20838
Segítséget kérek
  • menyasszony
    Közben megoldódott. Fölraktam egy régebbi verziót. Nem a 9.11-et, hanem a 9.6-ot és az jó. A fene se érti ezt.
  • exodus2
    Csak azért kérdeztem, mert ati honlapról letöltöttnek van aláírása... legalábbis nekem mindig volt.
  • menyasszony
    Hogy érted, hogy milyet tennék fel?

Próbáltam már az ATI és a Sapphire honlapjáról is, de mindegyikre azt írja, hogy az illesztőprogram-csomag aláírása hiányzik, pedig már az XP-ben is kikapcsoltam, hogy figyelje az aláírásokat. Egyszerűen nem megy föl egyik driver sem.
  • exodus2
    Próbáltad az ATI honlapján drivert? Amúgy milyet tennél fel?
  • menyasszony
    Miért nem megy fel a VGA-m illesztőprogramja?

Most raktam újra az asztali gépet egy WinXP SP3-mal (32 bit) és föl akartam rakni a VGA dolgait (egy AGP-s HD3650), de minden fölmegy az illesztőprogram kivételével. Azt írja a telepítési naplóban, hogy hiányzik az aláírás.
    Mit kell ilyenkor csinálni?
  • Evin
    Nagyobb pénzes szerkesztőkkel, vagy VirtualDub-bal (szűrők használatával) talán kicsit lehet igazítani rajta. De ahogy mondják: sz@rból nem lehet várat építeni.
  • exodus2
    Kábellel ennyi: http://technologytrade.uw.hu/WnW.html

Ha kábel nélkül akarod, akkor kell venned 1-2 wifi eszközt.
  • gator
    Lehetséges-e az USB Stickes tmobilos net megosztása vezetek nelkul ? :O
  • gator
    Netmeter nevezetű program : http://www.hootech.com/NetMeter/
    Ha jol ovlastam a legujabb verzio jo WIN7-re .
  • Klmarti
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Régi vhs felvételt írtam át dvd-re, de sajnos nagyon vacak a minősége. Tudtok-e esetleg valami programot ajánlani, amivel javítani lehetne? Előre is köszönöm
  • exodus2
    Tanulmányozd ezt a fórumot: http://forum.daemon-tools.cc/f40/yasu-1-6-9040-released-23591/
  • adios
    Hello!
    A segítségeteket szeretném kérni méghozzá abban h h kell használni a Yasu 1.6-ot?Vmi olyasmit ír h bekell másolni oda ahol a daemon tools exe.-je van, de ott sem működik. Mi lehet a gond?
    Előre is köszi!
  • jimbobacsi44
    Hali!
    3gb mobilnetem van.Tudna valaki 1 jo adatforgalom mero progit ajanlani?Win 7 van a gepen.Elore is THX.
  • gator
    Egy olyan problemam van miota felraktam a laptopomra az X- Daytonat, hogy a billentyizetkiosztasom megbolondult.
    Csak az a bizonyos gomb FN gomb lenyomasa mellett tudok irni. Ha ne0 ny6060 3e a226r így n+z 25 va3ah6gy az írás60.
    . helyett , é helyett + stb stb ... mivel tudom orvosolni ????
  • vizes
    Kiba... nagy király vagy. Köszi. Azért én is megpróbálom, hogy legközelebb sikerüljön nekem is!

Mégegyszer köszönöm!
  • exodus2
    Nem bonyolult pedig. A böngésződdel behozod az oldal forrását. Megkeresed a flv-t, vagy jelen esetben swf kiterjesztésű fájlt. Jobb esetben sikerül kimásolni az útvonalat, mint ahogy most is. Azt a fájlt, pedig valamilyen letöltőprogrammal letöltöd. Ha ez megvan kell egy swf decompiler nevű program, amivel elemeire (kép, hang, parancsok) szedheted magát az swf-et. Kikeresed a hangot, és Export resources -re nyomsz. Ekkor lementi a kijelölt képeket, hangokat, egyéb programrészleteket ahova kívánod. De hogy ne kelljen vele kinlódnod, itt van amit szeretnél:

http://data.hu/get/1923596/Sound.rar.html
  • vizes
    Üdv!

Találtam egy flash játékot és szeretném az aláfestő zenét lelopni róla. Hogyan tegyem?

Egyébként ez az a játék
  • gergely1991
    Úgytudom hogy egyes frissítéseknél lehet gondok....
  • Seithennin
    2. olyan program kéne ami a legegyszerűbb és legjobb arra h leformázott winyóról adatot visszanyerjek! (film, zene, doksi, fotó) és ha lehet jó lenne ha valaki el is magyarázná h hogyan kell csinálni mire kell figyelni stb stb nem értek hozzá... előre is köszi!
  • Seithennin
    ja és még az 1. höz annyi h ez a star wars kotor1 frissítve stb, és h minden más játékkal nincs gond!
  • Seithennin
    sziasztok! két gondom van
    1: hali! nekem az a gondom vele h xp alatt, időnként van h 2 percig bírja van h 1 órát de kidob a játékból, hibaüzi stb elég idegesítő főleg a mentések miatt! mitől lehet, fullra frissitett erős gépnél? köszi előre is
  • gator
    Most telepítettem fel a gépemre a Win XP Home Editiont és mellé a Nerot.
    Majd amikor CD írásra kerülne a sor, csak Képfájlra tudom kiírni, mivel a nero indításánál egy olyan üzenet fogad hogy ÍRÁSI JOGOSULTSÁG KELL a CD v DVD írásához ... Atvaltottam a vezerlopultban a NERO BURNING RIGHTS menuben a jogosultsagot MINDEN FELHASZNÁLÓRA, de semmi. Valami tipp???
  • autoszimulator
    lehet, de rizikós, főleg a rendszerpartíciót. partition magic-el próbáld, csippents le a 200 gigásból, egy restart után már elvileg jól működik. de mint mondtam, rizikós, elveszhetnek anyagok, rosszabb esetben, pl egy áramszünet esetén a winnek is nyekk lehet. Sőt hogy fokozzom, én már vinyót is csináltam így ki :D
  • zeli
    azt a jobbgomb a meghajtóra->tulajdonságok\auto. lejátszásnál találod sztem. És ott van egy olyan jelölő, hogy rákérdezés minden alkalommal.
  • Nuki
    Azt szeretném, ha minden egyes berakáskor magától előhozná azt a menüt, függetlenül attól milyen cd-dvd-t teszek be.
    Az utóbbival már próbálkoztam, csak eléggé rosszul fogalmaztam :(
  • gergely1991
    Pl.:létrehozhatsz egy autorun.inf nevű állományt a lemezre vagy lemez kijelölése helyi menü(jobb gomb) tulajdonságok "Automatikus lejátszás" fülön nézz körül....
  • Nuki
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne beállítani azt, hogy ha beteszek egy cd-t, automatikusan lejátsza.
    - Aki telepítette a gépet, feltehetőleg beállította hogy ne játsza le magától
    - Sajátgép, jobb gomb cd-dvd meghajtóra, automatikus lejátszás nem működik, próbálkoztam vele.

Más ötlet?

Köszönöm szépen a segítséget!
  • Evin
    A hozzáértőbbek majd kijavítanak, de én úgy tudom, hogy egymás mellett levő partíciókból bele elvenni és átadni a mellette levőnek. És gondolom a C nem a H mellett van.
  • w77d
    sziasztok!
    Egy partíció méretét utólag lehet nagyobbítani? Konkrétan nálam most 3 külön partíció van. C: win, D: ez egy 200gigás, H: ez egy 1000gigás, amit nemrég vettem. Namost a C-n a win állandóan panaszkodik hogy kevés a lemezterület és ahogy nézem tényleg betelt, de nem tudok mit törölni, mert azon csak a win dolgai vannak. Jó lenne ha mondjuk a H-ról át tudnék csatolni valahogy mondjuk egy 200gigát...
  • gyonax
    Itt a project, így egyszerűbb link
  • gyonax
    Sőt most próbáltam ki, a label 7,8,9 még a button-nél is működik.... csak amikor a radio-nal kéne akkor nem...
  • gyonax
    Valaki nem tudja hogy ez a program miért ismeri fel gond nélkül a label1-6-ot, de a 7,8,9-et nem.

using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows;
    using System.Windows.Controls;
    using System.Windows.Data;
    using System.Windows.Documents;
    using System.Windows.Input;
    using System.Windows.Media;
    using System.Windows.Media.Imaging;
    using System.Windows.Navigation;
    using System.Windows.Shapes;

namespace Személyi
    {
    /// <summary>
    /// Interaction logic for Window1.xaml
    /// </summary>
    public partial class Window1 : Window
    {
    public Window1()
    {
    InitializeComponent();
    }

private void radioButton1_Checked(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    label8.Content = "1";
    }

private void button1_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
    {

}
    }
    }

label8.Content = "1"; ==> ennél a sornál kapok egy {"Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra."}-t

De ismétlem label1-label6-ig tökéletesen működik....
  • 1200bpm
    Megnézem mindkettőt köszönöm a segítséget!
  • balcsi70
    Én a WinAvi Video Convertert használom
  • Dj Faustus #16323
    Avi2DVD
  • 1200bpm
    Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani egy jó megbízható konvertáló programot? Dvix-röl DVD-re ill. vissza tudjon konvertálni? Elöre is köszi a segítséget.
  • balcsi70
    Aha ok köszi.(ja ott pl:a Driver Magician ) ok.
  • Evin
    Mivel Vistát adnak hozzá, a W7 csak jobban futhat nála.
    Driverekkel nem nagyon kell foglalkozni, mindent beszerez a rendszer, vagy a gyártó honlapjáról biztos minden elérhető vagy külön, vagy egy frissítő programon keresztül, ami mindent letölt.
  • balcsi70
    Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen gépen
    kép
    elboldogul a Win 7 ? És driver milyen kell hozzá? Ami volt a Vista-hoz az jó? Köszi a választ.
  • Qwerty4
    Hello!

Tegnap újra raktam a windows-t és a GWhere proginál (meghajtók adatstruktúrját tároló progi) egy új jelenséget figyeltem meg, ami ugyan nem ront a progi használhatóságán, de mindig ez az üzenet fogad indításnál és idegesít, hogy ez mindig megjelenik:

Persze, ha kilépek a dos ablakból, azután a progiból is kilépik.
    Mi okozza a problémát?Korábban nem volt ilyen...