20838
Segítséget kérek
  • muki777
    A következő problémám lenne. Outlook express-t használok inviteles e-mail címemre. De tegnap óta az e-mail-ek fogadása megakad az egyik e-mailnél. Írja, hogy 7-ből az 5.-et fogadja, de annál állandóan kiírja, hogy időtúllépés, kiszolgáló nem válaszol. Hogy lehetne megoldani a problémát?

Köszi!
  • syberia2
    Köszi
    Még azt szeretném, hogy már meg van a GIMP, de én csak arról tudok, hogy ha megvan az eredeti színes kép, csak úgy lehet színezni, nem úgy, minta 6-os videódban
    Vagy színes kép nélkül is tud színezni?
  • bejja77
    Sziasztok!!!
    Szeretném a segítségeteket kérni!!!
    Van nekem egy mioC720-as gps-em és kellene rá térkép frissítés.
    Ha valaki tudna segíteni köszönöm
  • balcsi70
    Nagyon köszöntem a segítséget,a végén kijön 3 db S3-as csak nem tudom melyiket válasszam mert nem egyértelmű.
  • huncsik
    értem kösz a segítséget4
  • Dj Faustus #16752
    "Gyártó: Seagate Medalist 3210
    Típusszám: Model ST33210A "

A Seagate weboldalán 3 GByte-osként szerepel a Seagate Medalist 3210 (ST33210A). A jumperek beállítása is megtalálható ott.

"Tudtommal a legkisebb 8 GB-os bár lehet hogy van 3-is."
    Nekem volt pár száz MBytos is. ;)

"Videokártyánál ezt írja: Via Chrome9 Hc IGP"
    Innen beszerezheted
  • Seithennin
    Hali! Mozillám van, legfrissebb! és zavar hogy ha egy linkre vagy képre viszem a kurzort akkor egy ablak jelenik meg szöveggel és nem azt írja hogy mi a kép címe vagy ilyesmi mint kéne hanem valami SHIFT+R es kombinációról beszél! ezt hogy kapcsolhatom ki?
  • balcsi70
    Sziasztok.Adott egy laptop és az eszközkezelőben a Videokártyánál ezt írja: Via Chrome9 Hc IGP Az lenne a kérdésem hogy ennek a driverjét hogyan lehetne frissíteni ifjabbra? :) Mert ha ott nyomom illesztőprogram frissítését akkor nem frissíti. Még ennyit lehet tudni róla. : S3 Graphics Co 2006.11.15-ös 6.14.10.78 as verzió. Hol találnék hozzá még frissebbet? Előre is köszönöm.
  • huncsik
    hello!

Nincs megsérülve mert a kondíciója és a teljesítménye 100%.
    A win xp t mikor telepítem és ott csinálom a particionálást!
    Nem tudom hogy pontosan a jumpernek hol kell lennie!
    Gyártó: Seagate Medalist 3210
    Típusszám: Model ST33210A
  • gergely1991
    Tudtommal a legkisebb 8 GB-os bár lehet hogy van 3-is.
    Amúgy azzal a 3 GB-ossal nem sokra fogsz menni:hamar megtelik és ha megtelik sokáig tart mire bebootol.Ha tényleg 75-ös lenne akkor jól megsérülhetett(szektorhibák)talán egy chkdsk C: parancs segíthet a particionálás után a javítókonzolon keresztül...
  • Dj Faustus #16747
    Létezni létezhetett - bár az rég volt. ;)
    Pontosan milyen merevlemezről van szó (Gyártó + típusszám)? Mivel próbálod particionálni?
  • huncsik
    hello!

azt szeretném megkérdezni hogy létezik 3 gb os HDD? mert az van ráírva hogy 75 Gs és közbe nem lehet csak 3 gb ot particionálni
  • balcsi70
    Ja most itt is erről lenne szó a az alaplapot amit beszeretnék rakni azon van egy proci amit lejjebb is írtam.(kipróbálom aztán szerintem is újrarakom)
  • Evin
    Én mindig újraraktam, de én általában procit+alaplapot cseréltem teljesen más típusra.
  • balcsi70
    Köszi.És szerinted ez a megoldás? Csere végül egy próbát megér, de szerintem is az van amit írtál.(de ezek szerint mégis működik?)
  • Dj Faustus #16742
    "Lehet h tévedek, de úgy tudom, van olyan program, ami a fekete fehér képeket kiszínezi. Igaz? "
    Úgy, hogy teljesen automatikusan visszaállítja az eredeti színeket, hát olyan nincsen.

Képszerkesztő programban (Gimp, Paint.NET, Adobe Photoshop, Corel Paint Shop Pro,...) a megoldás általában az szokott lenni, hogy kijelölöd a kép különböző részeit, és ezeket a kijelölt részeket új rétegeként kiszínezed.

Pár leírás:
    [url=http://www.instructables.com/id/Colorize-Black-and-White-Photos-With-Color-in-GIMP/]#2[/url]
    [url=http://www.gimp.org/tutorials/Selective_Color/]#3[/url]
    [url=http://www.photochopz.com/forum/member-photoshop-tutorials/25200-coloring-black-white-image.html]#5[/url]
    [url=http://www.planetphotoshop.com/colorizing-a-grayscale-image.html]#7[/url]
  • syberia2
    Hello
    Lehet h tévedek, de úgy tudom, van olyan program, ami a fekete fehér képeket kiszínezi. Igaz?
  • Evin
    Ha alaplapot vagy procit cserélsz más típusra, alapesetben kékhalált fogsz kapni.
    Meg ha belegondolsz, az MS sem annyira hülye, hogy vhova felrakod a Win-t, és a vinyót meg átrakod egy tök másik pc-be, amire nincs is Windows matrica ragasztva és megy.
  • balcsi70
    Köszöntem a cikket.(nem tudom hol jön fel az az ablak a frissítéssel),még sose láttam,de majd élni fogok a második variációval szerintem)vagyis a "Elromlott alaplap cseréje" vel. Köszi.
  • Metalmilitiakid
    köszi , biztos rácsaptam véletlenül, életben nem jöttem volna rá :D
  • zeli
    Találtma egy cikket, amivel elvileg újratelepítés nélkül is újrakonfigurálhatod a Windows-t. Nem próbáltam még ezt a módszert, csak rákerestem! link
  • zeli
    Nyomd be az insertet.
  • balcsi70
    Ez komoly? De hát a vincsin rajta van a Win,vagy az már nem fog menni az alaplap miatt? (persze értem,gondolom így más a hardver, -vagy nem jól mondom?)Köszi
  • Metalmilitiakid
    Hello !
    OpenOffice ben kellene egy kis segítség , hogy lehet azt kikapcsolni hogy amikor visszább át akarok valamit írni , akkor ne csak felülírni tudjam és ne csak annyi karakterszámban amennyi volt , hanem simán írhassak amit akarok mint itt . Mert ha egy hosszabb szót akarok beírni mint ami volt akkor a következő szót is felülírja , így egész mondatokat kell felülírnom . Ami nem tetszik . Légyszi segítsetek , előre is köszi.
  • lacrimabilis49
    Köszi a segítséget.Sikerült!További szép napot.Üdv.
  • Evin
    De persze Win-t újra kell rakni.
  • cargame
    koszi de csak igy elmosodik...
  • zeli
    96x96 pixel.
  • cargame
    Hello!
    Van egy olyan problemam , h msn re rakok ki kepet de a kep tetejet levagja. Kb. mire kene atmeretezzem, hogy legyen olyan h tetotol talpig benne vagyok .
  • polarka
    elvileg igen
  • polarka
    "Free Windows Utilities to Delete Undeleteable, Currently In-Use, Locked, Busy Files"
    után van felsorolva 8 progi, amelyik fájl törlésre van.
    Közülök az egyik, felteszed, futtatod, elég értelemszerű, meg kell adni neki a fájlt bepipálod, h törölje és ok. A többi is valszeg ilyen egyszerű, vmelyik talán megoldja admin jelszó nélkül is.
  • balcsi70
    Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem.
    Van egy ilyen alaplapom Alaplap 1 a gépbe persze működik( az integrál hang mikrofon része nem megy) nem is ez a lényeg hanem szeretném lecserélni mondjuk erre Alaplap 2 (tudom hogy ez sem mai darab de úgy látom jobb mint a másik. És van rajta egy AMD Sempron SDA 2400 DUT 3D proci. Mi a teendő? csak kicserélem az alapot aztán összedugom a kábeleket és kész? Elvileg menni kéne? Köszi a segítséget.
  • Evin
    Ha teljesen Brand gép, tehát maga az IBM rakta össze, mindig van rajta legalább egy kis matrica, amin fel van tüntetve a típusa és a sorozatszáma. Az alapján felmész az IBM-hez és letöltöd.
  • gergely1991
    Everest megmondja neked sőt linket is ad(hat) a drivered letöltéséhez.(régen használtam nem tudom mit változott azóta:S)
  • The FlashBack
    sziasztok!

lenne egy kis problemam es nem tudtam, hogy hova irjam ezert ugy dontottem, hogy itt teszem fel a kerdest.
    az tortent, hogy van egy gyarilag IBM asztali szamitogep, amit a napokban ujratelepitettem. sikerult minden annak rendje es modja szerint. a gond akkor jott amikor fel akartam telepiteni a drivereket. minden integralva van az alaplapon de az alaplap cdje nincs meg. a neten sem talaltam seholsem drivert. gond meg az is hogy gozom nincs milyen drivert keressek, ugyanis tipust sem tudok.

mihez kezdjek? van valakinek valami epito jellegu otlete? az ekezetekert elnezest kerek. koszonom a segitseget elore is. jolenne meholdani ezt a gondot.
  • lacrimabilis49
    Köszi,de nem igen értem mivel kezdő vagyok és az angolt nem ismerem.ha magyarul tudnád így elmondani nekem megköszönném.
  • grebber
    Valaki jártas telepítő készítő programokban??

Egy ilyet össze lehetne hozni??

Adott egy game fel van telepítve!
    A telepítő a következőket csinálná:

Aki ért a telepítők készítéséhez az megcsinálhatna egy ilyen telepítőt ami ezt csinálná:

1. lépésben feltesz egy pachet majd a hozzá tartozo cracket (felülírja az eredeti exét)
    2. lépésben töröljön egy mappa tartalmát majd egy ugyanilyen nevű mappában lévő fájlokat másolja be a töröltek helyére
    3. lépésben írja felül egy dll-t egy megadott dll-el
    4. és egyben utolsó lépésben az 2 mappát írjon felül a megadott mappákkal
  • polarka
    1. Újrateszed a wint.
    2. A listán levő vmelyik progit használod, talán bejön.
  • lacrimabilis49
    Sziasztok!Segítséget kérnék.XP-t használok.Van egy könyvtáram amibe összegyüjtöm az olyan filéket amire jelenleg nincs szükségem.Egy idő után kiszeretném törölni és van olyan filé,hogy nem engedi.Ha megszüntetem az írásvédetséget akkor sem engedi.Megkérdezi,hogy rendszergazda szerint akarom e de ki emlékszik már a 7 évvel ezelőtti rendszergazda jelszóra,mivel nem használtam sosem.Tudtok valami lehetőséget rá?Előre is köszi a tanácsot!
  • polarka
    így