20838
Segítséget kérek
  • gergely1991
    lemez=optikai meghajtó
    Félreértések elkerülése érdeképpen
  • gergely1991
    Nem igazán értem hogy a 2GB-alatt mit értesz RAM-ot vagy HDD-t.2GB-rammal szépen elfut.Részletesen légyszíves...Nem jó a lemez? Vagy nincs is benne:S
  • Kontrakcio
    sziasztok.adott egy netbook, alap tárkapacitása 2 gb, ezen elég kényelnetlenül érzi magát az xp. raktam bele 16gb sdhc-t, cak nem tudok rá op-t telepiteni... vki tud segiteni?
  • gergely1991
    Nem tudom hogy a jelenlegi everest csatol-e url-ket a hardvernevekhez:S
  • pakry
    helló mindenkinek! segítsen nekem valaki!
    van egy harmonics cx2388 tv kártyám de sehonnan nem tudok letölteni hozzá drivert.porobáltam keresőbe de csak fizetöset találtam.
    ha valaki tud segítsen! köszi!
  • geo91
  • modor
    Sziasztok!
    Van egy problémám:
    wm5 pda-ra akarom aktiválni az msreadert-t, de valamiért nem megy. Már felraktam .cab ból, telepítettem az ms oldaláról, van hotmailes netpas akármim is, és a pc-s aktiválás bejön, de a pda-ra valamiért nem tudom aktiválni. A célom hogy az ms readert használjam, de így 200 oldalanként kidob, és ez bosszantó!
    Ha valaki tud, segíthetne?! Előre is köszi! Fontos lenne...
  • gergely1991
    "pl.:Gyorsítótár kiürítése"
    FF esetében: eszközök>Előzmények törlése
  • gergely1991
    pl.:Gyorsítótár kiürítése vagy újranyomni az F5-öt, ha kell a betöltés után lejátszó felület teljes méret re rakása(általában nálam valamelyiknél betölt).Amúgy türelem kérdése(5-10 perc legalább)
  • geo91
    mit lehet tenni a yourvideo-s videók el nem indulása ellen?
    a nagy részük nem indul el, percekig tartó várakozás ellenére sem.
  • Metalmilitiakid
    jól meg kellet variálni de sikerült olyat összehoznom hogy az egyikből elvettem és a másikhoz hozzáadtam helyet
  • Metalmilitiakid
    na végre rászántam magam hogy újrarakom a rendszert, le is szedtem az EASEUS t , nézem ott a leírás is, minden jó, viszont hiába a win7 dvd ről bootolok be, akkor se engedi azt hogy formázzam egyik partíciót sem, mivel az egyik a C , a másikon meg a win van most és így mind a 2 primary, ilyenkor mivan ??? próbáltam használni a delete opciót az EASEUS be, de ki van szürkítve...
  • exodus2
    Ha beraksz egy index.html-t akkor szerintem nem töröl... az meg hogy ami a tárhelyen van fájlt hogyan éred el, lényegtelen. Bár nem hiszem hogy 2-300mbot elbír.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket,hogy van e , létezim e olyan tárhely ami ingyenes(nem fontos,hogy magyar legyen) a lényeg,hogy ne szóljanak az FTP jellengű felhasználásért.. Magyarul ne legyen gond ha van olyan file ami nem érhető el linkről. Nem kell nagy ... 2-300Mb elég!
    Mert az uw és az atw is mindíg emiatt töröl engem.. :(

Mindenki segítségét előre is köszönöm.!
  • makkero
    A Cristal Disk Info-ban hol kell beállítani, hogy mutassa a vinyóm hőfokát is az állapotjelző ikon alatt? Nem tudok rájönni...
  • kiki888
    sziasztok!
    olyan problémám lenne, hogy akár a daemon tools, akár az alcohol egy idő után kidobálja a virtuális meghajtóból a beolvasott képfájlokat...ez mitől lehet? légyszi aki tud hozzászólni tegye meg. köszi
  • Metalmilitiakid
    én is arra gondoltam:D
  • bigapó
    ja, most olvasom, hogy eszközkezelőt irtál. Mi lemezkezelőre gondoltunk, azt hiszem az nem ugyanaz, a vezérlőpulton belül van, számitógépkezelés és itt kellene lennie olyannak, hogy lemezkezelés. itt tudod megváltoztatni például a meghajtó betűjelét is. nah, az itt lévő meghajtókon jobb gomb és ott tudsz beállitásokat elvégezni.
  • Metalmilitiakid
    nem a 2 ből 1 sem
  • bigapó
    véletlenül nem dinamikus lemezed van?
  • Metalmilitiakid
    igen eszközkezelővel próbáltam de az semmit nem engedett, de akkor megpróbálom vmelyik progival, köszi a help et
  • Dj Faustus #16856
    Elfogtam egy privát üzenetet (melynek tartalma nem éppen privát):
    "Holnap érkezik az új WD 1,5 TB-os külső vinyóm.
    Tehát teljesen szűz.
    Ezt szeretném felosztani 3 Particióra.
    Mivel még sosem csináltam ilyet ezért a segítségedet kérem hogyan is kezdjem el majd a dolgot.

Kell-e hozzá valami progi stb...?

Válaszodat előre is köszönöm szépen.

Üdv : Laci"

Nos kedves Laci minden jelenleg elterjedt operációs rendszer (Windows XP/Windows Vista Windows 7/Linux/Mac OS X) tartalmaz particionálási lehetőséget - mind a telepítés elején, mind telepítés után. Vannak erre külön programok is - például a boot CD-ről is futtatható GParted, vagy a Partedmagic, de itt illetve itt is találhatsz párat.

"hello, az lenne a kérdésem, hogy mivel tudok win 7 alatt 2 particiót egyesíteni újra"
    Az előző kérdezőnek szánt programok valamelyike számodra is megfelelő lehet - például az Easus Partition Master
    ingyenes változata
    képes partíciók összefűzésére - és támogatja a Windows 7-tet.

"Sziasztok, tudnátok egy programot ajánlani amiivel családi fénykéépeket tudnék be szkennelni, viszonylag jó minőségben?"
    Ha feltelepítetted a szkennerhez kapott illesztőprogramot, akár egy ingyenes képnézegető alkalmazás - például Irfanview vagy XnView is alkalmas lehet a célra.
  • bigapó
    a paragon partiton magic ami ugyanezt tudja, csak talán működik már win7-el is. nézd meg az oldalukon. egyébként lemezkezelőben lehet,h goy szintén meg tudod csinálni, persze jobb ehhez egy külső, beállitható progi, meg ugye rendszergazdának kell lenni hozzá.
  • Metalmilitiakid
    hello, az lenne a kérdésem, hogy mivel tudok win 7 alatt 2 particiót egyesíteni újra, mert leszedtem a particion magic 8 at de az azt mondta hogy nem lehet telepíteni kompatibilitási problémák miatt, win7 32 es amugy
  • josi
    Tessék
  • exodus2
    A minőség nem a programtól, hanem a scannertől függ. Akár a windows (gondolom xp-d van, mert azért nem ártott volna ha írod) beépített scannelő programjával, vagy acdseevel, és még sorolhatnám. Van sok az a lényeg.
  • Laxxa
    Sziasztok, tudnátok egy programot ajánlani amiivel családi fénykéépeket tudnék be szkennelni, viszonylag jó minőségben? Egy HP Psc 1410 rendelkezem szkanner részéről. A segítséget előre is köszönöm.
  • bigapó
    nekem 16:10-es van, szerintem fasza. ez az első tft-s és ugye rögtön wide-os is amit vettem. Én elraktam jobb oldalra a start menüt és igy többet látok a sorokból vizszintesen, persze ez van 16:9-nél is. vagy már az is wide?
    mindegy, szerintem jók ezek.
  • adios
    Hali!
    Mondjátok már el nekem légyszi h tapasztalataitok alapján milyenek a Wide monitorok?Érdemes rájuk beruháznom vagy maradjak a hagyományos tft-nél?
    Előre is köszi!
  • gergely1991
    Félreérthetőség tisztázása:
    pl.: tegnap reggel még működött akkor hamarábbira kell állítani de azok a programok ami azóta telepítettél azok eltűnhetnek ugyanis abban az időben még nem telepítetted.
    Ahogy kl24h kolléga is írta a saját dokumentumai nem valószínű hogy eltűnnek, bár előfordulhat...
    kl24h:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem baj legalább kacarásztam egy jót:D
  • kl24h
    Nem kellene eltűnjenek a dokumentumok, a telepített programokból lehet, hogy egyesek eltűnnek.
    Ha mégis vannak fontos dokumentumaid, akkor a biztonság mentsd le valahova (Memory Stick, CD, stb).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elnézést gergely 1991, nem jól kattintottam!
  • kl24h
    Nem kellene eltűnjenek a dokumentumok, a telepített programokból lehet, hogy egyesek eltűnnek.
    Ha mégis vannak fontos dokumentumaid, akkor a biztonság mentsd le valahova (Memory Stick, CD, stb).
  • gergely1991
    A telepített programok ugyan eltűnnek bár nem hinném hogy a bemásolt, létrehozott dokumentumok eltűnnének...(régen csináltam)
  • N o N a m e
    a rendszer visszaállításnál az pl. mai adatok megmaradnak-e?
  • N o N a m e
    beépitett hangszórók vannak, a driver reinstall megvolt, de nem segitett.
  • kl24h
    Egyik próbléma lehet, amit gergely1991 barátunk írt. Ha leellenőriztétek a vezetéket, akkor én még azt tudom ajánlani, hogy kellene egy Rendszer Visszaállítás-t (System Restore) tenni.
    Visszaállítani a rendszert egy olyan dátumra, amikor még működőtt a hang.
  • gergely1991
    Vagy megsérült a vezeték a hangszórón/fülhallgatón (tipp:csatlakoztass egy másikat)vagy a driver hiba(tipp:driver reinstall):S
  • N o N a m e
    Hi! Szomszéd csaj laptopjának elment a hangja teljesen. Megnéztem de nem tudom mi történhetett. A laptopon is maxra fel van húzva a hang és a Vezérlőpultba is. Realtek HD Audio hangkártyája van. Ha valaki tud valamit amivel visszajönne a hang, ne tartsa magában! thx!
  • F1re
    VAN
    ha beírom az ip-t akkor 1 darabig müxött
    szal itt tuti dns probléma van vmi nem joh a routerbe sztem :D
  • exodus2
    Net van?

Ird már be a böngésződbe hogy 195.70.36.46

Mutat valamit?