20838
Segítséget kérek
-
Sikreült megoldanom. -
Most nekem lenne szükségem, lehetőleg minél előbb :( Bekapcsoltam alaplapon az AHCI módot, és a "detecting drives, please wait |" felirat van kb. 20 perce, és nem lép tovább. Próbáltam visszaállítani BIOS-ban, de a bios helyett egyből ez jelenik meg, express recovery -re sem történik semmi más. Ez tényleg ennyi ideig tart, tovább fog menni? Vagy ha nem, akkor mi a tökömet tudok ezzel csinálni, hogy vissza tudjam állítani? -
Az is egy klikkes :D -
Vagabond1961 #16514 Hi! köszönöm, a program megvan nekem is csak nem tudtam, hogy tud ilyet. kipróbálom, köszi előre is! -
köszi, de már azzal a progival megoldottam, meg hát afféle "1klikkes"-et kerestem))) -
polarka #16512 Volt korábban nekem is egy ehhez hasonló kérdésem és kaptam rá faustustól egy kimerítő választ, de most nem találom... -
Virtual Dub is nagyon jó erre a célra. -
teamviewer
van is itt topikja -
Van a VNC, de azzal az egész képernyőt lehet látni...nem tudom be lehet-e állítani csak ablakra.. -
Hali !
Tudnátok ajánlani egy olyan relative egyszerűen kezelhető programot, amivel adott személyek (több gépről) a neten keresztül látják, hogy nálam egy adott ablakban mi van éppen
lényegében valami távoli asztali elérés-szerűség érdekelne, de nem tudom, abban megoldható-e hogy többen is lássák az asztalom, illetve beállítható-e, hogy csak lássák, de ne tudjanak "manipulálni" semmit,ne tudják irányítani az egerem, csak adott ablak tartalmát lássák, satöbbi -
na megvan, ha valakinek hasonló gondja támadna:
Allok video joiner -
hát akkor konvertáld át a hangot egyenlőre -
Helo!
Avi fájlokat mivel fűzhetnék össze egyetlen avi fájlba?
- próbálkoztam valami kis freeware progival de valamiért az eltérő hangkódolás miatt nem engedte.-
??? -

aha -
csak sikerült megoldani 
Át kellett állítanod a felvételt Realtek HD Audio Inputra? -
láss csodát vesz fel hangot:D -
Nekem tudsz segiteni?azt hol tudom beallitani hogy a win jegyezze meg a begepelt jelszavakat?
Mert most nem keri -
írtam a hszbe még egy sort, elfelejtetem írni -
most vettem nem rég uj gépet és be van épitva -
jó régi a hang kártyád, nálam akkor szólt ha mindent lenémitotak kivéve azt amiről akartam felvegyen
Ha még ez sem müxik, akkor állítsd át a felvételt Realtek HD Audio Inputra:) -
csak audio input on jön be:
-
nyomj hangerőt, és a tulajdonságot a bejövő ablakban fotózd le -
-
mi nincs?
A hangrögzítés? -
azt tom:D
a beállitás nincs sehol:S mert nincs What u hear -
nem tudod hol van a Windows vezérlőpultja? 
Startgép-->vezérlőpult, vagy startmenü és vezérlőpult
-
a beállítást hol tslálom? -
Sziasztok azt hol tudom beallitani hogy a win jegyezze meg a begepelt jelszavakat?
Mert most nem keri. -
Talán azért nem veszi fel a hangot mert a felvétel nincs jó beállítva a windowsban
Vezérlőpult-Hangok és audioeszközök-audió fül, itt látsz 3 féle beállítást, neked ara a hangerőre kell klikelned ami a hangrögzítésben van, a bejövő ablakon keres olyat hogy what u hear, azt válaszd ki, legalább is nálam azt kellett, ha nincs ilyen akkor, beállítás+ tulajdonságok, és pipáld be a What u hear et. aszem ez elég lesz neked -
Fraps. játékokhoz eddig jó volt nekem. lehet codekkel van problemed. -
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám! Éppen a Microsoft Visual Studio 2008-at töröltem, amikor kaptam egy kékhalált. Félbeszakadt a törlés, és most sehogy sem tudom eltávolítani a gépről. 64bites Windows 7 Ultimate-t használok, tudnátok segíteni? -
Nem veszi fel:S Vagy ha felvenné hova mentené? -
Akartam is ezt javasolni, csak a neve nem ugrott be. De ettől függetlenül, ha nincs beírva, ez sem fogja tudni mivel generálták a videót. -
Találtam egyet a neve GSpot
hungary27: nem veszi fel a hangot? -
Helló!
Tudtok olyan programot amivel lehetne játékban/ból hangot felvenni?
TotalRecorder-em van de nem tudom használni.
Előre is köszönöm thx. -
Ha az sokkal többet kiír, akkor nem értem, hogy még mi kellene?
Azt már írtam, hogy legtöbbször nincs beleírva a videóba, hogy mivel készült. Ha mégis, az a (Jobb gomb->) Tulajdonságok alatt szerepel. -
nem az nem ír ki mindent, amúgy a KMPlayers sokat többet ír ki
Más program? -
Media Player Classic-ban Shift+F10. De nincs mindig beleírva a videó fájlba, hogy mivel lett csinálva. Általában mkv-nál íródik be automatikusan. -
Hali
Olyan programot keresek ami, ki ír mindent az adott videó fájlról amit megnyitott, például hogy mivel lett rippelve ha rippelt, vagy hogy milyen felbontása van vagy fps meg ilyenek, a legfontosabb az lenne hogy mivel lett csinálva a videó!!
Ja és képes legyen minden fajta videó fájlt megnyitni, vagy legalább MP4 M2TS AVI MKV. -
elhungaro #16478 hát talán ezen az oldalon kapok segítséget...Szval Vistam van legális..minden király nagyon tetszik! most jött egy olyan problema,hogy alul a startgomb mellet van nekem egy olyan gomb amit ha megnyomtam az asztalra lerakott oldalak 3 dimenzioba kerültek és midegyiket láttam egyszerre. hát sajnos ez most eltunt és ha megynomom a gombot kis ikonkent jelzi az oldalakt...sajnos nem talaltam meg hol kellene visszaállitanom valaki tud
segiteni nekem ebben koszonom