20838
Segítséget kérek
-
menyasszony #16357 Közben megoldódott. Fölraktam egy régebbi verziót. Nem a 9.11-et, hanem a 9.6-ot és az jó. A fene se érti ezt. -
exodus2 #16356 Csak azért kérdeztem, mert ati honlapról letöltöttnek van aláírása... legalábbis nekem mindig volt. -
menyasszony #16355 Hogy érted, hogy milyet tennék fel?
Próbáltam már az ATI és a Sapphire honlapjáról is, de mindegyikre azt írja, hogy az illesztőprogram-csomag aláírása hiányzik, pedig már az XP-ben is kikapcsoltam, hogy figyelje az aláírásokat. Egyszerűen nem megy föl egyik driver sem.
-
exodus2 #16354 Próbáltad az ATI honlapján drivert? Amúgy milyet tennél fel? -
menyasszony #16353 Miért nem megy fel a VGA-m illesztőprogramja?
Most raktam újra az asztali gépet egy WinXP SP3-mal (32 bit) és föl akartam rakni a VGA dolgait (egy AGP-s HD3650), de minden fölmegy az illesztőprogram kivételével. Azt írja a telepítési naplóban, hogy hiányzik az aláírás.
Mit kell ilyenkor csinálni? -
Nagyobb pénzes szerkesztőkkel, vagy VirtualDub-bal (szűrők használatával) talán kicsit lehet igazítani rajta. De ahogy mondják: sz@rból nem lehet várat építeni. -
exodus2 #16351 Kábellel ennyi: http://technologytrade.uw.hu/WnW.html
Ha kábel nélkül akarod, akkor kell venned 1-2 wifi eszközt. -
gator #16350 Lehetséges-e az USB Stickes tmobilos net megosztása vezetek nelkul ? :O -
gator #16349 Netmeter nevezetű program : http://www.hootech.com/NetMeter/
Ha jol ovlastam a legujabb verzio jo WIN7-re . -
Klmarti #16348 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Régi vhs felvételt írtam át dvd-re, de sajnos nagyon vacak a minősége. Tudtok-e esetleg valami programot ajánlani, amivel javítani lehetne? Előre is köszönöm -
exodus2 #16347 Tanulmányozd ezt a fórumot: http://forum.daemon-tools.cc/f40/yasu-1-6-9040-released-23591/ -
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni méghozzá abban h h kell használni a Yasu 1.6-ot?Vmi olyasmit ír h bekell másolni oda ahol a daemon tools exe.-je van, de ott sem működik. Mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
jimbobacsi44 #16345 Hali!
3gb mobilnetem van.Tudna valaki 1 jo adatforgalom mero progit ajanlani?Win 7 van a gepen.Elore is THX.
-
gator #16344 Egy olyan problemam van miota felraktam a laptopomra az X- Daytonat, hogy a billentyizetkiosztasom megbolondult.
Csak az a bizonyos gomb FN gomb lenyomasa mellett tudok irni. Ha ne0 ny6060 3e a226r így n+z 25 va3ah6gy az írás60.
. helyett , é helyett + stb stb ... mivel tudom orvosolni ???? -
Kiba... nagy király vagy. Köszi. Azért én is megpróbálom, hogy legközelebb sikerüljön nekem is!
Mégegyszer köszönöm!
-
exodus2 #16342 Nem bonyolult pedig. A böngésződdel behozod az oldal forrását. Megkeresed a flv-t, vagy jelen esetben swf kiterjesztésű fájlt. Jobb esetben sikerül kimásolni az útvonalat, mint ahogy most is. Azt a fájlt, pedig valamilyen letöltőprogrammal letöltöd. Ha ez megvan kell egy swf decompiler nevű program, amivel elemeire (kép, hang, parancsok) szedheted magát az swf-et. Kikeresed a hangot, és Export resources -re nyomsz. Ekkor lementi a kijelölt képeket, hangokat, egyéb programrészleteket ahova kívánod. De hogy ne kelljen vele kinlódnod, itt van amit szeretnél:
http://data.hu/get/1923596/Sound.rar.html -
Üdv!
Találtam egy flash játékot és szeretném az aláfestő zenét lelopni róla. Hogyan tegyem?
Egyébként ez az a játék -
Úgytudom hogy egyes frissítéseknél lehet gondok.... -
2. olyan program kéne ami a legegyszerűbb és legjobb arra h leformázott winyóról adatot visszanyerjek! (film, zene, doksi, fotó) és ha lehet jó lenne ha valaki el is magyarázná h hogyan kell csinálni mire kell figyelni stb stb nem értek hozzá... előre is köszi! -
ja és még az 1. höz annyi h ez a star wars kotor1 frissítve stb, és h minden más játékkal nincs gond! -
sziasztok! két gondom van
1: hali! nekem az a gondom vele h xp alatt, időnként van h 2 percig bírja van h 1 órát de kidob a játékból, hibaüzi stb elég idegesítő főleg a mentések miatt! mitől lehet, fullra frissitett erős gépnél? köszi előre is -
gator #16336 Most telepítettem fel a gépemre a Win XP Home Editiont és mellé a Nerot.
Majd amikor CD írásra kerülne a sor, csak Képfájlra tudom kiírni, mivel a nero indításánál egy olyan üzenet fogad hogy ÍRÁSI JOGOSULTSÁG KELL a CD v DVD írásához ... Atvaltottam a vezerlopultban a NERO BURNING RIGHTS menuben a jogosultsagot MINDEN FELHASZNÁLÓRA, de semmi. Valami tipp??? -
lehet, de rizikós, főleg a rendszerpartíciót. partition magic-el próbáld, csippents le a 200 gigásból, egy restart után már elvileg jól működik. de mint mondtam, rizikós, elveszhetnek anyagok, rosszabb esetben, pl egy áramszünet esetén a winnek is nyekk lehet. Sőt hogy fokozzom, én már vinyót is csináltam így ki :D -
azt a jobbgomb a meghajtóra->tulajdonságok\auto. lejátszásnál találod sztem. És ott van egy olyan jelölő, hogy rákérdezés minden alkalommal. -
Nuki #16333 Azt szeretném, ha minden egyes berakáskor magától előhozná azt a menüt, függetlenül attól milyen cd-dvd-t teszek be.
Az utóbbival már próbálkoztam, csak eléggé rosszul fogalmaztam :( -
Pl.:létrehozhatsz egy autorun.inf nevű állományt a lemezre vagy lemez kijelölése helyi menü(jobb gomb) tulajdonságok "Automatikus lejátszás" fülön nézz körül.... -
Nuki #16331 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne beállítani azt, hogy ha beteszek egy cd-t, automatikusan lejátsza.
- Aki telepítette a gépet, feltehetőleg beállította hogy ne játsza le magától
- Sajátgép, jobb gomb cd-dvd meghajtóra, automatikus lejátszás nem működik, próbálkoztam vele.
Más ötlet?
Köszönöm szépen a segítséget! -
A hozzáértőbbek majd kijavítanak, de én úgy tudom, hogy egymás mellett levő partíciókból bele elvenni és átadni a mellette levőnek. És gondolom a C nem a H mellett van. -
sziasztok!
Egy partíció méretét utólag lehet nagyobbítani? Konkrétan nálam most 3 külön partíció van. C: win, D: ez egy 200gigás, H: ez egy 1000gigás, amit nemrég vettem. Namost a C-n a win állandóan panaszkodik hogy kevés a lemezterület és ahogy nézem tényleg betelt, de nem tudok mit törölni, mert azon csak a win dolgai vannak. Jó lenne ha mondjuk a H-ról át tudnék csatolni valahogy mondjuk egy 200gigát... -
gyonax #16328 Itt a project, így egyszerűbb link -
gyonax #16327 Sőt most próbáltam ki, a label 7,8,9 még a button-nél is működik.... csak amikor a radio-nal kéne akkor nem... -
gyonax #16326 Valaki nem tudja hogy ez a program miért ismeri fel gond nélkül a label1-6-ot, de a 7,8,9-et nem.
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows;
using System.Windows.Controls;
using System.Windows.Data;
using System.Windows.Documents;
using System.Windows.Input;
using System.Windows.Media;
using System.Windows.Media.Imaging;
using System.Windows.Navigation;
using System.Windows.Shapes;
namespace Személyi
{
/// <summary>
/// Interaction logic for Window1.xaml
/// </summary>
public partial class Window1 : Window
{
public Window1()
{
InitializeComponent();
}
private void radioButton1_Checked(object sender, RoutedEventArgs e)
{
label8.Content = "1";
}
private void button1_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{
}
}
}
label8.Content = "1"; ==> ennél a sornál kapok egy {"Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra."}-t
De ismétlem label1-label6-ig tökéletesen működik.... -
1200bpm #16325 Megnézem mindkettőt köszönöm a segítséget! -
balcsi70 #16324 Én a WinAvi Video Convertert használom -
Avi2DVD -
1200bpm #16322 Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani egy jó megbízható konvertáló programot? Dvix-röl DVD-re ill. vissza tudjon konvertálni? Elöre is köszi a segítséget. -
balcsi70 #16321 Aha ok köszi.(ja ott pl:a Driver Magician ) ok. -
Mivel Vistát adnak hozzá, a W7 csak jobban futhat nála.
Driverekkel nem nagyon kell foglalkozni, mindent beszerez a rendszer, vagy a gyártó honlapjáról biztos minden elérhető vagy külön, vagy egy frissítő programon keresztül, ami mindent letölt. -
balcsi70 #16319 Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen gépen
kép
elboldogul a Win 7 ? És driver milyen kell hozzá? Ami volt a Vista-hoz az jó? Köszi a választ. -
Hello!
Tegnap újra raktam a windows-t és a GWhere proginál (meghajtók adatstruktúrját tároló progi) egy új jelenséget figyeltem meg, ami ugyan nem ront a progi használhatóságán, de mindig ez az üzenet fogad indításnál és idegesít, hogy ez mindig megjelenik:
Persze, ha kilépek a dos ablakból, azután a progiból is kilépik.
Mi okozza a problémát?Korábban nem volt ilyen...