20838
Segítséget kérek
  • berczely
    Segítség!

.arc kiterjesztésű fájlt mi az istennel tudok megnyitni?Kipróbáltam már egy raklapnyi programot de semmi!

A winzip pl az írja rá hogy ".. is not a valid RAR file"
  • tigerbácsi
    nekem a 7 platinum van fent. bár kiírja hogy nem kompatibilis, de normálisan működik. egyik írással sem volt gondom :-)
  • LoDMaSt
  • berlinboy6329
    Ez a mocskos kurva Nero mekkora SZAR!NAGY betűkkel!FOS!

Fel akartam rakni a 7est (7.5.1.1) Win7-re..Bsazott felrakni...Dll hiba,faszom, "neroag_registercomex"..Ezzel a hibával hal meg..Neroag....Miafaszé?

Szétbasz az ideg a 9essel is..Próbáltam Serialt irni,azt mondja nem licensz alapú kódot használok..Bezártam és az egész 9est leuninstallálta amgától a picsába..Mi a faszom?

Aztán leszedtem szoftverbázisról egy próbaverziót,meg 250GB-már csak 27MB szabad hely van és kecire yrni kell ár...Leszedtem a 9est,és mikor kéri,h mit rakjon fel,nem tom beállitani,mert kibsazott üres a kurva ablak,ahol váasztani kell,h mit tegyen fel...elinditottam 4X,mindig üres volt..Rohadt kurva anyját modnom,akkor nem érdekel,felrakatok vele mindent..Elinditom,és ez a nyomorult SZAR,már EGYBŐL ott kezsi,h mit rakjon fel!!Nincs válsaztás,h egyéni v. tipikus...FOS..Most a 8ast nézem..Remélem az menni fog...
  • Evin
    Ha tényleg csak modeme van, csinálsz egy varázslást, megadod a szerződésben levő adatokat, és a létrehozott csatlakozási linket berakod az Indulópultba.
  • ikegami
    Sziasztok!
    Vettem egy TP-Link TL-WN322G wireless wifi vevőt, és amit adak hozzá programot az érzékeli a wifi hálózatot, de mivel nem public wifi, bekéne írni a kódot. A kód megvan de sehol nincs benne ilyen lehetőség, ahova ezt belehetne irni. A windows wireless zero configuration meg valahogy nincs nekem az xp-n. Kerestem a start-> futtatás-> services, de a listába nincs ilyen,még hasonló sem. Tudtok valami olyan programot ajánlani ami érzékeli hogy wifi stick csatlakoztatva van,beírom a wifi kódot és csatlakozik (mint pl a machintosnál vagy az iphonenál, beírjuk a jelszót és megy). Egy ilyesmi egyszerű program kéne! Légyszi segítsetek!
    Köszönöm!
  • exodus2
    És ha nyomsz a helyi hálózaton egy hibajavítást?
  • wordsworth
    Sziasztok!

Sajnos nem igazán tudom hova írjak, de ezt a topicot találtam a legjobbnak ahol talán kapok segítséget :)

Ismerősnél újratettem a Xp-t, és a nettel egy kisebb gondom akadt :/

Mielőtt ujratettem az XP-t állandó szélessávú kapcsolata volt ( nem igényelt csatlakozást)

ilyen modeme van:
    link a modemhez ( kép)

Namost miután ujratettem, feltettem a LAN kártyához a drivert, majd uj hálózatoknál állandó szélessávú kapcsolatot választottam, ennek ellenére nincs net.

A modemen minden ég kivéve a Send meg Recieve led.

Szerintetek mi lehet a probléma?
  • gyűjtő
    Szia Evin! Elnézést!
    A bejegyzésemben (#16786) két szarvas hibát elkövettem.

1./ A "https://www.magyarország.hu" természetesen helyesen így néz ki: https://www.magyarorszag.hu/
    2./ A bejegyzésemből nem derül ki egyértelműen, hogy a részletesen leírt és képernyőképekkel illusztrált tanusítványhiba CSAK ÉS KIZÁRÓLAG! az Internet Explorer 8 böngésző használata esetén jelentkezik. A Firefox alatt minden rendben!
    Köszönöm a visszajelzésed.

• Evin
    Ha az FF telepítése óta nem voltál az mo.hu-n, akkor a hiba-ablak alján kellene lennie egy gombnak, hogy elfogadod, vagy letöltöd a tanúsítványt. Ennyi.
    Ha eddig működött ezen a gépen, ebben a böngészőben, vagy ha nem ad ilyen lehetőséget, akkor passz.
  • gyűjtő
    Egy rövid megjegyzés: a linkek csak Firefox alól indíthatók közvetlenül.
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Tanusítvány hibát jelez a gépem a https://www.magyarország.hu oldal megnyitásakor.
    Ha a címsorból nyitom meg, ez látszik:
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/3lpgfKd2po0L1iXx0503ks3kskXL010101303kskXLHFqImwkN.jpg
    Ha linkről nyitom meg, ez látszik:
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/L7KhbYHFoJEolgYR7T03ks3kskXL010101313kskXLHFqImwkN.jpg
    A böngésző Eszközök>Internetbeállítások>Tartalom>Tanusítványok helyén a saját tanusítványom így néz ki:
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/21uhbYHFoJEolgYR7T03ks3kskXL010101293kskXLHFqImwkN.jpg
    Ugyanezen a címen a www.magyarország.hu weblap tanusítványa így néz ki:
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/IDvmMwemKrCq0cac1o03ks3kskXL010101323kskXLHFqImwkN.jpg
    A tanusítványok egyike sincs beimportálva a "Megbízható legfelső szintű hitelesítés szolgáltatók" tárolóba.
    Az az érdekes, hogy már évek óta használom ezt a weboldalt, de ezidáig semmi problémát nem jelzett a tanusításokkal kapcsolatban.
    Megjegyzem, hogy a Firefox böngésző alatt semmi gond a tanusítványokkal.
    Hogyan lehetne az IE8 alatt rendbetenni a dolgot?
    Hol találhatók a *.cer tanusítvány fájlok a merevlemezen?
    A "magyarország" oldal tanusítványát már telepítettem, de semmi nem javult. A saját nevemre szóló tanusítványt próbáltam beimportálni a "Megbízható legfelső szintű hitelesítés szolgáltatók" tárolóba, de nem találtam a merevlemezen a megfelelő *.cer kiterjesztésű fájlt.
  • gergely1991
    Nézd át a host fájlt:
    Egyes weboldalak szerepelhetnek a host fájlban (mondjuk egy vírus miatt)így előfordulhat hogy ezért nem jelenik meg.
    windows\system32\driver\etc
  • Dj Faustus #16784
    "Miért van az, hogy egyszer csak bizonyos oldalakat többé nem tudok megnyitni?"
    1. Milyen oldalakat?
    2. Melyik Internet-szolgáltatónál?
    3. Ha nyitsz egy konzolablakot (Start menü/Futtatás menüpontba írd be cmd, majd nyomj egy OK gombot), majd a megnyíló fekete ablakba beleírod: ping <oldal hosztneve> - ahol az <oldal hosztneve> a http:// és a / jel közötti rész (például: www.sg.hu), mit ír ki?

"Az internetszolgáltatóm keze lenne a dologban?"
    1. Vagy az oldal üzemeltetője tiltotta ki az IP-cím-tartományt
    2. Vagy az Internet-szolgáltatód gerincszolgáltatójánál van probléma
  • leoon
    Hali,
    nem tudom, de már megoldódott. Ráb@sztam a billentyűzetre és elállítódott.
    Ma már megfelelően működik.
    Kössz azért!
  • benkoszabi
    sajnos nem találtam jobb topikot, ezért itt kérdem meg:

Miért van az, hogy egyszer csak bizonyos oldalakat többé nem tudok megnyitni? Egyik napról a másikra? az oldal létezik, csak itthonról nem tudok fellépni rá. Próbáltam kikapcsolt tűzfallal, AV-vel, kipróbáltam vagy 4 böngészővel, de nem ment.
    Az internetszolgáltatóm keze lenne a dologban? Csinálhatnak iylet, hogy bizonyos oldalakat letiltanak?
  • Metalmilitiakid
    lehet hogy van vmi olyasmi, de hogy ha ez az is amit találtam, akkorsem tudom kezelni :D
  • gergely1991
    Nem tudom hogy win7-ben létezik-e még a: fájl kijelölése>jobb gomb(helyi menü)tulajdonságok>módosítás menüje:S
  • gergely1991
    Ha tényleg fertőzöttek akkor nincs más választás meg kell szabadulni tőlük.Milyen .drv (kiterjedésű) fájlok lennének amúgy? Itt leellenőrizheted őket (külön-külön)
    Bár ha tényleg fertőzött(vagy sem) és rendszerfájlokhoz tartoztak és ki lett törölve akkor a telepítő cd-vel a futtatás>cmd>sfc/scannow-al helyreállíthatod.
  • Metalmilitiakid
    hello
    win7 32 m van és mindig átállítja magától a lejátszókat, kb 2 naponta néha naponta(megkérdeztem mindenkit nem állítja át senki), pl winfos media playert winampra (videókat nem a zenéket), a képeket nero photosnapra vagy mire és így tovább idegesít hogy mindig állítgatni kell vissza, hiába nyomom rá hogy mindig ezzel nyissa meg, akkor is át fogja írni, valami megoldás ?
  • LoDMaSt
    shift+alt, de mért csak az msn-je?
  • Jim Morrison
    alapbol shift+ctrl asszem.
  • LoDMaSt
    azt nem tudom, hogy ha csak az msn rossz, azt hol javíthatod, viszont a caps lockod is be van nyomva, azt a billentyűzet bal oldalán találod.
  • leoon
    HALI!

SEGÍTSETEK! ÁTÁLT AZ MSN-EM ANGOL BILLENTYŰZETRE, HOGY LEHET VISSZAÁLLÍTANI? NEM TUDOK RENDESEN BESZÉLNI SENKIVEL!

HELP!!!!!
    KÖSSZ!
  • Zsolti 19
    sziasztok!

Az avast talált rengeteg rootkit gen-t( már azt is tudom hogy ez távolról figyelős cucc, nem vírus, elolvastam mindent) és karanténba tettem, mert az tanácsolta az avast.
    Gondoltam a javításra(helyreállítás) megyek ,akkor jó lesz, de nem lett..
    Törölni nem mertem mert a System 32 driversek fertözöttek, és anélkül nem megy az op rendszer, ha nem tévedek(de lehet).
    Kérdésem , mit csináljak a karanténban, a rootkitekkel.
    Természetesen rootkit írtókkal is próbálkoztam, de egyik szarabb mint a másik.. köszi a segítséget:)
  • tazis
    Üdv!
    Elég kevés az információm ezért, elnézést. Egy hibakereső programot keresek ami elvileg DOS alapú és a szg. fizikai részét teszteli.
    Egy hibakóddal kiírja a probléma okát.
  • Evin
    Jobb gomb az óra melleti DT ikonon, és nézd meg egyáltalán be van-e kapcsolva a virtuális meghajtó. Legalább 1-nek lennie kell.
  • gergely1991
    #16767:Vagy rossz kiterjesztésű vagy sérült fájl mountoltál be.
    Próbálkozz egy másikkal...
  • Ic3 m4n
    örök hála :)
    kösz szépen :D
  • Legend Killer
    én a Magix Music Maker15 topikban kérnék segítséget valakitől. kösz. egyszerű kérdés. nekem tetszik a progi és megfelel, mert nem vagyok nagy zene szerkesztő géniusz.
  • Dizson
    Sziasztok! Mielőbbi segítség kellene! Valamiért eltünt a virtuális meghajtóm, hiába mountolom az image fájlt, nem indul el, és nem jelenik meg a meghajtó képe. Újra raktam a Daemon Tools-t(lite), de most sem működik. A segítséget előre is kösz!
  • exodus2
    KRC Mechelen Katt ide!

University Of Cyprus Library
    Katt ide!
  • balcsi70
    Sziasztok.Az Xp részhez beírtam egy hozzászólást.Ha valaki tudna rá választ megköszönném.Már próbáltam olyat is hogy szedtem le Sata AHCI drivert Nlite vel beintegráltam de mégse akarja az igazságot. Szerintetek? A Biosba meg nem találok átállítási lehetőséget.Létezik?
  • Ic3 m4n
    Lehet nem a legjobb helyre írok, de kéne egy kis help.
    Ez a két kép nem tudjátok hogy mihez tartozik? (pl minek a címere stb..)

kép1
    kép2
  • zeli
    speedfan
  • Shiwo
    Hali !

Létezik olyan progi, ami folyamatosan figyeli a netforgalmat és esetleg folyamatosan logot készít róla ? elég lenne olyan, ami mondjuk mindig a legutolsó 2 percet logolja, hogy mely progi mennyi adatot küldött... vagy valami ilyesmi...
  • mester1987
    Sziasztok egy oylan programo(ka)t keresek amivel lehet a processzor vagy más gépben levő ventik fordulatszámát növelni, köszi a segítséget

ha rossz topikba írtam írja meg valaki a pontos topikot, THX
  • autoszimulator
    próbáld meg a webes felületeten belépni, és töröld azt a levelet, amelyik elakad. elég sokszor találkozunk ilyennel, ilyenkor valamiért duplikálódnak a levelek, és egyik beragad, amit a kliens nem tud letölteni...

(http://mail.invitel.hu/)
  • Dj Faustus #16759
    Nem lehetséges, hogy az 5. e-mail cím kiszolgálója nem érhető el? Vagy elírtad az e-mail címet?
  • Dj Faustus #16758
    A 6-os videóban bemutatott metódus Gimp alatt is elvégezhető.