20838
Segítséget kérek
-
Segítség!
.arc kiterjesztésű fájlt mi az istennel tudok megnyitni?Kipróbáltam már egy raklapnyi programot de semmi!
A winzip pl az írja rá hogy ".. is not a valid RAR file" -
nekem a 7 platinum van fent. bár kiírja hogy nem kompatibilis, de normálisan működik. egyik írással sem volt gondom :-) -
jó -
Ez a mocskos kurva Nero mekkora SZAR!NAGY betűkkel!FOS!
Fel akartam rakni a 7est (7.5.1.1) Win7-re..Bsazott felrakni...Dll hiba,faszom, "neroag_registercomex"..Ezzel a hibával hal meg..Neroag....Miafaszé?
Szétbasz az ideg a 9essel is..Próbáltam Serialt irni,azt mondja nem licensz alapú kódot használok..Bezártam és az egész 9est leuninstallálta amgától a picsába..Mi a faszom?
Aztán leszedtem szoftverbázisról egy próbaverziót,meg 250GB-már csak 27MB szabad hely van és kecire yrni kell ár...Leszedtem a 9est,és mikor kéri,h mit rakjon fel,nem tom beállitani,mert kibsazott üres a kurva ablak,ahol váasztani kell,h mit tegyen fel...elinditottam 4X,mindig üres volt..Rohadt kurva anyját modnom,akkor nem érdekel,felrakatok vele mindent..Elinditom,és ez a nyomorult SZAR,már EGYBŐL ott kezsi,h mit rakjon fel!!Nincs válsaztás,h egyéni v. tipikus...FOS..Most a 8ast nézem..Remélem az menni fog... -
Ha tényleg csak modeme van, csinálsz egy varázslást, megadod a szerződésben levő adatokat, és a létrehozott csatlakozási linket berakod az Indulópultba. -
Sziasztok!
Vettem egy TP-Link TL-WN322G wireless wifi vevőt, és amit adak hozzá programot az érzékeli a wifi hálózatot, de mivel nem public wifi, bekéne írni a kódot. A kód megvan de sehol nincs benne ilyen lehetőség, ahova ezt belehetne irni. A windows wireless zero configuration meg valahogy nincs nekem az xp-n. Kerestem a start-> futtatás-> services, de a listába nincs ilyen,még hasonló sem. Tudtok valami olyan programot ajánlani ami érzékeli hogy wifi stick csatlakoztatva van,beírom a wifi kódot és csatlakozik (mint pl a machintosnál vagy az iphonenál, beírjuk a jelszót és megy). Egy ilyesmi egyszerű program kéne! Légyszi segítsetek!
Köszönöm! -
exodus2 #16791 És ha nyomsz a helyi hálózaton egy hibajavítást? -
Sziasztok!
Sajnos nem igazán tudom hova írjak, de ezt a topicot találtam a legjobbnak ahol talán kapok segítséget :)
Ismerősnél újratettem a Xp-t, és a nettel egy kisebb gondom akadt :/
Mielőtt ujratettem az XP-t állandó szélessávú kapcsolata volt ( nem igényelt csatlakozást)
ilyen modeme van:
link a modemhez ( kép)
Namost miután ujratettem, feltettem a LAN kártyához a drivert, majd uj hálózatoknál állandó szélessávú kapcsolatot választottam, ennek ellenére nincs net.
A modemen minden ég kivéve a Send meg Recieve led.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
gyűjtő #16789 Szia Evin! Elnézést!
A bejegyzésemben (#16786) két szarvas hibát elkövettem.
1./ A "https://www.magyarország.hu" természetesen helyesen így néz ki: https://www.magyarorszag.hu/
2./ A bejegyzésemből nem derül ki egyértelműen, hogy a részletesen leírt és képernyőképekkel illusztrált tanusítványhiba CSAK ÉS KIZÁRÓLAG! az Internet Explorer 8 böngésző használata esetén jelentkezik. A Firefox alatt minden rendben!
Köszönöm a visszajelzésed.
-
Ha az FF telepítése óta nem voltál az mo.hu-n, akkor a hiba-ablak alján kellene lennie egy gombnak, hogy elfogadod, vagy letöltöd a tanúsítványt. Ennyi.
Ha eddig működött ezen a gépen, ebben a böngészőben, vagy ha nem ad ilyen lehetőséget, akkor passz. -
gyűjtő #16787 Egy rövid megjegyzés: a linkek csak Firefox alól indíthatók közvetlenül. -
gyűjtő #16786 Szervusztok!
Tanusítvány hibát jelez a gépem a https://www.magyarország.hu oldal megnyitásakor.
Ha a címsorból nyitom meg, ez látszik:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/3lpgfKd2po0L1iXx0503ks3kskXL010101303kskXLHFqImwkN.jpg
Ha linkről nyitom meg, ez látszik:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/L7KhbYHFoJEolgYR7T03ks3kskXL010101313kskXLHFqImwkN.jpg
A böngésző Eszközök>Internetbeállítások>Tartalom>Tanusítványok helyén a saját tanusítványom így néz ki:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/21uhbYHFoJEolgYR7T03ks3kskXL010101293kskXLHFqImwkN.jpg
Ugyanezen a címen a www.magyarország.hu weblap tanusítványa így néz ki:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/IDvmMwemKrCq0cac1o03ks3kskXL010101323kskXLHFqImwkN.jpg
A tanusítványok egyike sincs beimportálva a "Megbízható legfelső szintű hitelesítés szolgáltatók" tárolóba.
Az az érdekes, hogy már évek óta használom ezt a weboldalt, de ezidáig semmi problémát nem jelzett a tanusításokkal kapcsolatban.
Megjegyzem, hogy a Firefox böngésző alatt semmi gond a tanusítványokkal.
Hogyan lehetne az IE8 alatt rendbetenni a dolgot?
Hol találhatók a *.cer tanusítvány fájlok a merevlemezen?
A "magyarország" oldal tanusítványát már telepítettem, de semmi nem javult. A saját nevemre szóló tanusítványt próbáltam beimportálni a "Megbízható legfelső szintű hitelesítés szolgáltatók" tárolóba, de nem találtam a merevlemezen a megfelelő *.cer kiterjesztésű fájlt.
-
Nézd át a host fájlt:
Egyes weboldalak szerepelhetnek a host fájlban (mondjuk egy vírus miatt)így előfordulhat hogy ezért nem jelenik meg.
windows\system32\driver\etc -
"Miért van az, hogy egyszer csak bizonyos oldalakat többé nem tudok megnyitni?"
1. Milyen oldalakat?
2. Melyik Internet-szolgáltatónál?
3. Ha nyitsz egy konzolablakot (Start menü/Futtatás menüpontba írd be cmd, majd nyomj egy OK gombot), majd a megnyíló fekete ablakba beleírod: ping <oldal hosztneve> - ahol az <oldal hosztneve> a http:// és a / jel közötti rész (például: www.sg.hu), mit ír ki?
"Az internetszolgáltatóm keze lenne a dologban?"
1. Vagy az oldal üzemeltetője tiltotta ki az IP-cím-tartományt
2. Vagy az Internet-szolgáltatód gerincszolgáltatójánál van probléma
-
Hali,
nem tudom, de már megoldódott. Ráb@sztam a billentyűzetre és elállítódott.
Ma már megfelelően működik.
Kössz azért! -
benkoszabi #16782 sajnos nem találtam jobb topikot, ezért itt kérdem meg:
Miért van az, hogy egyszer csak bizonyos oldalakat többé nem tudok megnyitni? Egyik napról a másikra? az oldal létezik, csak itthonról nem tudok fellépni rá. Próbáltam kikapcsolt tűzfallal, AV-vel, kipróbáltam vagy 4 böngészővel, de nem ment.
Az internetszolgáltatóm keze lenne a dologban? Csinálhatnak iylet, hogy bizonyos oldalakat letiltanak? -
lehet hogy van vmi olyasmi, de hogy ha ez az is amit találtam, akkorsem tudom kezelni :D -
Nem tudom hogy win7-ben létezik-e még a: fájl kijelölése>jobb gomb(helyi menü)tulajdonságok>módosítás menüje:S -
Ha tényleg fertőzöttek akkor nincs más választás meg kell szabadulni tőlük.Milyen .drv (kiterjedésű) fájlok lennének amúgy? Itt leellenőrizheted őket (külön-külön)
Bár ha tényleg fertőzött(vagy sem) és rendszerfájlokhoz tartoztak és ki lett törölve akkor a telepítő cd-vel a futtatás>cmd>sfc/scannow-al helyreállíthatod. -
hello
win7 32 m van és mindig átállítja magától a lejátszókat, kb 2 naponta néha naponta(megkérdeztem mindenkit nem állítja át senki), pl winfos media playert winampra (videókat nem a zenéket), a képeket nero photosnapra vagy mire és így tovább idegesít hogy mindig állítgatni kell vissza, hiába nyomom rá hogy mindig ezzel nyissa meg, akkor is át fogja írni, valami megoldás ? -
shift+alt, de mért csak az msn-je? -
alapbol shift+ctrl asszem. -
azt nem tudom, hogy ha csak az msn rossz, azt hol javíthatod, viszont a caps lockod is be van nyomva, azt a billentyűzet bal oldalán találod. -
HALI!
SEGÍTSETEK! ÁTÁLT AZ MSN-EM ANGOL BILLENTYŰZETRE, HOGY LEHET VISSZAÁLLÍTANI? NEM TUDOK RENDESEN BESZÉLNI SENKIVEL!
HELP!!!!!
KÖSSZ!
-
Zsolti 19 #16773 sziasztok!
Az avast talált rengeteg rootkit gen-t( már azt is tudom hogy ez távolról figyelős cucc, nem vírus, elolvastam mindent) és karanténba tettem, mert az tanácsolta az avast.
Gondoltam a javításra(helyreállítás) megyek ,akkor jó lesz, de nem lett..
Törölni nem mertem mert a System 32 driversek fertözöttek, és anélkül nem megy az op rendszer, ha nem tévedek(de lehet).
Kérdésem , mit csináljak a karanténban, a rootkitekkel.
Természetesen rootkit írtókkal is próbálkoztam, de egyik szarabb mint a másik.. köszi a segítséget:) -
tazis #16772 Üdv!
Elég kevés az információm ezért, elnézést. Egy hibakereső programot keresek ami elvileg DOS alapú és a szg. fizikai részét teszteli.
Egy hibakóddal kiírja a probléma okát. -
Jobb gomb az óra melleti DT ikonon, és nézd meg egyáltalán be van-e kapcsolva a virtuális meghajtó. Legalább 1-nek lennie kell. -
#16767:Vagy rossz kiterjesztésű vagy sérült fájl mountoltál be.
Próbálkozz egy másikkal... -
örök hála :)
kösz szépen :D -
én a Magix Music Maker15 topikban kérnék segítséget valakitől. kösz. egyszerű kérdés. nekem tetszik a progi és megfelel, mert nem vagyok nagy zene szerkesztő géniusz. -
Dizson #16767 Sziasztok! Mielőbbi segítség kellene! Valamiért eltünt a virtuális meghajtóm, hiába mountolom az image fájlt, nem indul el, és nem jelenik meg a meghajtó képe. Újra raktam a Daemon Tools-t(lite), de most sem működik. A segítséget előre is kösz! -
exodus2 #16766 KRC Mechelen Katt ide!
University Of Cyprus Library
Katt ide! -
balcsi70 #16765 Sziasztok.Az Xp részhez beírtam egy hozzászólást.Ha valaki tudna rá választ megköszönném.Már próbáltam olyat is hogy szedtem le Sata AHCI drivert Nlite vel beintegráltam de mégse akarja az igazságot. Szerintetek? A Biosba meg nem találok átállítási lehetőséget.Létezik? -
Lehet nem a legjobb helyre írok, de kéne egy kis help.
Ez a két kép nem tudjátok hogy mihez tartozik? (pl minek a címere stb..)
kép1
kép2 -
speedfan -
Hali !
Létezik olyan progi, ami folyamatosan figyeli a netforgalmat és esetleg folyamatosan logot készít róla ? elég lenne olyan, ami mondjuk mindig a legutolsó 2 percet logolja, hogy mely progi mennyi adatot küldött... vagy valami ilyesmi... -
mester1987 #16761 Sziasztok egy oylan programo(ka)t keresek amivel lehet a processzor vagy más gépben levő ventik fordulatszámát növelni, köszi a segítséget
ha rossz topikba írtam írja meg valaki a pontos topikot, THX -
próbáld meg a webes felületeten belépni, és töröld azt a levelet, amelyik elakad. elég sokszor találkozunk ilyennel, ilyenkor valamiért duplikálódnak a levelek, és egyik beragad, amit a kliens nem tud letölteni...
(http://mail.invitel.hu/) -
Nem lehetséges, hogy az 5. e-mail cím kiszolgálója nem érhető el? Vagy elírtad az e-mail címet? -
A 6-os videóban bemutatott metódus Gimp alatt is elvégezhető.