet?
    Előre is kössz!
  • HALÁSZ ISTVÁN
    Tisztelt Fórumuzo!
    Win2000XP van a gépen.Ezt a letöltést már kiprobáltam és semmi eredmény.
    Mindig a beépülö tart.írja ki telepírsd a flash playert,de nem áll
    szóba velem!
    Tisztelettel:Halász István
  • Dj Faustus #16262
    Kedves Pista!

Milyen operációs rendszered van? Windows XP? Windows 98? Windows Vista?
    Mit értesz az alatt, hogy nem tudod telepíteni? Milyen visszajelzést ad a telepítő, vagy milyen oldalak nem akarnak megnyílni? Hol akadsz el?

Operához Windows XP/2003/2000/Vista alatt az alábbi oldalról tölthető le a telepítő.
  • Hegi90
    áh, így volt win7-ben is!
    köszönöm!
  • HALÁSZ ISTVÁN
    Nem tudom telepíteni a flash playert.Opera a böngészöm,már mindent
    megprobáltam.Nem vagyok profi,cdak egy kis nyugdíjas.Segítsen valaki
    és ha tudja írja le a folyamatot.

Tisztelettel:Halász István
  • Noodlee
    Hi!

Gondoltam ide is beírom a problémámat, több szem többet lát alapon.
    Bekapcsolom a gépet, hallom, hogy beindul, majd pár másodperc után kikapcsol. Vár pár másodpercet, majd elindul, és újra kikapcsol. levettem a ház oldalát, és látom, hogy a proci hűtő venti nem pörög.
    Szerintetek az alaplap halt ki, és azért nem kap áramot a venti, vagy maga a venti fáradt el?
  • Dj Faustus #16258
    Sejtésem szerint a CD/DVD-író sok áramot vesz fel, és energiatakarékosságból (mivel laptopról van szó) lekapcsolja a hálózati interfészt.

Windows XP-nél a Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Rendszer/Hardver fül/Eszközkezelő gomb-bal hívható elő a gépben levő hardvereszközök listája.

A hardver tulajdonságainál az Energiagazdálkodás fülön beállítható, hogy a számítógép kikapcsolhatja az eszközt. No ezt ki kell iktatni.
  • Hegi90
    CD/ DVD írás közben lekapcsolódok minden hálózatról, így a netről is.
    Miért?

win7 64 bit
    acer aspire 6930g

minden cd író progival ezt csinálja, amivel eddig próbáltam.
  • Japep

Érdekes, pontosan erre a programra találtam rá, és ez megoldotta...

Köszi azért! :D
  • Japep

*** Megoldottam. :)
  • vohanyi
    Én VSO ConvertXtoDVD v4.0.3.312 Final-t használom,korrekt!-tud magyarul is...
    Nem 2Gb-nál nagyobb a DivX-es film?Nekem akkor köhögött az asztali...
  • Japep

Hello.

Ez a második film, amit a DivX-es asztali DVD-lejátszóm nem tud lejátszani.
    Vagyis elindul, hallom a hangot, de képet nem mutat (csak a lejátszó saját háttérképét).

Ez miért lehet?
    Sőt, átakartam konvertálni DVD formátumba az .avi-t, de a 2 konvertálóm egyike sem ismeri fel.

Tudtok valami jó konvertáló programot? :)

Köszi előre is.
  • fodorpetii
    Valaki a #16247ra? :S
  • gergely1991
    Nálam sikerült, sőt tudtam is törölni belőle (akkoriban sp3-asom volt)de most sp2-esem van nem megy(biztos ott úgy volt megoldva).....
  • Evin
    A sys-vol -ba nem lehet benézni, az rendszermappa! Egyébként ha azt adod meg, hogy 200MB legyen a rendszer visszaállítás, akkor nem lesz belőle 1giga.
  • gergely1991
    A win is tud szemetelni...
    Nézz itt körül:
    C:\system volume information vagy esetleg ide is:
    D:\system volume information (aszem ez a rendszervisszaállításhoz kell)
  • tigerbácsi
    mindenki más virkerre esküszik. próbálgatni kell, vagy várj egy kicsit még ajánlanak valamit.
  • fodorpetii
    Sziasztok, ezt írja ki a gépem amikor elakarom indítani a winampban vagy a neten zenét: "Bad directsound driver.please install proper driver or select another device in configuration. Enter code: 88780078"
    Nem olyan rég újra lett rakva a gép, de feltelepítettem a sound drivert, azóta még egyszer feltettem hátha jó lesz de egy kis ideig jo volt utánna
    megint ezt írja ki....Talán vmi frissítés kéne neki?
    Segítségeteket előre is köszönöm
  • Darukezelő
    ZoneAlarm, és Eset Smart Security nem talált semmit. Ezt elfelejtettem leírni mellé. UnHackMe is azt mondja, hogy nincs semmi. Ad-Aware-ral próbálkoztam még, de valamiért megállt az elején az ellenőrzés. :S
  • tigerbácsi
    biztos hogy vírus s féregtámadás áldozata vagy! rakj fel egy próbaverziós vírus és féregkeresőt s írtót!
  • Darukezelő
    Hali.
    Szerintetek mitől lehet az, hogy szó szerint elkezdett elfogyni a hely a C meghajtón szépen lassan? (Vista, 64 bites) Semmit nem csinálok, és azt látom, hogy egyre kevesebb helyem van a C meghajtón. Vírus? Vagy a Vista hülyesége egy idő után, és megérett az újratelepítésre a gép? Átnéztem nagyjából minden mappát, de egyikben sem látok méret növekedést. Jó, a Windows mappának nem estem azért neki. :) Nem tudom mi lehet a probléma, valaki találkozott már ilyennel? Köszi.
  • tigerbácsi
    igaz megnéztem. *.rtf ben lehet csak! :-)
  • Gyocsika
    Szóval, ha az írásvédettséget kipipálom, akkor az azt jelenti h a fájl, "only-read" tehát csak olvasható lesz?
  • Evin
    Talán BIOS reset kellene. Vagy tényleg a procival van gond.
    Az viszont nem árt, ha 80-as IDE kábelt használsz, mert gyorsabb, mint a 40-es.
  • Bugz
    Hali!
    Mikor elindítom gépet akkor ezt írja ki:
    IDE Channel 2 no 80 conductor cable installed - gondolom ez még nem is baj
    Aztán következő sor:
    CPU is unworkable or has been changed. Please recheck - CPU SOFT MENU.
    És csak úgy enged tovább ha F1-et nyomok.
    Tudok angolul, csak nem egészen értem mit akar. Mert azt hiszem nem változtattam semmit CPU SOFT MENU-ben..aztán lehet mégis, csak elfelejtettem.
    Valaki segítsen légyszíves!
  • Evin
    Szerintem sima txt-t nem, hiszen az csak szöveg. A cfg is csak txt fájl általában. doc és pdf fájl nem csak szöveget tartalmaz, hanem egyéb adatokat is, azt azért lehet jelszóval védeni.
  • tigerbácsi
    txt-t tudsz menteni word-ből ha jólemlékszem, s azt lehet jelszóval védeni :-) vagy a txt-t át kell konvertálni pdf-be mi már tljesen kódolható.

ám a cfg - file-t nem tom mi.