20838
Segítséget kérek
  • Mazarex
    hali, van egy ojan gondom, hogy youtube meg egyáltalán netröl semmi nem játszik hangot, csak video van de néma. neten már kerestem de semmi. WoW-nál sincs hang de ott még plusszba a grafika is szét van kicsit, néha nem látszik egy-egy részlet. tudnátok vmit segíteni?
  • Jim Morrison
    oh yeah, megvan.
    Vezérlőpult\Programok\Alapértelmezett programok\Társítások beállítása
  • LoDMaSt
    pipáld be a 'mindig a következő progival nyissa meg' vagy hasonló checkboxot.
  • Jim Morrison
    Nem tudom miert, de a pdf fajlokat mindig az office akarja megnyitni... Nem tudom vegervenyesen hozzaadni a adobe pdf readerhez. Win7et hasznalok es fogalmam sincs mi lehet a baj :/ Otlet?
  • Evin
    Ha 1 program végzi a kép és hang felvételét, szinkronizálnia kellene a kettőt. Elég nagy gond, ha nem teszi.
    Próbáltad más videótömörítéssel, más hangtömörítéssel és minőséggel?
  • tigerbácsi
    szia!
    én nem tudtam a megoldást, de a többiek írták :-)
  • polarka
    be lehet állítani, h mennyi képet rögzítsen, ezt milyen gyorsan játssza vissza és a video/audio interleavinget is

még mi kéne?
  • gergely1991
    de inkább mondjuk pl.:Open=állományneve.exe
  • gergely1991
    igen és de az elején (elsősorban)a [AUTORUN] bejegyzést kell betenni..
  • gyűjtő
    Szervusz tigerbácsi!
    Szó szerint arról van szó, amit a bejegyzésedben leírtál. Elnézést, de kissé körülményesen és nem túl szakszerűen fogalmaztam meg, mit is akarok. Az exe fájlban valóban együtt van három progi: a webkamera meghajtó programja, a webkamera szoftvere és rádásul egy videotelefon program (Logitech Vid néven). A gépemen az alaplapban integrált hangkártya valami ok miatt állandóan ütközik a webkamera szoftverével. Ezért én a 3 program közül csak a webkamera meghajtó programját szeretném telepíteni.
    Ezért lenne jó olyan telepítő lemezt írni, ahol az exe fájlban összevont (fentiekben felsorolt) 3 szoftver közül opcionálisan kiválasztható lenne a driver program.
  • Evin
    Akkor csinálni kell egy autorun.inf fájlt és beleírni, hogy Open="valami.exe", nem? Ha már csináltál, csak tudod.
  • gergely1991
    Jah igen ha automatikussan induljon el a setup(vagy más fájl alkalmazás) a CD/DVD-ről akkor elég 1 autorun.inf fájlt megszerkeszteni(ilyet unalomból már csináltam csak nem cd-re).
    Gyűjtő:A bootolás leginkább azt jelenti hogy melyik adathordozóról kezdje az olvasást a gépindulásakor...
  • tigerbácsi
    azt szeretné ha kiírja a lemezre az exe filet akkor autómatikusan elinduljon, ne kelljen ráklikkelni. azaz autorunos cd szeretne létrehozni szvsz mert ha elindítja a kompakt driver exe filet akkor ott lehet választani hogy csak a drivert akarja felrakni vagy egyéb progit is amit tartalmaz az az exe file.
  • Evin
    Fogsz egy író programot, pl Nero és egyszerűen kiírod lemezre adatként.
    De ha van másik partíciód a C-n kívül, akkor másold oda, és ha kell fel tudod tenni.
    Én nem látom annak értelmét, hogy 1db relatíve kis méretű exe-t kiírj 1full üres lemezre. Hiszen ha nincs működő rendszered, pl mint írtad, ütközés miatt, akkor telepíteni sem tudod.
    Szólj, ha rosszul értem amit szeretnél.
  • gyűjtő
    "hagyományos értelembe vett telepítő fájlt" helyett "hagyományos értelembe vett telepítő CD-t"
  • gyűjtő
    Szia Evin!
    Mivel a témában nem vagyok egy guru, még egy kérdéssel jelentkezek.
    A válaszod azt jelenti, hogy az exe telepítő fájlból nem tudok hagyományos értelembe vett telepítő fájlt készíteni (lehet, hogy a boot lemez fogalmát nem kellett volna belekevernem)?
    Arra gondoltam, hogy a webkamerához vásárláskor kaptam egy telepítő CD lemezt, ami meghajtóba helyezve bejelentkezett (menüvel). Opciókkal felajánlotta, hogy vagy csak a driver meghajtó programot telepítsem, vagy a teljes kamera szoftvert.
  • Evin
    Ha Boot lemezre rá is írod, attól nem lesz ott rendszer, amire fel tudnád tenni. Szóval semmi értelme.
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A gépemen levő webkamera szoftverét akarom frissíteni. A Logitech oldalán találtam egy exe fájlt. Hogyan lehet ebből a fájlból telepítő (bootolható) CD lemezt készíteni?
    Tudom, hogy a fájl futtatása önmagában is elég a frissítéshez, de később, ha esetleg valami összeakad a driver programban, lemezről egyszerűbb frissíteni.
  • exodus2
    Én arra tippelnék, hogy mivel nem folyamatos a képfelvétel, emiatt a mutatott videóanyag rövidebb lesz, míg a hangnál folyamatos ezért az hosszabb. A proginál a framebeállítások nem módosíthatóak, tehát ezzel nem tudod megoldani a dolgot.
  • polarka
    Hátha vki, aki tudna segíteni még nem olvasta.
  • polarka
    valszeg az olvasód
  • hoki1991
    oksa
    azér köszi:(
  • vizes
    Úgy tűnik, ha a demo nem jó meg kell venned...
  • hoki1991
    Hal!
    Kéne egy kis segítség!
    Kéne egy program!!!
    a neve:
    Varázsdoboz, beszédkorrektor
    vagy vmi hasonló
    keresetem már egy csomó helyen de nem találom csak a demo verziót
    ha vki megtudná nekem szerezni akk megkösszönném
  • passatgt
    Üdv!
    Windows XP-n kb 3-ból egyszer azt írja ki, hogy üres a CD, amikor egy DVD filmet teszek be.
    Maradék 2 esetben pedig simán működik, de van olyan is, hogy egy idő után nem játsza tovább a filmet, kiveszem a dvd-t, berakom újra és ilyenkor is azt írja hogy üres CD
    Mi lehet a gond?
  • gyűjtő
    Sziasztok!
    A Comodo Firewall Pro program legújabb verzióját szeretném letölteni. Ingyenes ez a program? Van magyar nyelvű változata? Hol érhető el?
  • Black Ghost
    szal itt
  • Black Ghost
    Helló !

Egy játéknál ezt kapom:

"A telepített StarForce Protection illesztőprogram nem kompatibilis a Windows ezen verziójával, ezért a rendszer le fogja tiltani" (op: Vista)

Nos erre talál megoldást, van itt két alkalmazást ( SFUPDATE, SFREMOVE) amit leszedtem, de:
    -egy nem tudom hova kell tenni (nem találom a programot).
    -kettő abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán erre van szükségem.

Segítenétek?
  • polarka
    senki nem csinált még ilyet? nem lehet másképp, csak külön hozzáigazítani a hangot? vagy vmi más baj van a kérdésemmel? esetleg nem érthető?
  • polarka
    re
    screen & voice recordernek ezt használom és akármit teszek a hang siet a videóhoz képest, ha lejátszom
    nem tudja vki, h hogyan lehetne ezt megoldani azon kívül, h másik progival a hangot elnyújtom? esetleg nem tudtok ajánlani egy a célre megfelelőbb recordert?
  • Shep
    KM Player és minden gondod egy csapásra megoldódik.
  • Evin
    Ezekkel próbálkozz: Media Player Classic vagy Home Cinema, VLC.
  • Yetyhunter
    üdv, én hd videók lejátszásával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. amikor megpróbálom lejátszani a durvább felbontású hd filmeket, akkor 1-2 perc múlva lefagy a lejátszó, ill. ha beletekerni akarok szintúgy. a gépem sztem eléggé erős(intel core2duo 2.66, 2gb ram, 8800gt).várom a tippeket, köszi
  • gyűjtő
    Szia gergely 1991!
    Köszönöm a válaszüzeneted.
    Arra én is gondoltam, hogy a Windows tűzfala nyilvánvalóan gyengén muzsikál. Avast vírusvédelmet használok és - remélem jól tudom! - ebben nem működik tűzfal.
    Az Avast különben igen érzékenyen működik. Azt hiszem egy önálló tűzfal a megoldás.
  • gergely1991
    Megfelelő (megbízható) tűzfal használata(lehet vírussírtóba integrált is) illetve vírusvédelem.( ha olyan vírussítót használsz ami tűzfal is van integrálva akkor gondolom az elég lesz)
    Azt hiszem a malwarebytes programnál kilehetne kapcsolni a figyelmeztető üzeneteknek a megjelenését (csak nem tudom hogy hol)
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A számítógépemre néhány hete szinte tömegesen próbálnak betörni különböző IP címekről.
    Az alább leírt jelenségek megfejtésében kérek segítséget:
    A Malwarebytes' Pro program valósidejű védelmi rendszere (IP védelem modul) esetenként néhány percenként feldob egy figyelmeztető ablakot "Fertőzésveszély: IP xxxxxxx" felirattal. Ezeket a támadásokat a program naplózza.
    URL=http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/wmslawQ1wqmJmawSCU03ks3kskXL010101243kskXLdnKKErji.jpg]Napló[/URL]
    A jelzett IP címet beírom a http://www.ripe.net/ oldal keresőjébe és az megjelenít egy adatlistát egy szerverről.
    Whatismyipadress

Kérdéseim:
    1./ Hogyan lehetne megszabadulni az állandó támadásoktól?
    [Megjegyzem, hogy a UPC kábelszolgáltató rendszerén vagyok és "elméletileg" dinamikus címszolgáltatást adna (igaz, hogy 3-4 havonta váltanak IP címet).
    Egy alkalommal már - kérésemre - a technikai szolgálatuk cserélt címet, de a helyzet nem javult.]
    2./ A két hivatkozott oldalon megjelenő adatok alapján mit tudok tenni a betörési kísérletek csökkentésére?
  • Shep
    Xp-ről mire érdemes váltani vistára, vagy win7-re? Audigy 2-es hangkártyámat be lehet lőni win7 alatt, hogy zene, film, játék minden rendesen 5.1-ben szóljon, mélynyomó is kapjon elég jelet? Főleg játékra és irodai alkalmazásokra van használva gép.
  • Seithennin
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy az utóbbi időben ha felveszek egy úl személyt msn-re, akkor a partnerlista azt írja ki, hogy nem vagyok fent a listáján az illetőnek. Ez mitől lehet? és hogyan orvosolhatom? Azóta van ez hogy feltettem a 14.0.8as msnt! Mi a megoldás? kerestem már neten de én nem találtam! Köszi előre is
  • gergely1991
    camstudionak hívják azthiszem amit használok(avi,swf mentéssel) hanggal is lehet...
  • zephyrir
    Üdv!

Egy olyan programot keresek, amely segítségével Skype-n folytatott videóbeszélgetéseket tudok rögzíteni, lehetőleg hanggal. Korábban próbáltam FRAPS-szot, de azzal nem sikerült. Válaszaitokat előre is köszönöm!