20838
Segítséget kérek
  • polarka
    Rendben, köszi. Egyébként az újra letöltött fájllal már minden ok.
  • huncsik
    hello!

Tudna valaki segíteni hogy kell használni a HDD Regenerator nevű progit?
    Fontos lenne!
  • gergely1991
    hmm a realnak ilyen extrája te most csak a chrome-al kombatibilis:( (tudtommal flash-et lehet)
    Ha wmp-s típusú lejátszóról van szó a tulajdonságok menüpont segítségével(ha engedélyezték azt a módot) lehetne...
  • exodus2
    Vagy berakod letöltésvezérlőbe ha megvan a videó elérési útvonala, vagy ha firefoxot használsz, van olyan addon hogy flashgot. Az leszedi a flash videót is, bár nem mindegyiket.
  • Willenbrock
    Kívánok!

Az a kérdésem hogy hogyan lehet olyan videt letölteni amit a jobbklikk-cél menmtése módszerrel nem lehet lementeni és nincsen letöltőlinkje sem?

• gergely1991
    Nem terheli a rendszert.A detektálásban elfogadható.Nálam (még) bejön(Saját vélemény).Free-t használok (nem integrált)firewall mellé....
  • mobilos3
    üdv mindenki.miért van az hogy feltettem a win 7-et a gépemre,és nem látja a sata csatlakozóra dugott vinyót?a bios-ban ott van de máshol nuku.ez mitől van?esetleg ha valaki tud segitsen.
  • polarka
    Egyébként jó az Avira Antivirus?
  • polarka
    A daemont pont nem próbáltam, elsősorban azért mert úgy olvastam, h csak bizonyos régebbi verziója kompatibilis a 64bites win7-tel. De nagyon úgy tűnik, h nem progival van baj (hiszen 4-gyel is próbáltam, 32bites XP-n is), hanem vmi a fájlal történhetett. Most újra torrentezem, csak ez meg eltart egy darabig...
  • gergely1991
    A daemon se?
  • polarka
    Van egy 4,6GB-os .iso-m amiről régebben feltettem egy programot és minden okés volt vele. Azóta letöröltem és most megint szeretném újra rakni, de egyes progik mountolni se bírják (azt mondják nem ismerik a formátumot), amelyiknél meg sikerül annál a windows sír, h nem kompatibilis/nincs formázva/nem ismeri fel.
    Lehetséges, h megsérül csak úgy idővel a fájl? Úgy félév/1év alatt? Vagy mi más lehet a probléma? Próbáltam másik gépen is több virtuális meghajtót kezelő progival is.
  • zeli
    Vagy próbáld meg egy live linux disztribúcióval (cd-ről indítható, a merevlemezen levő összes adatot le tudod menteni vele)
  • exodus2
    Ha szervízbe akarod vinni, akkor egyszerűbb ha csak a vinyót veszed ki. Szervízben felesleges a vinyó, mert a kijelzőt anélkül is tudják tesztelni.

Próbáld meg bekapcsolás után az F8at, és csökkentett módot, talán...

vagy betöltődés után az FN+F10-et.
  • PLackó
    üdv!
    Egy kis helpet kérnék.
    Van egy fujitsu notim win xp-vel,aminek törve van a kijelzője,de szeretnék róla adatot menteni.
    A probléma az,hogy rgb kimeneten monitort rákötve csak az xp betöltőcsik-ig mutat valamit a külső monitoron,ahogy végzett a betöltés, a bejelentkező képernyőt megelőzöen nem küld már jelent a külső monitornak,és az kikapcsol a monitor.
    Lehet bármilyen mód arra, hogy láthassak valamit a gépről?
  • Evin
    Én amit láttam eddig, 4-5db, vagy NSIS volt, de inkább InnoSetup.
    Szerintem a leggyorsabban úgy lennél meg vele, ha letöltesz egy olyan verziót, amit más már megcsinált így.
    (7zip-pel ha maximális tömörítésen betömöríted a mappát, kb akkorát tud mindenki csinálni. Csak azért mondom, mert nem biztos, hogy 2DVD kell majd. Colin McRae Dirt1-et 1DVD-re le lehet így tömöríteni, pedig alapból úgy 10GB!)
  • grebber
    Köszönöm!

Más:

Valaki tudna nekem segíteni telepítő szerkesztő ügyben???
    A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthető legyen és más gépen is fusson.
    Jó lenne ha 2 dvd-s lenne stb.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom.

Aki csinált már ilyet milyen progival és hogyan??
  • exodus2
    Ha már itt ez a jó kis internet...

Itt egy leírás a GuildFTP-hez.
  • grebber
    Valaki tudna segíteni abban hogy pl smart ftp-ben vagy bármelyik másik ftp programmal hogyan tudok létrehozni sajáét szervert amire feltudnak tölteni??
    Szájbarágosan kéne mert nem igen értem. Smart ftp-be próbálkozok de közöm nincs hozzá mit kéne!
  • Evin
    Attól még nem kell óriási betűkkel is írni.
    Ha ráraktad a régire az XP-t, az elég nagy baj. A legegyszerűbb, és hogy legyen is értelme az újratelepítésnek, telepítés előtt mentsd ki a C-ről ami kell, és telepítéskor formázd meg.
  • jas
    SZIASZTOK! nekem VOLNA EGY ÓRIÁSI PROBLÉMÁM. A GÉPEMEN ÚJRAHÚZTAM AZ XP-T DE NEM TÖRÖLT LE A WINDOWSBÓL MINDENI ÍGY LETT EGY CSOMÓ DUPLA FÁJL. MILYEN PROGRAMMAL LEHET ŐKET EGYSZERŰEN LETÖRÖLNI? AMIT LETÖLTÖTTEM PROGI AZ MEGTALÁLTA A DUPLIKÁLT FÁJLOKAT DE NEM ÍRTA HOGYAN KELL EGYSZERRE TÖRÖLNI, HOGY CSAK AZ EGYIK MARADJON MEG!
    SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
  • LoDMaSt
    Esetleg így?
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q307873&fr=1
  • kemszi2
    ez sajnos nem nyert
  • LoDMaSt
    Windows gomb + 'p' betű? Win 7 alatt müxik, talán már xp-nél is.
  • kemszi2
    így viszont felvetődött egy másik probléma.méghozzá hogy ugyanaz a felbontáson van mind2.az így viszont megint rossz,mert két különböző monitorról van szó(méretben/képarányban)szóval az egyik torz képet ad...erre van megoldás?
  • kemszi2
    oké közben meg találtam catalystban
  • kemszi2
    üdv!
    windows xp porf.sp3-nál hogy lehet azt megcsinálni ha meglehet,hogy két monitor ugyanazt a képet mutassa ,úgy hogy 2.számú monitor ne az asztal kiterjesztése legyen?
  • gergely1991
    Ha lehet(nem citromos vagyok) csinálj neki szűrőt és ami olyan e-mail-ről jön az a szűrősegítségével töröltetted(használj megfelelő kulcsszavakat)
  • tigerbácsi
    helló!

nekem is volt ilyen, szerencsére nem a normál használt citroméles emilemre, hanem egy regesre :-) szóval megnyitottam, s azóta sok szemetet kapok. szóval a lényege ha megnyitottad, utána mindig is fogod kapni ezeket a szemeteket!
  • Evangeline20
    Tudna valaki segíteni nekem?
    Folyamatosan kapok több e-mailt a citromail-es e-mail címemre, amelynél a feladó neve helyett egy kis ikon látható : egy fehér "lap" aminek a jobb felső sarka be van hajtva.
    Ma reggel óta eddig 11 ilyen levél érkezett, nem bontottam fel...
    Meg tudja valaki mondani, mi lehet ez?
    Köszönöm
  • Mirci00
    ahha, újra is indult meg minden, de semmi változás...
  • gergely1991
    És a frissítés meg volt már?:S
  • Mirci00
    igen...
  • gergely1991
    Eszközök>Beállítások tartalom fülnél vagy a Eszközök>Kiegészítők>bővítményeknél engedélyezve van a java/javascriptek illetve az egyéb funkciók?
  • Mirci00
    Sziasztok! Egy elég érdekes problémával találkoztam az egyik ismerősöm gépén... 2,4GHz-s régi fajta celeron van benne, másfél giga rammal, kerio tűzfallal, win xp-vel...
    A probléma azzal kezdődött, hogy szarakodott a java, nem mindig engedett linkekre kattintani, se firefoxxal, se explolerrel. Újra lett rakva a java, nem lett jobb... újra lett rakva ismét a java, kipucolva a regisztritől elkezdve, minden a firefoxxal és az expolerrel együtt, aztán újra lett téve, és az eredmény az lett, hogy semmilyen oldal nem jön be tökéletese! SEMMILYEN!!! Se képek, se szinek, se háttér, csak a linkek söteten kiemelkednek az oldaról, és a szöveg is fekete vastagon szedett lett..... A google is csak egy villodó kurzor egy fehér lap közepén...
    Van ötletetek, hogy mi lehet a baj és mi lehet a megoldás??? (lannal kap netet a gép, kerioból már minden lehetséges dolog ki van lőve és a win tűzfal is, hátha az fogja meg, de még így sem javult a helyzet...)
  • syberia2
    aham
    sajnos, az előbb töltöttem le:(
  • LoDMaSt
    MP3 Player Utilities 4.10 > ezzel próbáltad?
  • syberia2
    Nemigazán, egy programot, ami egyik gépen sem indult(kínai eszköz)
    Nem sokat mondhatok az mp4ről, nincs konkrét neve sem Így néz ki, amvnél különbet nem játszik le. Az alap videóról hogy tudhatnék meg többet, és alakíthatnám át?
  • LoDMaSt
    Nekünk honnan kéne tudni, hogy milyen is az az mp4 lejátszó, pontosan milyen az az amv file? Használati utasítást nem adtak hozzá?
  • syberia2
    Hello
    Vettünk egy mp4 lejátszót a neten, de csak amv formátumot támogat. Van egy alap videó, ami fut, de amúgy nem tudom olyanná konvertálni a filmjeimet, hogy menjen. Azt írja a .amv formátumú fájlokhoz hogy Format Error. Nincs olyan program, ami pontosan olyanná alakítja, mint az a videó?
  • Dj Faustus #16678
    "vagy ha van a fülhallgatódon hangerő szabályozó az azt tekergesd maxra"
    Ahem:
    "a fejhalgatón sajnos nincs állítási lehetőség (JVC HA-RX300)"

Sajnos ezen tényleg nincs

A hangerővezérlő-pult viszont tartalmazhat még extra csatornákat - ezeknél az alaplapi többcsatornás hangkártyák meg pláne. Windows XP esetén a Tálcán jobb alsó sarokban dupla bal kattintás a hangszóró ikonra; vagy a Start menü/Futtatásba írd be sndvol32, majd kattints az OK gombra; vagy Start menü/Minden program/Kellékek/Szórakozás/Hangerőszabályzó - a megjelenő ablakban meg keresni kell még csatornákat leginkább Hanghullám/Wave/Elülső/Front/stb... névre hallgatókat: ezeket fel kéne húzni .

Ha nem lennének ilyen csatornák: a Hangerővezérlő-pult ablakban válaszd a Beállítások/Tulajdonságok menüpontot, a Hangerő beállítása legyen Lejátszáshoz, a következő hangerőszabályzók megjelenítése résznél meg még találhatsz csatornákat.

Esetleg még a Hangerővezérlő-pult ablakban válaszd a Beállítások/Speciális szabályzók menüpontot, és ha a Hangerő csatorna alatt megjelenik egy Speciális gomb, az még egyes hangkártyák esetén adhat esetleg plusz hangerő beállítási lehetőséget (Loudness checkbox).

Vagy a hangkártya meghajtóprogramja is tartalmazhat plusz beállítási lehetőséget: Realtek kártyáknál például a Vezérlőpultba rak egy külön beállítóprogramot.

Legrosszabb esetben veszel egy fejhallgató erősítőt - de valószínűleg nem lesz rá szükség.