30
eltölteni a hétvégéidet ?
  • Corel
    Gondolom ez így elég fárasztó lehet.
  • CSOCSO
    délben felkelek...néha már 10 kor...reggeli a gép már megy mert tuti gamezom vagy az uj dolgot proszálom ki amit a gép letőltött....majd gépezekjo ideig ha van valami dolgom elintézem majd 3 tól jön az online gamez meg az SG olvasás:) ha iz is megvan akkor gép hajnalig vagy ha diszkó van vagy mozi vagy hasonlok akor a gépet felteszem a netre had tötsön....másnap ugyan ez nagyjából....szal gép és bulee!!netán strand!!!
  • Corel
    Munkával, családdal, tanulással, futással.
  • Csacsis
    Tanulással, rokonlátogatással, csavargással, este egyéb dolgokkal :) Mikor hogy.
  • Dikkma
    Nekem ugyan nem több ezer oldal, de ami van, az is kellemes:

"A ciklopentadiénből proton-elvonással előállított konjugált bázis, a ciklopentadienidanion viszont aromás vegyület, mert a koplanáris atomvázon 2+4n , ahol n=1, számú pí-elektron (szumma 6 ) található, és azok az összes pí-kötőpályát betöltik. "

hm, most jövök rá, hogy ez nem is olyan bonyolult mondat. Ahh, kezdem érteni. Megyek is tanulni.
  • Lteebee
    Hajrá!
  • frey
    politologia meg analizis. Esetleg egy természeti eroforrasok javitovizsga desszertnek. Ezen még gondolkodom...
  • Lteebee
    Miből, mi van még?
  • frey
    en most buktam meg. van meg 2 hatra..:(
  • Lteebee
    De.

Nekem már csak egy vizsgám van és egy hetem van rá, úgyhogy mostmár nyugi van.
  • frey
    a szovegkornyezetbol kiderult, nem?
  • Lteebee
    Az analízist érdemes nem rövidíteni.
  • Kacsa
    Hogyan szoktam, most jöttem rá a ?dés lényegére!
    Mindenesetre kell 1 valaki partner. Aztán 1 lakás+szoba, hogy a nagyik ne kukkoljanak. A lényeg okosan elcsábítom a lány fejét és 1 óvatlan pillanatban, mikor nem figyel oda lerángatom róla a cuccost. A lehengerlés szép finoman történik, (azért vegyen észre) és aztán mindent bele.......................
  • frey
    A hetvege (jelen idoben): penteken este nyomatom a mikrot/analt/szocot/stb. hajnalig. Szombat reggel meghalok, apa tud egyedul feltamasztani egy csasze eros teaval +reggeli az agyba felallassal. Nezek egy ora tv-t, aztan elkezdek hozzakezdeni tanulni, ez du. otig nem sikerul, kozben mindig eszek...sokat. du. otkor nekilatok, birom fel orat, megint csinalok valami fontosat... 8 korul eszbe kapok, hogy meg ezer meg ezer oldalt kell megtanulni... de epp kezdodik valami film. Megnezem, kozben lenyomok egy ket fekete teat vagy kavet (rosszabb napokon). Igy mar ujra birom reggel 6-ig! aztan 9-kor ujra kezdodik! Breki, VIVA VIZSGAIDOSZAK!!
  • frey
    ROB! irj is oda valamit, mert igy uresen olyan lehangolo...
  • CybeRick
    Ez tök jó :-)))))
    Nem volt véletlen a topic címe. Én indítottam, és kíváncsi voltam kinek mi jut róla eszébe. Persze az alcím megmagyaráz mindent. De ha már itt van az ember akkor ír is (általában).
    Lteebee: te nyertél! A szex az ami rejtve ott lapul a topicban :-)
  • Axtech
    Sok füg attol hogy ő hogyan szokta.
  • Lteebee
    Ti a topic címe alapján nem a szexre gondoltatok?
  • CybeRick
    Szombat reggel (kb.:11)felkelek, eszek, utána nyomás haverokhoz, vagy barátnőhöz. Este buli, kifulladásig. Hajnalban hazavergődöm, vagy nem... Másnap másnapos vagyok (néha). Amúgy néha melózok is hétvégén, olyankor buli kilőve, vagy lecsökkentve 2-3 órára.
  • Lteebee
    Mindent hétvégén intézek, amire hétközben nincs időm.
  • Jockey Ewing
    Szombat délután 5-6 körül felkelek. Egy-két óra Net. Fürdés, készülődés, este pia, bulee, nők. Reggel tájt hazaérek, lefexem, vasárnap kelek délután 3-4 körül, és onnantól elzedve hétfő reggelig Net.
    Üdv itt is:
  • Breki
    Szombat: délbe felkelek. Tanulok. eszek. Tanulok. Eszek. Esetleg valami esti Tévé. Tanulok. Alszok
    Vasárnap ue.
    Szabadság? Nem! Vizsgaidőszak? Igen!!
    :)
  • Kacsa
    Szombat. Reggel felkelek. Reggelizem. Nézek a fejemből. Ötlet nincs, alszom. Felkelek. Ebéd. Eszek. Mi van? Alszom. Este kelek. Minek!
    A gép nem megy, bekapcsolom. Hajnal. Sokáig alszom. Ebéd. Tv? Nem! Barátnő? Yes!!
    És a vasárnap este így múlik el!!
    Vége!