20838
Segítséget kérek
-
Pl jobb gombal a hangerő szabályozó ikonra majd a "Hangerőszabályzó megnyitása" menüpontot választva vagy ha van a fülhallgatódon hangerő szabályozó az azt tekergesd maxra:) -
Srácok zenehallgatásra és filmnézésre fejhalgatót használnék. A hangerőszabályzón a csúszka a maxon van de még így sem olyan erős a hang mint szeretném... lehet valahol még ezt állítani? a fejhalgatón sajnos nincs állítási lehetőség (JVC HA-RX300) -
huncsik #16675 okés köszi a segítséget azért! -
exodus2 #16674 Talán számtechboltban ahol régi alkatrészeket is felvásárolnak, és eladnak. De inkább keress egy közeli, hozzáértő embert, hogy nézze meg alaposabban. -
huncsik #16673 igen lehet de ingyen volt esetleg nem tudtok valami olcsó alap lapot bele
hogy működjön! -
exodus2 #16672 Az is lehet persze, de ha ment a gép.. persze lehet hogy azért mondták hogy elhozd. -
huncsik #16671 de azt is mondták már nekem hogy lehet hogy az alaplappal van baj mert nem sípol mikor bekapcsolom! -
huncsik #16670 am nincs msn címed? ott könnyebben lehetne beszélni? -
huncsik #16669 nincs sajna! De agp s kártya van benne akkor arra kell állítva lennie mert azt mondták hogy megy a gép csak nem kell már nekik -
exodus2 #16668 Van PCI-os videókártyád? Rakd be azt és azzal próbáld. Lehet hogy bios-ban pci-ra van állítva a videókártya érzékelés. (Előfordult már nálam is) -
huncsik #16667 kiszedtem mindent, utána visszaraktam a videó kártyát megnéztem nem volt kép, beleraktam az 1. memóriát megnéztem nem volt kép megnéztem mind 2 dugaszba semmi,utána megnézetem a 2. memóriát mind 2 dugaszba semmi, beleraktam a hangkártyát semmi.sehogy se kapcsolta be a monitort! -
huncsik #16666 igen forog a ventilátor! akkor mindent szedjek ki? és egyneként próbáljam? -
exodus2 #16665 Mikor bekapcsolod a vetillátor ami a processzoron van, pont látszik a 3ik képen, kék fehér kör alakú matricával, forog?
Mindent kiszedel a gépből, vinyó lehúz, stb. Ami az alaplapra van dugva kábel, kivezetés, vinyó kábele maradhat. Tehát a kártyákat vedd ki. Táp felöl videókártya, legalul hangkártya van.
Mikor megvan, videókártyát visszarakod, kipróbálod, müködik a képernyő vagy sem, ha nem megy, akkor memóriát kiveszed, átrakod másik slotba. Odafigyelsz hogy jól teszed e bele, és ütközésig (Sd-ram, vagy edo van benne?) hagyod hogy belepattanjon. Ha több memória van, akkor egyenként próbálkozol, a slotokban, elég 1 modul, ha nincs több memóriahely, akkor jöhet a következő memória. Igy egyenként próbálgatva megnézed van e kép a monitoron. -
huncsik #16664 találtam képet a neten az alaplapról beraktam a galériámba -
huncsik #16663 én csak azt ne mértem hogy mért nem kapcsolja a monitort!
De miről küldjek képet amivel esetleg tudnátok segíteni!
Meg nincs benne hálózati kártya sem azt lehet bele rakni? -
huncsik #16662 megnéztem nem megy bele az egér mert a csatlakozó ugyan akkora mint az egéré -
exodus2 #16661 Bekarikáztam neked melyikre gondolok. ÉS annál a kicsi kerek, az a ps/2 egércsatlakozó. Itt a kép. -
huncsik #16660 a táp mellett 1 csatlakozó van a billentyűzetnek! -
huncsik #16659 az indulózenét még nem néztem -
huncsik #16658 az alaplapra a típusnak az van írva hogy ACORP International
-
exodus2 #16657 Ha egyik gépen ment a monitor, másikon meg nem, akkor nem a monitorral van gond. A táp felöli második csatlakozó (ahol van egy hosszú, meg egy kerek csati) a kerek, az lesz az egéré. Vagyis használhatod arra, ill. ki is hagyhatod, mert mehet az usb-be.
A képek nem a belsejét mutatják. Amúgy meg az alaplapra rá van írva hogy milyen típus, azt beírhatnád ide. -
Win.induló zene van? -
huncsik #16655 be van kötve a kis belső hagszóró is de nem sípol meg semmi! -
huncsik #16654 megtaláltam!töltök fel képeket lécci nézzétek meg! a monitoron esetleg nem lehett valamit állítani hogy azért nem hozná be? -
huncsik #16653 itt a nevek közt nem találom magam! -
exodus2 #16652 P3as gépnél előfordul, hogy csak COM port van az egérnek, vagy pluszban az alaplapon tüskés csatlakozó, amire egy ps/2es egércsatlakozót dughatsz, és kivezetheted hátul. De ha van USB és van usb-s egér, akkor az is megteszi:) -
exodus2 #16651 Kattints ide. -
huncsik #16650 hol tudok képet feltölteni a galériámba? -
huncsik #16649 igaz! De teszek fel a galériámba képet és lécci nézzétek meg hogy mégis milyen meg hogy mi lehet a baj az alapján is amit leírtam -
A gép egér nélkül megy:)
Amúgy ha van benne USB csatlakozása akkor oda mehet egy USB-s egér:) -
huncsik #16647 Tegnap lett kitakarítva a gép mert úgy lett elhozva mert ki akarták dobni de azt mondták hogy megy!Minden ki lett véve és kitakarítva, és a saját gépem megy a monitorról csak ez nem! Meg igazából nem értem mert a billetyűzetnek van csatlakozása rajta de az egérnek nincs! Küldhetek képet a belsejéről meg a hátáról ha úgy látod esetleg hogy mi mi benne mert nem mindent tok! -
exodus2 #16646 Memóriát vedd ki, majd vissza. Esetleg másik slotba. Ilyenkor érdemes hogy a hangszóró (az alaplapi kis hangszóró) rá legyen dugva. A sípolásból is lehet következtetni. ÉS a gép működik másik monitorról? -
huncsik #16645 ahha,de a másik gép működik a monitorról! meg a videó kártyát is kicseréltem benne és Úgy se jó!meg van benne alul egy ilyen nagy kártya a mit nem tudom hogy mi lehet! -
Érintkezezési hiba esetlegy videokártya vagymonitor megadta magát,nem tudom de én erre tippelek:S -
huncsik #16643 Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy az mitől lehet hogy van egy gép P3 as és bekapcsolom és a monitort nem indítja be? -
Avi-ban nem lehet külön feliratot tárolni, vagy ráégeted, vagy nem.
És pl Virtualdub + subtitler plugin -
hiába írom be hogy [i]play="true" -
exodus2 #16640 Talán ez segítségedre lesz. -
szeretném ezt a videót embed-elni a honlapomra és ott automatikusan indítani, hogyan oldható meg hogy egyből induljon? -
exodus2 #16638 Pl. Virtualdub
Itt egy leírás, hogyan is kell.