20838
Segítséget kérek
  • biomage
    hali

Letöltötem egy BD videot, szal van pár m2ts fájlom, a zoom playert letudja játszani a videot de hang nincs, mit csináljak hogy legyen hangja? :)

Más
    Konvertálni szeretném a videó mp4be, de mivel?
  • somakam
    Jó de nekem az AVAST törölte a vírusokat,és most hívtunk egy szerelőt,ő meg aszondta hogy semmi baja,a programokkal van valami.De minden rendszerköveelmény,még a kiterjesztés is stimmel.
  • ÁjjLe BoBBi
    hú hát van pár lehetőség, nos az biztos hogy rosszat nem csináltam, csak fanatikus vagyok és állandóan online voltam azon az oldalon...;)
    de ezért kétlem hogy tiltottak volna.
    a másik kettő ügyében meg gondolom tehetetlen vagyok...
    az ip-m upc-nél meg tudom változtatni és/vagy segítene ez a problémán?
    :)
  • SHADOWEYES7
    Sziasztok!
    Vírus írtás utáni állapotban nem tudom megnyitni a gmail oldalt.
    Állítólag a windowsban nincs DNS "kliens"
    Mit tegyek????
  • gergely1991
    Akkor az vírus lehet:)
    Úgy emlékszem hogy... Nálam olyat csinált a rendszer hogy egyszer letudtam futtatni de 2.alkalommal már nem.Emellett még a futtatott állomány méretét is megnövelte.Mindig be csomagoltam(zipbe) mielőtt lefuttatamm.Így ha nem fut le másodjára akkor kitömörítettem (felülírtam) és úgy indítottam el...
  • Dj Faustus #16432
    "hogy lehet az hogy egy bizonyos oldalt eddig meg tudtam nyitni, ma pedig mindenki más meg tudja nyitni azt az oldalt, csak nekem jön az az üzenet minden egyes alkalommal, hogy a lap nem megjeleníthető..."
    Pár lehetséges ok:
    * Valami rosszaságot csináltál és az oldal adminisztrátora kitiltott
    * A szolgáltatód hálózatából valaki rosszaságot csinált, és a te általad is használt IP-címet vagy IP-cím tartományt kitiltotta az oldal moderátora
    * A szolgáltatód és az oldal közötti hálózatban valahol hálózati probléma van
  • Dj Faustus #16431
    "Sziasztok! Hogyan tudom meg nézni,hogy mi a mack száma a gépemnek. wlanhoz szeretnék csatlakozni."
    A hálózati interfész MAC-címét Windows XP (Vista/7) alatt a következőképp tudod megnézni:
    1. Start menü/Futtatás menüpont-ba írd be: cmd
    2. A megjelenő konzolablakba írd be: ipconfig /all
    3. A megjelenő felsorolásban keress olyasmit, hogy "Vezeték nélküli hálózati kapcsolat", az alatt meg olyat, hogy "Fizikai cím"
  • WOW
    Sziasztok! Hogyan tudom meg nézni,hogy mi a mack száma a gépemnek. wlanhoz szeretnék csatlakozni.
  • somakam
    Igen kiírja sokszor.
  • ÁjjLe BoBBi
    hi,
    fogalmam sincs melyik topicot kellett volna keresnem a problémámmal, sorry...
    hogy lehet az hogy egy bizonyos oldalt eddig meg tudtam nyitni, ma pedig mindenki más meg tudja nyitni azt az oldalt, csak nekem jön az az üzenet minden egyes alkalommal, hogy a lap nem megjeleníthető...
    sosem találkoztam még csak hasonló problémával sem...valaki segítsen please!
  • gergely1991
    Minden egyes programot (telepítő is) se lehet lefuttatni?
    Amikor rá kattintasz egy exe fájlra mit csinál? Megjelenik(vagy átváltozik) a homokóra utána vissza normál egérkurzorra? Volt már olyan hogy az egyik pl.:rendszerprogram leállt azzal hogy"A program hibát észlelt ezért leáll...."?
  • somakam
    Már igen próbáltam.De most már hagyja törölni,de feltelepíteni még mindig nem tudom,meg futtatni sem az egyes programokat.Minden Rendszerkövetelmény megvan a programhoz,még is hiba!
  • oliwwer
    #16411-ben ott a válasz. Vagy már próbáltad?
  • somakam
    Valaki tudna segíteni abban a kérdésben amit már feltettem?Még most se tudok programot feltelepíteni,és most már letörölni sem tudok.Valami vírus lehet?Az AVAST nem jeleszte volna?
  • gergely1991
    Azt hiszem wmp-vel is lehet audiocd-t kiírni csak nem tudom hogy az mp3-is támogatja-e.....
  • atenza
    Nero-val szeretnék kiírni mp3-at audióba, mindent beállítok, leveszem a sebességet is nehogy elszúrja, de kb 2%-nál megáll, és az írja h "illegal disc". Van valami ötletetek erre? 2.CD-t rontja így el...
  • kenny00
    sziasztok
    abban szeretnék segítséget kérni h olyan vírusom van amit a vírus irtó nem talál próbálkoztam formaf c vel új winchesterrel de ezt is kezdi tönkre vágni úgy néz ki h lefagyogat a gép aztán elkezdi küldözgetni a hibaüzeneteket h a rendszer fájlokat nem tudja lementeni majd nem sikerül beindítani mert letörölte a fájlrendszert a c ről:S:S esetleg ha valaki tud valamiféle megoldást nagyon örülnék neki. én arra gondoltam h amikor elkezdi zabálni a cput akkor egy rejtet folyamat futhat a háttérben azt kéne leállítani v nem tudom:S

előre is köszönöm.
  • autoszimulator
    indító lemez az például egy windows példány, át kell állítani biosban a boot sorrendet CD-re, és feltelepíteni a windowst. Vagy egy ubuntu linux LIVECD-t leszedni, boot CD-ről, és indítani a rendszert, akár telepítés nélkül is - ez hosszútávon nem javallott.
  • Jakesz
    sziasztok tudna új noti ügyben segiten i valaki?
    vettem egy hp compaq 615 és nincs rajta opr. tök üres kellene egy indito lemez de azt nem kaptam a neten meg elveszek
  • Dzsí Pí
    GPU-Z val próbáltam ,megtalálta, köszi
  • Evin
    Vagy ott a GPU-z.
  • Evin
    "Ati catalyst meg minden további nélkül müxik"
    Ja, ezt úgy értelmeztem, hogy Catalyst nélkül megy.
    Akkor talán régi az Everest. Vagy nézd meg SIW-vel.
  • Dzsí Pí
    Na most ezt nem értettem. fut rajta a catalyst, meg feltettem a directx-et, és próbából a guitar hero world tourt, és ment szépen
  • Evin
    Viszont ha nem raksz hozzá drivert, pl 3D-s dolgok, mint játék, vagy hardveres videólejátszás nem lesz! Se DirectX10 se 11!
  • Dzsí Pí
    Üdv all!
    Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy új vga-t, de pl az everest nem látja. Mármint rámek a GPU fülre, és semmi. Ati catalyst meg minden további nélkül müxik. am egy gigabyte 5750-ről van szó
  • somakam
    De az AVAST-ot tudtam telepíteni,csak hogy azzal ellenőriztettem át a programokat.
  • gergely1991
    Avastot se engedte telepíteni?
    Vannak különféle eltávolítók mely nem igényelnek telepítést: pl például ez
  • somakam
    Én már AVAST-al küldtem rá mindig,de azt írja ki hogy "Hiba történt a telepítés során"meg hogy rákattolok a mégse gombra akk vége stb.
  • gergely1991
    Nem indulnának el(se program se telepítő)?
    Engedj rá egy vírusellenőrzést?
  • somakam
    Hali!
    A gépemen vannak olyan programok,amiket nem tudok futtatni,de van olyan amit feltelepíteni sem.Tud valaki segíteni?
  • KILLER2
    Találtam 3-4 ilyen total video convertert, de egyik se tudott forgatni sajnos. Találtam viszont egy ingyenes programot, ami forgat és magától átkódolja a videókat AVIba, csak az meg nagyon lerontja a minőségüket. Úgy nézem maradnak fordítva akkor. Lehet, hogy movia maker megcsinálná, de most nem állok neki egyenként megcsinálni őket.
  • oliwwer
    Total video converter-rel 100% hogy tudsz avi-ba konvertálni, és szerintem az elforgatást is meg lehet csinálni.
  • KILLER2
    Nincs valakinek tippje, hogy hogyan tudnék 3GP videókat avi-ba konvertálni, úgy, hogy közben 90 fokkal el is forgassam őket?
  • VGQ
    köszi,de sajna csak Xp-m van:S
  • bigapó
    szia!

Ha Win7-ed van akkor tudom ajánlani a "fekete dobozt". ez elvileg mindent rögzit ami a gépen folyik. még nem használtam, csak olvastam róla itt:

WIN7 recorder
  • VGQ
    Hali

valaki tud esetleg egy olyan programrol ami eltárolja hogy bekapcsolás után mit csináltak a géppel?
    teszemeazt
    14:03-gép bekapcs
    14:06-böngésző indit X weboldallal
    stb

elöre is köszi a választ
  • KILLER2
    Van itt valaki, aki tudna nekem segíteni beállítani egy Corel Painter 11et, hogy jól működjön Wacom Bamboo-val? Szar a kiosztása és egyszerűen nem bírom rávenni, hogy pl a "görgőjével" zoomoljon.
  • Qwerty4
    Hello!
    Valaki ért a Visual Foxpro-hoz?

Egyelőre röviden:van nekem egy táblám egy adatbázisban.A táblázatban vannak dátum mezők, karakter mezők és numerikus mezők (összesen 9).
    Készítettem egy form-ot (űrlapot), az űrlapon vannak text mezők, annyi darab, amennyi szükséges a tábázat kitöltéséhez űrlap segítségével (text1 - text9).
    A parancs gombnál az űrlap programozásánál pontosan milyen parancssort kell beírni (sablon van?), hogy az űrlap indítása után a text boxokba beírt adatok a táblázatba, minden a neki megfelelő helyre kerüljön?
    Remélem érthetően írtam.

De azért példa:
    Van egy táblánk 2 mezővel:kod, nev.A kódhoz tartozna a text1,a nevhez a text 2.
    Én így írnám a prancsot, de mi a hiba benne?:
    "kod = val(alltrim(thisform.Text1.value))
    nev = alltrim(thisform.Text2.value)
    insert into tabla values (kod, nev)
    =MessageBox('A felvitel sikerült', 0, 'Művelet eredménye')"

Ennek eredmánye midnig az, hogy nem az újonnan beírt szöveget másolja a táblába, hanem a korábban appenddel kitöltött adatok első sorát másolja újra be...
  • Seithennin
    hello! van egy Nvidia 8800 GT karim és ugy néz ki haldoklik de nem vagyok biztos benne mert csak bizonyos játékoknál kockásodik be a kép és hasonlók nem mindennél! Van olyan progi amivel egy hozzá nem értő is letud futtatni tesztet h megmondja jó e a videokártya vagy sem? mert nem szeretnék gariügyintézni feleslegesen! Köszi előre is
  • zolo
    Megoldva, felcimkéztem.