20838
Segítséget kérek
  • elhungaro
    és ki válaszol a kerdesekre vagy itt csak kerdeseket tszunk fel akkor ez jo jatek .)
  • bigapó
    szerintem is ez a legjobb program ilyenre, ha többmagos a rendszer akkor gyorsan is dolgozik. legjobb, hogy be lehet állitani, hogy háttérben dolgozzon, igy ugyan kicsit lassabb, de legalább mást is lehet mellette csinálni. Én pl játszok addig is:) 4 magnál ne is lassuljon, fakker :D
  • Norway
    HI! ConvertXtoDVD a program neve.Kiválasztod a filmet majd kiválasztod hozzá a feliratot és kész.Autómatikusan ráégeti a feliratot a filmre,ami persze már DVD lesz.A progi nem ingyenes,ingyenes használatnál két fekete csikot húz bele a film aljára és tetejére.Csak a regisztrált változat csinál jó minőséget.de a neten találsz hozzá kódot.

Remélem tudtam segiteni.
  • Willenbrock
    Hy All!

Mozilla Firefox nem menti nálam a könyvjelzőket,pedig a beállításban privát böngészőre van állítva,a címlista beállításban meg úgy van beállítva hogy a címlista mutassa "csak a könyvjelzőket".Nyomtam a csillagot de nem veszi fel az oldalt-miért lehet ez-min kéne állítani?
  • Vagabond1961
    Sziasztok!

A problémám a következő:

van egy .avi filmem és hozzá egy sub. felirat file. szeretném ezt a kettőt megírni dvd formátumban hogy feliratos legyen. Mivel lehetne ?
    Van egy progim amivel belelehet tenni a feliratot az aviba, de akkor meg nem lesz hangja. Segítsetek légyszi.

köszönettel: Gyula
  • gyűjtő
    Hello Balumann!
    Nagyon valószínű, hogy az IP cím definiálása/kérése körül van probléma.
    A TCP/IP protokoll beállításainál látok olyan ellentmondást, hogy az általad is emlegetett IP és DNS címek kérése automatikusra van állítva, de a protokoll speciális tulajdonságainál látok olyan beállítást, hogy az IP cím DHCP engedélyezett. Néhány hete váltottam Internet szolgáltatót és csak most vettem észre, hogy az eddigi dinamikus IP címem helyett fix van. Nem túlzottan örülök neki.
    Azt hiszem, hogy beszélek az UPC technikai szolgáltatóival ezekről a beállításokról és velük tisztázom a problémákat (egyébként nem vagyok valami hálózat-konfiguráló guru).
    Ezzel együtt köszönöm a válaszüzenetedet.
  • Balumann
    Lehet, hogy hülyeséget írok, de úgy tűnik, hogy a windowsod megpróbál egy ip címet kérni a UPC -től, amit elutasít, mivel ő osztja ki az IP címedet. Nézd meg, hogy a hálózati kapcsolatok -> Helyi kapcsolat (vagy ethernet, vagy ilyesmi) -> TCP/IP v4 -en automatikus IP cím kérésre van-e állítva (tehát ott a beállításokban minden legyen automatikuson).
  • Jim Morrison
    Hali !
    Ért itt valaki az adobe flash cs3 hoz?
  • gyűjtő
    Link1
    Link2
  • gyűjtő
    Elnézést!
    A képmegjelenítésbe hiba csúszott!
    Újból próbálom:
    URL=http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/pnJmMJR0J47sCNBM3603ks3kskXL010101633kskXLxCrLCIDg.jpg]Link1[/URL]
    URL=http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/wkukXbV1wqmJmawSCU03ks3kskXL010101643kskXLxCrLCIDg.jpg]Link2[/URL]
  • gyűjtő
    Szervusztok! Mindenekelőtt Boldog Békés Új Esztendőt kívánok Valamennyiötöknek!

A problémámra rátérve; az elmúlt napokban összeakadt valami az op. rendszeremben (Windows XP SP3), ami azóta "meggyógyult".

Lehet, hogy a fentiekkel nem függ össze, de az Eseménynaplóban azóta az alábbi hibajelzés jelent meg:

www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/pnJmMJR0J47sCNBM3603ks3kskXL010101633kskXLxCrLCIDg.jpg

A Windows összetevők telepítésében egyedül a Faxszolgáltatást telepítettem a hálózati működésben:

www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/wkukXbV1wqmJmawSCU03ks3kskXL010101643kskXLxCrLCIDg.jpg

A gépen egyébként nincs hálózati kapcsolatban más gépekkel.

Még annyit; a UPC kábelszolgáltatáson kapom az Internetet (Fiber Power 15).

Milyen hibát jelez az Eseménynapló és mit lehet vele kezdeni?
  • elhungaro
    hát talán ezen az oldalon kapok segítséget...Szval Vistam van legális..minden király nagyon tetszik! most jött egy olyan problema,hogy alul a startgomb mellet van nekem egy olyan gomb amit ha megnyomtam az asztalra lerakott oldalak 3 dimenzioba kerültek és midegyiket láttam egyszerre. hát sajnos ez most eltunt és ha megynomom a gombot kis ikonkent jelzi az oldalakt...sajnos nem talaltam meg hol kellene visszaállitanom valaki tudna segiteni nekem ebben koszonom
  • poppe
    most egy régebbi driverrel úgy tűnt h semmi probléma, fél napot vígan elvoltam, aztán 1xcsak megint jött a hibaüzenet (játék közben...)
    de hd filmeket most tudok nézni, játékot viszont nem merek indítani...
  • Molnibalage
    Bs Playerben is el lehet tolni, csak másnak írnék ki valamit és asztali lejátszóban nem tudom, hogy lehet -e tologatni a feliratozást vagy sem.

Köszi a segítséget!
  • polarka
    Vplayer lejátszó is ingyenes és alapból benne van a feliratok időzítésének állítása
  • Seithennin
    subtitle workshop ami erre kiváló, én is azt használom keress rá és töltsd le ingyé van:D
  • Molnibalage
    Annyi lenne csak a kérdésem, hogy meg lehet -e csinálni és, ha igen milyen programal, hogy egy feliratfájlban levő minden értéket +2 másodperccel odébbtoljak?
  • Seithennin
    aza gond h meghalt a videokártya, nekem is ugyan ez van nekem attól h 100 fok főle megy a hőmérséklete, szal mehetsz garit intézni
  • poppe
    csoki & buék :)

kéne egy kis help...

nv_4 disp képernyőill. meghibásodott üzenettel kifagyott egy játék, szétesett a kép... azóta egyik játék sem működik, és a nagyobb hd filmeknél is szétesik a kép...
    újraraktam a drivert, de semmi változás... gép indításánál 640x480-as felbontás fogad
    registry cleanert javasoltak még, 1200 errort talált, azokat kijavítottam, de semmi változás

mi lehet a gond?
  • gergely1991
    Nincs mit:)
    viszont:)
  • misi82
    Sziasztok!! Boldog újévet mindenkinek!! Lenne egy kis gondom egy magneo i430 gps nem fut az istenért sem az igo amigo!! Van valakinek valami ötlete??? Előre is köszi!
  • vizes
    Kösz a fáradozást!

Eldobál mindenhova aztán már azt sem tudom hol vagyok.Hagyom inkább a p×××ba, megnézem a monitoromon és annyi.
  • josi
    Ezzel ketté tudod vágni a filmet
  • zvaragabor
    Hi. Itt is gond van. Az incidens előtt a konfig úgy nézett ki, hogy AsRock P4V88, 2,6-os celeron, 1 giga ram, Yuan Radeon 9600(a lehető legszarabb gyártótól), xp sp3. Minden flottul ment, a kártya tette a dolgát, amit tőle el lehetett várni, azt nyújtotta.
    Nyár végén elszállt a gép, alaplapot kellett cserélni. Új lap AsRock P4i65GV, és ráadásul a rendszernek is baja volt, így telepítővel javítani kellett, nem volt kedvem újra telepíteni. Egy ideig új kari nélkül, alaplapi vga-val futogatott a gép, elég keserves időszak volt, szaggattak a weboldalak gördítésnél, Firefox többet volt 100-as procihasználaton, mint rendesen, és játékot sem lehetett futtatni.
    Jött egy Leadtek 6800-as kari kb egy hónappal ezelőtt. Oké, win reinstall, frissen kell üdvözölni az új kártyát. Na de valahogy így se lett jobb. Driver (195.62) legújabb a gyártó oldaláról, Dx9.c. A több grafikai elemet használó, összetettebb oldalak ugyan úgy szaggatnak, élvezhetetlen. A Motorm4x minimum grafon (1024x768-as felbontás 19 colos monitoron) szaggatott mint az isten nyila, "el sem bírtam a kocsival indulni". Pedig anno a 9600-zal tudtam tolni a játékot, igaz nem maxon, de szaggatásmentesen, 100%-ig élvezhetően.
    Fontos még, hogy a Firefox gyakran 100-as procihasználatot produkál, akár akkor is, ha csak két lap van megnyitva, tök átlagos oldalak, SG, rpg forum, port.hu, akármi. Nem tudom, hogy ennek van-e köze a többihez, szerintem van, mert az alaplapi vga-s időszak idején is ezt csinálta. Tehát újratelepítés sem oldja meg.
    Alaplap elszállás előtt SP3 volt. Uránna a redszerfájlok javítását egy másik (kalózöbölről származó xp sp3 hun) telepítővel véheztem, majd az újratelepítést szintén ezzel végeztem.
    Nem hiszem el, hogy a kari csak ennyit nyújt, lehetetlen, 9600-tól nem kicsivel erősebb az nvidia 6800. Mi lehet a baj? Mitől szaggat a játék, aminek nem kellene szaggatnia, és mitől szaggatnak a weboldalak, amiknek nem kellene szaggatniuk?
    VGA driverét kétlem, hisz mint mondtam, az alaplai vga idején is ez volt a helyzet. Esetleg az XP?
  • vizes
    Sziasztok. Újabb gondom van.
    Van a gépen egy film, dvd-9 formában.
    Egy a gondom, hogy csak dvd-5 ben tudok égetni.
    Szeretném megtartani a minőséget, két lemezre tenném, ha ketté tudnám nyisszantani. Tipp?
  • SHADOWEYES7
    Köszönöm!
    BUÉK
  • ÁjjLe BoBBi
    így sem megy :CCCCC
  • zolo
    Tessék,használd egészséggel,

• vizes
    Akkor neked már nincs szükséged a kalapácsra. Kölcsön adnád?
  • zolo
    Csodás módon Realtek Ac97 driver megoldotta, pedig már készültem szétverni a gépet kalapáccsal... -.-'
  • marsu
    sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a NORTON.GHOST nevű program pontosan mit csinál?? leklónozza az adott hdd-ét? De 40gb-ét hogyan??
    nem értem, segítsetek.

Köszi!!!
  • Balumann
    Lehet még egy ok, a C:\Windows\System32\drivers\etc -ben van egy host fájl, abban lehet átirányítani is valahogy címeket (pl. localhostra). Töröld ki a tartalmát.
  • vizes
    Sziasztok!

Telepítettem a gépemre egy ingyenes audio grabber progit.
    A régebbi gépemen tökéletesen működött.
    Most ezen a gépen nem megy, keestem a hibát és rájöttem, hogy nem látja az optikai meghajtókat.
    A meghajtók működnek, a Nero például gond nélkül kezeli mindkettőt.
    Van valakinek tippje, hogy mit próbáljak meg, vagy aprítsam fel az egészet ócskavasnak?
  • Evin
    Ha a gyártó honlapján nincs semmi, és a Google sem dob ki semmit, marad a Windows Update rendszer. Talán az talál valamit.
  • zolo
    Segítség kéne,
    van 1 régebbi gép, amire 7 lett rakva, Ibm Thinkcentre A51.
    Soundmax Ad1888 hangkártya van benne, amihez nincs alapból driver. És seholsem találtam hivatalosat, Lenovo/IBM nem támogatja már.

Akinek ilyen hangkártya van alaplapján milyen drivert használ hogy legyen hang?
    Nem állítottam be rendszergazda jelszót :(
  • biomage
    Ez kicsit nehéz lesz, elöször kapcsold ki a mappa beállításnál a néző fülben az egyszerű fájlmegosztás használatát, aztán GL :) kapsz egy új opciót a könyvtár tulajdonságában
  • gergely1991
    Rendszergazdai jogosultsággal rendelkezik a fiókod?
    Indíts el a csökkentett módban a gépet(ujra induláskor nyomod a F8-at majd majd kiválasztod a csökkentett módot) majd lépj be rendszergazda fiókba.....
  • gergely1991
    "Állítólag a windowsban nincs DNS "kliens" "
    Vezérlőpult>Hálózati kapcsolatok>Helyi menü(jobb gomb) tulajdonságok menüpont, majd általános fül "TCP/IP protokol" kijelölése majd tulajdonságok gomb.Itt leellenőrizheted hogy van-e DNS kliens.
    Helló!

Nagy gondban vagyok. A napokban meghalt a rendszerem. Újratelepítettem a windowst (XP). Szerencsére nem ért nagy veszteség, minden cuccom más partición van.

Viszont ezen a partición, a mappáim felét ha megakarom nyitni azt kapom, hogy a hozzáférés megtagadva :(

Total Commander-ben felkínálja ugyan a lehetőséget, hogy rendszergazdaként belépjek, de mivel nem állítottam be semmiféle jelszót nem tudom mit kér.

A mappákra kattintva látom, hogy írásvédett mapának tekinti őket, és mind 0 bájtos, a vinyón viszont elfoglalják a tényleges helyet.

Valaki tud arra megoldást, hogy visszanyerjem ezekből a könyvtárakból az adatokat?